KELLER LUFTTECHNIK BENELUX

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KELLER LUFTTECHNIK BENELUX
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 426.713.886

Publication

04/06/2014
ÿþ MOd Word 11.1

51q In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

INIMMIc1111 2~Eos zowE

Hs nntssuo

NEERGELEGD

13 MEI 2014

Rechtbank van KOOPHAND

Eit_

Gent, afd. KORTRIJK

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondememingsnr : 0426.713.886

Benaming

(voluit) : KELLER LUFTTECHNIK BENELUX

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude Kassei 16 8791 Waregem (Beveren-Leie)

(volledig adres)

Onderwerp akte ; afschaffing nominale waarde - partiële splitsing door overneming - kapitalvermindering - kapitaalverhoging -statutenwijzigingen

Er blijkt uit één van de twee akten verleden op acht en twintig april tweeduizend en veertien door Notaris Hélène DUSSELIER, te Meulebeke; houdende een buitengewone algemene vergadering der vennoten der coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KELLER LUFTTECHNIK BENELUX", waarvan de zetel gevestigd is te 8791 Waregem (Beveren-Leie), Oude Kassei nr 16; ondememingsnr-B.T.W.-nr 0426.713.886 RPR Kortrijk; dat de volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen:

1/ De vergadering beslist tot vervanging in artikel 1 der statuten van:

- de woorden "andere stukken" door: "websites en andere stukken, al dan niet In elektronische vorm"

- de laatste zin door: "Naast de naam moet de nauwkeurige aan-duiding voorkomen van de zetel der vennoot-schap, en het ondememingsnummer gevolgd door de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank in het ambtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft; en in voorkomend geval, het feit dat de vennootschap in vereffening is.".

2/ De vergadering beslist tot vervanging in artikel 2 der statuten van de woorden en cijfers "8710 Wielsbeke, Wandellaan nummer 8" door "8791 Waregem (Beveren-Leie), Oude Kassei nr 16.

3/ De vergadering stelt vast dat de aanduiding van het vaste gedeelte van het kapitaal der vennootschap in euro luidt: ACHTTIEN DUIZEND VIJFHONDERD TWEE EN NEGENTIG EURO EN EEN CENT (E 18.592,01), en beslist tot afschaffing der nominale waarde der aandelen, en bijgevolg vervanging in artikel 5 der statuten van de woorden en cijfers "ZEVENHONDERD VIJFTIG DUIZEND (750.000,-) frank" door: "ACHTTIEN DUIZEND VIJFHONDERD TWEE EN NEGENTIG EURO EN EEN CENT (E 18.592,01)", en in artikel 6 der statuten van de woorden en cijfers "met een nominale waarde van DRIE DUIZEND ZEVENHONDERD VIJFTIG (3.750;) frank elk" door "zonder vermelding van nominale waarde",

4/ Overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen besluit de algemene vergadering af te zien van de toepassing van artikel 730 van het Wetboek van Vennootschappen. Tevens beslist de vergadering afstand te doen van de mededeling voorgeschreven door de bepalingen van artikel 733 van het Wetboek van Vennootschappen.

5/ Vermits de aanwezige en vertegenwoordigde vennoten erkennen een afschrift van de op de agenda aangekondigde verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen, ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van deze verslagen. Het betreft:

1. Het bijzonder verslag bedoeld in artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen over de inbreng in natura in de Overnemende vennootschap, opgemaakt door de zaakvoerders van de Overnemende vennootschap.

2. Het controleverslag overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen opgesteld door voorncemde bedrijfsrevisor over de inbreng in natura in de Overnemende vennootschap. De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

" Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA LYBOVER in het kader van de partiële splitsing van de CVBA KELLER LUFTTECHNIK BENELUX naar de bestaande BVBA LYBOVER, kan ik besluiten dat

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhogingen door inbreng in natura; het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten gevolge van de partiële afsplitsing vanuit de CVBA KELLER LUFTTECHNIK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

z Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge r * . tif BENELUX volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe overgaan naar de reeds bestaande vennootschap

BVBA LYBOVER.

2.De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3.De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen CVBA KELLER LUFTTECHNIK BENELUX zijn bedrijfseconomisch verantwoord onder het hierna vermelde voorbehoud. De waardebepalingen waartoe de toegepaste waarderings-methoden leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Ik dien een principieel voorbehcud te formuleren voor financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele fiscale controles bij de betrokken vennootschappen, alsook voor wat betreft het niet in rekening brengen van mogelijke latente meer- en/of minderwaarden op de materiële vaste activa in beide bij de operatie betrokken vennootschappen. Hoe dan ook is de impact hiervan niet belangrijk gelet op het feit dat slechts twee aandelen (op een totaal van 200 aandelen) van de partieel te splitsen CVBA KELLER LUFTTECHNIK BENELUX zullen worden geruild tegen aandelen van de BVBA LYBOVER. Bovendien verklaarden alle bij de operatie betrokken partijen (die overigens gelijke belangen hebben in beide betrokken vennootschappen) hun expliciet akkoord met de toegepaste waarderingsmethodiek.

4, De inbreng van de actief- en passiefbestanddelen van de CVBA KELLER LUFTTECHNIK BENELUX leidt volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe tot de overgang van eigen vermogensbestand-rdelen naar de verkrijgende vennootschap BVBA LYBOVER voor een bedrag van 494.054,91 EUR, bestaande uit 9.946,87 EUR volstort kapitaal en 484,108,04 EUR andere eigen vermogensbestanddelen, evenwel beperkt tot 2J200ste gezien de BVBA LYBOVER reeds eigenaar is van 198 op een totaal van 200 aandelen van de CVBA KELLER LUFTTECHNIK BENELUX en derhalve slechts 2 aandelen van de CVBA KELLER LUFTTECHNIK BENELUX moeten worden vergoed met aandelen van de verkrijgende vennootschap de BVBA LYBOVER.

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheld van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld."

6/ De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het voorstel bedoeld onder punt 4 a) van de agenda.

De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van de inhoud van het voorstel van partiële splitsing en stelt vast dat er op dit voorstel geen opmerkingen worden gemaakt door de aandeelhouders. De vergadering keurt vervolgens het haar voorgestelde voorstel van partiële splitsing goed en sluit zich aan bij de besluiten erin vervat.

De vergadering beslist vervolgens een afschrift van het splitsingsvoorstel met stempel van de griffie van de rechtbank van koophandel toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris, na door laatstgenoemde en de comparanten "ne varietur" getekend te zijn.

Uit de verklaring van heden gedaan door het college van bestuurders van de Overdragende Vennoot-schap en van de zaakvoerders der Overnemende Vennoot-schap overeenkomstig artikel 732 van het Wetboek van Vennootschappen, blijkt dat zich tussen de datum van opstelling van het splitsingvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering géén belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

7/ De vergadering beslist tot partiële splitsing waarbij KELLER LUFfTECHN1K BENELUX CVBA voornoemd, een deel van haar vermogen, zowel rechten als plichten, afsplitst en overdraagt aan de Ovememende vennootschap LYBOVER BVBA.

Deze overdracht zal gebeuren volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het voorstel van partiële splitsing, 5 maart 2014.

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris de hierna volgende samenvattende beschrijving van het overgedragen vermogen vast te stellen:

De toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de Overnemende Vennootschap bestaan uit goederen (onderleer terreinen, gebouwen, onroerende goederen te Waregem (Beveren-Leie), zoals geboekt in de boekhouding van de Overdragende Vennootschap onder de activa en de passiva-rubriek en voor de boekwaarde:

Ter vergelding van deze overdracht worden onmiddellijk en rechtstreeks aan de andere aandeelhouders (dan de Overnemende Vennootschap) van de Overdragende Vennootschap, elk zevenentwintig (27) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde, volledig volgestort, van LYBOVER BVBA toegekend, zonder opleg.

Deze aandelen van de Overnemende vennootschap LYBOVER BVBA zullen aan deze aandeelhouders van de Overdragende Vennootschap worden uitgereikt als volgt:

De uitreikingsoperatie van het aandeel van LYBOVER BVBA zal worden vervuld door en onder verantwoordelijk-held van het bestuursorgaan van de Overdragende Vennootschap, Deze aandeelhouders van

de Overdragende Vennootschap kunnen -na afspraak met het bestuur van de Overdragende Vennootschap-hun aandelen in LYBOVER BVBA bekomen op voorlegging van hun aandelencertificaten in de Overdragende

Vennootschap. Deze uitreikingsoperatie zal steeds plaatshebben op de zetel van de Overdragende Vennootschap door inschrijving in het aandelenregister van de Overnemende Vennootschap, Deze aandelen van de Ovememende Vennootschap kunnen worden uitgereikt tot 31 december 2014, Indien deze aandelen van de Overnemende Vennootschap op 31 december 2014 niet zijn uitgereikt, zullen ze worden vernietigd.

De nieuwe aandelen van de Overnemende vennootschap delen in het bedrijfsresultaat en zijn dividend-gerechtigd vanaf één oktober laatst.

" r, , i. 8f De vergadering keurt het ontwerp goed van de akte wijziging statuten van de Overnemende

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge vennootschap LYBOVER BVBA, evenals de verhoging van haar maatschappelijk kapitaal met NEGENENNEGENTIG EURO ZEVENENVEERTIG CENT (¬ 99,47) om het te brengen van NEGENTIEN DUIZEND EN ZEVEN EURO ZEVENENZEVENTIG CENT {¬ 19.007,77) op NEGENTIEN DUIZEND HONDERD EN ZEVEN EURO VIERENTWINTIG CENT (¬ 19.107,24), door het creëeren van vierenvijftig (54) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, doch één/vijftienduizendenvijfen-vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigende, door voormelde inbreng in natura, voortkomend van de (partieel) gesplitste KELLER LUFTTECHNIK BENELUX CVBA. De nieuwe aandelen die volkomen gelijk zullen zijn aan de bestaande aandelen, zullen dezelfde rechten en voordelen genieten en in de winsten delen vanaf één oktober 2013.

Ingevolge artikel 210§4 Wetboek der Inkomsten-belastingen, en ingevolge nagemelde kapitaalver-mindering in KELLER LUFTfECHN)K BENELUX CVBA, zal deze kapitaalverhoging worden aangemerkt ais zijnde werkelijk gestort.

Zij keurt bovendien de verslagen goed opgesteld door de zaakvoerders van de Overnemende vennootschap en door de burgerlijke vennootschap onder vorm van een BVBA "BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN", bedrijfsrevisor met zetel 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat nr 12, vertegenwoordigd door Heer Dujardin, Piet, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend op zelfde adres, omtrent de inbreng in natura ingevolge de partiële splitsing, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Een exemplaar van deze verslagen wordt neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel terzelfdertijd met een uitgifte van de akte statuten-wijziging van de vennootschap LYBOVER BVBA.

9/ De algemene vergadering stelt vast dat voormelde partiële splitsing gepaard gaat met een vermindering van het kapitaal met NEGENDUIZEND NEGEN HONDERD ZESENVEERTIG EURO ZEVENENTACHTIG CENT (¬ 9.946,87) om het te brengen van NEGENTIEN DUIZEND EURO (¬ 19.000,00) op NEGEN DUIZEND EN DRIE EN VIJFTIG EURO DERTIEN CENT (¬ 9.053,13). Deze kapitaalvermindering wordt bij toepassing van artikel 78§4 en artikel 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen (Belgisch Staatsblad van 6 februari 2001, laatst gewijzigd door het Koninklijk Besluit van 27 april 2007 en van artikel 210 p, 3" lid WIB 92, toegewezen aan het volstort kapitaal, en gaat gepaard zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde.

10/ De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met NEGENDUIZEND NEGEN HONDERD ZESENVEERTIG EURO ZEVENENTACHTIG CENT (¬ 9.946,87), om het te brengen van NEGEN DUIZEND EN DRIE EN VIJFTIG EURO DERTIEN CENT (¬ 9.053,13) op NEGENTIEN DUIZEND EURO (¬ 19.000,00), door inlijving bij het kapitaal van een bedrag van NEGENDUIZEND NEGEN HONDERD ZESENVEERTIG EURO ZEVENENTACHTIG CENT (¬ 9.946,87) dat zal worden afgenomen van de overgedragen winst van de vennootschap, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De voorzitter stelt vast en verzocht mij notaris bij akte vast te stellen dat de kapitaalverhoging volledig is verwezenlijkt, en dat het kapitaal werd verhoogd tot NEGENTIEN DUIZEND EURO (¬ 19.000,00), gesplitst in tweehonderd (200) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractie-waarde van één/tweehonderdste van het kapitaal.

11/ De vergadering beslist artikel 21 der statuten aan te passen aan de huidige wetsbepalingen in verband met de procedure van vereffening, door de tekst ervan te vervangen door-

"Bij ontbinding der vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars; bij ont-stentenis van dergelijke benoeming zal de vereffening gebeuren door de zorgen der leden van het college van bestuurders alsdan in functie. Te dien einde hebben de vereffenaars de meest uitgebreide macht die hen wordt toegekend door artikel 186 en volgende van het Wetbcek van vennootschappen. De algemene vergadering stelt de vergoedingen der vereffenaars vast.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd,

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een

bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

In afwijking van het voorgaande en onverminderd artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, kan de ontbinding en vereffening in één akte gebeuren mits naleving van volgende voorwaarden:

1. er is geen vereffenaar aangeduid;

2. er zijn geen passiva luidens de staat van artikel 181 Wetboek van Vennootschappen;

3. alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met éénparigheid van stemmen,"

121 De vergadering kent de vertegenwoordiging van de Overdragende Vennootschap in de bewerkingen van splitsing toe aan haar bestuurders, met name: 1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HABOMAN", waarvan de zetel gevestigd is te 9790 Wortegem-Petegem, Tjammelstraat nr 24; ondememingsnr

0842.540.911 RPR Oudenaarde, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, Heer Boels, Hans Leo Pieter Ewald, rijksregister nr 701013-027-56, identiteitskaart nr 591-4931682-13, geboren te Ninove op 13 oktober 1970, wonend te 9790 Wortegem-Petegem, Tjammelsstraat nr 24, 2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "F.M.T.", waarvan de zetel gevestigd is te 8710 Wielsbeke, Wandellaan nr 9; ondememingsnr 0842.512.405 RPR Kortrijk, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, Heer Boels, Flip Pieter Lep, rijksregister nr 720124-107-13, identiteitskaart nr 591-0397674-76, geboren te Kortrijk op 24 januari 1972, wonend te 8710 Wielsbeke, Wandellaan nr 9, en 3) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk-held "LYBOVER", waarvan de zetel gevestigd is te 8791 Waregem (Beveren-Leie), Oude Kassei nr 16; ondememingsnr-B.T.W. BE0449.158.894 RPR Kortrijk, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, Heer Boels, Filip voornoemd, die aanvaarden.

De algemene vergadering kent aan de bestuurders de meest uitgebreide bevoegdheden toe teneinde alle wettelijke gevolgen van de splitsing te geven.

Meer in het bijzonder kunnen de bestuurders:

-aan de Overnemende vennootschap LYBOVER BVBA het deel van het af te splitsen en over te dragen vermogen van de Overdragende Vennootschap, zoals hierboven uiteengezet, overdragen.

- de nieuwe aandelen van de Overnemende vennootschap LYBOVER BVBA aanvaarden, te laten toekomen aan voornoemde aandeelhouders van de overdragende vennootschap en er voor zorgen dat het aandelenregister wordt bijgewerkt op kosten van de Ovememende Vennootschap.

ln het kader van deze overdracht door splitsing kunnen de bestuurders bovendien:

- tussenkomen in de akte van de Ovememende Vennootschap en de statutenwijzigingen ervan goedkeuren; - verklaren perfecte kennis te hebben van de verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen;

- afvaardigen onder hun verantwoordelijkheid, voor bijzondere en welomschreven bewerkingen, aan een of meer mandatarissen, dat deel van hun bevoegdheden die zij zullen vastleggen en voor een Buurtijd die zij zullen bepalen;

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de splitsing met betrekking tot de Overdragende Vennootschap te verrich-'ten;

- alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten vervullen door bemiddeling van een erkend ondememings-loket naar keuze, alle wettelijke formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" (aanvraag van een ondememingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde, en het verrichten van andere formaliteiten.

- teneinde dezer, alle akten doen verlijden en tekenen, evenals alle stukken, processen-verbaal en registers en in het algemeen al doen wat nodig is.

131 De vergadering beslist dat alle voorgaande besluiten zijn genomen onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat dezelfde beslui-'ten ook worden goedgekeurd in de buitengewone algemene vergadering van de andere aan de splitsingvenichting deelnemende vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTRESEKL,

Notaris Hélène DUSSELIER te Meulebeke.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte partiële splitsing door overneming en de gecoördineerde tekst statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- behouden aera'hét ~ Belgisch *Staatsblad

Bijlagen bij lièt $elgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/04/2014 : KO107121
28/03/2014 : KO107121
04/04/2013 : KO107121
30/05/2012 : KO107121
30/04/2012 : KO107121
31/03/2011 : KO107121
06/04/2010 : KO107121
26/03/2009 : KO107121
01/04/2008 : KO107121
29/11/2007 : KO107121
29/08/2007 : KO107121
16/04/2007 : KO107121
16/03/2007 : KO107121
29/03/2005 : KO107121
10/03/2004 : KO107121
11/02/2004 : KO107121
11/02/2004 : KO107121
12/05/2003 : KO107121
31/07/2002 : KO107121
22/05/2002 : KO107121
19/04/2001 : KO107121
21/03/2000 : KO107121
17/03/1998 : KO107121
29/11/1997 : KO107121
01/01/1997 : KO107121
02/09/1993 : KO107121
02/09/1993 : KO107121
01/01/1993 : KO107121
01/01/1992 : KO107121
21/03/1991 : KO107121
09/01/1990 : KO107121
30/07/1986 : KO107121
01/01/1986 : KO107121
05/02/1985 : KO107121
05/02/1985 : KO107121
25/10/2016 : KO107121

Coordonnées
KELLER LUFTTECHNIK BENELUX

Adresse
OUDE KASSEI 16 8791 BEVEREN-LEIE

Code postal : 8791
Localité : Beveren
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande