KINETURA LIVING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KINETURA LIVING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.493.374

Publication

03/01/2014
ÿþMad PDF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD terGRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdnling Brucine)

nt,: 1 8 DEC. 2013-

b~

E St

05.4-3 493 374

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit): KINETURA LIVING

(verkort):

Rechtsvorm : (besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid)

Zetel : (8340 DAMME, Stationsstraat 198)

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytschaever met standplaats te Gent op 13 december 2013, akte welke eerlang zal geregistreerd worden op het tweede registratiekantoor te Gent, dat :

1) de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid KINETURA CONCEPT, met maatschappelijke zetel te 8340 Damme, Stationsstraat 198 , RPR nummer 0806345558, opgericht krachtens een akte verleden voor notaris Vincent Lesseliers te Beveren op 11/09/2008, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15/09 nadien onder nummer 08302711.

1) de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid KINETURA CONCEPT, met maatschappelijke zetel te 8340 Damme, Stationsstraat 198 , RPR nummer 0806345558, opgericht krachtens een akte verleden voor notaris Vincent Lesseliers te Beveren op 11/09/2008, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15/09 nadien onder nummer 08302711.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming:

KINETURA LIVING met maatschappelijke zetel te 8340 DAMME, Stationsstraat 198.

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, of in deelneming met derden:

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval. verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk; voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

CI Het verlenen van adviezen van management, financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van management, administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van aile bestuursopdrachten en opdracht van vereffenaars, het uitoefenen van. opdrachten en functies.

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in Licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa,

F/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging en/of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

b

rip zte'la'atste

z. van Luik B vernielden : Recto : Naaar-en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

G/ Groot en kleinhandel van verlichtingsapparaten en materiaal, tussenpersoon in de handel van dergelijk materiaal.

Volgende bijzondere bepalingen zijn van toepassing op het voormelde :

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, behoudens hetgeen hieronder uitdrukkelijk vermeld, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap, zelf niet aan deze bepalingen voldoet. Zij zal gelijk hoe geen activiteiten ontwikkelen die strijdig zijn met de wettelijke en/of deontologische regels waaraan haar aandeelhouders en/of zaakvoerders onderworpen zijn. Deze bepaling primeert op wat voorafgaat.

De vennootschap mag geenszins activiteiten ontwikkelen die rechtstreeks of onrechtstreeks tot doel hebben aanneming van bouwwerken en aanverwante werkzaamheden uit te oefenen, met inbegrip van de productie of de commercialisering van bouwconstructiematerialen, in de meest ruime zin van het woord. De vennootschap zal zich eveneens onthouden, rechtstreeks of onrechtstreeks, van immobiliënactiviteiten die het louter beheer van het eigen patrimonium overstijgen, zo zal de vennootschap geen activiteiten ontwikkelen van agentschap of zakenkantoor m.b.t. onroerend goed activiteiten, zij zal evenmin advies verlenen omtrent dergelijke activiteiten, dan wel promotie, projectontwikkeling of aanverwante werkzaamheden ontwikkelen of ondersteunen en dit in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00).

Het is verdeeld in honderdtwintig (120) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/honderd twintigste deel van het maatschappelijk kapitaal.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren,

De zaakvoerder(s) kan/kunnen bijzondere machten toekennen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door elke zaakvoerder afzonderlijk.

leder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste donderdag van de maand juni om twintig uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Luik B ^ Vervolg

Het batig overschot van de resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit,

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen vccr de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het saldo wordt verdeeld onder alle vennoten overeenkomstig hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal, onder voorbehoud dat de algemene vergadering over een andere bestemming beslist, zoals in de statuten voorzien.

OVERGANGSMAATREGELEN

Onmiddellijk na de oprichting worden volgende beslissingen genomen:

1. Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte en eindigt op 3111212014.

2. Eer te Jaarvergadering.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op 25 juni 2015 om 20 uur.

3. Benoeming van de zaakvoerder.

Wordt benoemd tot gewone zaakvoerder vcor de duur van de vennootschap: voornoemde mevrouw Van Biervliet Barbara.

Haar mandaat is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

e /ye gfewi % ii vetedhlg edgf é~ï évéfiw eias c(e/êáifíóá sfeeredeiteteé oze

ln toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, herneemt de vennootschap die verbintenissen welke namens de vennootschap in oprichting werden aangegaan en dit vanaf 1 juli 2013,

.; /,eceiitieriecit twill i` á ó fit r%%1n' `k'é iedt'f ed ieifefstgee/ /

Voornoemde mevrouw Van Biervliet Barbara, handelend in haar voormelde hoedanigheid van zaakvoerder, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mcgelijkheid tot indeplaatsstelling, aan Moore Stephens Verschelden Accountants en Belastingconsulenten, met zetel te Esplanade 1, bus 96, 1020 Brussel, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Maarten Duytschaever, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd

-uitgifte van de akte oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

23/02/2015
ÿþ1#111,11911110

Mod Ward 11.1

ln de billagen bij het Belgis+ " taatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie y

"111

"

B

Ondernemingsnr 0543493374

Benaming

(voluit) : KINETURA LIVING

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : STATIONSSTRAAT 198, 8340 DAMME

(volledig adres)

Onderwerp akte ; WIJZIGING STATUTEN - VERLENGING BOEKJAAR - WIJZIGING JAARVERGADERING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytschaever met standplaats Gentbrugge op 5 december 2014, akte geregistreerd te Gent, registratiekantoor Gent I-AA op 11 december 2014, register 5, boek 262, bald 068, vak 0003. Ontvangen : vijftig euro. De ontvanger (getekend), dat de buitengewone algemene vergadering van de BVBA KINETURA LIVING, de volgende beslissingen heeft genomen

De vergadering beslist om het huidig boekjaar te verlengen, zodat dit zal eindigen op dertig juni tweeduizend

vijftien.

De algemene vergadering beslist om de looptijd van het boekjaar voortaan te brengen van een juli tot dertig

juni van ieder jaar.

De algemene vergadering beslist, tengevolge van voorgaande beslissing, de jaarvergadering te verplaatsen

naar de laatste donderdag van de maand december om 20.00 uur.

De buitengewone algemene vergadering beslist de statuten te coördineren.

Machtiging tot verrichten van formaliteiten inzake rechtspersonenregister.

Er wordt volmacht verfeend, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan Moore Stephens Verschelden

Accountants en Belastingconsulenten, met zetel te Esplanade 1, bus 96, 1020 Brussel, om namens en voor

rekening van de vennootschap aire wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de

"Kruispuntbank van Ondernemingen", alsook bj de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde

(aangifte van aanvang van activiteit).

Voor Ontledend Uittreksel

Maarten Duytschaever, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

-uitgifte statutenwijziging

-gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz, van Luim B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 31.12.2015, NGL 29.01.2016 16032-0542-016
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 28.12.2016, NGL 31.01.2017 17033-0381-015

Coordonnées
KINETURA LIVING

Adresse
STATIONSSTRAAT 198 8340 DAMME

Code postal : 8340
Localité : DAMME
Commune : DAMME
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande