KINEPRAKTIJK MAERTENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KINEPRAKTIJK MAERTENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.452.486

Publication

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 29.07.2013 13372-0214-011
10/11/2011
ÿþrit

Belgisch

Voor-

behoudei

aan het

~.~,l., r Ille1\111A111

Ondernemingsnr : 0835.452.486

Benaming

(voluit) : KINEPRAKTIJK MAERTENS

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE RECHTSVORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : EERNEGEMWEG 56 - 8490 JABBEKE Onderwerp akte : Neerlegging verslagen quasi-inbreng

Neerlegging van het verslag van de bedrijfsrevisor omtrent de quasi-inbreng die zich heeft voorgedaan. Tegelijk hiermee wordt het verslag van de zaakvoerder neergelegd conform artikel 222 W. Venn.

De zaakvoerder

Filip Maertens

Rei

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod 2.1

t

,~ tï;tit , #~~.~" >;i~ " 4

"

~R" ~ ti^gs ~~~~

GG ,oef  i " " ! ~a ~

\:?3r^ a .,?C-:. Iâ-

~~.~~7~ .~ ... li: ~.." .G-. ~_ . : .. ~.. ~. ..~. : ?y. .- _ -_

r Ji 1 Lu .. .. ~.f& - -

22/04/2011
ÿþ+uosaasa+

mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie

RGELEGD ter GRIFFIE der

liTBANK VAN KOOP14ANDEL IE

UGGE (Afdeling Brugge)

0 7 APR. 2011

De griffier,

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0 8 35 4 5 2 4 8 6

Benaming : Kinepraktijk Maertens

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Eernegemweg 56

8490 Jabbeke

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

OPRICHTING - STATUTEN.

Uit een akte verleden voor Notaris Paul Lommée te Zedelgem op 06/04/2011 blijkt de oprichting der BV ov BVBA "Kinepraktijk Maertens"

1.VENNOTEN : De heer MAERTENS Filip Luc Yves, kinesist, geboren te Menen op 14 mei 1969,:; rijksregisternummer 69.05.14-205.83, en zijn echtgenote mevrouw VANSTEELANDT Annemie, E kinderverzorgster - medische pedicure, geboren te Torhout op 28 oktober 1972, rijksregisternummer;; 72.10.28-126.34, samenwonende te 8490 Jabbeke, Eernegemweg 56.

Gehuwd te Jabbeke op tien november negentienhonderd vijfennegentig onder het wettelijk stelsel,:; ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris LOMMÉE Paul te Zedelgem op acht november;; negentienhonderd vijfennegentig, niet gewijzigd tot op heden zo verklaard.

2.NAAM en VORM :"Kinepraktijk Maertens", BV ov BVBA;

3.ZETEL: 8490 Jabbeke, Eernegemweg 56

E 4.DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

het verstrekken van alle medische en paramedische zorgen zonder onderscheid, zoals onder meer, doch niet limitatief, de physio- en mechanotherapie, de manuele therapie, de medische:; trainingstherapie, de motorische revalidatie, heil- en groepsgymnastiek, revalidatietherapie, en hete; inrichten van cursussen van conditiegymnastiek en alle andere therapie. Logopedie; Pedicure;;: Myofasciale therapie; Conditietraining; Sporttraining; Opleidingen van alle aard; Publicaties in verband:; met alle voorgaande: Verkoop en aankoop van alle medische apparatuur en sportapparatuur alsmedeii fabrikatie, import, export en verdeling van deze goederen; Organisatie van sportwedstrijden; Uitbating,;E verhuring van fitnessapparatuur en lokalen; Bandagisterie en protheses.

Uitbating van een kindercrèche en alle vormen van kinderverzorging.

5.DUUR: onbepaald, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van;; Koophandel; zij begint te werken vanaf inschrijving in het Handelsregister.

6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : ¬ 18.600,-, volstort bij de oprichting ten belope van ¬ 6.200,-en; verdeeld in 186 gelijke aandelen met stemrecht zonder nominale waarde

7.SAMENSTELLING : Inbreng door 1° de heer Filip Maertens voornoemd, van ¬ 18.500-, volstort ten!; belope van ¬ 6.166,67, vergoed door 185 aandelen zonder nominale waarde, genummerd van 1 tot;: :-185. 2° mevrouw Annemie Vansteelandt voornoemd, van ¬ 100,- volstort ten belope van ¬ 33,33, vergoed door 1 aandeel zonder nominale waarde, genummerd 186 tot 186.

8.BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen,;: vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering, die eveneens de duur van het mandaat! bepaalt. Rechtspersonen kunnen nooit benoemd worden als zaakvoerder.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt en indien geen zaakvoerder benoemd wordt/is, heeft!`. de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige;; vennoot als eenderde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Het mandaat van de .zaakvoerder is kosteloos, tenzij door de algemene vergadering, onverminderd: de vergoeding van ïijn (hun) kosten, een vaste wedde wordt toegekend, waarvan het bedrag elk jaar;: door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dit ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van bestuur te verrichten die!

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening

"

Vósti r-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Alle akten die de vennootschap verbinden, met inbegrip van de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministrieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder(s), die nochtans, tegenover derden, niet gehouden is zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering en volgens de bepalingen van artikel twaalf en veertien hiervoor. Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder benaarstigd of vervolgd volgens dezelfde regels.

9.JAARVERGADERING : ieder jaar op de laatste zondag van de maand juni om 11.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zondag van de maand juni in 2013 om 11.00 uur in de maatschappelijke zetel.

10.JAARREKENING : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01/01 en eindigt op 31/12 van het : zelfde jaar. Het eerste boeklaar loopt vanaf de neerlegging van de stukken op de Kruispuntbank der Ondernemingen tot en met 31112/2012

11.BENOEMING : Onder schorsende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap werden tot gewone zaakvoerders voor de duur van de vennootschap benoemd :de heer Filip Maertens voornoemd, die verklaren hun opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Iedere vennoot bezit individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Notaris Paul LOMMEE te Zedelgem.

Tegelijk hiermede neergelegd : afschrift der stichtingsakte dd. 06/04/2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KINEPRAKTIJK MAERTENS

Adresse
EERNEGEMWEG 56 8490 JABBEKE

Code postal : 8490
Localité : JABBEKE
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande