KEIRSEBILCK & VERWEIJ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KEIRSEBILCK & VERWEIJ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.557.089

Publication

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 30.08.2013 13504-0448-017
18/02/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
07/07/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11304255*

Neergelegd

05-07-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

0837557089

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

2. De heer VERWEIJ Janke Rosa Frank, ongehuwd, geboren te Oostende op zestien januari duizend negenhonderdachtentachtig, wonende te 8400 Oostende, Zandvoordeschorredijkstraat 37.

zij heeft rijksregisternummer 880116-117-94.

2.NAAM en VORM: "KEIRSEBILCK & VERWEIJ", BVBA;

3.ZETEL: te Middelkerke, Slijpesteenweg 2

4.DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

(voluit) : KEIRSEBILCK & VERWEIJ

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8432 Middelkerke, Slijpesteenweg 2

Onderwerp akte: Oprichting

OPRICHTING - STATUTEN.

Uit een akte verleden voor Notaris Paul Lommée te Zedelgem op dertig juni tweeduizend en elf, eerstdaags te

registreren, blijkt de oprichting der BVBA "KEIRSEBILCK & VERWEIJ"

1.VENNOTEN : 1. De Heer KEIRSEBILCK Frank Henri, geboren te Oostende op dertien oktober duizend negenhonderdvijfenvijftig, wonende te 8432 Middelkerke, Slijpesteenweg 2.

Hij heeft rijksregisternummer 551013-019-40.

Echtgenoot van mevrouw Christiane Corveleijn met wie hij gehuwd is onder het stelsel van scheiding van goederen krachtens akte verleden voor notaris Pierre De Maesschalck te Oostende op vierentwintig oktober negentienhonderd tweeënnegentig, niet gewijzigd op heden zo verklaard.

- de aan- en verkoop alsmede de fabricatie van alle producten en artikelen met betrekking tot de schilders-, behangers-, en decoratieambachten;

- De groot- en kleinhandel, de import en export, de aan- en verkoop, de vertegenwoordiging, kortom de handel in de meest ruime zin, van alle meubelen, decoratieartikelen, drogisterijartikelen, verven en onderhoudsproducten;

- Alle commissieverhandelingen;

- De aanneming van alle openbare of private schilders-, behangers- en decoratiewerken;

- Het uitvoeren van alle bevloeringswerken en muurbekledingen, ongeacht de grondstof of de producten waaruit de gebruikte materialen zijn samengesteld, zonder dat aan deze omschrijving een beperkende interpretatie kan gegeven worden;

- Het uitvoeren van alle plafonneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken, berapingswerken, plaatsen van chapes en gips- en staffwerken.

- Het restaureren, reinigen en wassen van gebouwen, gevels en monumenten;

- Het bouwen en uitrusten van stellingen, etalages en standen;

- Het confectioneren van gordijnen en drapperieën.

Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

De vennootschap kan deelnemen als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere binnen- of buitenlandse vennootschappen.

De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen ; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

5.DUUR: onbepaald, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van Koophandel; zij begint te werken vanaf inschrijving in het Handelsregister.

6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

7.SAMENSTELLING : 1) De Heer KEIRSEBILCK Frank, voornoemd, negentig (90) aandelen zonder nominale

waarde of zestienduizend zevenhonderd veertig euro (16.740,00 euro):

2) De heer VERWEIJ Janke, voornoemd, tien (10) aandelen zonder nominale waarde of duizend achthonderd zestig euro (1.860,00 euro).

A. De Heer KEIRSEBILCK Frank, voornoemd, ten bedrage van VIJFDUIZEND VIJFHONDERD TACHTIG EURO (¬ 5.580,00),

B. De heer VERWEIJ Janke, voornoemd, ten bedrage van ZESHONDERD TWINTIG EURO (¬ 620,00);

8.BESTUUR : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen.

Zijn benoemd als statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap :

De Heer KEIRSEBILCK Frank, wonende te 8432 Middelkerke, Slijpesteenweg 2; die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

9.JAARVERGADERING : Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om negentien uur in de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni van het jaar tweeduizend en dertien om negentien uur.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

10.JAARREKENING : Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf dertig juni tweeduizend elf tot eenendertig december tweeduizend twaalf.

11.BENOEMING : Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

De heer VERWEIJ Janke, wonende te 8400 Oostende, Zandvoordeschorredijkstraat 37; voornoemd, die verklaren dit mandaat te aanvaarden en verklaren dat zij niet getroffen zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Notaris Paul LOMMEE te Zedelgem.

bestemd voor inlassing in het BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermede neergelegd : afschrift der stichtingsakte dd. 30 juni 2011, eensluidend uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/01/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
KEIRSEBILCK & VERWEIJ

Adresse
SLIJPESTEENWEG 2 8432 LEFFINGE

Code postal : 8432
Localité : Leffinge
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande