KINGCOPTERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KINGCOPTERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.668.127

Publication

12/11/2012
ÿþx, ~~" !~/ ~ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Faam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0 5.

ELGlSCH

}. 2, 11. ++Q12

{,rd ~ ~ti~î~'r!~

ftlwC~li t~Cf¬ ïe11.J~: ,

MONITEUR Dr_7:2y: NEER ELb~

~ - La1z 1TAATssLAD

i luili ~iiuiiuie lui ii IN

" 121830,x"

Ondernemingsnr : 0839.668.127

Benaming

(voluit) (verKort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8560 Wevelgem Vliegveld i

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - vereffening

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Vincent Guillemyn te Menen (Lauwe) op 16 oktober 2012 houdende de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KINGCOPTERS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8560 Wevelgem, Vliegveld 1:

De voorzitter stelt vast:

a) op 1 oktober 2012 heeft het bestuursorgaan van de vennootschap een ver-slag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkom-stig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen; bij het verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld;

b) op 1 oktober 2012 heeft BDO Bedrijfsrevisoren burgerlijke vennootschap cvba vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag opgesteld.

Dit verslag besluit als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA KINGCOPTERS met zetel te 8560. Wevelgem, Vliegveld 1, een boekhoudkundige staat afgesloten op 20 juli 2012 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzich-ten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 21.618,63 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 16.823,25 EUR. ln toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasse-lijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 20 juli 2012 de toestand van de, vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gereali-seerd zullen worden door de vereffenaar(s) en onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen, uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennoot-schappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA KINGCOPTERS en mag niet voor andere doeleinden worden; gebruikt."

Roeselare, 1 oktober 2012

(handtekening)

800 Bedrijfsrevisoren Burg.Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter Vandewalle"

6. Notariël0 wettigheidsverklaring

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris dat alle formaliteiten, voorzien door de wet, werden' nageleefd. Overeenkomstig artikel 181, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt hij eveneens het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap gehouden is.

7. Vaststelling dat de vergadering geldig kan beraadslagen

Alle aandeelhouders zijn aanwezig zodat het bewijs van hun oproeping niet moet worden voorgelegd.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend.

8. Beraadslaging  beslissingen

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

KINGCOPTERS

- De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de revisor, opgesteld over-eenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva ge-voegd afgesloten per 20 juli 2012.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezett.

De verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan en de revisor, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

- De vergadering beslist met unanimiteit tot de ontbinding van de vennoot-schap. De comparanten verklaren dat de activiteiten van de vennootschap reeds werden stopgezet en dat gemelde vennootschap thans reeds feitelijk vereffend is.

Comparanten verklaren erover te zijn ingelicht dat zij overeenkomstig het Wet-boek van Vennootschappen verantwoordelijk zijn, zowel jegens derden, voor de vervulling van hun taak en aansprakelijk zijn voor gebeurlijke tekortkomingen.

- Er wordt verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en comparanten bevestigen voldoende kennis te hebben van aile rekeningen, stukken en documenten in verband met de ontbinding-vereffening.

De zaakvoerders, brengen verslag uit over het beheer en het gebruik van de maatschappelijke activa en verklaren dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KINGCOPTERS" thans geen passiva meer bezit. Zij verklaren zich voor zoveel als nodig persoonlijk borg te stellen voor de eventuele later opduikende passiva.

De algemene vergadering verklaart dat in onderhavige vennootschap geen commissaris is aangesteld. Alle vennoten verklaren kennis te hebben van hun indivi-dueel onderzoeksrecht, zoals bepaald in artikel 194 van het ' Wetboek van Vennoot-schappen, en voormeld onderzoeksrecht te hebben uitgeoefend.

De vergadering beslist dat de overblijvende activa, na betaling van de eventuele resterende schulden en belastingen, tussen de vennoten zal verdeeld worden, elk voor de helft.

- De algemene vergadering beslist dat de vereffening is afgesloten en stelt vast dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KINGCOPTERS" definitief opgehouden heeft te bestaan.

De algemene vergadering besluit dat de maatschappelijke bescheiden en documenten gedurende minstens zeven jaar zullen bewaard worden door

op

De sommen en waarden die gebeurlijk zouden kunnen toekomen aan de schuldeisers en aan de vennoten en waarvan de overdracht hun niet is kunnen gebeuren, zullen worden gestort in de Deposito- en Consignatiekas.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get. Notaris Vincent Guillemyn

Gelijktijdig neergelegd:

- afschrift akte

- bijzonder verslag zaakvoerder met staat van activa en passiva

- verslag bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/11/2011
ÿþOndememingsnr : 0839.668.127

Beneming

(voluit) : KINGCOPTERS

*11167407*

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V bob za Bat Stza

ccF~GcLcGD í

17,101\ITEUF~

DfRECTfpN~GE !

14, 10, 2011

2 i _10e 2011

RECHTBANK KOOPHANDEL

ELGtSGH ST,i,çTSSLAKO~i.TRIJK

gESTIJLJFt ~~ +

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste b

"

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8560 Wevelgem, Vliegveld 1

idatet e e : Oprichting akte d.d. 23/09/2011, RECHTZETTING publicatie d.d. 2910912011, nr.11305710

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Vincent Guillemyn te Menen (Lauwe) op 23 september

2011:

ZIJN VERSCHENEN

1) De Heer DECONINCK John Omar Lukas Gilles, geboren te Menen op 10 november 1971, wonende te

8300 Knokke-Heist, Greveningedijk 4.

2)De Heer van de VEN Thijs, geboren te Eindhoven (Nederland) op 25 juli 1978, van Nederlandse

nationaliteit, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Witte Bremlaan 14.

Die ons, ondergetekende notaris, gevraagd hebben bij authentieke akte de oprichting en de statuten vast te

stellen van de hierna genoemde vennootschap.

TITEL I: OPRICHTING.

- De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte:

aansprakelijkheid en met de naam "KINGCOPTERS".

- De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8560 Wevelgem, Vliegveld 1.

- Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt 20.000,00 euro.

- Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste

van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

door de Heer John DECONINCK, voornoemd, ten belope van 50 aandelen

door de Heer Thijs van de Ven, voornoemd, ten belope van 50 aandelen

totaal: 100 aandelen

- De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de ING, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 21 september 2011 afgeleverd bankattest.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is= ten belope van twintigduizend euro (20.000,00 EUR) .

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van twintigduizend euro (20.000,00 EUR).

- De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van heden.

TITEL Il  STATUTEN (bij uittreksel)

Artikel 1. RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

draagt de benaming "KINGCOPTERS"

Artikel 2.- ZETEL.

De zetel mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het

bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

LSpecifieke activiteiten

-Het organiseren en verkopen van helikoptervluchten; - De aan- en verkoop, eventueel via

tussenpersonen en franchisenemers van helikopters en vliegtuigen;

-De promotie en exploitatie in de meest algemene zin

van helikopters en vliegtuigen; alle onderdelen en toebehoren of accessoires evenals onderhoud en

dienstverlening in_ de meest uitgebreide zin;

z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2011- Annexes du Moniteur belge

-De opleiding, zowel intern als extern, van piloten en

onderhoudslui voor helikopters en vliegtuigen;

-De verhuring van helikopters en vliegtuigen, met of

zonder piloot;

II.Algemene activiteiten

De vennootschap heeft tot doel het verlenen van alle managementbijstand, het waarnemen van mandaten als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en 1 of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen onder meer:

1.Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

2.Zowel in België ais in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen, voor zoverre daartoe geen erkenning en/of inschrijving werd bekomen;

3.Het verwerven, opbouwen en beheren van deelnemingen en belangen, in welke vorm ook, in allerlei bestaande of op te richten  al dan niet beursgenoteerde  vennootschappen, verenigingen en instellingen die industriële, financiële, onroerende, commerciële of burgerlijke activiteiten uitoefenen, die recurrente inkomsten genereren en die tevens gezonde groeiperspectieven op lange termijn bieden;

4.Het beheren en valoriseren van deze deelnemingen en belangen;

5.Alle verrichtingen d.:: rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen onroerend patrimonium, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

6.Het toestaan van alle waarborgen, het zich borg stellen, het verpanden van alle roerende goederen, het met hypotheek bezwaren van alle onroerende goederen ten voordele van derden, bestuurders, aandeelhouders en vennootschappen, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, uiteraard behoudens de wettelijke beperkingen en/of uitsluitingen terzake;

7.Land- en tuinbouwgronden verpachten of zelf land- en tuinbouwbedrijven uitbaten;

8.Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, serviceflats, rusthuizen, winkels, horeca uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen;

9.Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van de kaderwet van één maart negentienhonderd zesenzeventig tot reglementering van de beroepstitel en het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en / of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en Ienin-'gen; vervoerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of -verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen;

10.De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maattijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand;

11.Trading in de meest ruime zin;

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag optreden als bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, rechtspersonen en/of verenigingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2011- Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren

en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake.

De vennootschap mag, zowel in binnen- als buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en

onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand

brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschap-'pelijk doel en de

verwezenlijking ervan bevorderen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meeste uitgebreide

betekenis, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de

verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

Artikel 4. DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 20.000,00 euro.

Het wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam,zonder nominale waarde, die ieder

één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11.- JAARVERGADERING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand november om elf uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Artikel 12.- OPROEPINGEN

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven,

de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden overeenkomstig de wet uitgenodigd.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven,

de obligatiehouders. de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich

doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er

tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te

beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 13.- TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen

en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van

vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen

personen die erom verzoeken.

Artikel 14.- STEMRECHT VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk, per telefax of per e-mail volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich

te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt

van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de

handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de

vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 20. BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Worden tot statutair zaakvoerder benoemd : de Heer Thijs van de Ven en de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid 'CIO' hebbende als ondernemingsnummer 0878.173.464.

Artikel 21: BESTUURSBEVOEGDHEID

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, kan die alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen

alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering. De beslissingen van het college van zaakvoerders worden genomen met

een gewone meerderheid van stemmen.

De verrichtingen die evenwel de vennootschap verbinden voor een bedrag dat tweeduizend vijfhonderd euro

(2.500,00 EUR) overtreft, vereisen evenwel steeds een beslissing die unaniem door het college van

zaakvoerders genomen wordt.

Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet aan derden worden tegengeworpen.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Minimum twee zaakvoerders gezamenlijk, vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte

als eiser of als verweerder, indien er evenwel slechts een zaakvoerder in functie is dan vertegenwoordigt de

enige zaakvoerder de vennootschap.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

Voo-behovden ' aan het ~3slgi=ci- 5:ea.sbiz.d_i

7

Deze regels aangaande de vertegenwoordiging van de vennootschap doen geen afbreuk aan de bestuursregeling vermeld in artikel 21.

Artikel 24.- BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Artikel 25. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 27.- ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie van bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

TITEL III. SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

ZAAKVOERDERS.

Ondergetekende Notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door het Wetboek van vennootschappen overneemt. 1n toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld v(5ór de ondertekening van de oprichtingsakte.

De Heer Thijs van de Ven, voornoemd, alhier benoemd tot statutaire zaakvoerder verklaart dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling dienaangaande.

De Heer John Deconinck verklaart aangeduid te zijn tot vast vertegenwoordiger voor de functie van zaakvoerder in hoofde van de vennootschap 'CIO'.

Deze mandaten zijn bezoldigd behoudens andersluidende beslissing.

- Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 30 juni 2013.

- De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

VOLMACHT

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de Fiduciaire Van Coppenolle & Associaties met zetel te Ruddervoorde, Kortrijksestraat 467, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en met de macht om afzonderlijk te handelen, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN AANGEGAAN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De vennootschap bekrachtigt en neemt overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, alle verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichter, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel uit de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, zoals voorgeschreven door de artikelen 67 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Deze verbintenissen en overeenkomsten worden derhalve geacht oorspronkelijk door de vennootschap zijn aangegaan.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get. Notaris Vincent Guillemyn)

Gelijktijdig neergelegd:

- afschrift akte

" . _l t ..[r'r~E,rf~ . I:c'~íü-r~ .-, ... . ')í"' 'd ;i{: ~ ~ iL 'i: -t'i '~',(i ~~'~ . ~;y. ,,, r7',

.

~

~ -1G1 1 .. ~ ..'4.~ i.. " }:~

29/09/2011
ÿþp de laatste blz. van Luik verelden : ecto : aa en hoedanigheid van de instruenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenoordigen

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

ers : aa en handtekenin.

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod 2.0

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11305710*

Neergelegd

27-09-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : KINGCOPTERS

0839668127

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vliegveld 1 8560 Wevelgem

Onderwerp akte : Oprichting

Coordonnées
KINGCOPTERS

Adresse
VLIEGVELD 1 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande