KIVAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KIVAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.212.666

Publication

23/12/2013
ÿþOp de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- NíeAntK

behouden 11 SEC. 2013

aan het

Betgisch

Staatsblad





Ondernemingsnr : 0457212.666

Benaming (voluit) : K1VAN

(verkort) :

ReOhtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meiboomstraat 3

8900 leper (Brielen)



Onderwerp akte : Buitengewone Algemene Vergadering

Uit een proces-verbaal verleden voor Meester Dirk DEWAELE, Notaris ter standplaats GELUWE (stad Wervik), in het Kantoor, leperstraat 7, te Wervik-GELUWE, op 8 november 2013, "Geboekt te leper - kantoor POPERINGE, de 21 NOV. 2013, vier blad(en) geen verz. Boek 5/450 blad 90 vak 09. Ontvangen = vijftig euro::

; (50,00 EUR) De Ontvangera.i. (get.) Guido Dieusarr, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KIVAN" is samengekomen, en besloten heeft tot de volgende STATUTENWIJZIGING

EERST BESLUIT

Er wordt afgezien van de lezing van het bijzonder verslag van de zaakvoerders de dato 21 oktober 2013, en van`, het controleverslag van de bvba "BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN; met zetel te 8560;F Wevelgem, Kortnjkstraat 12, de dato 6 november 2013 omtrent de voorgestelde kapitaalverhoging en de hiema;° .; beschreven inbreng in natura.

:j De aanwezige aandeelhouders erkennen immers een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er: ;, kennis van te hebben genomen.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het bijzonder verslag van de zaakvoerders opgemaakt; op 21 oktober 2013, omtrent de voorgestelde kapitaalverhoging, en het verslag van de bvba

`; "BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN", voornoemd, opgemaakt op 6 november 2013 goed te keuren. Deze verslagen zullen worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te leper.

'; De vergadering stelt met eenparigheid van stemmen vast dat deze inbreng in natura een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat de beschrijving ervan aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, hetgeen wordt gestaafd door voormeld verslag van 6 november 2013, opgemaakt door voormelde bedrijfsrevisor. Het besluit van dit verslag luidt:

;: < 6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de.; Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA KIVAN door inbreng van een;; ;i pakket aandelen, bestaande uit 185 aandelen van de BVBA BELFINO, kan ik besluiten dat : :; 1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de,: Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat de zaakvoerders van de;: vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de:: bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van': waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van,j waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie;, verstrekte aandelen, te verhogen met een uitgiftepremie, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd:, is.

De voorgestelde goodwillwaarde (ad 200.000,00 EUR), onderdeel van de inbrengwaarde van de aandelen van'; de BVBA BELFINO, is evenwel slechts aanvaardbaar voor zover de inbrenger zijn activiteiten verder zet in de

vennootschap. ;x

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens eventuele kosten van bodemsanering naar aanleiding:. ,i van bodemvervuiling op de in de BVBA KIVAN aanwezige percelen grond aangezien mij hieromtrent:: ;, onvoldoende informatie beschikbaar is.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 550 nieuw uit te geven

aandelen van de BVBA KIVAN met een fractiewaarde van 125,00 EUR te verhogen met een globale;

uitgiftepremie van 131.250, 00 EUR.

1k wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de;;

rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

;, De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie`

waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem, 6 november 2013

(get.)

mod 11.1

BVBA Bedrijfsrèvisorenkantó & Dujardin, Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor.

; TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit tot kapitaalverhoging ad TWEEHONDERDDUIZEND euro (¬ 200.000,00), om het kapitaal te brengen van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) op tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00), door inbreng in natura door de Heer Kino Filip, voornoemd, van een pakket aandelen, bestaande uit honderd vijfentachtig (185) aandelen (op een totaal van honderd zesentachtig (186) aandelen) van de bvba Belfrno'; met zetel te 1081 Brussel (Koekelberg), Jetselaan 58, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het ondernemingsnummer 0861.441.360, en dit in twee stappen, zoals hierna uiteengezet. De vergadering beslist voor zover als nodig af te wijken van hetgeen bepaald is in artikel vijf, tweede lid van haar statuten.

Eerste Stap :

1. Beslissing : de vergadering beslist tot verhoging van het kapitaal met achtenzestigduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 68.750,00), om het te brengen van vijftigduizend euro (¬ 50.00,00) op honderd achttienduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 118.750,00), door inbreng in natura van een pakket aandelen, bestaande uit honderd vijfentachtig (185) aandelen (op een totaal van honderd zesentachtig (186) aandelen) van de bvba "Belfino", voornoemd.

Deze kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van vijfhonderd vijftig (550) nieuwe aandelen van dezelfde aard, tegen de actuele fractiewaarde van de bestaande aandelen. De nieuwe aandelen bieden dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en delen in de winsten vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen een globale uitgifteprijs van tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00), waarvan:

achtenzestigduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 68.750,00) zal geboekt worden als kapitaal ;

honderd eenendertigduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 131.250,00) zal geboekt worden als uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Ieder nieuw aandeel en de daarbij horende uitgiftepremie wordt volledig volgestort in kapitaal.

h. lnbrenq : is vervolgens tussengekomen, de Heer KiNG Filip, voornoemd, die na voorlezing te hebben . gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en verklaart in te willen tekenen op voormelde kapitaalverhoging, hetzij achtenzestigduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 68.750,00) kapitaal en honderd eenendertigduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 131.250,00) uitgiftepremie, door inbreng in natura van een pakket aandelen, bestaande uit honderd vijfentachtig (185) aandelen (op een totaal van honderd zesentachtig (186) aandelen) van de bvba "Seine, voornoemd, zoals beschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor van 6 november

2013.

111. Vergoeding voor de inbreng : Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden vijfhonderd vijftig (550) nieuwe aandelen van dezelfde aard gecreëerd, tegen de actuele fractiewaarde van de bestaande aandelen. De nieuwe aandelen bieden dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en delen in de winsten vanaf heden, Alle vijfhonderd vijftig (550) nieuwe aandelen worden toegekend aan de Heer Filip Kino, voornoemd, als

" vergoeding voor de gedane inbreng.

IV. Vaststelling van de kapitaalverhoging : De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is. ' verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot honderd achttienduizend zevenhonderd vijftig eum (¬ 118.750,00).

V. Uitgiftepremie : De vergadering beslist de uitgiftepremie ten belope van honderd eenendertigduizend

tweehonderd vijftig euro (¬ 131.250,00) op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" te plaatsen.

Tweede Stap :

Beslissinq : de vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met honderd eenendertigduizend tweehonderd

vijftig euro (¬ 131.250,00) om het te brengen van honderd achttienduizend zevenhonderd vijftig euro (¬

118.750,00) op tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00), door incorporatie van voormelde uitgiftepremie

in het kapitaal.

De kapitaalverhoging gaat niet gepaard met de creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

t!. Vaststelling van de kapitaalverhoging : de vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalsverhoging is

verwezenlijkt, en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00).

Dienvolgens aanpassing van de eerste twee alinea's van artikel 5, die zullen luiden als volgt :

« Artikel vijf : Maatschappelijk kapitaal.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEHONDERD

VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 250.000,00).

Het is verdeeld in negenhonderd vijftig (950) aandelen op naam, zonder nominale waarde met een

breukwaarde van één/negenhonderd vijftigste (1/950ste) ieder. »

DERDE BESLUIT : Coördinatie van de statuten

De vergadering geeft de Notaris de opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in

voorgaande besluiten en neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VIERDE BESLUIT : BIJZONDERE MACHTIGING

De vergadering verleent bijzondere machtiging aan de zaakvoering om de voorgaande beslissingen uit te

voeren.

Tegelijk hiermee neergelegd

gelijkvormige uitgifte van de notulen ;

- bijzonder verslag van de zaakvoering ;

- revisoraal verslag ;

gecoördineerde statuten.

" yoor-t houden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste bis. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 30.07.2013 13373-0579-009
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 17.06.2012, NGL 31.08.2012 12515-0572-009
03/02/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 27.01.2012 12020-0107-010
06/01/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 1 i 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingenr : 0457.212.666 Benaming (voluit) : KIIVAN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meiboomstraat 3

8900 leper (Briefen)

Onderworp akte : Kapitaalvermindering - inkkop eigen aandelen, vernietiging

Uit een proces-verbaal verleden voor Meester Dirk DEWAELE, Notaris ter standplaats GELUWE (stad Wervik), in het kantoor, leperstraat 7, te Wervik-GELUWE, op 21 december 2011, "Geboekt te POPERINGE, de 21 DEC. 2011, vier blad(en) geen verz. Boek 445 blad 81 vak 06. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR) DE E.A. INSPECTEUR (get.) VANGAMPELAERE B.", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KIVAN" is samengekomen, en besloten heeft tot de volgende STATUTENWIJZIGING :

c

EERSTE BESLUIT : KAPITAALVERMINDERING

a) De vergadering besluit het kapitaal te verminderen met honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00), om het van tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00) te brengen op vijftigduizend euro (¬ 50.000,00).

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalvermindering dat deze volledig zal worden aangerekend op het fiscaal werkelijk volgestorte kapitaal, gevormd door externe inbrengen.

De vergadering besluit tevens in aansluiting met voorgaande kapitaalvermindering dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen, maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

b) De vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag van honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00) voorlopig niet uit te keren aan de vennoten, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De terugbetaling zal pas geschieden, indien binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking van het besluit, de schuldeisers volgens artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen. Na het verstrijken van gemelde termijn, zal de zaakvoering slechts tot uitbetaling overgaan, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen. Zolang de vennoten niet zijn terugbetaald, zullen de vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt.

' TWEEDE BESLUIT : MACHTIGING VERKRIJGING EIGEN AANDELEN

De vergadering besluit de zaakvoering machtiging te verlenen tot verkrijging van maximum vijftig (50)

eigen aandelen, volledig volstort, door aankoop voor een prijs van driehonderd euro (¬ 300,00) bruto per

aandeel (de roerende voorheffing is ten laste van de vennootschap).

Dit aanbod zal aan alle vennoten onder dezelfde voorwaarden worden overgemaakt.

De verkrijging van eigen aandelen dient te gebeuren door aankoop zoals bepaald in de artikelen 321 en

volgende VVV.

DERDE BESLUIT : BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERING INZAKE VERKRIJGING EIGEN AANDELEN

De algemene vergadering besluit alle bevoegdheden te verlenen aan de zaakvoering nodig voor de

uitvoering van het hierboven genomen besluit, en meer bepaald :

 het bepalen van de aankoopprijs van de te verwerven aandelen, het organiseren van het aankoopbod aan alle vennoten rekening houdend met het gelijkheidsbeginsel, toezien op de strikte naleving van de uitvoeringsvoorwaarden en de uitvoeringstermijn bedragende vijf jaar ;

 indien nodig over te gaan tot de materiële vernietiging van aandelen, die van rechtswege nietig zijn, alsook het neerleggen van een lijst van deze aandelen ter griffie van de rechtbank van koophandel te leper, tot bijeenroeping, indien nodig, van de algemene vergadering teneinde over te gaan tot kapitaalvermindering ;

 en in het algemeen, alle vereiste materiële, administratieve, boekhoudkundige en juridische maatregelen te

treffen met betrekking tot de hierboven bedoelde bewerkingen.

VASTSTELLING

JI1 II1J 1111111111111 I1J IIIJ IJ III

~iaooassa*

Voi beho+ aan Belg Staat:

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam er. hoedanigheid van de instnimenterende notans hefzij van de perso(o)n;en) bevoegd rie rect,tspeisoon ten aanzien var derden te vertegeiairbordiger

Verse Naam en ,,ar1teke,; ¬ ig

"Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 31.7

De voorzitter stelt vast dat één der vennoten bereid is direct in te gáan op het aanbod tot verkoop van aandelen. Alle vennoten zijn nog steeds aanwezig en verzoeken de voorzitter de vergadering verder te zetten. Om deze redenen wordt beslist de vergadering verder te zetten en over te gaan tot de behandeling van de overige agendapunten.

VIERDE BESLUIT : VASTSTELLING VERWERVING EIGEN AANDELEN

Eén der vennoten, met name Mevrouw VANROBAEYS Anja, voornoemd, verklaart te willen ingaan op het aanbod tot verwerving van vijftig (50) eigen aandelen van de vennootschap om deze te laten inkopen door de bvba "Kivan", mits de prijs van driehonderd euro (¬ 300,00) bruto per aandeel, hetzij in totaal vijftienduizend euro (¬ 15.000,00), meer bepaald de laatste vijftig aandelen die Mevrouw Vanrobaeys bezit.

De enige andere vennoot, de Heer KINO Filip, voornoemd, verklaart hierbij uitdrukkelijk afstand te doen van " zijn rechten om op het aanbod tot verwerving van eigen aandelen in te gaan. Hij verzaakt hierbij eveneens aan zijn recht de nietigheid van dit besluit in te roepen en verklaart zich akkoord met de verkoop gedaan door Mevrouw VANROBAEYS Anja, voornoemd, voor de prijs van driehonderd euro (¬ 300,00) bruto per aandeel, hetzij in totaal vijftienduizend euro (¬ 15.000,00), hetgeen, voor zover als nodig, door de algemene vergadering wordt aanvaard.

De algemene vergadering bevestigt :

 dat de fractiewaarde van het maximum aantal eigen kapitaalaandelen die de vennootschap wenst in te kopen niet hoger ligt dan twintig procent (20 %) van het geplaatst kapitaal van de vennootschap ;

 dat de totale prijs van vijftienduizend euro (¬ 15.000,00) overeenkomstig artikel 320 WV voor uitkering vatbaar is ;

 dat alle aandelen van de vennootschap volledig volstort zijn.

De algemene vergadering stelt bijgevolg vast dat de inkoop van vijftig (50) eigen aandelen van de vennootschap voor een totaal bedrag van vijftienduizend euro (¬ 15.000,00) werd verwezenlijkt, zodat de bvba "Kivan" eigenaar is geworden van vijftig (50) eigen aandelen, namelijk de laatste vijftig aandelen die in het bezit waren van Mevrouw Vanrobaeys.

Deze inkoop van vijftig (50) kapitaalaandelen brengt de onmiddellijke aanleg met zich mee van een onbeschikbare reserve "verwerving van eigen kapitaalaandelen" ter grootte van de globale aanschafwaarde van : de aandelen ten bedrage van vijftienduizend euro (¬ 15.000,00), dit door voorafname op de beschikbare reserves.

De algemene vergadering beslist alle ingekochte eigen aandelen te vernietigen, zodat van de tweehonderd vijftig aandelen die Mevrouw Vanrobaeys bezat de laatste vijftig aandelen worden vernietigd. De zaakvoerder wordt gemachtigd om voormelde inkoop alsook de vernietiging van de ingekochte aandelen in te schrijven in het aandelenregister.

De algemene vergadering beslist vervolgens de vernietiging van de ingekochte aandelen aan te rekenen in de boekhouding door afboeking van de onbeschikbare reserve "verwerving van eigen kapitaalaandelen" voor een bedrag gelijk aan de globale inkoopprijs van de ingekochte aandelen, hetzij vijftienduizend euro (¬ 15.000,00), zodat deze onbeschikbare reserve "verwerving van eigen aandelen" geheel wordt geannuleerd.

Ingevolge de genomen besluiten wordt de eerste alinea van artikel vijf van de statuten vervangen door de volgende tekst

« Net geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijftigduizend euro (¬ 54.000, 00).

Het is verdeeld in vierhonderd (400) aandelen op naam, zonder nominale waarde met een breukwaarde van éénvierhonderdste (1/400ste) ieder. »

VIJFDE BESLUIT : COORDINATIE van de STATUTEN

De vergadering geeft de Notaris de opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in . voorgaande besluiten en neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

ZESDE BESLUIT : BIJZONDERE MACHTIGING

De vergadering verleent bijzondere machtiging aan de zaakvoering om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

(gel.)

Notaris Dirk Dewaele

Tegelijk hiermee neergelegd :

- gelijkvormige uitgifte van de notulen ;

- gecoördineerde statuten ;

Op de laatste oit van luik B verme=den Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij can de perso(o)nten} ncvoegd de rechtsperser" te' aanz!en " an derden te ver egeri.vnorcligen

Verso Naam en handtekening

20/01/2011 : IE036387
07/09/2010 : IE036387
11/09/2009 : IE036387
05/08/2008 : IE036387
02/08/2007 : IE036387
05/01/2007 : IE036387
31/07/2006 : IE036387
30/08/2005 : IE036387
28/07/2005 : IE036387
03/08/2004 : IE036387
11/08/2003 : IE036387
03/08/2002 : IE036387
01/08/2001 : IE036387

Coordonnées
KIVAN

Adresse
MEIBOOMSTRAAT 3 8900 BRIELEN

Code postal : 8900
Localité : Brielen
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande