KENIMO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : KENIMO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 894.537.364

Publication

31/01/2014
ÿþ43-'4 -: k

a

Mod Word 11.1

I .111111 1,1. 111] 11. 1111 1111 fa

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 4 -01- 2014

RECHTBANK KOOPHANDEL

KObripe

MONITEUR BELGE

13EEFi(ál~L ~UD

1 6. 01. 2014

Ondernemingsnr : 083 537364

Benaming

(voluit) : KENIMO

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Zwevegemstraat 70, 8553 Zwevegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding en invereffeningstelling! Onmiddellijke sluiting van de vereffening in toepassing van artikel 184, §5 W. Venn.

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 30 december 2013 blijkt dat de vergadering beslist heeft om de V.O.F. KENIMO vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen, te rekenen vanaf 30 december 2013.

Uit dezelfde notulen blijkt dat de vergadering vastgesteld heeft dat:

- de voorwaarden vervuld zijn om toepassing te maken van de mogelijkheid tot ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte, zoals voorzien in artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen,

- gemelde vennootschap voor haar ontbinding reeds feitelijk vereffend werd door de heer Dirk Ghekiere, voornoemd, in zijn hoedanigheid als zaakvoerder.

- uit de staat van actief en passief als bedoeld In artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen blijkt dat er geen passiva lastens de vennootschap zijn.

- de resterende activa overgedragen werden aan de vennoten en verdeeld werden aan de vennoten à rato van hun aandelenbezit, De vennoten verbinden er zich toe om - voor zoveel als nodig - à rato van hun aandelenbezit en beperkt tot het door hen ontvangen nettoactief, in te staan voor het eventueel later opduikend passief voor het bestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar te rekenen vanaf heden.

- de vereffening definitief gesloten werd op basis van de cijfers per 15 december 2013 en dat de. vennootschap ophoudt te bestaan met ingang van 30 december 2013.

- door de ontbinding en invereffeningstelling per 30 december een einde gekomen is aan het mandaat als zaakvoerder van de heer een einde aan het mandaat als zaakvoerder van de heer Dirk Ghekiere, voornoemd. Er werd volledige kwijting verleend aan de heer Dirk Ghekiere, voornoemd, voor zijn mandaat als zaakvoerder van de vennootschap voor de periode die gelopen heeft van 1 januari 2013 tot 30 december 2013.

Uit dezelfde notulen blijkt dat de algemene vergadering beslist heeft dat er geen maatregelen dienen genomen te worden voor de consignatie van de gelden en waarden die aan schuldeisers of aan aandeelhouders toekomen, gezien alle aan schuldeisers of aan aandeelhouders toekomende gelden en waarden aan de rechthebbenden afgegeven zullen worden.

De boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap zullen gedurende een periode van 5 jaar bewaard worden te Zwevegemstraat 70, 8553 Zwevegem.

Gedaan te Zwevegem, op 30 december 2013.

Getekend:

De heer Dirk Ghekiere

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd:

- notulen buitengewone algemene vergadering d.d. 30 december 2013;

- staat actief en passief per 15 december 2013,

Bly gëft-bij $et-Bagiscfi"Sfâàf§blà-d - 3170-112-014 - Annexes dü Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/03/2011
ÿþI 1: " " I

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

bel

ai

Be Sta

iiii ii ii tim i i ii II 11h 1111 ll1

*11044770*

11. 03. 2011

RECHTBANK ORe~~ PHANDEL

Orderrtemingsnr : 0894.537.364

Benaming

voluit) : KENIMO

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetes : Zwevegemstraat 70, 8553 Otegem (Zwevegem)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - Wijzigingen statuten

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering d.d. 31/01/2008 blijkt dat volgende beslissingen: werden genomen:

Eerste beslissing

De vergadering erkent kennis te hebben gekregen van het verslag opgesteld door de zaakvoerder omtrent:

de overgenomen inbreng in natura.

Tweede beslissing

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met een bedrag van éenendertig duizend honderd en! negentien euro (31.119,00) om het te brengen van twee duizend euro (2.000,00) op drieëndertig duizend: honderd en negentien euro (33.119,00) door inbreng in natura door de heer Ghekiere Dirk van een gedeelte; van zijn schuldvordering in rekening-courant die hij heeft op de vennootschap Kenimo vof mits uitgifte van; zevenhonderd achtenzeventig nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, toe te wijzen aan de! heer Ghekiere Dirk. De heer Deconinck Luc verklaart te verzaken aan zijn voorkeurrecht.

"

" Derde beslissing

De vergadering stelt de verwezenlijking vast van de voormelde kapitaalverhoging zodat het kapitaal van de vennootschap thans gebracht is van twee duizend euro (2.000,00) op drieëndertig duizend honderd en ' negentien euro (33.119,00) vertegenwoordigd door achthonderdachtentwintig (828) aandelen zonder: aanduiding van nominale waarde die elk één/achthonderd achtentwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen

Vierde beslissing

De vergadering beslist om ARTIKEL VIJF der statuten aan te passen aan de voorgaande beslissingen zodat voornoemd artikel voortaan als volgt luidt :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drieëndertig duizend honderd en negentien Euro (33.119,00 ê). Het: wordt vertegenwoordigd door achthonderd achtentwintig (828) aandelen op naam zonder aanduiding van: nominale waarde die elk één/zeshonderd tweeënzeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal: is volledig volstort. "

Vijfde beslissing

De vergadering beslist om de statuten van de vennootschap volledig te herwerken met aanpassing van de tekst aan de genomen beslissingen en aan de huidige terminologie, de artikelen te hemummeren en om een: integrale nieuwe tekst goed te keuren van de statuten zonder evenwel het doel of andere belangrijke statutaire: te wijzigen.

" De nieuwe tekst van de statuten van de vennootschap bevat volgende beschikkingen :

HOOFDSTUK I : RECHTSVORM  NAAM  ZETEL  DOEL - DUUR

Artikel 1 : Rechtsvorm - naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Vennootschap Onder Firma. Zij draagt de benaming

KEN1MO

Artikel 2 : Zetel

De zetel van de Vennootschap is gevestigd te 8553 Zwevegem(Otegem), Zwevegemsestraat 70.

------

Op de laatste ÿiz, van Luk SS vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid ven de instrumenterende notar¬ S: r:etz:j van de persc(o)rrten!

bevoegd de recht.+;:ersnor tan van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur belge

4 i .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel :

a)het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b)het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering,

c)het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

d)Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

e)Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de ruimste betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalsbestuur;

f)Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitvoeren van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

g)Het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

h)Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

i)Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Deze opsomming is geenszins beperkend.

De vennootschap kan zich daarenboven interesseren door middel van inbrengsten, van inschrijvingen, van financiële tussenkomsten, fusie of opslorping of op elke andere wijze in elke maatschappij, vennootschap of onderneming, welke hetzij geheel of gedeeltelijk, een aan het hare gelijkaardig of gelijklopend doel heeft of van aard is om een of andere tak van haar activiteit te ontwikkelen of uit te breiden en dit zowel in België als in het buitenland. De vennootschap heeft eveneens tot doel alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van roerende, onroerende of van financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks hetzij geheel, hetzij gedeeltelijk betrekking hebben op het doel van de vennootschap of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken ot uit te breiden of eenvoudig weg te bevorderen en welke niet door de wet verboden zijn.

De vennootschap mag eveneens persoonlijke of zakelijke borgen stellen voordeel van derden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in de vreemde op alle wijzen en manieren die zij best geschikt zal achten.

Artikel 4 : Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK Il : KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5 : Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt Drieëndertig duizend honderd en negentien Euro (33.119,00 ¬ )

Het wordt vertegenwoordigd door achthonderd achtentwintig (828) aandelen op naam zonder aanduiding

van nominale waarde die elk één/achthonderd achtentwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het

kapitaal is volledig volstort.

HOOFDSTUK III : ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP

AFDELING I Algemene vergadering

Artikel 11 : Jaarvergadering - Buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand Juni om 19.00 uur.

AFDELING 2 Bestuur

Artikel 21 : Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders , bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger , natuurlijk persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij

.C.., ..,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan

Wordt tot enig statutair zaakvoerder benoemd :

dhr. GHEKIERE DIRK JOEL, bestuurder, N.N. 551216-153-24, geboren te Kortrijk op 16/12/1955, van Belgische nationaliteit, ongehuwd, wonende te 8553 Zwevegem(Otegem), Zwevegemsestraat 70. Bij zijn overlijden wordt dhr. Luc Deconinck, sub 2, automatisch zaakvoerder met dezelfde machten.

Artikel 22 : Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 23 : Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

HOOFDSTUK IV : BOEKJAAR - JAARREKENINGEN - W INSTVERDE-'LING.

Artikel 25 : Boekjaar - Jaarrekening - Jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Artikel 26 : Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

HOOFDSTUK V : ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 27 : Ontbinding.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Artikel 28 : Voorstel tot ontbinding

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden

Artikel 29 : Beslissing tot ontbinding

De vennootschap kan slecht ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels voor een statutenwijziging.

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

Artikel 30 : Vereffening

"

"

"

" b

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

,

"

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 188 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

" Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar

" evenredigheid en zonder onderscheid tussen opelsbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de . baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun

de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. "

Gedaan te Otegem (Zwevegem), op 15 februari 2011.

Getekend: De heer Dirk Ghekiere, zaakvoerder.

9.1

cLe

1.

e.

cLe

X.

e

cLe

cLe

co

r,)

r,)

tre

-cs

et

"r9

et

et

z

" 54

cLe

crt:

. .

. .

Op de iaatsre btz. van Luik B vermelden Recto : Naam an hoedanigheid van de instrumentarende nota ris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KENIMO

Adresse
ZWEVEGEMSTRAAT 70 8553 OTEGEM

Code postal : 8553
Localité : Otegem
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande