KEURSLAGER TAVERNIER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KEURSLAGER TAVERNIER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.811.856

Publication

30/07/2013
ÿþMod Worg 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13119

05 36 844 8S6

;vtnergelega ter griffie van te rechtbank van koophandel Brugge -- afda'ti+ng t OoQtenao

op 19

Griffi% crrire,.r

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : KEURSLAGER TAVERNIER

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 495

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Marc Coudeville te Oostende op 16 juli 2013, nog te registreren blijkt dat

1. er door de heer Tavernier, Nico Wim, geboren te Torhout op 16 juni 1969 en zijn echtgenote, mevrouw Ossaer, Ann Magdalena Elisabeth, geboren te Torhout op 16 januari 1972, samen wonende te 8470 Gistel (Snaaskerke), Veldstraat 3, een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid werd opgericht.

2. de vennootschap de naam "KEURSLAGER TAVERNIER" draagt.

3. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 495.

4, de vennootschap tot doel heeft

1.VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen' met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen,: bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende: goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën;; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van; onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen; voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

II.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1, Alle activiteiten met betrekking tot de bereiding van vlees en bereide vleeswaren.

2, Groot- en kleinhandel in vlees (ook wild), vleeswaren, vleesbereidingen, bijproducten voor verbruik. 3. De groot- en kleinhandel in zuivelproducten en eieren.

4, De groot- en kleinhandel in kruiden en specerijen.

5, Uitbating van slagerswinkels.

6, De groot- en kleinhandel, handelsbemiddeling, commissiehandel, in- en uitvoer, studie en ontwikkeling,: productie van allerhande voedingswaren alsmede alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met de; voeding verband houden (ten titel van voorbeeld en dus niet beperkende opsomming: vlees, wild, vis, schaalen weekdieren, behandelde visproducten, zuivelproducten, dranken, gebak en confiserie, ijs en alle hier bijhorende of aanverwante producten.

7. De uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs,' bars, tearooms, restaurants, slaapgelegenheden, catering/traiteurdiensten; het inrichten van banketten,' feestelijkheden en andere evenementen (bij wijze van niet beperkend voorbeeld: theater, optredens,, poppenkast, discobar, karaoke en allerlei klank-, geluid- en Iichtspelen); verhuring van feestzalen; verhuur van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

aile materiaal verband houdend met feestelijkheden en evenementen, dit alles in de meest ruime zin; het verstrekken van aile diensten welke ressorteren onder de benaming horeca.

8, Het uitvoeren van studies, het geven van advies en het organiseren van allerhande opleidingen, cursussen, seminaries, excursies, het organiseren van allerhande workshops, groepslessen, enzovoort; het verzorgen en het geven van voedingsadvies op maat van de professionele sporter als eveneens de amateursporten, de professionele horeca-uitbater als de hobbykok, het houden van toezicht tijdens opleidingen en excursies en andere ondersteunende diensten in verband met de voedingssector, het schrijven en uitgeven van cursussen en handboeken verwant aan de voedingssector meer specifiek maar geenszins beperkend in verband met koken.

9. De groot en kleinhandel, handelsbemiddeling, commissiehandel, in- en uitvoer, studie en ontwikkeling, productie, verkoop via automaten van en in alle goederen en diensten, dit alles in de ruimste zin,

10. Het aankopen van jachtrechten en/of deelnemen in jachtpartijen zowel in België als in het buitenland zowel als jachtrechthouder, partner in een wildbeheereenheid of ais organisator, deelnemer of aankoper van jachtdagen, jachtvakanties, enzovoort.

11. Het aankopen, verkopen van alle middelen en werktuigen en voertuigen nodig voor de jacht en visvangst.

12. Het inrichten, pachten, aankopen en/of huren van terreinen en bossen die dienstig kunnen zijn voor een gezond wildbeheer en het klaarmaken of begunstigen van het jachtbiotoop zowel in België ais in het buitenland.

13. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coordineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

14. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

15. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

16. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken,

De vennootschap zal ook in andere vennoctschappen en ondernemingen mogen deelnemen, zowel in België als in het buitenland.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/at-test nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan,

5. de vennootschap opgericht wordt voor onbepaalde duur.

6. het geheel geplaatste kapitaal 328.000,00 EUR bedraagt, vertegenwoordigd door 1.000 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, elk 1/1.000ste van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigend en onderschreven door de heer en mevrouw Nico Tavemier-Osseer Ann, voornoemd, tot beloop van de totaliteit of 328.000,00 EUR waarvoor hen alle aandelen werden toegekend. Aile aandelen zijn volgestort door inbreng in natura, op basis van een geschatte waarde van 328.000,00 EUR, het hierna beschreven onroerend goed

STAD OOSTENDE - vierde kadastrale afdeling

in een appartementsgebouw met aanhorigheden, op en met grond, genaamd "Residentie LOMBATELLO", op te richten op

1° een perceel bouwgrond aan de Nieuwpoortsesteenweg 491-493 met af te breken constructies van een woon- en handelshuis, kadastraal bekend volgens titel sectie A nummer 157/08/X met een oppervlakte van honderd zesentwintig vierkante meter (126 m2)(woonhuis aan de Nieuwpoortsesteenweg 491) en nummer 157/08P/2 met een oppervlakte van honderd zesenzeventig vierkante meter (176 m2)(handeiseigendom aan de

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge Nieuwpoortsesteenweg 493) en volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger zelfde sectie nummer 0157/08W 2 met een oppervlakte van driehonderd en twee vierkante meter (302 m2);

2° een perceel bouwgrond aan de Nieuwpoortsesteenweg 495 met af te breken constructies van een handelshuis, kadastraal bekend volgens titel en thans sectie A nummer 0157/08A 2 met een oppervlakte van honderd negentig vierkante meter (190 mi,

de handelsruimte gelegen op het gelijkvloers, omvattend:

1° in privatieve en exclusieve eigendom

de handelsruimte zelf, opgevat als modulaire kavel, zijnde een kavel waarvoor op heden naast een actuele opbouw en indeling ook een uiterste ruimtelijke begrenzing wordt bepaald zodat de eigenaar van deze kavel niet gebonden is aan de actuele opbouw en indeling en hij deze ruimte, mits naleving van het reglement van mede-eigendom en in voorkomend geval het bekomen van de nodige stedenbouwkundige vergunning(en), kan verbouwen en/of herindelen; volgens het goedgekeurde plan beslaat deze commerciële ruimte het volledige gelijkvloers, uitzondering gemaakt voor de gemeenschappelijke delen die toegang geven tot de appartementen op de verdiepingen;

2° in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid

208/1.000sten in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grand.

Deze inbreng in natura wordt vergoed door toekenning van:

1° vijfhonderd (500) volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde ter waarde van honderd vierenzestigduizend euro (164.000,00 EUR) aan de heer Nico TAVERNIER

2° vijfhonderd (500) volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde ter waarde van honderd vierenzestigduizend euro (164.000,00 EUR) aan mevrouw Ann OSSAER.

Het besluit van het verslag van de heer Guido Degrande, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 8000 Brugge, Fosterpark 2/0002, handelend namens de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BVBA G. Degrande & C° - Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8730 Beemem (Oedelem), Oudeputstraat 41, gedagtekend te Brugge op 16 juli 2013, luidt als volgt :

BESLU1TEN KEURSLAGER TAVERNIER

De heer en mevrouw Nico TAVERN1ER OSSAER Ann, wonende te 8470 Gistel, Veldstraat 3, hebben het voornemen samen de BVBA KEURSLAGER TAVERNIER op te richten door inbreng in natura van een gedeelte van de onroerende goederen gelegen te Nieuwpoortsesteenweg 491-493-495, meer in het bijzonder de handelsruimte gelegen op het gelijkvloers omvattend

- in privatieve en exclusieve eigendom, de handelsruimte zelf, opgevat als modulaire kavel, zijnde een kavel waarvoor op heden naast een actuele opbouw en indeling ook een uiterste ruimtelijke begrenzing wordt bepaald zodat de eigenaar van deze kavel niet gebonden is aan de actuele opbouw en indeling en hij deze ruimte, mits naleving van het reglement van mede-eigendom en in voorkomend geval het bekomen van de nodige stedenbouwkundige vergunning(en), kan verbouwen en/of herindelen; volgens het goedgekeurde plan beslaat deze commerciële ruimte het volledige gelijkvloers, uitzondering gemaakt voor de gemeenschappelijke delen die toegang geven tot de appartementen op de verdiepingen;

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid, 208/1.000sten in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

De inbreng vertegenwoordigt een netto-waarde van 328.000,- EUR.

Het onderzoek dat wij uitvoerden naar aanleiding van de oprichting door inbreng in natura van de BVBA KEURSLAGER TAVERNIER, laat ons toe te besluiten dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura ;

2.de oprichters verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura ;

3. de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt ;

4. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering gebaseerd is op de normale marktwaarde en aldus bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is ;

5, de waarde waartoe de waarderingsmethode leidt (328.000,- EUR) in totaliteit overeenkomt met 1.000 aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/1.000e, zijnde 328 EUR per aandeel van de BVBA Keurslager Tavernier. De werkelijke tegenprestatie van 1.000 aandelen werd bij overeenkomst tussen de echtelieden als volgt vastgesteld; 500 aandelen aan de heer Nico TAVERNIER, 500 aandelen aan mevrouw Ann OSSAER,

Deze tegenprestatie is de enige vergoeding die zal toegekend worden.

Gezien de beperkte tijdspanne tussen het ontvangen van de nodige gegevens en de datum van verlijden van de oprichtingsakte, was het ondergetekende niet mogelijk om een afschrift van het bedrijfsrevisoraal verslag veertien dagen voor de oprichtingsvergadering aan de oprichters toe te zenden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Brugge, 16 juli 2013

Voor G. Degrande & C° - Bedrijfsrevisoren BV BVBA

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder

Guido DEGRANDE

~"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bedrijfsrevisor (...)".

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere gevolmachtigden voor welbepaalde verrichtingen of aangelegenheden en/of de vertegenwoordiging ter zake aanstellen, mits die bevoegdheden voldoende duidelijk te omschrijven.

Tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap worden voor onbepaalde duur benoemd : Nico Tavernier en Ann Ossaer, beiden voornoemd.

8. Elk jaar op de derde zaterdag van de maand juni om 10 uur of indien deze dag een feestdag zou zijn, op ; de eerstvolgende werkdag, zal een algemene vergadering gehouden worden ten zetel of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

9. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot en met 31 december 2014.

10, De bruto opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, maakt de netto-winst uit van het boekjaar.

Van deze netto-winst wordt na aftrek van de gebeurlijke overgedragen verliezen, vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder welke bestemming aan het saldo zal gegeven worden.

Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) geschieden.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. De dwingende voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen inzake de vereffening van vennootschappen zullen daarbij moeten nageleefd worden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

11. volmacht wordt gegeven aan het kantoor "Atacs BV ow BVBA", Nieuwpoortsesteenweg 507 te 8400 Oostende, om in naam van de vennootschap alle formaliteiten te vervullen inzake het ondernemingsloket, inzake de kruispuntbank voor ondernemingen, inzake de Directe Belastingen en inzake de BTW en/of nog andere instanties, alsmede om daartoe aile aangiften en stukken te ondertekenen en alle besprekingen en briefwisseling dienaangaande te voeren.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie oprichtingsakte,

Verslag bedrijfsrevisor,

Bijzonder verslag oprichters.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 07.08.2015 15403-0362-016
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 31.08.2016 16566-0570-016

Coordonnées
KEURSLAGER TAVERNIER

Adresse
NIEUWPOORTSESTEENWEG 495 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande