KINESITHERAPIE LIEN DEDECKER

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : KINESITHERAPIE LIEN DEDECKER
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 841.269.419

Publication

05/12/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : KINESITHERAPIE LIEN DEDECKER

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Ommegang Zuid 10, 8840 WESTROZEBEKE

Onderwerp akte : OPRICHTING

Op heden, zijn samengekomen te Westrozebeke, Ommegang Zuid 10, volgende personen:

1. Dhr. Luc DESSIN, vennoot en inschrijver op 50 aandelen voor een bedrag van 500 EUR.

2. Mevr. Lien DEDECKER, vennoot en inschrijver op 50 aandelen voor een bedrag van 500 EUR.

Zij beslissen een vennootschap onder firma op te richten waarvan de statuten de volgende zijn:

STATUTEN

ARTIKEL 1

De vennootschap is opgericht als een vennootschap onder firma onder de naam: "Kinesitherapie Lien

Dedecker". De naam van de vennootschap zal gebruikt worden in alle akten, facturen, aankondigingen,: bekendmakingen, brieven en orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk: voorafgegaan of vervolgd door de woorden "vennootschap onder firma", of de afkorting "VOF".

ARTIKEL 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8840 Westrozebeke, Ommegang Zuid 10.

Bij eenparige beslissing van beide zaakvoerders kan de zetel naar elke andere plaats in België worden, ' overgebracht. Er kunnen bijhuizen of agentschappen worden gevestigd waar de zaakvoerders het nuttig oordelen.

ARTIKEL 3

Het doel van de vennootschap, zowel in het binnenland als in het buitenland, is:

-De beoefening en bevordering door en voor rekening van de vennootschap, van de volledige praktijk van: kinesitherapie, met al hetgeen daarmee verband houdt of daarvoor bevorderlijk is.

-Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen, ruimten, installaties voor kinesitherapie,' schoonheidszorgen, sauna, infrarood therapie, baden en dergelijke.

-Het kopen, huren en invoeren van alle apparatuur en begeleidende accommodatie voor voornoemde; activiteiten, alsook het aanschaffen van de infrastructuur die nodig of nuttig is om vermelde activiteiten uit te oefenen.

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de uitbating van de' kinesitherapie, cardiologie, manuele therapie, neurologische kinesitherapie, pediatrie, pelvische reëducatie,

respiratoire kinesitherapie, sportkinesitherapie, medische trainingstherapie, lymfedrainage,;

zwagerschapsbegeleiding, babymassage, rugscholing, kinesitherapeutisch advies, osteopathie, taping, relaxatie, de verkoop van alle kinesitherapeutische producten en toebehoren dit alles in de ruimste zin.

De vennootschap heeft tot doel, zo in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als: tussenpersoon, aile activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheersmaatschappij, managementvennootschap, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief' mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten: inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december, negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime; onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van: alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen andere tussenpersonen.

Deze activiteiten betreffen onder meer:

-De aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van haar eigen roerend patrimonium, bestaande uit onder meer waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten, inbegrepen handelszaken.

-Het verwerven en beheren van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of: groeperingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het uitoefenen van alle bestuursmandaten, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*iiieasae!

111

E St

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011- Annexes du Moniteur belge

0041 962

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011- Annexes du Moniteur belge

-Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen; het deelnemen aan het beheer, bestuur en toezicht van alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks enig belang heeft.

-In het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen in België of in het buitenland van trading- en deviezenoperaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van aandelen, obligaties en allerhande effecten.

-Alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties; het verstekken van leningen, voorschotten of borgstellingen. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens waarborgen toestaan, alle roerende waarden verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

-Het beheren van een eigen onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals onroerende goederen verweven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

-Projectontwikkeling in de bouw en toezicht op de bouwwerkzaamheden.

Zij zal echter niet de activiteit van vastgoedhandelaar mogen uitoefenen.

De vennootschap' zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en dit daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

ARTIKEL 4

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd. Haar werkzaamheden zullen aanvangen op datum van oprichting. Zij zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de wettelijk voorgeschreven neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

ARTIKEL 5

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.000 EUR. Het is volledig geplaatst en verdeeld in 100 gelijke aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde.

Het kapitaal wordt ingebracht als volgt:

" Door Dhr. Luc DESSIN: 500 EUR, waarvoor als vergoeding voor de inbreng 50 aandelen worden toegekend, welke 50% van het kapitaal vertegenwoordigen.

" Door Mevr. Lien DEDECKER: 500 EUR, waarvoor als vergoeding voor de inbreng 50 aandelen worden toegekend, welke 50% van het kapitaal vertegenwoordigen.

Elke wijziging van het kapitaal moet met eenparig besluit van alle vennoten worden beslist.

De aandelen zijn steeds op naam. Op de zetel van de vennootschap wordt een register van de vennoten gehouden, waarin worden aangetekend:

1.Nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen.

2.De gedane stortingen.

3.De overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

ARTIKEL 13

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel, indien meerdere personen er eigenaar van zijn of worden, dan worden de rechten aan de aandelen verbonden geschorst, totdat één van hen gekozen is om ze tegenover de vennootschap uit te oefenen.

De echtgenoot, erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden der overleden vennoot of zelfs de zaakvoerder, zullen  om welke reden dan ook  nooit het recht hebben de zegels te doen leggen op de papieren of documenten der vennootschap, noch inventaris te doen opmaken der goederen en waarden van de vennootschap.

ARTIKEL 14

De vennootschap wordt bestuurd door één der vennoten. De vennoot treed op als zaakvoerder en oefent het mandaat kosteloos uit, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Mevr. Lien DEDECKER wordt benoemd voor onbepaalde duur als zaakvoerder van de vennootschap.

ARTIKEL 17

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Het is het orgaan waarin de aandeelhouders samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen t.a.v. de werking en de structuur van de vennootschap.

De jaarvergadering is een algemene vergadering die jaarlijks bijeengeroepen wordt telkenmale de eerste zaterdag van juni om 18 uur op de plaats waar de zetel gevestigd is. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werkdag bijeen. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

Op de jaarvergadering worden minimaal de volgende punten op de agenda behandeld:

" Het verlenen van kwijting aan de zaakvoerders.

" De vaststelling van de boekhoudkundige documenten van het verlopen boekjaar.

" De bestemming van de winst van het verlopen boekjaar.

De algemene vergadering kan naast de jaarvergadering in bijzondere zitting worden bijeengeroepen door

" ieder vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap zulks vereist. De vennoten moeten ten minste

veertien dagen op voorhand bij aangetekende brief tot de algemene vergadering worden bijeengeroepen en de

bi;eenroeping moet de agenda vermelden.

De beraadslaging van de algemene vergadering wordt in notulen vastgelegd die ter ondertekening worden

voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

De beslissingen worden genomen met unanimiteit.

Elk aandeel heeft recht op één stem.

Westrozebeke, OB november 2011.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Lien DEDECKER Zaakvoerder

Bijlagen bij liét Belgisëfi Stàatsbl d -X05/12/2011- Annexes du Moniteur belgé

HIERBIJ NEERGELEGD: ONDERHANDSE OPRICHTINGSAKTE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
KINESITHERAPIE LIEN DEDECKER

Adresse
OMMEGANG ZUID 10 8840 WESTROZEBEKE

Code postal : 8840
Localité : Westrozebeke
Commune : STADEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande