KEEMAT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KEEMAT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 422.537.740

Publication

20/03/2014 : BG056206
07/08/2013 : BG056206
10/08/2012 : BG056206
16/08/2011 : BG056206
13/08/2010 : BG056206
13/08/2009 : BG056206
30/07/2008 : BG056206
04/10/2005 : BG056206
07/12/2004 : BG056206
07/01/2004 : BG056206
21/08/2015
ÿþmod 11.1

kl- F Z ; ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

12 AUG 2015

Gent Afdeirinieruage

1~~_~

IIl

120995*

Ondernerningsnr : 0422.537.740

Benaming (voluit) : KEEMAT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Knesselarestraat 131

8730 Beernem (Oedelem)

Onderwerp akte :Doelswijziging - statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-É Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op 30 juli; 2015, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de; neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene! vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; « KEEMAT » te 8730 Beernem (Oedelem), Knesselarestraat 131, waarbij volgende beslissingen! werden genomen met eenparigheid van stemmen :

1. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van het! bestuursorgaan aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat, van activa en passiva afgesloten per dertig juni tweeduizend en vijftien.

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa; en passiva afgesloten per dertig juni tweeduizend en vijftien te hebben ontvangen en er kennis;

i? van te hebben genomen. Het verslag van het bestuursorgaan, alsmede van de staat van activa en passiva zullen! neergelegd worden ter griffie.

2. De vergadering besloot het doel van de vennootschap uit te breiden door vervanging van het! betrokken artikel door de tekst zoals verder vermeld.

3. De vergadering besloot de statuten van de vennootschap aan te passen conform de! voorgaande besluiten, zodat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt; met volgende te publiceren kenmerken :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte! aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "KEEMAT".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8730 Beernem (Oedelem), Knesselarestraat 131.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (C 18.592,01), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die dus elk één/zevenhonderdvijftigste; (1/750ste) deel van het kapitaal vormen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. Indien een aandeel aan; verschillende personen toebehoort mag de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden; rechten schorsen zolang één enkele persoon ten overstaan van de vennootschap niet als eigenaar, van de aandelen aangewezen wordt.

Ingeval van splitsing van het eigendomsrecht in blote eigendom en vruchtgebruik, worden de eraan verbonden rechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

5. Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

6. Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en; afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf procent (5%) voorafgenomen voor de oprichting van de; wettelijke reserve. Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, en zij ontstaat opnieuw wanneer, om' gelijk welke, reden, het reservefonds werd verminderd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het overblijvend saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die beslist over de bestemming.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden. Onder netto-actief wordt verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden.

Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal de algemene vergadering de vereffenaars benoemen en hun bevoegdheden bepalen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186. 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten. leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Aan deze personen alleen, wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn vormen deze een college.

De zaakvoerders kunnen hun mandaat kosteloos uitoefenen, en dit bij beslissing van de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon. aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervuilen.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap. behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt; elke zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Voor betalingen en verbintenissen boven de vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) zal de handtekening van twee zaakvoerders noodzakelijk zijn.

Elke zaakvoerder kan bijzondere lasthebbers aanstellen om de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht te verbinden.

Het toezicht op de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten; ieder vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht van de maatschappelijke verrichtingen. Hij mag inzage nemen van de boeken, de briefwisseling en van alle geschriften van de vennootschap, eventueel bijgestaan door een accountant.

Het toezicht wordt slechts uitgeoefend door een commissaris in de gevallen door de wet vereist of wanneer de algemene vergadering der aandeelhouders daartoe beslist heeft met een meerderheid der aanwezige stemmen.

8. Commissaris : nihil

9. Het doel van de vennootschap is:

Alle landbouwwerken, zijnde ondermeer grondbewerking en bemesting, zaaien en planten, sproeien, oogsten (omvattende maaien, hakselen, pikdorsen. persen en rooien), en tuinbouwwerken.

Grondwerken en waterbouwwerken zijnde ondermeer graafwerken en laadwerken, delven van funderingen, steken van citernen, riolering, kuisen en reinigen van waterlopen, draineren, vervoer van aile producten voor de uitoefening van deze activiteiten.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Y mad 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Verkoop van zaden, meststoffen en fytofarmaceutische producten.

Verkoop van land-, tuin- en hobbymaterialen.

Herstellen van land-, tuin- en hobbymaterialen.

Landbouwuitbating.

Leveren van prestaties.

Handel te drijven in pesticiden en fytofarmaceutische produkten (giftige inbegrepen), vogel- en duivenvoeders, voeders voor huisdieren en kleinvee, veevoeders, bloemen en sierplanten, kleine huis- en zeedieren, vogels en vissen, duiven en kleinvee, tuinmeubelen, sporttroffeeën, snuisterijen en fantasieartikelen, artikelen voor visvangst en huisdieren, potgrond, tuin- en hobbyartikelen, aanverwante kledingartikelen, toestellen en machines voor het onderhoud van tuin, en sanitaire artikelen en land- en tuinbouwproducten, handel in kolen en houtskool. Verhuring van materiaal, en aile bijkomende activiteiten en werken dienstig voor het maatschappelijk doel.

De aan- en verkoop van bakkersmeel, bakkersbenodigdheden en bakkersmaterialen; diepgevroren producten; ijskreem en toebehoren; voedingswaren; elektrische en elektronische apparaten; bouwmaterialen en bouwbenodigdheden.

Alle tuinbouwwerken zijnde aanleg en onderhoud van de tuin.

Zij zal verder alle industriële, commerciële, financiële of burgerlijke verrichtingen kunnen doek welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband kunnen houden met haar doel

10. De gewone algemene vergadering (of "jaarvergadering") wordt elk jaar gehouden op 30 juni om 18.00 uur, in de zetel van de vennootschap, tenzij in de oproepingsbrief een andere plaats wordt vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Bovendien is elke algemene vergadering bevoegd om te beraadslagen en te besluiten in alle aangelegenheden die tot de bevoegdheden van de zaakvoerder(s) behoren op verzoek van dit orgaan.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen ten overstaan van een Notaris om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vôér de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

De algemene vergadering kan op geldige wijze beraadslagen en besluiten ongeacht hpt aantal ter vergadering vertegenwoordigde aandelen behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen, behalve in de bij wet bepaalde gevallen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Ieder aandeel geeft recht op één enkele stem.

Niemand mag als lasthebber een vennoot bij de algemene vergadering vertegenwoordigen, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Iedere vennoot kan slechts voor één andere vennoot als lasthebber optreden.

Elke aandeelhouder heeft het recht om per brief te stemmen. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard- of "verworpen-, gevolgd door de handtekening: hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen. 4. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

f

mod 11.1

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN BELLEGHEM -- VAN HYFiE", kantoor houdende te 9990 Maldegem, Veldhoekstraat 13, ondernemingsnummer 0472.360.801, RPR Gent, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Verslag van het bestuursorgaan met staat van actief en passief

Gecoördineerde statuten

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme -- Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

13/01/2003 : BG056206
18/09/2002 : BG056206
27/10/2000 : BG056206
27/10/2000 : BG056206
01/01/1989 : BG56206
01/01/1989 : BG56206
01/01/1986 : BG56206

Coordonnées
KEEMAT

Adresse
KNESSELARESTRAAT 131 8730 OEDELEM

Code postal : 8730
Localité : Oedelem
Commune : BEERNEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande