KINEPRAKTIJK DELOOF-DEVOS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KINEPRAKTIJK DELOOF-DEVOS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 549.950.804

Publication

04/04/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Het uitbaten van één of meer praktijken voor uitoefening van kinesitherapie, rekening houdende met de regelgeving van de medische plichtenleer.

Het uitoefenen van alle aanverwante of nieuwe technieken die rechtstreeks of zijdelings verwant zijn met de kinesitherapie.

Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen, ruimten, materiaal en installaties voor kinesitherapie.

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor het uitoefenen van de voormelde activiteit:

De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om de activiteit uit te oefenen.

Het scheppen van de mogelijkheden om de werkende kinesisten toe te laten zich verder te bekwamen in de kinesie.

De aan- en verkoop van alle materialen die met de bovenvermelde activiteiten rechtstreeks of onrechtstreeks te maken hebben.

Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij best geschikt zal achten.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

Artikel 4.- DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00

EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING. De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste donderdag van de maand juni om zestien uur.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Artikel 12.- OPROEPINGEN

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden overeenkomstig de wet uitgenodigd.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders. de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 13.- TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 14.- STEMRECHT - VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk, per telefax of per e-mail volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 21.- BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te

stellen.

Worden tot statutair zaakvoerders benoemd :

-De heer Carl Deloof voornoemd, wonende te 8930 Menen, Moeskroenstraat 826.

-Mevrouw Mieke Devos voornoemd, wonende te 8930 Menen, Moeskroenstraat 826.

Artikel 22: BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van

vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter

aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van

bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er

meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 23.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de

vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij

bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 25.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Artikel 26.- WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%)

afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 28.- ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

TITEL III.- SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

- Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

- De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

VOLMACHT

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan BVBA Haghedooren consulting - en adviesbureau, te 8930 Rekkem, Moeskroenstraat 409, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en met de macht om afzonderlijk te handelen, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te

Luik B - Vervolg

vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel. BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN AANGEGAAN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De vennootschap bekrachtigt en neemt overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, alle verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichter, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel uit de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, zoals voorgeschreven door de artikelen 67 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Deze verbintenissen en overeenkomsten worden derhalve geacht oorspronkelijk door de vennootschap zijn aangegaan.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get. Notaris Vincent Guillemyn)

Gelijktijdig neergelegd:

- afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

14/11/2014
ÿþ rood Wo f 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MONITEUR BELGE

OS -11- 2014 2 Z SEP, 2014

BELGISCH STAATSHL oechtbank van KOOPHANDEL

GentPi;fieKORTRlJK

NEERGELEGD

ll

*14207391*

~

beF aa

Be Stai

----------------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0549.950.804

Benaming

(voluit): KINEPRAKTIJK DELOOF-DEVOS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8930 Menen, Moeskroenstraat 826

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van de bijzondere verslagen van het bestuursorgaan d.d. 6 juni 2014 en van de controleverslagen d.d. 6 juni 2014 van de Burg. Ven. CVBA BDO Bedrijfsrevisoren, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Bruno POUSEELE.

Cari Deloof, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 26.07.2016 16358-0330-010

Coordonnées
KINEPRAKTIJK DELOOF-DEVOS

Adresse
MOESKROENSTRAAT 826 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande