KEIZER VASTGOED

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KEIZER VASTGOED
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 474.402.056

Publication

10/06/2014
ÿþ4

Mod YJord 11,1

i s - In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEL

NEERGELEGD

1 5 MEI 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

_, ,_' Gent, afd. KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0474.402.056

Benaming

(voluit) : Keizer Vastgoed

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Franklin Rooseveltlaan 180, 8790 Waregem, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders van 31 maart 2014

1.De aandeelhouders nemen kennis van het ontslag van Canna BVBA, met maatschappelijke zetel te. Korenbloemstraat 12, 9820 Merelbeke, met ondememingsnummer 0818.826.389, vast vertegenwoordigd door. Cari Van den Eynde, als bestuurder van de vennootschap sinds 1 januari 2014 en beslissen te benoemen tot, nieuwe bestuurder van de vennootschap met ingang van 1 januari 2014 voor een periode die eindigt na de gewone algemene vergadering van het jaar 2016:

 Mirre BVBA, met maatschappelijke zetel te Weststraat 34, 9940 Sleidinge, met ondernemingsnummer 054a552.465, vast vertegenwoordigd door de heer Rik Missault.

De aldus benoemde bestuurder zal haar mandaat aanvaarden in een afzonderlijk document of door, deelname aan de eerstvolgende vergadering van de raad van bestuur van de vennootschap.

20e aandeelhouders beslissen om mevrouw Julie Vanermen, wonende te Kluisdreef 11, 9300 Aalst, individueel bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om aile nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande beslissingen te publiceren en de nodige formaliteiten te vervullen bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving cq. aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de fiscale en sociale administraties.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 31 maart 2014

1.De raad van bestuur neemt kennis van het ontslag van Carme BVBA, vast vertegenwoordigd door Cari Van den Eynde, als voorzitter van de raad van bestuur van de vennootschap sinds 1 januari 2014 en beslist met eenparigheid van stemmen te benoemen ais nieuwe voorzitter van de raad van bestuur sinds 1 januari 2014 voor een periode die eindigt na de gewone algemene vergadering van het jaar 2016:

Mirre BVBA, met maatschappelijke zetel te Weststraat 34, 9940 Sleidinge, met ondernemingsnummer 0543.552.465, vast vertegenwoordigd door de heer Rik Missault.

2.Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan Mevrouw Julie Vanermen, wonende te Kluisdreef 11, 9300 Aalst, individueel bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, om aile documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande beslissingen te publiceren en de nodige formaliteiten te vervullen bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de fiscale en sociale administraties,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

I'

~.7i_G

11111

*14114166*

30-0

SEi.GISCH

5-

STA,",TSL,

Gr irriG

Julie Vanermen

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/10/2012
ÿþi--- ----~. mad 11.1

!.~ à,.. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II1 * 1 III

2179451 II(WIRNII~IVIII~W+

Vo

beho aan Belg

Staat

I 1 1

-UR BELGF NEERGELEGD



fLi- 202 - S. 10, 2012

si;'. ._ ,,_ - ~~~~1~~ 1~~1R1~,~:~~~'~'t~t~,~1DEL



MONIT~

24 -

BELGISCH

Onderrtemingsnr :

Benaming (voluit)

(verkort) : Rechtsvorm :

Zetel .

(volledig adres)

0474.402.056

KEIZER VASTGOED

naamloze vennootschap Franklin Rooseveltlaan 180 8790 Waregem

Ondervverp(en) akte : WIJZIGING REGELING EXTERNE VERTEGENWOORDIGING - DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN - AANPASSING STATUTEN AAN VIGERENDE WETGEVING - VASTSTELLING NIEUWE TEKST STATUTEN - BENOEMING COMMISSARIS

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 4 oktober 2012, blijkt onder meer het volgende:

1. De regeling aangaande aard van aandelen/effecten werd gewijzigd zodat de aandelen/effecten voortaan op naam of gedematerialiseerd kunnen zijn.

Artikel 7 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"Artikel 7: Aard van de Effecten

De niet volgestorte Aandelen zijn steeds op naam. De volgestorte Aandelen en ook de eventuele andere door de Vennootschap uitgegeven Effecten zijn, naar keuze van de Aandeelhouder of Effectenhouder, op naam of gedematerialiseerd. Zij zijn voorzien van een volgnummer.

Elke houder van Aandelen en/of andere Effecten kan, te allen tijde en op zijn kosten, de omzetting van zijn Aandelen en/of andere Effecten op naam in gedematerialiseerde Aandelen of gedematerialiseerde Effecten vorderen, of omgekeerd.

De eigendom van de Effecten op naam wordt bewezen door de inschrijving in het desbetreffende register van Effecten op naam dat volgens artikel 463 van het Wetboek van Vennootschappen moet worden gehouden.

Het gedematerialiseerde Effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de titularis van het Effect, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling. Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde Effecten, wordt, per categorie van Effecten ingeschreven op naam van de vereffeninginstelling of in voorkomend geval van de erkende rekeninghouder, in het desbetreffende register van Effecten op naam gehouden overeenkomstig artikel 463 van het Wetboek van Vennootschappen."

2. De regeling aangaande dagelijks bestuur werd gewijzigd en een mogelijkheid van ' bevoegdheidsdelegatie aan een directiecomité werd toegevoegd en artikel 18 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"Artikel 18: Dacelliks bestuur - Directiecomité

18.1. Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur van de Vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, ai dan niet Aandeelhouders of Bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De Raad van Bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bevoegdheid en vergoeding,

indien de persoon die belast wordt met het dagelijks bestuur tevens Bestuurder is, voert hij/zij de titel van 'Gedelegeerd Bestuurder, indien dat niet het geval is, dan zal hij die functie uitoefenen onder de titel van `algemeen directeur'.

Onder dagelijks bestuur wordt verstaan alle handelingen of verrichtingen betreffende het dagelijks bestuur die niet verder reiken dan de behoeften van het dagelijks leven van de vennootschap, of de behoeften die om reden zowel van minder belang dat ze vertonen ais van de noodzakelijkheid een spoedige oplossing te treffen, de tussenkomst van de Raad van Bestuur niet rechtvaardigen. In elk geval behoren niet tot het dagelijks bestuur; alle handelingen of elke reeks van samenhangende handelingen die het bedrag van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) te boven gaan.

18:2: Directiecomité ---

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans. hebil van de persofo)nenti

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen is het de Raad van Bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een Directiecomité zander dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de Vennootschap of op alle handelingen die op grand van de wet aan de Raad van Bestuur zijn voorbehouden,

Het Directiecarnité bestaat uit meerdere personen die al dan niet Bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de Leden van het Directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het Directiecomité worden bepaald door de Raad van Bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de Raad van Bestuur warden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het Directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

De Raad van Bestuur is belast met het toezicht op het Directiecomité dat met het oog daarop aan de Raad van Bestuur rapport dient uit te brengen over de uitvoering en/of de resultaten van zijn taken op de door: de Raad van Bestuur te bepalen wijze.

De Raad van Bestuur beslist bij afzonderlijke stemming over de kwijting van de leden van het Directiecomité voor de werkzaamheden van het vorige boekjaar uiterlijk op het ogenblik van de vaststelling van de desbetreffende jaarrekening. Bij gebreke aan een uitdrukkelijke kwijtingverlening, wordt deze kwijting onweerlegbaar vermoed te zijn gegeven op het ogenblik van de vaststelling door de Raad van Bestuur van de desbetreffende jaarreKening. Deze kwijting houdt een vrijwaring in voor de aansprakelijkheid van de leden van het Directiecomité uit hoofde van alle door hen verrichte handelingen en uitgevoerde taken in het kader van hun functie en voor het door hen gevoerde beleid. Deze kwijting is onderworpen aan dezelfde wettelijke bepalingen inzake verjaring als deze die de kwijting aan Bestuurders regelen."

3. De regeling aangaande externe vertegenwoordiging werd gewijzigd en artikel 20 van de nieuwe tekst der statuten luidt ais volgt:

"Artikel 20: Vertegenwoordiging van de vennootschap

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de Vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor aile handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de Vennootschap tegenover derden, in en buiten rechte, slechts geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee (2) Bestuurders samen handelend, van wie één steeds de Voorzitter dient te zijn. Binnen het dagelijks bestuur kan de Vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door een ' Gedelegeerd Bestuurder alleen optredend en/of door andere personen belast met het dagelijks bestuur, welke personen alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

Wanneer er een Directiecomité is ingesteld, kan de Vennootschap binnen de perken van de bevoegdheden van het Directiecomité tegenover derden tevens geldig vertegenwoordigd en verbonden worden door twee (2) leden van het Directiecomité samen optredend.

De Vennootschap wordt eveneens rechtsgeldig verbonden door de bijzondere gevolmachtigden, aangesteld overeenkomstig artikel 19 van de Statuten, binnen de perken van de hun verleende volmacht"

4. De regeling aangaande toelatingsvoorwaarden voor algemene vergaderingen en voorwaarden voor uitoefening van stemrecht werd gewijzigd en artikel 27 van de nieuwe tekst der statuten luidt ais volgt:

"Artikel 27: Toelating tot de vergadering

Om de Algemene Vergaderingen bij te wonen en om hun eventuele stemrecht uit te oefenen, dienen de houders van Effecten op naam, indien dat in de oproeping wordt vereist, vier (4) dagen vaar de vergadering hun wil om deel te nemen aan de vergadering schriftelijk te kennen te geven aan de Raad van Bestuur op de zetel of op iedere andere daartoe in de bijeenroeping aangeduide plaats. De houders van gedematerialiseerde Effecten worden, indien dat in de oproeping wordt vereist, slechts tot de algemene vergadering toegelaten op vertoon van het bewijsschrift van neerlegging van een attest opgesteld door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling die de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde efecten tot op de datum van de algemene vergadering vaststelt, De neerlegging van dat attest dient te gebeuren vier (4) dagen vóór de ; vergadering, op de zetel van de Vennootschap of op elke andere plaats daartoe aangeduid in de oproeping.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de Vennootschap werden uitgegeven mogen de Algemene Vergadering bijwonen, doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van , de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de Aandeelhouders. De houders van certificaten op naam dienen hun hoedanigheid te staven door overlegging van een certificaat van inschrijving in het certificatenregister of een kopie van hun inschrijving in het certificatenregister."

5. Een nieuwe tekst der statuten werd vastgesteld welke voortaan als enige vigerende tekst van de statuten zal gelden,

6. De vergadering stelde het aantal commissarissen vast op één (1) en benoemde met ingang van 4 oktober 2012 als commissaris van de vennootschap voor een termijn van drie (3) jaar met dien verstande dat het mandaat zal warden uitgeoefend over de drie (3)- volledige boekjaren en een einde za! nemen ter gelegenheid van de gewone algemene vergadering die zal besluiten over de jaarrekening betreffende het derde ' boekjaar dat de commissaris controleert:

De burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD Bedrijfsrevisoren", rechtspersonenregister Brussel 0875.430.443, met zetel te 1090 Brussel (Jette), Burgemeester Etienne Demunterlaan 5, die in deze functie zal worden vertegenwoordigd door de heer MOREELS Tony, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9050 Gent (Ledeberg), Brusselsesteenweg 562,

VOOR UiTTRi-KSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoto)Nent

bevoegd de rechtspersoon terg aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voot. A:Lh&e;.le.en aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorgril CYt3n aan het Belgisch Stauabiad Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persolo)n#en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

21/09/2012
ÿþMod Word 11.1

-__~`~I Ia_. _1

s ~

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I 1II1 I1i1 I1I IIt 1llI III I I IIII

" 1215014"

" {Neergelegd ier griffie van de Re-ftbua;>~e won Koophandel te An#werpen, op

Griffie 12 SEP. 2012

Ondernemingsnr : 0474.402.056

Benaming

(voluit) : Keizer Vastgoed

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Uitbreidingstraat 66/19, 2600 Berchem (Antwerpen)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders en mandataris, wijziging maatschappelijke zetel en benoeming gedelegeerd bestuurder en voorzitter

Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van 24 augustus 2012

1.De aandeelhouders hebben kennis genomen van het ontslag van de bestuurders van de Vennootschap.

met ingang op 24 augustus 2012:

- Holding Hotel Ergo NV, vast vertegenwoordigd door de heer Robert Kiene; en

- Mevrouw Colette Klene,

2.De volgende personen worden benoemd als bestuurder van de Vennootschap:

- Holding Hotel Ergo NV, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Venusstraat 18, 2000 Antwerpen, en ingeschreven onder nummer RPR Antwerpen 0455.252.573, vast vertegenwoordigd voor' de uitoefening van haar mandaat door de heer Robert Kiene, met woonplaats te Venusstraat 16, 2000 Antwerpen;

Coliel BVBA, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Middendreef 21A, 2950 Kapellen, en ingeschreven onder nummer RPR 0892.110.780, vast vertegenwoordigd voor de uitoefening van haar mandaat door mevrouw Colette Kiene, met woonplaats te Middendreef 21A, 2950 Kapellen;

- Carma BVBA, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Korenbloemstraat 12, 9820 Merelbeke, en ingeschreven onder nummer RPR Gent 0818.826.389, vast vertegenwoordigd voor de uitoefening van haar mandaat door de heer Carl Van den Eynde, met woonplaats te Korenbloemstraat 12, 9820 Merelbeke; en

- Adel Yahia Consult BVBA, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Roterijstraat 10, 8500 Kortrijk, en ingeschreven onder nummer RPR Kortrijk 0892.792.255, vast vertegenwoordigd voor de uitoefening van haar mandaat door de heer Adel Yahia, met woonplaats te Wiegstraat 15, bus 3, 2000 Antwerpen.

Hun mandaten gaan in op 24 augustus 2012 en zullen eindigen, behoudens verlenging, op de gewone algemene vergadering van het jaar 2016, Deze mandaten zijn onbezoldigd.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 24 augustus 2012

1.De laad van bestuur besluit de - in het verleden - aan mevrouw Annemieke Hakse toegekende bijzondere volmachten in te trekken met ingang van heden.

2.De raad van bestuur beslist met ingang van heden om mevrouw Annemieke Hakse, met woonplaats te Mariettalei 36, 2930 Brasschaat, te mandateren met de opvolging van de huur- en verhuuractiviteiten van de Vennootschap.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 3 september 2012

1.De raad van bestuur beslist met eenparigheid van stemmen om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van heden te verplaatsen naar Franklin Rooseveltlaan 180, 8790 Waregem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i1 ,

2.Na bespreking, beslist de raad van bestuur te benoemen als voorzitter vanaf heden voor een periode van 4 jaar, dit is tot na de gewone algemene vergadering van het jaar 2016:

Carma BVBA, met maatschappelijke zetel te Korenbloemstraat 12, 9820 Merelbeke, met ondernemingsnummer 0818.826.389, vast vertegenwoordigd door Cari Van den Eynde.

3.Na bespreking, beslist de raad van bestuur te benoemen als gedelegeerd bestuurder vanaf heden voor een periode van 4 jaar, dit is tot na de gewone algemene vergadering van het jaar 2016:

AYC BVBA, met maatschappelijke zetel te Roterijstraat 10, 8500 Kortrijk, met ondememingsnummer 0892.792.255, vast vertegenwoordigd door Adel Yahia,

De gedelegeerd bestuurder is belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap, zijnde alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken der vennootschap te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken,

De gedelegeerd bestuuder is bevoegd om de vennootschap alleen te vertegenwoordigen binnen de perken van dit dagelijks bestuur. Dit alles wordt evenwel beperkt tot handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat niet hoger is dan 25.000,00 EUR (vijfentwintig duizend euro). De handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat hoger is dan bovenvermeld grensbedrag worden niet gerekend tot daden van dagelijks bestuur.

Tevens worden uitgesloten:

-Het tekenen van documenten in relatie met financiële instellingen (bije, krediet- of waarborgovereenkomsten);

-Het ondertekenen van betalingsopdrachten en cheques, tenzij hiervoor een afzonderlijke volmacht ten aanzien van de financiële instellingen werd verleend.

4.Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan mevrouw Julie Vanermen, wonende te Kluisdreef 11, 9300 Aalst, individueel bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande beslissingen te publiceren en de nodige formaliteiten te vervullen bij een ondernemingsloket met het Gog op de inschrijvinglaanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen en de BTW.

Julie Vanermen

Bijzonder gevolmachtigde

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

11/09/2012
ÿþmod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0474.402.056

IN III~iaI~IANiIVszeas*INVIINIVV

«

Neergelegd fer griffie van de Rechtbank van Koophun dei te 1nl:?erperr, or,

Griffie 3 1 A116.2012

Benaming (voluit) : KEIZER VASTGOED

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2600 Antwerpen (district Berchem), Uitbreidingstraat 66/19 ïi Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Harold DECKERS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen,;' Broederminstraat 9, op vierentwintig augustus tweeduizend twaalf, vôôr registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap, "KEIZER VASTGOED", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Ultbreidingstraat 66/19, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer; 0474.402.056, onder meer beslist heeft :

1. het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de bedrijfsrevisor, de besloten;

vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "BLATON BRUNO BEDRIJFSREVISOR", te 2600!

Antwerpen (district Berchem), Floraliënlaan 26, vertegenwoordigd door de heer Bruno BLATON, met;

betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in natura, goed te keuren,

De heer BLATON, voornoemd, besluit zijn verslag letterlijk als volgt:

"6. BESLUIT

Tot besluit van ons onderzoek, verricht in overeenstemming met de controlenormen, uitgevaardigd':

door het instituut der Bedrijfsrevisoren, zijn wij van oordeel dat:

de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en

í duidelijkheid beantwoordt;

de door de partijen weerhouden waarderingsmethoden van de inbreng in natura redelijk zijn;

- de kapitaalverhoging door inbreng in natura conventioneel gebeurt zonder creatie van nieuwe,;

aandelen;

de door de raad van bestuur toegepaste waarderingsmethoden tot een inbrengwaarde leiden van!

14.913.883, 00 EURO. Mits uitdrukkelijk akkoord van aile aandeelhouders, worden er geen nieuwe

aandelen in vergoeding gecreëerd.

Onze opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid;,

van de verrichting, of met andere woorden dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Dit verslag werd opgesteld in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen en'

kan onder geen enkel beding voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij hebben geen verdere opmerkingen te formuleren,

Antwerpen, 6 juli 2012

Blaton Bruno Bedrijfsrevisor burg, bvba,

'' Vertegenwoordigd door (getekend)

Bruno Blaton

Bedrijfsrevisor.'

2. tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van VEERTIEN MILJOEN;' NEGENHONDERDDERTIENDUIZEND ACHTHONDERDDRIEËNTACHTIG euro (¬ 14.913.883,00)° om het te brengen van VIJF MILJOEN TWEEËNZESTIGDUIZEND euro (¬ 5.062.000,00) op,i NEGENTIEN MiLJOEN NEGENHONDERDVIJFENZEVENTiGDUIZEND ACHTHONDERD DRIEËNTACHTIG euro (¬ 19.975.883,00), door inbreng in natura, volledig volstort.

Op verzoek en met het uitdrukkelijk akkoord van de aandeelhouders worden geen nieuwe aandelen uitgegeven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

t i I

3. tot aanpassing Van artikel 6.-1, Van de statuten aan de totstandgekomen kapitaalverhoging aïs', volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIEENDERTIGDUIZEND ZESHONDERD euro (¬ 33.600,00) en is verdeeld in HONDERDEENENTACHTIG (181) aandelen zonder vermelding van waarde".

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

De Notaris

Tegelijk hiermee

neergelegd

- afschrift van

de akte;

- volmacht;

- gecoördineer-

de statuten;

- verslag van de

Raad van bestuur;

- verslag van de

bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2012
ÿþOndernemingsnr ; 0474402056

Benaming

(voluit) : Keizer Vastgoed

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Uitbreidingstraat 66/19 - 2600 Antwerpen - Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte: Herbenoeming bestuurder

[Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 30 juni 2012]

De vergadering stelt vast dat het mandaat van de bestuurder Mevrouw Colette Maria Antionette Klene zal verstrijken op 30 juni 2012 en beslist tot haar herbenoeming voor een termijn van zes jaar met ingang vanaf heden zodat dit mandaat van rechtswege zal verstrijken onmiddellijk na de jaarvergadering te houden in 2018. Dit mandaat zal tevens onbezoldigd worden uitgeoefend.

[Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 30 juni 2012)

Na beraadslaging treft de raad van bestuur met unanimiteit van stemmen volgende beslissing:

De bestuurder Mevrouw Colette Maria Antionette Klene wordt herbenoemd tot bestuurder voor een periode van 6 jaar tot op de algemene vergadering van het boekjaar afgesloten per 31 december 2017

Voor eensluidend verklaard afschrift

Holding Heitel Ergo NV

bestuurder

vertegenwoordigd door

de heer Robert Jan Godfried Kiene

vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Moei Word 11.1

;Luika ;j

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iai3osso*

be

g

Bi

se

ia

eere4cgd ter griffie van deRechtbank

~S -

rl 6 jOLi 2012

Griffie

11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 10.07.2012 12272-0287-016
31/05/2011 : AN345300
25/06/2010 : AN345300
10/07/2009 : AN345300
22/08/2008 : AN345300
11/10/2007 : AN345300
18/06/2007 : AN345300
20/12/2006 : AN345300
08/02/2006 : AN345300
08/06/2005 : AN345300
03/08/2015
ÿþMori Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ONITEUR

3ELGE NEERGELEGD

1111111111!11 3EL

G1SCH STA An

1 11" 07. 2015

RffCI" iTE3,ityK KOOP HAN DEL

R~l11~.111~

Ondernemingsnr : 0474.402.056

Benaming

(voluit) : KEIZER VASTGOED

(verkort)

Rechtsvorm : NV

Zetel : Franklin Rooseveltlaan 180 - 8790 Waregem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

Uittreksel uit de Schriftelijke Besluitvorming van de aandeelhouders dd. 16 mei 2015

De aandeelhouders nemen kennis van en aanvaarden het ontslag van Adel Yahia Consult BVBA (hierna "AYC BVBA"), met maatschappelijke zetel te 2540 Hove, Veldkantvoetweg 84, met ondernemingsnummer 0892.792.255, vast vertegenwoordigd door de heer Adel Yahia, als bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf 16 april 2015.

De aandeelhouders beslissen met eenparigheid van stemmen om te benoemen ais nieuwe bestuurder met ingang vanaf 16 april 2015 voor een periode die eindigt na de gewone algemene vergadering van 2016:

Brunim NV, met maatschappelijke zetel te 2630 Aartselaar, Solhofdreef 35, met ondernemingsnummer 0442.802,129, vast vertegenwoordigd door de heer Bruno Vande Vyvere

De aldus benoemde bestuurder zal zijn mandaat aanvaarden in een afzonderlijk document of door deelname aan de eerstvolgende vergadering van de raad van bestuur.

De aandeelhouders beslissen om mevrouw Kelly Pattyn, wonende te Larstraat 15/A101, 8930 Lauwe, individueel bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde, om aile documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande beslissingen te publiceren en de nodige formaliteiten te vervullen bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving cq. aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de fiscale en sociale administraties.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.07.2015 15378-0386-034
08/06/2004 : AN345300
10/08/2015
ÿþ-19ht.

Motl Wald 11,1

Dil In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernerrlingsnr : 0474.402.056

Benaming

(voluit) : KEIZER VASTGOED

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Franklin Rooseveltlaan 180 - 8790 Waregem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd.16 april 2015

De Raad van Bestuur neemt kennis van en aanvaardt het ontslag van Adel Yahia Consult BVBA (hierna "AYC BVBA"), met maatschappelijke zetel te 2540 Hove, Veld kantvoetweg 84, met ondernemingsnummer 0892.792.255, vast vertegenwoordigd door de heer Adel Yahia, als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf 16 april 2015.

De Raad van Bestuur beslist met eenparigheid van stemmen om te benoemen als nieuwe gedelegeerd bestuurder met ingang vanaf 16 april 2015 voor onbepaalde duur:

Brunim NV, met maatschappelijke zetel te 2630 Aartselaar, Solhofdreef 35, met ondernemingsnummer 0442.802.129, vast vertegenwoordigd door de heer Bruno Vande Vyvere

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan mevrouw Kelly Pattyn, wonende te Larstraat 15A101, 8930 Lauwe, individueel bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande beslissingen te publiceren en de nodige formaliteiten te vervullen bij een ondememingsioket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen en de BTW.

ITEUR BELGE

3 -08- 2015

CH STAATSBLAD

I1111n11i~omu~ianx MO

3ELGI

NEERGEL " .

14, 07. 2015

RECi" iT8h. ?MANDEL

Keriffie

Op de laatste blz. van Luik e. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

02/07/2003 : AN345300
16/12/2002 : AN345300

Coordonnées
KEIZER VASTGOED

Adresse
FRANKLIN ROOSEVELTLAAN 180 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande