KDK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KDK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.840.980

Publication

24/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

20-02-2015

Griffie

*15303387*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0598840980

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

KDK

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Elien Turpyn te Zwevegem op 20 februari 2015 ter registratie dat:

De heer DEMASURE Karel Daniel Paul, geboren te Heule op 5 augustus 1961 (Belgisch rijksregisternummer 61.08.05-351.60), echtgenoot van Mevrouw VINDEVOGEL Nele Ann, geboren te Kortrijk op 13 juni 1965 (Belgisch rijksregister nummer 65.06.13-248.90), samenwonende te 8570 Anzegem-Vichte (België), Beukenhofstraat 61,

een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam  KDK , met maatschappelijke zetel te 8570 Anzegem-Vichte (België), Beukenhofstraat 61

waarvan het geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop hij in geldspeciën inschrijft tegen de prijs van honderd euro (100¬ ) per aandeel, volledig volstort.

Dat het geld bestemd voor de storting van bovenvermelde inbreng, vóór de oprichting van de vennootschap werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting nummer BE52 3631 4444 9309 bij ING België.

Een bewijs van die deponering wordt aan de notaris overhandigd om in het dossier bewaard te blijven.

Artikel 1 : Naam.

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam  KDK .

Artikel 2 : Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 8570 Anzegem-Vichte, Beukenhofstraat 61.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad, bij besluit van de zaakvoerder; deze zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen tot Belgisch Staatsblad.

Artikel 3 : Doel.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen Rekening:

-het tekenen van plannen, het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire

Onderwerp akte :

Beukenhofstraat 61 8570 Anzegem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

- het ontwerpen en vervaardigen van constructies metaal en hout, alsook het plaatsen en alle bijhorende werkzaamheden zoals elektriciteit, sanitair en algemene kleine bouwwerken; het vervaardigen van ontwerpen, meubelen en constructies in staal en in inox; het plaatsen van allerhande constructies in hout zoals carports, tuinhuizen en dergelijke;

-isolatiewerkzaamheden; werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen; reparatie van meubilair; plaatsen van zonnepanelen en waterpompen;

-in eigen naam, de samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen, onroerende leasing en de huur-financiering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

-de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

-diverse werkzaamheden in onroerende staat;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor wijziging van de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, door alle middelen en op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zal achten, en die niet in strijd zijn met de vigerende wetgeving.

Artikel 4 : Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

B. KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5 : Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00¬ ), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder nominale waarde.

Artikel 12 : Zaakvoerder.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen voor bepaalde of onbepaalde termijn en is steeds door haar afzetbaar.

De vergoeding van de zaakvoerder zal bepaald worden door de algemene vergadering.

Artikel 13 : Bestuur.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 14 : Vertegenwoordiging.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Wanneer twee of meer zaakvoerders zijn aangeduid, kan elk van de zaakvoerders de vennootschap jegens derden vertegenwoordigen en in rechte als eiser of verweerder optreden.

Artikel 15 : Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht,

onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel 19 : Jaarvergadering.

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de derde dinsdag van de maand maart om twintig

uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Artikel 20 : Oproeping.

De oproepingen van de algemene vergaderingen worden gedaan, overeenkomstig de wet. De wijze

van bijeenroeping moet niet worden verantwoord, indien alle vennoten aanwezig zijn op de algemene

vergadering.

Artikel 21 : Buitengewone Algemene Vergadering.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden gehouden telkens het belang van de

vennootschap zulks vereist, of op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk

kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 22 : Plaats.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of in een andere plaats

in België, zoals aangeduid in de oproepingen.

Artikel 25 : Stemrecht  Stemkracht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

Het uitoefenen van het stemrecht mag het voorwerp van overeenkomsten tussen vennoten uitmaken,

zoals bepaald in het Wetboek van vennootschappen

Artikel 26 : Schorsing van het stemrecht - Inpandgeving van aandelen  Vruchtgebruik.

a) Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

b) Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars.

c) Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

d) Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-

pandgever uitgeoefend.

Artikel 29 : Boekjaar  Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van

hetzelfde jaar.

Op het einde van ieder boekjaar worden de rekeningen afgesloten. De zaakvoerder maakt de

inventaris, de jaarrekening en het jaarverslag op overeenkomstig de wet.

Artikel 30.

De jaarrekening, het jaarverslag en het verslag van de commissaris-revisor, indien van toepassing,

liggen ter inzage van de vennoten in de zetel van de vennootschap, vijftien dagen voor de algemene

vergadering.

Artikel 31.

De jaarvergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissaris-revisor, indien van

toepassing, en keurt al of niet de jaarrekening goed.

De zaakvoerder moet een verificatietaak met betrekking tot de goed te keuren jaarrekening opdragen

aan een accountant, die lid is van het Instituut van Accountants of een bedrijfsrevisor die lid is van

het Instituut van de bedrijfsrevisoren of een erkend boekhouder.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de vergadering drie weken uit te stellen. In die

hypothese is artikel 285 Wetboek van vennootschappen van toepassing. Na de goedkeuring van de

jaarrekening beslist de vergadering bij afzonderlijke stemming over de kwijting te verlenen aan de

zaakvoerder (en de commissaris-revisor, indien van toepassing).

Artikel 32.

De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed als volgt:

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd

voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder,

de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van de vennootschappenwet.

Artikel 34 : Oorzaken van ontbinding.

a) Algemeen :

Behoudens de gerechtelijke ontbinding en hetgeen bepaald is in artikel 14 van huidige statuten, kan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

b) Verlies van kapitaal :

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De modaliteiten daaromtrent zijn bepaald bij artikel 332 Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag gesteld in artikel 333 Wetboek van vennootschappen kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Artikel 35 : Ontbinding - Voortbestaan  Sluiting.

De vennootschap blijft na ontbinding, om welke reden ook, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Artikel 36 : Benoeming van vereffenaar(s)-Verdeling.

Bij ontbinding met vereffening van de vennootschap worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, tenzij de algemene vergadering in het benoemingsbesluit van de vereffenaar in alternatieve kandidaat-vereffenaars heeft voorzien. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzonder machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstel(t)(len) de vereffenaar(s) het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Tenzij de vereffening plaatsvindt overeenkomstig volgend artikel, zenden de vereffenaars in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de rechtbank van koophandel. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN - SLOT VAN DE AKTE

EERSTE JAARVERGADERING - EERSTE BOEKJAAR

1) Eerste boekjaar en jaarvergadering De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde dinsdag van de maand maart 2017 om 20 uur. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot en met 31 december 2016.

2) Benoeming zaakvoerder En onmiddellijk hebben de comparanten, optredend als buitengewone algemene vergadering, het aantal niet-statutaire zaakvoerders vastgesteld op één.

Wordt tot niet-statutair zaakvoerder benoemd, de heer Demasure Karel, wonende te 8570 Anzegem-Vichte, Beukenhofstraat 61, voornoemd, die zijn mandaat aanvaardt.

3) Commissaris Aangezien er blijkt uit de te goeder trouw verrichte schattingen dat voor het eerste maatschappelijk boekjaar de vennootschap voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 paragraaf 1 Wetboek van vennootschappen, wordt er beslist geen commissaris te benoemen.

4) Volmacht Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan  Boekhoudkantoor Decavan , burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, te Kortrijk, Oudenaardsesteenweg 350 of haar afgevaardigde om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten zoals ondernemingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de directe belastingen, evenals andere formaliteiten zowel wat betreft de onderhavige akte als wat betreft alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

latere wijzigingen.

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

- VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL -

Staatsblad

Bijlage :

- Uitgifte van de oprichtingsakte,

Opgemaakt door Elien Turpyn, geassocieerd notaris te Zwevegem

Coordonnées
KDK

Adresse
BEUKENHOFSTRAAT 61 8570 ANZEGEM

Code postal : 8570
Localité : ANZEGEM
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande