KINE DE CALUWE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KINE DE CALUWE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 451.152.641

Publication

07/05/2014
ÿþti

. mod 11.1

4 1

e r

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie var_de_alst

ON1TEUR B Griffie Rechtbank Koophandel

2 8 -04- 18 APR 2014

Gent AfcaljmBrugge

De gdffiAr

Ondernemingsnr : 0451.152.641

Benaming (voluit) : KINE DE CALUWE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vullaertstraat 25 C

8730 Beernem (Oedelem)

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalverhoging-statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Bernard D'hoore te Beernem op 27 maart 2014, geregistreerd te Brugge 1 op 4 april daarna, boek 283 blad 1 vak 10, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen, telkens met eenparigheid van stemmen:

Er werd vastgesteld dat de bijzondere algemene vergadering van 19 december 2013 beslist heeft:

- tot toekenning van een tussentijds dividend aan de vennoten van een totaal bruto bedrag van honderdzevenennegentigduizend vijfhonderd euro (¬ 197.500,00), hetzij zevenhonderd negentig euro (¬ 790,00) per aandeel, en dit door onttrekking aan de belastbare reserves van de vennootschap,

- dit dividend betaalbaar te stellen op 19 december 2013.

Dat voormelde dividenduitkering betrekking had op uitkeerbare, belaste reserves zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 door de algemene vergadering zijn goedgekeurd en dat de vennootschap sinds het desbetreffend boekjaar geen verliezen heeft geboekt;

Dat het verkregen bedrag ingevolge voormelde dividenduitkering, na inhouding van 10% roerende voorheffing, overeenkomstig artikel 537 W.I.B. 1992 onmiddellijk werd opgenomen in het kapitaal zoals hierna uiteengezet.

Eerste beslissïj :

De vergadering heeft beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen, zodat het kapitaal vertegenwoordigd wordt door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/tweehonderd vijftigste (11250ste) deel van het kapitaal vormen.

Tweede beslissing :

De vergadering heeft kennis genomen van het door de wet vereiste verslag van de bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerders, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"Besluit

De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen. De inbreng in natura betreft de schuldvordering ontstaan uit het besluit tot uitkering van een tussentijds dividend aan de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KINÉ DE CALUWE met maatschappelijke zetel te Vullaertstraat 25C, 8730 Oedelem en met ondernemingsnummer 0451.152.641 RPR Brugge (afdeling Brugge).

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

o de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij KINÉ DE CALUWÉ BVBA middels een inbreng in natura ven de vordering van de vennoten uit de dividenduitkering ten bedrage van 197.500,00 EUR, onder afhouding van 10 % roerende voorheffing of netto 177.750, 00 EUR, conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen;

o de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de beschrijving en waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

o de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

o dat de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is (waardering aan nominale waarde) en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van 177.750,00 EUR, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

Indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zullen als vergoeding voor deze inbreng in natura 2.338 nieuwe aandelen van KINE DE CALUWE BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen, voor een totale waarde van 177.750,00 EUR, worden, uitgegeven.

De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

- 1.178 nieuwe aandelen aan de heer JEAN-RAPHAÉL DE CALUWÉ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i,eht

far Bey

5taa

II

"LG1SCH STA

M

2014

ATSBL

ELGE

NFFRGELEGD

mod 11.1

Voor-v behouden aan het Belgisch

5taarsblad

- 1.160 nieuwe aandelen aan mevrouw HELGA ZINK.

Door de inbreng in natura zal hef kapitaal worden verhoogd met 177.750,00 EUR, om het te brengen van 19.000,00 EUR naar 196.750,00 EUR.

Volledigheidshalve vermelden we dat indien na de beslissing van dividenduitkering één of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging, het kapitaal slechts zal worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten die wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion" is.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Sint-Deniijs-Westrem, 24 maart 2014. FIGURAD BEDRIJFSREVISOREN BVBA

vertegenwoordigd door (getekend) ANN VAN VLAENDEREN Vennoot"

De vergadering heeft kennis genomen van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerders.

De vergadering besliste het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderdzevenenzeventig-duizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 177.750,00), om het kapitaal te brengen van negentienduizend euro (¬ 19.000,00) op honderdzesennegentigduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 196.750,00), door inbreng in natura, door de creatie van tweeduizend driehonderd achtendertig (2.338) aandelen, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die zullen delen in de winst vanaf heden.

Deze nieuwe aandelen werden uitgegeven aan de prijs van honderdzevenenzeventigduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 177.750,00).

De Heer Jean Raphaël de Caluwé, wonende te 8730 Beemem, Stationsstraat 71 en Mevrouw Helga Zink, wonende te 8730 Beenrem (Oedelem), Vullaertstraat 25, hebben elk in de vennootschap een inbreng gedaan van een dividendvordering voor een bedrag van respectievelijk negenentachtigduizend vijfhonderd zesentachtig euro (¬ 89.586,00) en achtentachtigduizend honderd vierenzestig euro (¬ 88.164,00), hetzij gezamenlijk voor een bedrag van honderdzevenenzeventigduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 177.750,00), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn op 27 maart 2014 van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 19 december2013.

Ingevolge de inbreng werd het verkregen nettobedrag  na inhouding van 10% roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 W,I.B. '92  van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Als vergoeding voor de hiervoor omschreven inbreng, die geschat wordt op honderdzevenenzeventig-duizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 177.750,00), worden aan de Heer Jean Raphaël de Caluwé duizend honderd achtenzeventig (1.178) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend en aan Mevrouw Helga Zink duizend honderd zestig (1.160) nieuwe aandelen, hetzij aan hen samen tweeduizend driehonderd achtendertig (2.338) nieuwe aandelen. Deze tweeduizend driehonderd achtendertig (2.338) nieuwe aandelen zullen genieten van dezelfde rechten en voordelen als de tweehonderd vijftig (250) bestaande aandelen en zullen delen in de winst van het lopend boekjaar pro rata temporis et liberationis.

Tweede beslissing:

De vergadering stelde vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is, zodat het kapitaal van de vennootschap thans honderdzesennegentigduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 196.750,00), bedraagt, vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd achtentachtig (2.588) aandelen.

Derd" beslissing:

De vergadering heeft beslist de handtekeningsbevoegdheden van de zaakvoerders te beperken in die zin dat voortaan voor daden van niet-dagelijks bestuur (zoals bijv. de aan-en verkoop van onroerende goederen, het aangaan van alle leningen, het vestigen van een zakelijk recht op de activa van de vennootschap) steeds de gezamenlijke handtekening van alle zaakvoerders vereist is. De statuten werden aan deze beslissing aangepast.

Vierde beslissing:

De vergadering besloot volledig nieuwe statuten aan te nemen, dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, en de statuten te actualiseren, met onder meer verwijdering van alle verwijzingen naar de vroegere vennootschappenwet, en aanpassing aan de Wet van 2 augustus 2002 (invoering van de schriftelijke besluitvorming in de algemene vergadering) en de wet van 2 juni 2006. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten ais volgt worden aangepast

HOOFDSTUK I : NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1 - Naam

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met als benaming : "KINÉ DE CALUWÉ ". (...)

Artikel 2 - Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf haar oprichting, maar kan ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering, handelend zoals voor een statutenwijziging.

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of de staat van kennelijk onvermogen van een vennoot.

In geval van overlijden van de enige vennoot, worden, tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Artikel 3 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8730 Beemem (Oedelem), Vullaertstraat 25 C.

De zetel kan ten allen tijde en zonder statutenwijziging verplaatst worden in België in het Nederlands taalgebied of in het tweetalig gebied Brussel, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, neer te leggen in het vennootschapsdossier en bekend te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, in België of in het buitenland, bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Artikel 4 - Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor zichzelf als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lui3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t,)

Voor-

. behouden

aan het I

Belgisch

' Staatsblad

mod 11.1

1. de uitbating van een praktijk voor kinesitherapie en osteopathie;

2. het uitbaten van een fitnesscentrum;

3. de aankoop en verkoop, de invoer en uitvoer van aile medische en revalidatie-apparatuur en hun toebehoren; het huren en verhuren ervan;

4. het uitbaten van een drankgelegenheid in een fitnesscentrum;

4bishet uitbaten van een sauna- en solariumcentrum;

5. zowel de groot-. als de kleinhandel in alle produkten en materialen verbonden met de activiteiten vermeld onder sub. 1 tot en met sub. 4 bis.

6. haar huidig en toekomstig patrimonium, gevormd door zowel onroerende als roerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

7. alle Immobiliaire operaties van om het even welke aard of ermee verband houdende handelingen zoals onder meer de aankoop, de verkoop, de ruiling, het huren, het verhuren of onderverhuren, de expertise, het beheer. de omvorming of ombouwing, het valoriseren van onroerende goederen van alle aard, zowel gebouwen als gronden, zowel op het platteland als in de bebouwde kom, zowel door middel van lotisering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing; aan de vennootschap wordt evenwel uitdrukkelijk verbod opgelegd zich bezig te houden met verrichtingen eigen aan vastgoedhandelaars;

8. de vennootschap mag alle plaatsingen van kapitalen en het beheer van alle roerende goederen uitvoeren, elle leningen en kredietopeningen opnemen en toestaan, zich borgstellen ten voordele van derden, zelfs voor zaken die haar doel - zoals hier beschreven - te buiten gaan;

9. de vennootschap mag effektenportefeuiiles beheren;

10, de vennootschap mag leningen en kredietopeningen toestaan, alsook zich borgstellen ten voordele van derden, zelfs voor zaken die haar doel - zoals hier beschreven - te boven gaan, behoudens de wettelijke bepalingen inzake het verkrijgen van haar eigen aandelen door derden;

11. de vennootschap mag alle industriële, financiële en commerciële bewerkingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar hoofddoel of bedrijf, zoals onder meer alle brevetten nemen, kopen, uitbaten en afstaan;

12. de vennootschap mag onder vorm van inbreng, van afstand of op eender welke andere wijze deelnemen aan elke vennootschap of gelijkaardige vennootschap of vereniging;

13. de vennootschap mag als bestuurder optreden voor andere vennootschappen zelfs voor diegene die haar doel - zoals beschreven - te buiten gaan;

14. de vennootschap mag - mits goedkeuring van de algemene vergadering der vennoten - met andere vennootschappen samensmelten of overnemen, zelfs diegene die haar doel, zoals hier beschreven - te buiten gaan; zij mag deze vennootschappen uitbaten zowel in eigen naam als in naam van derden, zowel zelf of door derden;

15. de vennootschap mag handelszaken overnemen of opkopen met het oog om deze uit te baten of te laten

uitbaten door derden, in eigen naam of voor rekening van een derde of met het doel van de wederverkoop;

16, de vennootschap mag bovenvermeld doel zowel als groot- als kleinhandel uitoefenen of laten

uitoefenen, zowel persoonlijk als door of voor derden in eigen naam of in naam van derden;

17. bovenstaande opsommingen worden slechts ten titel van voorbeeld gegeven en zijn geenszins

beperkend.

HOOFDSTUK Il : KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderdzesennegentigduizend zevenhonderd vijftig euro (¬

196.750,00), vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd achtentachtig (2.588) aandelen op naam, zonder

vermelding van nominale waarde, die dus elk één/tweeduizend vijfhonderd achtentachtigste (1I2.588ste) deel

van het kapitaal vormen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. Indien een aandeel aan verschillende

personen toebehoort mag de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen zolang

één enkele persoon ten overstaan van de vennootschap niet ais eigenaar van de aandelen aangewezen wordt.

Ingeval van splitsing van het eigendomsrecht in blote eigendom en vruchtgebruik, worden de eraan

verbonden rechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Artikel 6 - Latere stortingen (..,)

Artikel 7 - Kapitaalverhoging in speciën (...)

Artikel 8 - Overdracht van aandelen

Een register van aandelen wordt op de zetel gehouden.

In het register van aandelen wordt aangetekend :

1° de nauwkeurige gegevens van de persoon van elke vennoot alsmede het aantal van de hen toebehorende

aandelen;

2° de gedane stortingen;

3° de overdrachten en de overgangen van aandelen niet hun datum, gedagtekend en ondertekend door de

overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerder en de

rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Van die

inschrijving worden certificaten tot bewijs afgegeven aan de houders van de effecten. Aan de aandelen wordt

een volgnummer toegekend.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van

derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen. (...)

AFDELING I : BESTUUR

Artikel 9 - Bestuur door zaakvoerder(s)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Aan dèze personen

alleen, wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer

zaakvoerders zijn vormen deze een college.

De zaakvoerders kunnen hun mandaat kosteloos uitoefenen, en dit bij beslissing van de algemene

vergadering.

De duur van het ambt van zaakvoerder is niet beperkt en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd, tenzij de

algemene vergadering anders beslist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik a vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-,

ophouden aan het Belgisch

Staatsblad

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 10 - Bevoegdheid van de zaakvoerder(s)

De zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt; elke zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Voor daden van niet-dagelijks bestuur (zoals bijv. de aan-en verkoop van onroerende goederen, het aangaan van alle leningen, het vestigen van een zakelijk recht op de activa van de vennootschap) is steeds de gezamenlijke handtekening van alle zaakvoerders vereist.

Elke zaakvoerder kan bijzondere lasthebbers aanstellen om de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht te verbinden.

Artikel 11 - Toezicht

Het toezicht op de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten; ieder vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht van de maatschappelijke verrichtingen, Hij mag inzage nemen van de boeken, de briefwisseling en van alle geschriften van de vennootschap, eventueel bijgestaan door een accountant,

Het toezicht wordt slechts uitgeoefend door een commissaris in de gevallen door de wet vereist of wanneer de algemene vergadering der vennoten daartoe beslist heeft met een meerderheid der aanwezige stemmen.

AFDELING Il : ALGEMENE VERGADERING

Artikel 12 (...)

Artikel 13 - Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering (of "jaarvergadering") wordt elk jaar gehouden op de tweede zaterdag van de maand juni om 11.00 uur, in de zetel van de vennootschap, tenzij in de oproepingsbrief een andere plaats wordt vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. (...)

Artikel 14 - Stemrecht

leder aandeel geeft recht op één enkele stem.

Niemand mag als lasthebber een vennoot bij de algemene vergadering vertegenwoordigen, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Iedere vennoot kan slechts voor één andere vennoot als lasthebber optreden.

Stemming per brief

Elke vennoot heeft het recht om per brief te stemmen. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door een zaakvoerder/de zaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, minstens twintig dagen v66r de datum van de jaarvergadering, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

HOOFDSTUK IV : BOEKJAAR EN JAARREKENINGEN

Artikel 15 - Boekjaar

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig decem-'ber.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgeslo-'ten en maken de zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening op.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

De zaakvoerder stelt, indien wettelijk verplicht, een jaarverslag op waarin hij zijn bestuur verant-iwoordt.

De jaarrekening wordt binnen zes maanden na afsluiting van het boekjaar door de zaakvoerder(s) aan de jaarvergadering voorgelegd. (...)

Artikel 16 - Bestemming van de winst - Reserve

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf procent (5%) voorafgenomen voor de oprichting van de wettelijke reserve. Pie verplichting houdt op zodra het wettelijk reserve-'fonds één/tiende (1/10de) van het maatschappelijk Kapitaal heeft bereikt, en zij ontstaat opnieuw wanneer, om gelijk welke reden, het reservefonds werd verminderd.

Het overblijvend saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die beslist over de bestemming.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief wordt verstaan het totaalbedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden.

Artikel 17  Alarmbelprocedure (...)

Artikel 18 - Ontbinding van de vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

..

4

Voor-w r behouden aan het Belgisch Btaatsbiad

I

mad 11.1

Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal de algemene vergadering de vereffenaars benoemen en hun bevoegdheden bepalen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Bevoegdheden van de vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. Wijze van vereffening

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige slaat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige slaat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van hel arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Artikel 19 - Woonstkeuze

Bij ontstentenis van woonplaats in België worden de vennoten en de zaakvoerder verondersteld woonst gekozen te hebben op de maatschappelijke zetel voor al wat de uitvoering van deze statuten betreft.

Artikel 20 (...)

(einde van de statuten)

Vierde eslissing:

De vergadering besloot de zaakvoerders te machtigen bovenstaande beslissingen uit te voeren en ondergetekende Notaris te machtigen de statuten van de vennootschap te coördineren en samen met de nodige stukken neer te leggen op de griffe van de Rechtbank van Koophandel te Brugge.

Voor beredeneerd uittreksel.

Bernard D'hoore

Notaris te Beemem

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie proces-verbaal;

- gecoördineerde statuten ;

- verslag zaakvoerders ;

- verslag bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik El vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2012 : BG079013
29/08/2011 : BG079013
07/09/2010 : BG079013
08/09/2009 : BG079013
28/08/2008 : BG079013
05/09/2007 : BG079013
20/06/2005 : BG079013
15/09/2004 : BG079013
17/07/2003 : BG079013
29/04/2003 : BG079013
22/08/2002 : BG079013
22/06/2001 : BG079013
01/01/1996 : BG79013
11/11/1993 : BGA11715
05/09/2016 : BG079013

Coordonnées
KINE DE CALUWE

Adresse
VULLAERTSTRAAT 25C 8730 OEDELEM

Code postal : 8730
Localité : Oedelem
Commune : BEERNEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande