KERBEROS FINANCIAL ICT SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KERBEROS FINANCIAL ICT SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.974.196

Publication

04/08/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Neergelegd

31-07-2014

Griffie

*14306952*

0556974196

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

KERBEROS FINANCIAL ICT SOLUTIONS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

OPRICHTING VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor het ambt van Notaris PASCAL DENYS te Zwevegem de dato 31 juli 2014

blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Vennoot:

De heer DERYCKE Luc Antoon Michel, geboren te Avelgem op 26 mei 1959 (identiteitskaart

nummer 591-6035300-62 - rijksregister nummer 59.05.26-311.86), echtgenoot van mevrouw Meeus

Caroline Maria Josepha Herman, samen wonende te 8582 Avelgem (Outrijve), Smissestraat 18.

Naam

De vennootschap is opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de

naam: "KERBEROS FINANCIAL ICT SOLUTIONS".

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8582 Avelgem (Outrijve), Smissestraat 18.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

1. het aanbieden van informaticadiensten en  services op vlak van het software-programma  SWIFT in verband met internationaal betalingsverkeer in de meest ruime zin, waaronder te verstaan : de uitbating van een helpdesk inzake hard- en software, het aanbieden van internet access, e-mailservices, back-up services en alle andere technieken en toepassingen op dat vlak en ICT in het algemeen: het verleden van administratieve en intellectuele hulp; de creatie, de ontwikkeling, verbetering, herstelling, installatie, verkoop, distributie, het commercialiseren van deze software.

2. groot- en kleinhandel van computer hard- en software, onderdelen en toebehoren;

3. De vennootschap heeft eveneens tot doel:

I) voor eigen rekening: a. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

b. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Smissestraat 18 8582 Avelgem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

II) Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

b. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

c. het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

d. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

e. het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

f. het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies;

g. het verlenen van administratieve prestaties;

h. Het verlenen van alle dienstprestaties van economische aard, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Daartoe behoren ondermeer het stellen van borgstelling voor rekening van derden, financieel, administratief, commercieel, technisch en sociaal beheer en advies.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, met inbegrip van de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600,00 euro vertegenwoordigd door 186 gelijke aandelen, zonder nominale waarde., onderschreven in geld en volledig volstort. Het bankattest inzake de deponering van de gelden werd aan de notaris overhandigd teneinde bewaring in het dossier.

Aandelen op naam

De aandelen zijn steeds op naam.

Ondeelbaarheid van de effecten.

De aandelen zijn ondeelbaar. Zijn er verschillende eigenaars voor een aandeel, dan heeft de zaakvoerder(s) het recht de uitoefening van de daarbij behorende rechten te schorsen tot dat één enkele persoon wordt aangewezen als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap. Is de eigendom ervan gesplitst tussen een blote eigenaar en een vruchtgebruiker, dan zal de blote eigenaar van het aandeel ten opzichte van de vennootschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker, behoudens ingeval van uitoefening van het voorkeurrecht.

Benoeming - Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is, onverminderd het recht van de statutaire zaakvoerder om zelf vrijwillig zijn ontslag in te dienen.

Zijn opdracht kan, om gewichtige redenen, geheel of gedeeltelijk worden herroepen, door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Als statutaire zaakvoerder wordt aangesteld, de heer Luc DERYCKE, voornoemd, die dit aanvaardt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zelfde heer Luc Derycke, die aanvaardt wordt aangesteld als vaste vertegenwoordiger.

In geval van overlijden, ontslag of bestendige onbekwaamheid van de statutaire zaakvoerder, wordt

mevrouw MEEUS Caroline Maria Josepha Herman, wonende te 8582 Avelgem (Outrijve),

Smissestraat 18, benoemd als statutair zaakvoerder, zonder beperking van duur.

De opdracht van de zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, zolang de algemene vergadering, daartoe

uitsluitend bevoegd, niet uitdrukkelijk een salaris heeft toegekend.

Bestuur.

De zaakvoerder zal overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van

bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en

dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor

volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd.

Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen

bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun

verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van

overdreven volmacht.

Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op 25 november, om 14 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de

zetel van de vennootschap, of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Vertegenwoordiging van vennoten.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de

wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering

vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de aandelen zonder stemrecht.

Hetzelfde geldt voor de vruchtgebruiker van een aandeel, met uitsluiting van de blote eigenaar,

behoudens voor wat betreft het voorkeurrecht bij een kapitaalverhoging.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een

rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan

verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele

persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door de gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing

niet is gedaan, blijven alle aan die aandelen verbonden rechten geschorst.

Stemmen per brief.

In afwijking van het Wetboek van Vennootschappen wordt bepaald dat vennoten hun stem niet

schriftelijk of per brief mogen uitbrengen.

Boekjaar Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van elk jaar. Op het einde

van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris

op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Bestemming van de winst Reserve.

De "te bestemmen winst" zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld

door de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht

en boekhoudrecht.

Benoeming van vereffenaars.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in

functie is, van rechtswege vereffenaar. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap

kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen, één of meer vereffenaars benoemen, of

ontslaan.

OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van

een uittreksel van de oprichtingsakte en zal eindigen op 30/06/2016.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

Commissaris.

De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft. Zij gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris.

Volmacht administratie.

Er wordt een volmacht gegeven aan  JAREFIN BV onder de vorm van een BVBA, met zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Poolse Winglaan 90, ondernemingsnummer 0466.352.046, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake de kruispuntbank der ondernemingen, evenals alle formaliteiten met betrekking tot de BTW en fiscale administraties, alsmede alle verplichtingen inzake het sociaal statuut der zelfstandigen en vergunningen met betrekking tot de uitgeoefende activiteit, te verzekeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL afgeleverd voor registratie teneinde

neerlegging op de rechtbank van koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie van de akte dd. 31/07/2014

Notaris PASCAL DENYS

Avelgemstraat, 59/B

8550 ZWEVEGEM

Coordonnées
KERBEROS FINANCIAL ICT SOLUTIONS

Adresse
SMISSESTRAAT 18 8582 OUTRIJVE

Code postal : 8582
Localité : Outrijve
Commune : AVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande