KINT CONSTRUCT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : KINT CONSTRUCT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 835.131.396

Publication

30/04/2014
ÿþ.~~

~r.o.

MvcWord 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V beh aa Bel 5tae

i

*1909162

MONITEUR BEL

z 3 -04- 2014 ISCH STAA^S

NEERGELEGD

11. 04, 201/FC ~re-CT BANK KOOPHANDt;I. f3u,

KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0835.131.396

Benaming

(voluit) : " K1NT CONSTRUCT "

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : 8570 Anzegem, Landergemstraat 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  ZETELVERPLAATSING  DOELWIJZIGING - OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID -- AANPASSING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door RONNY VAN EECKHOUT, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Nathalie Desimpel - Elisabeth Desimpel  Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen', met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van achtentwintig maart tweeduizend en veertien, dat de vennoten van de vennootschap onder firma "KINT CONSTRUCT", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8570 Anzegem, Landergemstraat 9, in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en dat de vergadering met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met zeventienduizend zeshonderd euro (17.600 EUR), om het kapitaal te brengen van duizend euro (1.000 EUR) op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), door incorporatie bij het kapitaal van beschikbare reserves ten belope van zeventienduizend zeshonderd euro (17.600 EUR) zonder creatie van nieuwe aandelen, maar mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De boekhoudkundige staat afgesloten per éénendertig december tweeduizend en dertien vermeldt onder de balanspost "Beschikbare reserves" het bestaan van voormelde reserves.

Zijn alhier tussengekomen:

1.De heer KINT Christoph, voornoemd, heeft uitdrukkelijk verklaard kennis genomen te hebben van het bovenstaande besluit om tot kapitaalverhoging over te gaan.

2.De heer KINT Frederic, voornoemd, heeft uitdrukkelijk verklaardkennis genomen te hebben van het bovenstaande besluit om tot kapitaalverhoging over te gaan.

Na lezing gekregen te hebben van al wat voorafgaat hebben zij uitdrukkelijk verklaard kennis te hebben van` de financiële toestand van vennootschap onder firma ` KINT CONSTRUCT ', van haar statuten en van de' voorgestelde wijzigingen.

Zij hebben verklaard volledig in te schrijven op de kapitaalverhoging en verklaren inbreng te doen van een deel van de beschikbare reserves, ten belope van zeventien duizend zeshonderd euro (¬ 17.600,00), zonder: vergoeding van nieuwe aandelen.

TWEEDE BESLUIT,

De vergadering heeft vastgesteld dat de kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is en dat het kapitaal thans' achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt, en vertegenwoordigd wordt door honderd (100), gelijke aandelen.

DERDE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist artikel 9 van de statuten te vervangen door de volgende tekst, om het in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen :

`Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het kapitaal is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100 ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.'

VIERDE BESLUIT.

Met algemeenheid van stemmen heeft de vergadering de voorzitter ontslaan van het voorlezen van het, verslag van de zaakvoerders de dato één maart tweeduizend en veertien met omstandige verantwoording van, de vooropgestelde uitbreiding van het doel; bij dit verslag werd een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op éénendertig december tweeduizend en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

dertien. Dit verslag werd samen met de expeditie van deze akte neergelegd ter griffie van de Rechtbank van

Koophandel te Kortrijk.

De vergadering heeft beslist om artikel 3 van de statuten uit te breiden, door het toevoegen van volgende

activiteiten

De vennootschap heeft eveneens als doel, zowel in België als in het buitenland

- Exploitatie en handel in onroerend goed;

- Vervaardiging van meubelen;

- Productie van films en video- en televisieprogramma's, maken van geluidsopnamen;

- Programmeren en uitzenden van radio  en televisieprogramma's;

- Zagen en schaven van hout, metalen en andere

- Vervaardiging van metalen constructiewerken;

- Burgerlijke en utiliteitsbouw;

-Afwerking van gebouwen;

- Verlening van technisch advies;

- Vervaardiging stortklare beton en mortels;

- Proefboren en boren;

- Vloerafwerking en behangen;

- Groot- en kleinhandel in consumentenartikelen;

- Groot- en kleinhandel in meubilair, tapijten en verlichtingsapparatuur;

- Groot- en kleinhandel in gereedschapswerktuigen en andere machines;

- Groot- en kleinhandel in reinigingsmiddelen;

- Groot- en kleinhandel in elektronische apparatuur;

- Groot- en kleinhandel in metalen;

- Groot- en kleinhandel in ijzerwaren en installatiemateriaal; voor loodgieterswerk en verwarming;

- Groot- en kleinhandel in afval en schroot;

- Goederenvervoer;

- Opslag;

- Organisatie beurzen;

- Vervaardiging producten voor de bouw;

- Tekenwerk en ontwerp allerhande;

- Reiniging en schoonmaak gebouwen en glaspartijen.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 8570 Anzegem,

Landergemstraat 9' naar 8790 Waregem, Zultseweg 10', en dit met ingang vanaf heden.

ZESDE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist artikel 2 van de statuten, te vervangen door cie volgende tekst

'De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8790 Waregem, Zultseweg 10'.

ZEVENDE BESLUIT.

Met éénparigheid van stemmen heeft de vergadering besloten de voorzitter vrij te stellen van de voorlezing van het verslag van het bestuursorgaan de dato één maart tweeduizend en veertien, ter rechtvaardiging van de omzetting van de vennootschap, van de eraan aangehechte staat, evenals van het verslag uitgebracht door de bedrijfsrevisor, de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A&B KMO-Partners, met zetel te 3600 Genk, Jaarbeurslaan 21 bus 41, vertegenwoordigd door de heer De Boevere Mark, de dato zesentwintig maart tweeduizend en veertien, daartoe aangewezen door de zaakvoerders, over de staat die de actieve en passieve toestand van de vennootschap weergeeft zoals gevoegd bij het verslag van de zaakvoerders, bij toepassing van het wetboek van vennootschappen.

De comparanten hebben verklaard kennis te hebben genomen van voornoemde documenten en keuren met eenparigheid van stemmen de staat van actief en passief goed. Voornoemde documenten zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt

9 Besluit

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 31 december 2013, die het bestuursorgaan van de V.O.F. KENT CONSTRUCT met zetel te Landergemstraat 9, 8570 Anzegem heeft opgesteld.

Uit onze controles, uitgevoerd in overeenstemming met de geldende controlenormen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

De staat werd gecontroleerd onder de vorm van een beperkt nazicht,

Het netto-actief volgens deze staat ten bedrage van 19.422,85 EUR is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 1.000,00 EUR en is tevens hoger dan het wettelijk vereiste minimumkapitaal van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zijnde 18.550,00 EUR,

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht.

Opgesteld te Genk op 26 maart 2014

De Boevere Mark

Accountant IAB.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

ACHTSTE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder de rechtspersoonlijkheid te

veranderen en de vorm aan te nemen van een besloten vennootschap met beperk-te aansprakelijkheid, met dezelfde vennoten, zonder wijzi-ging aan naam of duur, en onder het uitdrukkelijk beding dat de schatting van de bestanddelen van het actief en van het passief van de vennootschap onder firma evenals het kapitaal en de reserves ongewijzigd zullen voorkomen in de boeken van de besloten vennoot-ischap met beperkte aansprakelijkheid, deze omzetting plaats hebbend op basis van de balansrekening, afgesloten per éénendertig december tweeduizend en dertien, maar met uitwerking op heden.

Zodanig dat alle verrichtingen gedaan sedert deze datum geacht zullen worden gedaan te zijn op naam en voor rekening van de besloten vennoot-'schap met beperkte aansprakelijkheid.

Het kapitaal van achttienduizend zeshonderd (18.600) euro zal vertegen-woordigd zijn door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, door ruiling van één oud aandeel voor één nieuw aandeel.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het uniek ondernemingsnummer waaronder de vennoot-ischap onder firma is ingeschreven in het rechtspersonenregister.

De omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid geschiedt onder het regime voorzien door artikel 121, 10 van het wetboek der registratierechten, artikel 211-214 van het wetboek der inkomstenbelasting en artikel 11 van het wetboek der belasting over de toegevoegde waarde.

NEGENDE BESLUIT.

De algemene vergadering heeft beslist, met éénparigheid van stemmen, als volgt de statuten vast te stellen die de nieuwe juridische vorm van de vennootschap zullen regeren en beslist onder meer tot het toevoegen van kwalitatieve en kwantitatieve beperkingen inzake de vertegenwoordiging zoals opgenomen in artikel 12,

STATUTEN.

De comparanten stellen de statuten van de vennootschap vast als volgt:

ARTIKEL 1.

De vennootschap werd opgericht als een vennootschap onder firma onder de benaming ' KINT CONSTRUCT ' bij onderhandse akte op vier maart tweeduizend en elf, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien april daarna, onder nummer 2011-04-1410057069,

Blijkens proces-verbaal opgesteld door notaris Ronny VAN EECKHOUT te Waregem op achtentwintig maart tweeduizend en veertien, werd de vennootschap omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'KINT CONSTRUCT'.

ARTIKEL 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8790 Waregem, Zultseweg 10,

Hij mag verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), die over alle machten beschikt om deze wijziging van zetel bekend te maken in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), bestuurlijke zetels, exploitatiezetels, agentschappen en bijhuizen oprichten wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland, mits inachtneming van alle wetten en taaldecreten die daaromtrent bestaan.

ARTIKEL 3.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- als in buitenland

- Slopen van gebouwen en andere bouwwerken;

- Optrekken van de ruwbouw van individuele huizen;

- Algemene bouw van niet-residentiële gebouwen;

- Optrekken van de ruwbouw van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, van stel- en stapelplaatsen, scholen, ziekenhuizen, van gebouwen voor de beoefening van erediensten, cultuur, enzovoort;

- Uitvoeren van metsel- en voegwerken;

- Onderneming voor het bouwen van schoorstenen en industriële ovens;

- Onderneming voor het bouwen van funderingen;

- Onderneming voor het monteren van niet-zeifvervaardigde metalen constructiewerken;

- Handelsbemiddeling, groot-en kleinhandel in hout-en bouwmaterialen, algemeen assortiment;

- Handelsbemiddeling, groot-en kleinhandel in sanitaire artikelen;

- Verhuur van machines voor de bouwnijverheid;

- Chapewerken;

- Vervaardigen van artikelen van beton, gips en cement;

- Stukadoorswerk, aanbrengen van pleister-en stukadoorswerk aan de binnen- of buitenzijde van gebouwen

en andere bouwwerken;

- Onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden;

- Plaatsen van vloer-en wandtegels;

- Houwen, bewerken en afwerken van natuursteen;

- Vervaardiging van betonnen geprefabriceerde bouwelementen;

- Waterdichtmaken van daken en dakterassen, plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal;

Plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen;

Bouw van daken;

Waterdichtmaken van muren;

Schrijnwerk;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge c - Installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, bekleding van wanden, plafonds, enz, in hout,

kunststof of metaal;

- Installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enz, in hout, kunststof of metaal;

- Plaatsen van vloerbedekking en wandbekleding van hout;

Montage van serres, veranda's, enz. in hout, kunststof of metaal;

- Montage van buiten-en binnenschrijnwerk van hout, kunststof of metaal : deuren, vensters, kozijnen,

trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoort;

- Installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout of kunststof.;

- Vervaardigen van allerlei schrijn-en timmerwerk;

- Vervaardiging van metalen constructiewerken en geprefabriceerde gebouwen van metaal;

- Glaszetten, aanbrengen van glas, spiegels, enzovoort,

- Projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen, voor de aanleg of renovatie van

stadswijken, voor de nieuwbouw van individuele woningen en renovatiewerken;

- Ontwikkeling van residentiële en niet-residentiële bouwprojecten;

- Induetriële vormgeving;

- Bouw van individuele huizen en appartementen volgens de formule "sleutel op de deur";

- Coördinatie onderaannemers, toezien op bouwwerkzaamheden;

- Interieurarchitecten;

- Handel in eigen onroerend goed;

- Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd residentieel onroerend goed;

- Reparatie, renovatie en restauratie van overige keukenmeubelen;

- Reparatie, renovatie en restauratie van eetkamer-, zitkamer- en slaapkamermeubelen;

- Reparatie, renovatie en restauratie van tuin- en terrasmeubelen;

- Reparatie, renovatie, restauratie en stoffering van stoelen en zitmeubelen voor woningen en kantoren;

- Reparatie, renovatie, restauratie en stoffering van andere stoelen en zitmeubelen;

- Reparatie van kantoor-, winkel- en ateliermeubelen, overwegend van metaal;

- Reparatie van kantoor-, winkel- en ateliermeubelen, overwegend van andere materialen dan metaal;

- Bouw van autowegen en andere wegen;

- Bouw van boven- en ondergrondse spoorwegen;

- Bouw van bruggen en tunnels;

- Bouw van water- en gasdistributienetten;

- Bouw van rioleringen;

- Bouw van civieltechnische werken voor vloeistoffen, n.e.g.;

- Slopen;

- Bouwrijp maken van terreinen;

- Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen;

- Loodgieterswerk;

- Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie;

Isolatiewerkzaamheden;

- Overige bouwinstallatie, n.e.g.

- Schilderen van gebouwen;

- Schilderen van civieltechnische werken;

- Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen;

- Ontvochtiging van gebouwen;

- Gevelreiniging;

- Bouw van sierschouwen en open haarden;

- Bouw van openluchtzwembaden;

- Uitvoeren van diverse werkzaamheden onder water;

- Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw;

- Installatie van particuliere openluchtzwembaden;

- Verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel;

- Exploitatie en handel in onroerend goed;

- Vervaardiging van meubelen;

- Productie van films en video- en televisieprogramma's, maken van geluidsopnamen;

- Programmeren en uitzenden van radio  en televisieprogramma's;

- Zagen en schaven van hout, metalen en andere

Vervaardiging van metalen constructiewerken;

- Burgerlijke en utiliteitsbouw;

- Afwerking van gebouwen;

- Verlening van technisch advies;

- Vervaardiging stortklare beton en mortels;

- Proefboren en boren;

- Vloerafwerking en behangen;

- Groot- en kleinhandel in consumentenartikelen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge ~ - Groot- en kleinhandel in meubilair, tapijten en verlichtingsapparatuur;

_ Groot- en kleinhandel in gereedschapswerktuigen en andere machines;

- Groot- en kleinhandel in reinigingsmiddelen;

- Groot- en kleinhandel in elektronische apparatuur;

Groot- en kleinhandel in metalen;

- Groot- en kleinhandel in ijzerwaren en installatiemateriaal; voor loodgieterswerk en verwarming;

- Groot- en kleinhandel in afval en schroot;

- Goederenvervoer;

- Opslag;

_ Organisatie beurzen;

- Vervaardiging producten voor de bouw;

- Tekenwerk en ontwerp allerhande;

- Reiniging en schoonmaak gebouwen en glaspartijen.

Voor eigen rekening ;

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen ; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen ; de aan- en verkoop  zowel volle eigendom, blote eigendom en/of vruchtgebruik van onroerende goederen, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen ; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2, Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen ; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen op participaties, aandefenoptíes, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3, Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm ; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin ; aile handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden

t, Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen ; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies,

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen ; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa ;

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen,

Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken ; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doei hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of In pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en beslissend als voor het wijzigen van de statuten, is gemachtigd het doel uit te breiden en te verklaren.

ARTIKEL 4.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan zij slechts ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor de statutenwijziging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 5.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegen-'woordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,

ARTIKEL 12.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, die vennoot zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, bestuurders, zaakvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

tndten de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakucerdec benoemd wordt in een vennnntschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Kwalitatieve en kwantitatieve beperkingen.

In afwijking van hetgeen voorafgaat, kan de zaakvoerder, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, niet alleen de hierna volgende handelingen verrichten.

Voor beslissingen inzake aan- en verkoop van onroerende goederen, Lening, hypotheekstelling en inpandgeving is er een eensluidend akkoord nodig van alle zaakvoerders.

ARTIKEL 15.

De jaarvergadering wordt gehouden de eerste zaterdag van de maand juni van elk jaar om achttien uur in de zetel van de vennootschap.

Indien deze datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering moet bijeengeroepen worden telkens als de maatschappelijke belangen het vereisen, of wanneer dit wordt aangevraagd door vennoten die ten minste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen,

ARTIKEL 18.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Op het einde van ieder boekjaar zal de zaakvoering de inventaris en de jaarrekening opmaken.

ARTIKEL 19.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene kosten en de nodige afschrijvingen maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt ieder jaar vijf percent voor de wettelijke reserve voorafge-inomen. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het overschot van de winsten zal door de jaarvergadering, bij meerderheid van drie/vierden van de wettige uitgebrachte stemmen worden geregeld,

Moest geen enkel voorstel tot aanwending van de winsten de hierboven voorziene meerderheid bekomen, dan zal het batig saldo, na aftrek van de jaarlijkse voorafneming voor de wettelijke reserve, de volgende bestemming krijgen

a) een dividend gelijk aan vijf percent van het bedrag ten belope waarvan de aandelen afbetaald waren gedurende het boekjaar zal eerst aan de vennoten worden uitgekeerd,

b) Het overschot zal dienen tot het vormen of het spijzen van een buitengewoon voorzienings- of

reservefonds.

ARTIKEL 20.

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege

wordt ontbonden.

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de buitengewone algemene

vergadering.

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte, voorzien in artikel 184, §5 van het

Wetboek van Vennootschappen, zullen bij ontbinding met vereffening één of meer vereffenaars benoemd

worden door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden

voorgelegd, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid

van stemmen één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan.

De vereffenaars vormen een college.

ARTIKEL 21.

De vereffenaars zijn bevoegd tot .................... vermeld in de artikelen 186 en volgende van het

Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders

besluit.

ARTIKEL 22.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, warden de netto-activa eerst aangewend

om in geld of effecten het volgestorte bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

ARTIKEL 23,

Voor wat betreft de maatregelen te nemen bij verlies van het geheel of een gedeelte van het

maatschappelijk kapitaal wordt verwezen naar de artikelen 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen

TIENDE BESLUIT,

De vergadering heeft ingevolge de onderhavige omzetting ontslag gegeven aan dat de gewezen

zaakvoerders van de voormalige vennootschap onder firma, te weten, de heren KINT Christophe en Frederic,

beiden voornoemd.

Op de eerstkomende algemene vergadering van aandeelhouders zal voorgesteld worden ontlasting te

verlenen aan de zaakvoerders, voor hun geleverd mandaat gedurende het voorbije boekjaar tot op heden.

ELFDE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist de heren KINT Chrisiophe en Frederic, te benoemen als niet-statutair

zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'KINT CONSTRUCT, met ingang

vanaf heden.

Het mandaat is van onbepaalde duur en bezoldig baar, volgens beslissing van de algemene vergadering.

Heer K1NT Christophe en heer KINT Frederic, beiden voornoemd, verklaren voormeld mandaat te .

aanvaarden,

TWAALFDE BESLUIT

De vergadering heeft de nodige machten verleend aan het bestuursorgaan om de genomen besluiten ten

uitvoer te brengen.

DERTIENDE BESLUIT.

De vergadering heeft kennis genomen van de gecoördineerde tekst van de statuten,

Na rondvraag heeft de vergadering beslist de gecoordineerde tekst van de statuten goed te keuren,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Ronny Van Eeckhout.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte buitengewone algemene vergadering d.d. 28/03/2014;

- verslag van de zaakvoerders d.d. 01/03/2014 met balans activa & passiva;

- verslag van de bedrijfsrevisor d.d. 26/0312014;

- coördinatie van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

14/04/2011
ÿþ~~.

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : g 35" _ A 3,4" 3g4"

Benaming

(voluit) : KINT CON STRUCT

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : LANDERGEMSTRAAT 9 - 8570 ANZEGEM

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een onderhandse akte dat op 4 maart 2011 een vennootschap onder firma werd opgericht tussen

Christophe Kint, projectleider,

wonende te 8570 Anzegem, Landergemstraat 9,

geboren te Kortrijk op 28 april 1986,

ongehuwd

en

Frederic Kint, dakdekker,

wonende te 8790 Waregem, Zultseweg 177,

geboren te Kortrijk op 20 januari 1988,

ongehuwd.

waarvan zij de statuten als volgt hebben vastgesteld:

Artikel 1:

De vennootschap is een commerciële vennootschap in de rechtsvorm van een vennootschap onder firma

met als vennootschappelijke benaming: Kint Construct.

Artikel 2:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8570 Anzegem, Landergemstraat 9. De zetel mag bij

beslissing van de zaakvoerders naar elke plaats in het land worden overgebracht.

Artikel 3:

De vennootschap heeft tot doel:

Slopen van gebouwen en andere bouwwerken.

Optrekken van de ruwbouw van individuele huizen.

Algemene bouw van niet-residentiële gebouwen.

Optrekken van de ruwbouw van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, van stel- en

stapelplaatsen, scholen, ziekenhuizen, van gebouwen voor de beoefening van erediensten, cultuur, enz.

Uitvoeren van metsel- en voegwerken.

Onderneming voor het bouwen van schoorstenen en industriële ovens.

Onderneming voor het bouwen van funderingen.

Onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken.

Handelsbemiddeling, groot-en kleinhandel in hout-en bouwmaterialen, algemeen assortiment.

Handelsbemiddeling, groot-en kleinhandel in sanitaire artikelen.

Verhuur van machines voor de bouwnijverheid.

Chapewerken.

Vervaardigen van artikelen van beton, gips en cement.

Stukadoorswerk, aanbrengen van pleister-en stukadoorswerk aan de binnen- of buitenzijde van gebouwen

en andere bouwwerken.

Onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden.

Plaatsen van vloer-en wandtegels.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van deperso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

III! 111111ff 1111111ff 11ff 1111111111 I!

*11057069*









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

4 4. 0k. 2011

RECHTBANK KOOPHANDEL

Griffie K08111,11(

l,lii

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Houwen, bewerken en afwerken van natuursteen.

Vervaardiging van betonnen geprefabriceerde bouwelementen.

Waterdichtmaken van daken en dakterassen, plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal.

Plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen.

Bouw van daken.

Waterdichtmaken van muren.

Schrijnwerk.

Installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, bekleding van wanden, plafonds, enz. in hout,

kunststof of metaal.

Installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enz. in hout, kunststof of metaal.

Plaatsen van vloerbedekking en wandbekleding van hout.

Montage van serres, veranda's, enz. in hout, kunststof of metaal.

Montage van buiten-en binnenschrijnwerk van hout, kunststof of metaal : deuren, vensters, kozijnen,

trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enz.

Installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout of kunststof.

Vervaardigen van allerlei schrijn-en timmerwerk.

Vervaardiging van metalen constructiewerken en geprefabriceerde gebouwen van metaal.

Glaszetten, aanbrengen van glas, spiegels, enz.

Projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen, voor de aanleg of renovatie van

stadswijken, voor de nieuwbouw van individuele woningen en renovatiewerken.

Ontwikkeling van residentiële en niet-residentiële bouwprojecten.

Industriële vormgeving.

Bouw van individuele huizen en appartementen volgens de formule "sleutel op de deur".

Coördinatie onderaannemers, toezien op bouwwerkzaamheden.

I nterieu rarch itecten.

Handel in eigen onroerend goed.

Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd residentieel onroerend goed.

Reparatie, renovatie en restauratie van overige keukenmeubelen

Reparatie, renovatie en restauratie van eetkamer-, zitkamer- en slaapkamermeubelen

Reparatie, renovatie en restauratie van tuin- en terrasmeubelen

Reparatie, renovatie, restauratie en stoffering van stoelen en zitmeubelen voor woningen en kantoren

Reparatie, renovatie, restauratie en stoffering van andere stoelen en zitmeubelen

Reparatie van kantoor-, winkel- en ateliermeubelen, overwegend van metaal

Reparatie van kantoor-, winkel- en ateliermeubelen, overwegend van andere materialen dan metaal.

Bouw van autowegen en andere wegen

Bouw van boven- en ondergrondse spoorwegen

Bouw van bruggen en tunnels

Bouw van water- en gasdistributienetten

Bouw van rioleringen

Bouw van civieltechnische werken voor vloeistoffen, n.e.g.

Slopen

Bouwrijp maken van terreinen

Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen

Loodgieterswerk

Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie

Isolatiewerkzaamheden

Overige bouwinstallatie, n.e.g.

Schilderen van gebouwen

Schilderen van civieltechnische werken

Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen

Ontvochtiging van gebouwen

Gevelreiniging

Bouw van sierschouwen en open haarden

Bouw van openluchtzwembaden

Uitvoeren van diverse werkzaamheden onder water

Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw

Installatie van particuliere openluchtzwembaden

Verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel

Voor eigen rekening :

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen ; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen ; de aan- en verkoop  zowel volle eigendom, blote eigendom en/of vruchtgebruik van onroerende goederen, huur en

verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen ; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen ; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen op participaties, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm ; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin ; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden :

1. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen ; het stimuleren, plannen en coordineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen ; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa ;

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

i.

e

Bijzondere bepalingen :

c De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken ; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 4:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd. Zij begint te werken op heden.

Artikel 9:

Bij de oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op 1.000,00 euro,

door iedere vennoot voor een gelijk aandeel volgestort.

:r.73 Artikel 10:

De vennootschap wordt bestuurd door zaakvoerders die hiervoor gezamenlijk beraadslagen. De vennoten die als zaakvoerders optreden oefenen hun mandaat bezoldigd uit. Als zaakvoerders worden Christophe Kint en Frederic Kint, voornoemd, aangesteld. Zij aanvaarden hun mandaat.

:r.73

0:1 Artikelli :

Iedere zaakvoerder die afzonderlijk handelt in naam van de vennootschap en onder de vennootschapsfirma vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden in rechte zowel als eiser of als verweerder. Ieder van hen stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring, van beheer en van beschikking mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

Artikel 17:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december. Op 31 december van ieder jaar, en voor het eerst-OP- - 31 december 2012, wordt een inventaris en de jaarrekening opgemaakt volgens de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

Artikel 18:

Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de netto-winst, de algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen, de waardecorrecties en de gebeurlijke overgedragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan. De aan de vennoten bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene onkosten geboekt. De algemene vergadering beslist over de aanwending van de winst. Bij uitkering zal de winst aan de vennoten worden toegekend in verhouding tot hun inbreng. Gebeurlijke verliezen worden door de vennoten gedragen in dezelfde verhouding als deze waarin ze in de winst gerechtigd zijn.

Artikel 24:

Er is geen overname van verbintenissen gedaan door de oprichters.

Opgesteld te Anzegem, op 4 maart 2011.

Christophe Kint Oprichter Frederic Kint

Oprichter

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 20.07.2016 16336-0145-016

Coordonnées
KINT CONSTRUCT

Adresse
ZULTSEWEG 10 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande