KINESITHERAPIE ANN VANTOMME

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KINESITHERAPIE ANN VANTOMME
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.279.669

Publication

17/04/2014
ÿþm:411.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

[Luit( B

- 4 APR. 2014

Griffie



Voor

behow aan h Belgi;

Staats

iligneggin

J

Ondernemingsnr 0878.279.669

Benaming (voluit) : KINESITHERAPIE ANN VANTOMME

(verkort) :

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Stationstraat 14

8890 Moorslede

Onderwerp akte :Statutenwilziging

q tilt een akte verleden voor notaris Philippe STOOKMAN te Moorslede op 27 maart 2014, 'Geboekt vier blad geen verzending;

te IEPER de 28 MRT 2014 Boek 182 bled 70 vak 9 Ontvangen: vijftig euro nul cent (50,00 ¬ ) Jean-Pierre LEMAIREi

(getekend) E.A. Inspecteur ai', blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen besloten: heeft hetgeen volgt :

1.-De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van' een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'VANDER DONCKT - ROOBFtOUCK - CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN', afgekort "VRC BEDR1JFSREVISOREN", waarvan de zetel gevestigd is te 8820 Torhout; Lichterveldestraat 39/A, vertegenwoordigd door de heer Yves CHRISTIAENS, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 8800. Roeselare, Kwadestraat 1511A, bus 42, betreffende de hierna vermelde inbreng in nature, De besluiten van dit verslag letterlijk als volgt:

"De inbreng in nature in de BVBA KINESITHERAPIE ANN VANTOMME bestaat uit de inbreng van een dividendvordering: voor een inbrengwaarde van 107.352,00 EURO. De inbreng gebeurt door mevrouw Ann VANTOMME,. Ons verslag werd; opgesteld onder volgende cumulatieve opschortende voorwaarden dat

a) De Bijzondere Algemene Vergadering gepland op 27 maart 2014 besluit tot toekenning van dividend ten belope van nettol 107.352,00 euro in toepassing van artikel 537 WIB bedoelde procedure

;; b) De vennoot zal verklaren de verkregen dividendvordering effectief en volledig in kapitaal op te nemen

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

"

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bednjfsrevisoren inzake; !; inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met in-i; houding van een roerende voorheffing van 10%;

t; b) de beschrijving van elke inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dal de voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering bednifseconomisch verantwoord zijn en dat: de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de; fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

!: De vergoeding van de inbreng ln natura bestaat uit 3.976 aandelen van de burgerlijke vennootschap ow besloten:

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KINESITHERAPIE ANN VANTOMME, zonder aanduiding van nominale;

waarde, met een fractiewaarde van 27 Euro per aandeel. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in ;I bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Roeselare, 26 maart 2014 VANDER DONCKT - ROOBROUCK  CHRISTIAENS, Bedriffsrevisoren BV o.v.v.e.; ;1 CVBA, vertegenwoordigd door, Yves Christiaens, Bednyfsrevisor.".

De vergadering neemt kennis van het door de wet Vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder.

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van honderd en zevenduizend; driehonderd en tweeënvijftig euro (107,352,00 EUR) om het kapitaal te brengen van negentienduizend honderd en zeventig: euro (19.170,00 EUR) op honderd zesentwintigduizend vijfhonderd tweeëntwintig euro (126.522,00 EUR) door de hierna: beschreven inbreng in nature (dividendvordering) ten belope van het overeenkomstige bedrag, mits creatie en uitgifte van; drieduizend negenhonderd zesenzeventig (3.976) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in tel schrijven tegen de globale prijs van honderd en zevenduizend driehonderd en tweeënvijftig euro (107.352,00 EUR).

Mevrouw VANTOMME Ann, verklaarde in de vennootschap een inbreng te doen van de dividendvordering die zij aanhoudt: :! in de boeken van de vennootschap voor een bedrag van honderd en zevenduizend driehonderd en tweeënvijftig euro;

(107.352,00 EUR), De inbrenger verduidelijkt dat voornoemde ingebrachte dividendvordering tot stand is gekomen op 27i ;I maart 2014 ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergaderingi 1! van 27 maart 2014. Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen netto-bedrag van voorbeschreven dividenduitkering;

onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

il De ingebrachte dividendvordering hangt af van het eigen vermogen van Mevrouw VANTOMME Ann, zodat de bij deze akte; l; toegekende aandelen aan Mevrouw VANTOMME Ann, voor voormelde inbreng eveneens afhangen van haar eigen; vermogen.

LPA tileriPY.ftr.1 PAÇhr.9.M.r.1 11112E0.1 b_e§çtlIJSIS1139..ka 1.3 .i;te erificlec_haP.P.L AaftYaarl c1.9:

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

verschijner en wordt geschat op honderd en zevenduizend driehonderd en tweeënvijftig euro (107.362,00 EUR), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrenger, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning aan Mevrouw VANTONIME Ann, van drieduizend negenhonderd zesenzeventig (3.976) nieuwe kapitaalsaandelen op naam, genummerd van zevenhonderd en elf (711) tot en met vierduizend zeshonderd zesentachtig (4.686), uitgegeven aan de globale prijs van honderd en zevenduizend driehonderd en twe,eënvilftig euro (107.352,00 EUR), Deze drieduizend negenhonderd zesenzeventig (3.976) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

De voormelde dividendvordering wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en vrij, zuiver en onbelast van enig pend of beslag of welkdanig beletsel ook, Voormelde inbrenger verklaart volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaat uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat haar ingevolge de inbreng wordt tcegekend.

2.-De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans honderd zesentwintigduizend vijfhonderd tweeëntwintig euro (126.522,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door vierduizend zeshonderd zesentachtig (4.686) aandelen.

3.-De vergadering besluit de modaliteiten inzake vraagrecht te wijzigen zoals bepaald in het vijfde besluit hierna.

4.-De vergadering besluit de modaliteiten inzake ontbinding, vereffening en verdeling liquidatiesaldo te wijzigen zoals bepaald in het vijfde besluit hierna.

5.-Als gevolg van voorgaande besluiten, beslist de vergadering de statuten van de vennootschap aan te passen als volgt - De eerste zin van artikel vijf van de statuten wordt vervangen door volgende tekst

'Hel maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd zesentwintigduizend vijfhonderd tweeëntwintig euro (126.522,00 EUR) en is verdeeld in vierduizend zeshonderd zesentachtig (4.686) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

- De tekst van de subtitel Vraagrecht van artikel éénentwintig van de statuten wordt vervangen door volgende tekst "De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag ver de algemene vergadering ontvangen."

- De tekst van artikel vijfentwintig van de statuten wordt vervangen door volgende titel en tekst:

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zende zaakvaerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging veststelt

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging / homologatie worden voorgelegd.

Indien do vereenvoudigde vensffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, dient/dienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Voor zover wettelijk vereist dient deze verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden goedgekeurd.

Tevens worden de goederen die nog in nature voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door aile aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschniving van bijkomende stortingen ten leste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten."

6.-Opdracht tot coördinatie van de statuten met behoorlijke neerlegging ervan.

VOOR ANALYISCH UITTREKSEL

Notaris Philippe STOCKMAN

Tegelijk hiermede neergelegd: expeditie van de akte, bijzonder verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor, gecoördineerde statuten.

4 e. Voorbehouden San het Belgisch Staatsbrad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

01/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 06.09.2014, NGL 25.09.2014 14604-0149-012
26/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 07.09.2013, NGL 20.09.2013 13589-0322-012
05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 30.09.2012, NGL 29.10.2012 12622-0334-012
07/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 03.09.2011, NGL 28.10.2011 11595-0201-014
11/10/2011
ÿþ

nkm ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



2 9 SEP, 2011

Ondernemingsnr : 0878.279.669

Voorbehouden I~~V~V~I~I~I~ICd~INA

aan het " 11153048*

Belgisch Staatsblad

Bijtagen bij lietltelgist-h- Staatsùlatt ÿÿ11/r0Y2011

Benaming : KINESITHERAPIE ANN VANTOMME

(voluit) Burgerlijke vennootschap ovv

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei Stationstraat 14

8890 Moorslede

Onderwerp akte : Kapitaalvermindering - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Philippe STOCKMAN te Moorslede op 14 september 2011, 'Geboekt twee blad geen verzending te IEPER de 19 SEP 2011 Boek 176 blad 57 vak 12 Ontvangen: Vijfentwintig euro (25 EUR) De Ontvanger a.i. (getekend) Jean-Pierre LEMAIRE, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen besloten heeft hetgeen volgt :

1.-De vergadering besluit het kapitaal te verminderen met honderd tweeëntwintigduizend achthonderd dertig euro (¬ 122.830,00) om het kapitaal te brengen van honderd tweeënveertigduizend euro (¬ 142.000,00) op negentienduizend honderd zeventig euro (¬ 19.170,00) en dit door evenredige terugbetaling in geld een bedrag van honderd drieënzeventig euro (¬ 173,00) op ieder der zevenhonderd en tien (710) aandelen, aan te rekenen op het werkelijk volgestort kapitaal. De terugbetaling mag slechts plaats hebben mits inachtname van de termijnen gesteld in artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen, met name indien binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot kapitaalvermindering door uitkering, de schuldeisers volgens artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen. Na het verstrijken van gemelde termijn zal de zaakvoerder slechts tot uitbetaling overgaan, voor zover de schuldeisers die een zekerheid hebben geëist, voldoening hebben gekregen. Zolang de vennoot niet is terugbetaald, zullen de vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt.

De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

De vergadering besluit een bedrag van twaalfduizend tweehonderd drieëntachtig euro (¬ 12.283,00) over te boeken vanuit de wettelijke reserve naar de beschikbare reserves. De mogelijke aanwending van deze overgeboekte reserves voor uitkering aan de vennoot kan pas geschieden onder dezelfde voorwaarden als deze van toepassing voor terugbetaling aan de vennoot van het bedrag van de kapitaalvermindering, te weten: indien binnen de twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot kapitaalvermindering door uitkering, de schuldeisers geen zekerheid hebben geëist volgens de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vergadering verleent vervolgens machtiging aan de zaakvoerder om dit besluit te concretiseren en inzonderheid om de uitbetaling te doen of te laten doen zodra dit door de wet is toegelaten en om de wettelijke reserve te herleiden tot het door de wet vereiste minimum door overboeking van het verschil naar de beschikbare reserves.

2.-De vergadering besluit om artikel vijfentwintig van de statuten te herformuleren conform de gewijzigde wetgeving met betrekking tot ontbinding en vereffening van vennootschappen

3.-Als gevolg van voorgaande besluiten besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

Al De eerste alinea van artikel vijf wordt vervangen door volgende tekst:

'Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negentienduizend honderd zeventig euro (¬ 19.170,00) en is verdeeld in zevenhonderd en tien (710) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

B/ Artikel vijfentwintig zal thans luiden als volgt:

"ARTIKEL VIJFENTWINTIG  ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie

zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden

en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is

bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken,

welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd. .

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen

uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort

of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

4.-Opdracht tot coördinatie.

VOOR ANALYISCH UITTREKSEL

Notaris Philippe STOCKMAN _ . Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 04.09.2010, NGL 08.10.2010 10577-0301-012
04/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 26.09.2009, NGL 27.10.2009 09835-0261-010
14/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 06.09.2008, NGL 07.10.2008 08777-0356-010
05/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 01.09.2007, NGL 28.09.2007 07758-0282-010
07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 05.09.2015, NGL 01.10.2015 15635-0239-013

Coordonnées
KINESITHERAPIE ANN VANTOMME

Adresse
STATIONSTRAAT 14 8890 MOORSLEDE

Code postal : 8890
Localité : MOORSLEDE
Commune : MOORSLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande