KD-ITS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KD-ITS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.623.724

Publication

18/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

13-05-2015

Griffie

*15308215*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0630623724

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

KD-ITS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Uit een akte, verleden voor ons, Meester Philippe VANLATUM, notaris te Oedelem, op 13 mei 2015, waarvan huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie dienstig voor de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat :

De heer DEVOGHEL Klaas Emile Thérèse, geboren te Veurne op vijf juli negentienhonderd éénentachtig, rijksregisternummer 81.07.05 149-93, en zijn echtgenote Mevrouw T'JAECKX Mieke, geboren te Oostende op negen december negentienhonderd drieëntachtig, rijksregisternummer 83.12.09 122-77, echtgenote van de heer DEVOGHEL Klaas Emile Thérèse, samenwonende te 8820 Torhout, Waterhoekweg 10.

Gehuwd te Torhout op zes september tweeduizend en acht onder het wettelijk stelsel, bij gebrek aan een huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam KD-ITS.

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door HONDERD (100) AANDELEN zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichter ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

De Heer Devoghel Klaas, voornoemd, titularis van negenennegentig (99) aandelen;

Mevrouw T Jaeckx Mieke, voornoemd, titularis van één (1) aandeel;

TOTAAL : HONDERD (100) AANDELEN.

De oprichter verklaart en erkent dat elk aandeel voor één/derde volstort is.

Een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) is ter beschikking van de vennootschap uit hoofde van gezegde in geld gedane intekening en afbetaling, en werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij Argenta.

NAAM  VORM  ZETEL

De vennootschap heeft de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt : KD-ITS.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8820 Torhout, Waterhoekweg 10.

Hij kan zonder statutenwijziging verplaatst worden naar iedere andere plaats in België bij besluit van de zaakvoerder, bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, mits inachtneming van de taalwetgeving.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening of voor rekening van derden, in aanneming, onderaanneming of in tijdelijke vereniging, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op volgende doelstellingen:

- detailhandel/groothandel in computers, randapparatuur en software in gespecialiseerde winkels; - detailhandel/groothandel in standaardprogrammatuur;

Onderwerp akte :

Waterhoekweg 10 8820 Torhout

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

- overige uitgeverijen en software;

- ontwerp en programmeren van computerprogramma s;

- computerconsultancy-activiteiten;

- verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers (hardware) en hun configuratie en de toepassingen van bijbehorende programmatuur (software);

- activiteiten van systeemintegrators;

- verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations en communicatie;

- ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media; - ontwerp van publicitaire artikelen;

- verhuur en lease van kantoormachines, inclusief computers;

- overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.;

- reparatie van computers en randapparatuur;

- alle activiteiten in verband met management activiteiten;

- alle activiteiten in verband met onroerend goed;

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen, als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL  AANDELEN

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR). Het is vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn steeds op naam.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De (eventuele) statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De vennootschap wordt geldig verbonden tegenover derden en in rechte door de enige zaakvoerder of, indien er meerdere zaakvoerders zijn door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen: op de laatste zaterdag van de maand juni om 17 uur, indien dit een feestdag betreft, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Zij wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Indien wordt gekozen voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet hierna, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Het bestuursorgaan en in voorkomend geval de commissaris kan de algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moet worden bijeengeroepen wanneer de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op EEN JANUARI en eindigt op EENENDERTIG DECEMBER van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en het bestuursorgaan maakt de inventaris op, alsmede de jaarrekening, bestaande uit balans, resultatenrekening en toelichting.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig het Wetboek Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door het Wetboek van vennootschappen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. De afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. OVERGANGSBEPALINGEN

Boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op heden DERTIEN MEI TWEEDUIZEND EN VIJFTIEN en zal worden afgesloten op EENENDERTIG DECEMBER TWEEDUIZEND EN ZESTIEN.

Eerste jaarvergadering

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in TWEEDUIZEND EN ZESTIEN. Benoeming niet- statutaire zaakvoerders

Vervolgens heeft de vergadering beslist tot eerste niet-statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde duur te benoemen:

- De Heer Devoghel Klaas, voornoemd.

Zijn mandaat is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist, in geld of in natura, en is in overeenstemming met werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

BIJZONDERE VOLMACHT

Ter voldoening van alle verplichtingen tegenover de Belasting over de Toegevoegde Waarde en belastingsadministraties, en ter voldoening van alle verplichtingen tegenover de sociale zekerheid en de noodzakelijke inschrijving in de kruispuntbank van de ondernemingen naar aanleiding van deze oprichting of latere wijziging dienaangaande en bij alle officiële instanties waarbij wettelijk vergunningen moeten worden aangevraagd, beslist de vergadering volmacht te geven aan De Souter Consulting bvba, Oude Bruggestraat 99A, 8750 Wingene.

Coordonnées
KD-ITS

Adresse
WATERHOEKWEG 10 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande