KDB HANDLING PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KDB HANDLING PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.502.487

Publication

11/06/2014
ÿþe Wed Word'].'

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

t 7

V

I8muE111oMuu

Undemenurigsnr r~cky"e:"e7i~7~

{v631uii i

tti" erE(ryrt?

KDB Handling Projects

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 8920 Langemark-Poelkapelle (Langemark), Hanebeekstraat 23 (volledig adres)

unciesti.;arr a:.e : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ellen Vanslambrouck te Langemark-Poelkapelle op zesentwintig mei van het jaar tweeduizend en veertien, op heden ter registratie, dat er opgericht werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, dragende met maatschappelijke naam KDB Handling Projects, met maatschappelijke zetel te 8920 Langemark-Poelkapelle (Langemark), Hanebeekstraat 23, voor onbepaalde duur vanaf 26105/2014.

De oprichters waren:

1/ De heer DE BEULE Kurt René Maria, geboren te Sint-Niklaas op 9 mei 1970, echtgenoot van mevrouw Decadt Sandra Annie, wonende te 8920 Langemark-Poelkapelle, Hanebeekstraat 23.

21 Mevrouw DECADT Sandra Annie, geboren te leper op 10 april 1971, echtgenote van de heer De Beute Kurt, wonende te 8920 Langemark-Poelkapelle, Hanebeekstraat 23.

De vennootschap heeft tot doel:

I. Ten aanzien van derden

A.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden;

B.Het waarnemen van bestuurdersopdrachten in andere vennootschappen;

C.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen;

D.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich in dit kader borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

E.Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, logistiek, commercieel of administratief vlak;

1F.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

G. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en

technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

H.Onderhoud en herstel, aan- en verkoop, import en export van machines en toebehoren bestemd voor de bouwnijverheid, landbouw, industrie enz..;

11. Voor eigen rekening

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerende vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Or3J" ~t iyy(1J0è.1 álY < ' _é CwJeIsH[J)i;ari

US' " --;; r?,(.. 4â11 dC`rh:9 [í :r;(3er.r,',ri). en1.;:'n

1~CYd.C3 Nt4iwi7 ET'1 o`rl(}(

[ ~ R

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

III. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, tussenpersoon in de handel

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar zaakvoerders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk achten.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan ook functie van vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de aandelen wordt in geld ingeschreven, te weten :

1/ Door de heer De Beule Kurt, voornoemd op 90 aandelen, hetzij voor ZESTIENDUIZEND ZEVENHONDERDVEERTIG EURO (16.740,00,00 EUR)

21 Door mevrouw Decadt Sandra, voornoemd op 10 aandelen, hetzij voor DUIZEND ACHTHONDERDZESTIG EURO (1.860,00 EUR)

Samen op honderd (100) aandelen, hetzij voor ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), deze som vertegenwoordigend heel het maatschappelijk kapitaal, waarop aldus volledig ingeschreven werd.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen werd een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (6.200 EUR) voor de oprichting van de vennootschap gestort op een bijzondere rekening, op naam van de vennootschap in oprichting geopend bij de naamloze vennootschap KBC Bank zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 23 mei 2014, dat mij is overhandigd om door mij bewaard te worden, en wel als volgt:

- door de heer De Seule Kurt voornoemd: VIJFDUIZEND VIJFHONDERDTACHTIG EURO (5.580,00 EUR)

- door mevrouw Decadt Sandra voornoemd : ZESHONDERDTWINTIG EURO (620,00 EUR)

De bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking van de vennootschap gehouden. Over die rekening kan alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden, en nadat de werkende notaris aan genoemde bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft gemeld.

Het totaal bedrag der stortingen, hetzij ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (6.200 EUR) is van nu af ter beschikking van de vennootschap, zoals comparanten verklaren en erkennen.

De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

ledere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Wanneer een zaakvoerder zich in één van de in de artikelen 259, 260 of 261 van het Wetboek van vennootschappen omschreven hypotheses bevindt, dienen de in deze wetsbepalingen voorgeschreven formaliteiten te worden nageleefd.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingbepaling voorzien bij artikel 141,21 van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd, of indien deze vergoeding ten haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde zaterdag van mei om 10 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Wanneer één of meer aandelen toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht toegekend aan de vruchtgebruiker.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Deze dokumenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De zaakvoerdersraad (of de zaakvoerder) stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. De zaakvoerder is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 10 van het Wetboek van vennootschappen.

Het batig slot, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1 Q' het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

20 behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd, of er een andere bestemming aan geven.

VERKRIJGING VAN RECHTSRERSOONLiJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur, de heer De Beule Kurt, die aanvaardt.

Het mandaat van de niet-statutaire zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

~. .

h,.

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen tot en met 31 december 2015.

VOLMACHT

De oprichters geven hierbij bijzondere volmacht aan de Comm. V. Abofisc met maatschappelijke zetel te 8540 Deerlijk Vichtestraat 54 vertegenwoordigd door Martine Tiers als zaakvoerder, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om  met mogelijkheid van indeplaatsstelling -- alle nuttige of noodzakelijk formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging of doorhaling in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) en voor de inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor BTW.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend : notaris Ellen Vanslambrouck ter standplaats Langemark-Poelkapelle)

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte (afgeleverd vóór registratie)

p Si.tl is ,si';',.;3 li uui'1 Lue: 3'.'t" E e, " x.~ t'1 '..1 O. Ili ::i lf'11..')Î, :r'Y{ÍA 110tar,: i30;1ti l, <'r:[1 : , 1.;,i .

.i.. 'cp'- I , ..tir. i.' :ï.)i 'f^éi ,rc1 'O{jC <Vdded idiri r. ,

::r"~V 0,1%11,1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014

22/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.05.2016, NGL 16.08.2016 16434-0136-009

Coordonnées
KDB HANDLING PROJECTS

Adresse
HANEBEEKSTRAAT 23 8920 LANGEMARK

Code postal : 8920
Localité : Langemark
Commune : LANGEMARK-POELKAPELLE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande