KEVO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KEVO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.581.448

Publication

30/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.06.2014, NGL 20.06.2014 14207-0343-012
04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 28.06.2013 13246-0081-011
09/06/2011
ÿþ',PNOM rbd 2.0

fa.

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsar : 0 8 3 6 5 8 1 4 4 8

Benaming

(voluit) : KEVO

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8700 Tieft (Aarsele), Sterrestraat 90 A

Onderwerp akte : oprichting - benoeming - volmacht

Blijkens akte verleden voor notaris Bernard Waûters, te Brugge (Assebroek), op 24 mei 2011, is opgericht door de heer VANBALLENBERGHE Felten Willy Raymond, geboren te Tielt op tien januari negentienhonderd vierentachtig, wonende te 9050 Ledeberg (Gentbrugge), Bisschopstraat 13 bus 0703, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KEVO, met zetel te Tielt (Aarsele), Sterrestraat 90 A, voor onbepaalde duur en met als doel het uitvoeren van opdrachten en het verstrekken van adviezen inzake algemeen management, marketing, personeelsbeleid, informatica en administratie; het uitvoeren, opvolgen en begeleiden van alle timmer- en schrijnwerken; het participeren in andere ondernemingen; het aankopen, bouwen en verbouwen, het verhuren en verkopen van onroerende goederen.

De onderneming mag dit alles zowel rechtstreeks als onrechtstreeks of in coördinatie met onderaannemers verrichten.

De vennootschap mag alle beheersopdrachten waarnemen en mandaten en functies uitoefenen in andere vennootschappen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, met inbegrip van de vertegenwoordiging, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag alle burgerlijke, handels-, nijverheids-, financiële, onroerende, roerende of andere verrichtingen en handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met één of ander deel van haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend is: alle roerende en onroerende goederen aankopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren, alle brevetten, fabrieksmerken of licenties nemen, verwerven, verlenen, aankopen of verkopen, alle beleggingen in roerende waarden verrichten, aandelen verwerven door deelneming, inbreng, inschrijving, fusie of op om het even welke andere wijze, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zo in België of in het buitenland.

Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (E 18.550,00), vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen, volledig onderschreven en volgestort in speciën ten belope van het geheel, hetzij achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (E 18.550,00), door storting van dit bedrag op een bijzondere bankrekening op naam van de voormelde vennootschap in oprichting.

Ondergetekende notaris bevestigde op basis van het bankattest dat een som van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (E 18.550,00) werd gestort bij de naamloze vennootschap Fortis Bank, met zetel te 1000 Brussel, Warandeberg 3.

Het bankattest werd door deze bank afgeleverd op 19 mei 2011 en zal door ondergetekende notaris worden bewaard in het dossier op naam van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen. Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoer-

" der wordt aangesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II Ii III 1111 Ii I liii1

*11086273*

DNITEUR DIRECT

2011

-GISGH ST) r.3ES"rU

: NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

°I: 2 6 MEI 2011

Griffie De griffier,

ius

W

BE

iw

BELG

ON

,ATSBLv

3 1-05-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle daden van bestuur en beschikking die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn en niet door de wet of door de statuten verboden zijn.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de tweede zaterdag van de maand juni om tien uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks ten minste vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

Het eerste boekjaar zal beginnen op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2013.

De heer Feiten VANBALLENBERGHE verklaarde zichzelf als enig onbezoldigd niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur over dè vennootschap aan te stellen.

Volmacht werd gegeven aan de heer Dries Lagae, accountant, met kantoor te 8700 Tielt, Egemsesteenweg 67, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten nodig voor het handelsregister en/of rechtspersonenregister, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waûters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Dit uittreksel is afgeleverd vóór registratie van de oprichtingsakte overeenkomstig artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.06.2016, NGL 15.07.2016 16323-0233-012

Coordonnées
KEVO

Adresse
STERRESTRAAT 90A 8700 AARSELE

Code postal : 8700
Localité : Aarsele
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande