KINE DON BOSCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KINE DON BOSCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.851.536

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 15.07.2014 14316-0305-011
28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 20.06.2013 13206-0227-011
27/01/2012
ÿþ " ' Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

C^de}^erningsr.r : 0839.851.536 Befsrning

KINE DON BOSCO

lltL MIII M1 IIIII 1kW 11 1II1 II II 1III

" iaaas~~a"

+veaergelegtt ter grif4Je yen (le

rechtbank van iCo.li.-,hLn+l'ei Brugge  Gfde.ir:e,1 to Ot7st*,nee

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zete' Beukenstraat, 12 - 8820 Torthout

Onderwerp : quasi inbreng

Verslag van de bedrijfsrevisor en verslag van de zaakvoerders bij het verkrijgen door de vennootschap, na

haar oprichting, van belangrijke vermogensbestanddelen, toebehorend aan de oprichters.

(Art 220 Wetboek van vennootschappen)

Annick Velghe

Zaakvoerder

Kristof Paepe

Zaakvoerder

:e : :5'.s - ti 'ia' ,< 3 3"-"?. aa ER car g ,?n .9 ilà:..^ 3 :8r.'17B ^0`a^s ^e,Z, a^ oZrsc''^(a

~ n7-.f& ^_ .~^~5- e- . ~.. ,ÿ., a. . qw a" ., a

ae r,.,y ._ -~~ s. aa-~" rar ;er~e^ ta " ~.ag.. mao-a g..n

-'3~ \ea^ 3' .'a^i.:3Y3',:^'ÿ

13/10/2011
ÿþ: Ondernemingsnr : 093c1.2 Ç4 " 56

Benaming

(voluit) : KINE DON BOSCO

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BEUKENSTRAAT 12, 8820 TORHOUT

Onderwerp akte : OPRICHTING

"KINE DON BOSCO"

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

met zetel te 8820 Torhout,

Beukenstraat 12

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door meester Bertrand Desmari'caux, notaris te Diksmuide, op achtentwintig september tweeduizend en elf dragende volgende melding van registratie : "Gere-gistreerd te DIKSMUIDE Tien bladen drie verzendingen 29 SEP. 2011 boek 426 blad 41 vak 11 Ontvangen : Vijfentwintig euro (25,00 EUR). De e.a. inspecteur (gete-kend) KOEN BAERT", dat er opgericht werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid dragende de naam "KINE DON BOSCO", met zetel te 8820 Torhout, Beukenstraat 12, en met als op-richters:

1. Mevrouw VELCHE Annick Marie-Louise, kinesiste, ongehuwd, geboren te Brugge op achtentwintig januari negentienhonderd vijfenzeventig, (identiteitskaartnummer 590-5720097-33 - rijksregistemummer 75.01.28-084.76), wonende te 8600 Diksmuide, Hof ter Bloemmolens 38.

2. de Heer PAEPE Kristof Jeroen, kinesist, ongehuwd, geboren te Brugge op vier september negentienhonderd eenentachtig, (identiteitskaartnummer 590-3656053-52 067.25), wonende te 8830 Hooglede, Jan Van Haelewijnstraat 15.

Die mij het door de wet vereiste financieel plan over-han-'digd hebben, en mij verzocht hebben een authentieke akte op te maken van de statuten van een besloten ven-noot-schap met beperkte wansprake-lijk-eheid onder de naam "KINE DON BOSCO", met zetel te 8820 Torhout, Beukenstraat 12, waarvan het geplaatste kapitaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) bedraagt en verdeeld is in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder ver-melding van nominale waarde.

De comparanten verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal van de vennootschap geplaatst is en dat zijzelf alle honderd zesentachtig aandelen hebben onderschreven, als volgt:

a) door Mevrouw VELGHE Annick, voornoemd, voor drieën-negentig aandelen: 93

b) door de Heer PAEPE Kristof, voornoemd, voor drieën-negentig aandelen: 93

TOTAAL: honderd zesentachtig aandelen 186

De comparanten verklaren dat het kapitaal is gestort ten belope van zesduizend tweehonderd Euro (EUR

6.200,-) door inbreng in geld, als volgt:

a) door Mevrouw VELGHE Annick, voornoemd, voor driedui-zend honderd Euro: 3.100,00,-

b) door de Heer PAEPE Kristof, voornoemd, voor driedui-zend honderd Euro: 3.100,00,-

TOTAAL: zesduizend tweehonderd Euro 6.200,00,-

De comparanten verklaren dat alle aandelen waarop zij ingeschreven hebben voor minstens een vijfde volstort zijn.

De gelden werden gestort op een bijzondere rekening nummer BE22 8601 1422 4047, geopend op naam van de ven-nootschap in oprichting bij de NV Centea, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door genoemde financiële instel'ting op achtentwintig september tweedui-zend en elf en dat aan deze akte gehecht: zal blijven.

De ondergetekende notaris heeft de comparanten gewezen op de inhoud en de draagwijdte van de; bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de quasi-inbreng.

De ondergetekende notaris heeft de comparanten voorlezing gedaan en toelichting gegeven omtrent artikel 1422 van het Burgerlijk Wetboek betreffende handelingen verricht door een echtgenoot.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten ven-noot-schap met beperkte aansprake-'lijk-,beid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mpp2.0

Kirk ~~ Is~r:#,~_ w

In bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Qiede.*-04(41d van de

Michtbanie

rugg~ -~ f~ `1g OCS  Z~Î~T x6

G"riffie'._

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

IIIl IIIl I11 lii 1lI 1I 1 lIl 1 I 111 lll

*11154665*

i

- rijksregistemummer 81.09.04-;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

De naam luidt: "KINE DON BOSCO". Deze naam zal in de beide lands-italen gebruikt worden.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8820 Tor-hout, Beukenstraat 12.

Deze mag bij gewoon besluit van de zaakvoerder(s), doch mits besluit met unanimiteit van alle zaakvoerders, overgebracht worden naar een andere plaats in België, in hetzelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad.

Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt warden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoer-'der(s).

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaak-voerder(s) bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel :

I. Specifieke activiteiten

N De verstrekking van diensten op het gebied van fysi-sche geneeskunde (onder andere kinesitherapie en hydrotherapie) en aanverwante behandelingsmethodes.

Het verstrekken van onder meer volgende kinesitherapie-technieken : manuele therapie, pelvische reëducatie, psychomotoriek, vroegbegeleiding kinderen, lymfedrainage, rugschooltraining, kinesiologie, Mac Connell/Mulligan therapie, relaxatie, sportkinesitherapie, orthopedische geneeskunde, babymassage, perinatale kinesitherapie.

B/ De uitbating van een centrum voor fysische fitheid en conditiegymnastiek, zoals ten titel van inlichting en zonder dat deze opsomming een beperking inhoudt: persoon-lijke lichaamsontwikkeling, body building, power trai-ning, aerobic, gymnastiek, stretching, relaxoefeningen, verzorgingen en aile daarmee verband houdende activi-teiten.

CI De uitbating van een inrichting van sauna-stoombaden, een zonnebankinrichting, een massagesalon in de meest ruime betekenis.

D/ De uitoefening van voetverzorging en lichaamsverzor-ging in de ruimste zin van het woord.

E/ Klein- en groothandel in voedingssupplementen, ortho-pedische en verzorgingsartikels.

Il Algemene activiteiten

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B! Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren onder om het even welke vorm; In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

III Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroeren-de goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B! Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van in-breng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschap-pen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stelten, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Ko-ninkfijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werk-zaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalin-gen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap wordt opgericht op heden voor een onbe-paalde duur, en verkrijgt rechts-'per-'soomlijkheid vanaf de dag van de in het Wetboek van Vennootschappen bedoelde neerlegging.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbin-,ding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), en wordt vertegenwoordigd door honderd zes-entachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (11186)van het kapitaal vertegenwoordi-gen.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

De vennootschap wordt bestuurd en vertegenwoordigd door één of meer zaakvoerders.

Elke zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om afzon-'derlijk alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappe-lijk doel, met uitzondering van die handelingen waartoe volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergade-ring bevoegd is. Zij kunnen afzonderlijk optreden voor alle transacties, behalve voor alle onroerend goed-transacties waarvoor een bijzondere algemene vergadering vereist is en een beslissing met unanimiteit, en waarvoor alle zaakvoerders samen moeten optreden.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoer-der, dient deze overeenkomstig de wettelijke voorschrif-ten onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger (natuurlijk per-soon) te benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtsper-soon. Een uittreksel uit de notulen van het bestuursor-gaan van de rechtspersoon-zaakvoerder, houdende benoe-ming/ontslag van de vaste vertegenwoordiger, moet door de bestuurde vennootschap worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, en onder haar naam en hoofd-ing worden bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad.

Wanneer onderhavige vennootschap zal aangewezen worden tot zaakvoerder/bestuurder van een andere rechtspersoon, dient/dienen haar zaakvoerder(s) onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger (natuurlijk persoon) aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van deze bestuursopdracht in haar naam en voor haar rekening. De zaakvoerders mogen deze vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Een uittreksel uit de beslissing van de zaakvoerders houdende benoeming/ontslag van de vaste vertegenwoordiger moet overgemaakt worden aan de bestuurde vennootschap met het oog op de neerlegging ervan ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en de bekendmaking in het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerders vertegenwoordigen afzonderlijk optredend de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, behalve voor alle onroerend-goed-transacties. Voor onroerend goed-transacties dienen alle zaakvoerders samen op te treden.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Mevrouw Velghe Annick, wonende te Diksmuide, Hof ter Bloemmolens 38, en de Heer Paepe Kristof, wonende te Hooglede, Jan Van Haelewijnstraat 15 veefeeemd, worden als statutaire zaakvoerder van de vennootschap aange-steld.

Het is de zaakvoerders en de werkende vennoten verboden, rechtstreeks of onrechtstreeks, deel te nemen aan, of belangen te hebben in, ondernemingen die met de vennoot-schap zouden concurreren of het verwezenlijken van haar doel bemoeilijken, behoudens met instemming van de alge-mene vergadering van de vennoten.

Het lid van een college van zaakvoerders dat, recht-streeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrech-telijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrich-ting, moet dit meedelen aan de andere zaakvoerders vôôr het college van zaakvoerders een besluit neemt. Zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang moeten worden opgenomen in de notulen van het college van zaakvoerders dat de beslis-sing moet nemen.

Ingeval de vennootschap een of meer commissarissen heeft benoemd, moet de betrokken zaakvoerder tevens die commis-sarissen van het strijdig belang op de hoogte brengen.

Alsdan dienen tevens de overige voorschriften van artikel 259§1 van het Wetboek van Vennootschappen in dit verband nageleefd te worden.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor een hiervoor bedoelde tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrich-ting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor de hiervôór bedoelde tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening moet worden neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voort-vloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennoot-schap onrechtmatig zou hebben verkregen.

De tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten worden, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in het laatstgemeld stuk.

De controle op de financiële toestand, op de jaarre-'ke-'hing en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissa-rissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene verga-dering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boek-jaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel vijftien van het Wetboek van Vennootschappen, is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel, en niettegenstaande enige anders-'lui-'dende statutaire bepaling, de onderzoeks- en controle-bevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/10/2011- Annexes du Moniteur belge

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de derde zaterdag van de maand juni om elf uur op de maat-schappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeen-'roe-'ping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van de zaakvoerders of commissarissen indien er zijn.

Deze moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping gebeurt zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering verkiest onder haar leden bij gewone meerderheid van stemmen, de voorzitter en de secretaris.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de zaakvoerder(s) en door de vennoten die erom verzoeken. Afschriften voor derden worden ondertekend door de zaakvoerder of de meerderheid der zaakvoerders en de commissarissen indien er zijn.

Ieder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoon-ilijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem niet schriftelijk uitbrengen.

Niemand mag bij de algeme-ine vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen stem-gerechtigde vennoot is.

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenen-dertig december van ieder jaar.

De zaakvoerders zijn verplicht elk jaar een inventaris alsmede een jaarrekening op te maken die voldoet aan de wettelijke bepalingen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenreke-ning en de toelichting, en vormt een geheel. De jaarreke-ning moet binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergadering.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd vooraf-genomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitke-ring beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelij-ke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Voor de uitvoering van deze statuten wordt elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar, die zijn woon-plaats in het buitenland heeft, geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hem alle kennisgevingen en dagvaardingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de tegen-woordige statuten, wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

1) Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

2) De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

VOLMACHT formaliteiten Kruispuntbank

voor Ondernemingen

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan Deloitte Fiduciaire, met zetel te 8000 Brugge, Blanken-

bergsesteenweg 161 bus 11, om met mogelijkheid tot inde-plaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen (Ondernemersloket), Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bertrand Desmaricaux

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 17.07.2015 15330-0274-011
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 14.07.2016 16332-0291-011

Coordonnées
KINE DON BOSCO

Adresse
BEUKENSTRAAT 12 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande