KLAAR DIENSTENCHEQUES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KLAAR DIENSTENCHEQUES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 896.060.264

Publication

26/05/2014
ÿþ11

II

>Md Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va L.. akte

1TEUR BE

9 -05- 20 SCH STAA

r L-G

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Ondememingsnr : 0896.060.264

Benaming

(voluit) KLAAR DIENSTENCHEQUES

(verkort) :

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: LE1ESTRAAT 25,8500 KORTRIJK (BELGIË)

(volledig adres)

Onderwerp akte Neerlegging fusievoorstel PLUS HOME SERVICES BVBA  KLAAR DIENSTENCHEQUES NV

Uittreksel uit het fusievoorstel d.d. 6 mei 2014 uitgaande van de respectieve bestuursorganen van Plus Home Services BVBA en Klaar Dienstencheaues NV

A. Doelstellirm

De zaakvoerders van de BVBA PLUS HOME SERVICES en de raad van bestuur van de NV KLAAR DlENSTENCHEQUES leggen volgend fusievoorstel, opgemaakt overeenkomstig art. 693 W. Ven., voor aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van voornoemde vennootschappen.

De respectieve, bestuursorganen wensen een fusie door overneming door te voeren tussen de voornoemde vennootschappen. In het bijzonder wordt voorgesteld dat een fusie wordt doorgevoerd waarbij het gehele vermogen van de NV KLAAR DIENSTENCHEQUES zowel de rechten als verplichtingen  als gevolg van ontbinding zonder vereffening op de BVBA PLUS HOME SERVICES overgaat, op basis van de balans per 31 december 2013, tegen uitgifte van 878 aandelen in de overnemende vennootschap (PLUS HOME SERVICES BVBA) aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap (KLAAR DIENSTENCHEQUES NV), zonder opleg van geld.

Aile verrichtingen verwezenlijkt vanaf 1 januari 2014 zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, PLUS HOME SERVICES BVBA, Alle kosten, voortvloeiende uit de fusie, worden gedragen door PLUS HOME SERVICES BVBA.

De fusie gebeurt ingevolge art, 211, §1 W.1.B. met toepassing van het fiscaal vrijstellingsregime en ingevolge art. 78 KB van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen met toepassing van de boekhoudkundige continuiteit.

B. Rechtsvorm  naam  doel kapitaal  zetel

B. 1. PLUS HOME SERVICES BVBA

De BVBA PLUS HOME SERVICES is gevestigd te 2050 Antwerpen, Esmoreitlaan 1, bus 63, is ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0809.600.206 en is gekend op de Rechtbank te Antwerpen.

Zij is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht met als maatschappelijke benaming "PLUS HOME SERV10ES",.

Het maatschappelijk kapitaal van PLUS HOME SERVICES BVBA bedraagt E 100.000,00, is volledig volstort en wordt vertegenwoordigd door 35.046 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De bestaande aandelen zijn op naam.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

.1.2

Het maatschappelijk doel luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het aanbieden van thuishulp van huishoudelijke aard met dienstencheques, omvattende zowel activiteiten verricht ten huize van de gebruiker zoals onder meer schoonmaken van de woning met inbegrip van de ramen, wassen en strijken, kleine occasionele naaiwerken, bereiden van maaltijden, alsook activiteiten verricht buiten het huis van de gebruiker zoals onder meer boodschappen doen, begeleid vervoer van personen met beperkte mobiliteit, strijken met inbegrip van kleine occasionele verstelwerken.

Het leveren van diensten in het kader van buurt- en nabijheidsdiensten zoals thuishulp van huishoudelijke aard. Voorgaande ,opsomming is exemplatief en niet limitatief met dien verstande dat de vennootschap alle activiteiten beoogt te verrichten die wettelijk zijn toegelaten overeenkomstig de vigerende regelgevingen aangaande buurt- en nabijheidsdiensten en dienstencheques.

Bij het ontplooien van haar activiteiten zal de vennootschap er zorg voor dragen dat deze activiteiten het milieu niet vervuilen maar eerder bijdragen tot een duurzame ontwikkeling en bevorderlijk zijn voor het maatschappelijk nut; een en ander conform de regels van een gezond financieel beheer.

Wat betreft het personeel vormen zwakkere groepen zoals bijvoorbeeld laaggeschoolde, langdurig werkloze mensen, herintreders en migranten, een prioritair werknemersbestand en dit met het oog op de reïntegratie van deze mensen in de arbeidsmarkt.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook.

De vennootschap mag alle activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk oogmerk kunnen bevorderen en op enigerlei wijze deelnemen aan die activiteiten. De vennootschap kan participeren in, een fusie aangaan met of zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling.

Alle activiteiten kunnen zowel in onderaanneming als in volledig eigen beheer worden uitgevoerd.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,'

B. 2. KLAAR DIENSTENCHEQUES NV

De NV KLAAR DIENSTENCHEQUES is gevestigd te 8500 Kortrijk, Lelestraat 25, is ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0896.060.264 en is gekend op de Rechtbank te Kortrijk.

Zij is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met als maatschappelijke benaming "KLAAR DIENSTENCHEQUES".

Het maatschappelijk kapitaal van KLAAR DIENSTENCHEQUES NV bedraagt E 63.000,00, is volledig volstort en wordt vertegenwoordigd door 300 aandelen, De aandelen van de NV KLAAR DIENSTENCHEQUES werden initieel, bij oprichting opgedeeld in 298 aandelen categorie A en 2 aandelen categorie B. Ingevolge de overdracht van de aandelen A hebben, conform art. 5 van de statuten, alle aandelen thans dezelfde rechten.

De bestaande aandelen zijn op naam.

Het maatschappelijk doel luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

I. Alle mogelijke diensten en leveringen zoals omschreven in de wettelijke bepalingen die van toepassing zijn op

de dienstencheques, en alle mogelijke toekomstige varianten of vervangingen hiervan door de overheid

bepaald.

In het bijzonder, zonder dat deze opsomming beperkend is:

tHulp in de huishouding bij de gebruiker thuis.

'schoonmaken met inbegrip van de ramen

.1.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

" wassen en strijken

" occasioneel licht verstelwerk

" bereiden van maaltijden

2.Hulp buiten het huis van de gebruiker wordt in de volgende gevallen toegestaan:

" Dag elijkse boodschappen doen

" Strijken in een lokaal van de onderneming (eveneens verstetwerk aan het te strijken linnen). Worden

beschouwd als strijken, het strijken zelf en de volgende activiteiten:

-het registreren: de ontvangst van het door de klant gebrachte te strijken linnen, het registreren van de te

strijken stukken en het opstellen van een ontvangstbewijs

-het sorteren: het sorteren van het te strijken linnen volgens productieproces

-het controleren: de kwaliteitscontrole en de eindcontrole na het strijken

-het verzamelen: het gestreken linnen opnieuw per klant sorteren

-het verpakken: het gestreken linnen inpakken

-het bestellen: het afhalen van het gestreken linnen in het strijkatelier door de klant en het afhandelen van de

betaling

" Huip bij verplaatsingen van een particulier of van een minderjarig kind, met een erkenning als mindervalide -wanneer de persoon die bij dit vervoer geholpen wordt een erkend gehandicapte persoon is dan moet het transport uitgevoerd worden niet een aangepast voertuig waarvoor de Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer een attest heeft afgeleverd.

-wanneer de particulier geniet van een uitkering voor bejaardenhulp of wanneer de particulier minsten 60 jaar is en prestaties geniet, verstrekt door de door de bevoegde overheid erkende dienst voor gezin en bejaardenhulp, dan is een aangepast voertuig niet vereist.

Het Waarnemen van alle bestuurs- of analoge opdrachten en functies in andere vennootschappen, vereffeningsopdrachten, het directievoeren over ondernemingen.

Het verstrekken van waarborgen ten gunste van derden.

Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vernogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de voorschriften voorzien door het Wetboek van vennootschappen. De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door haar organen van vertegenwoordiging, zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel:'

C. Ruilverhouding opleg

De zaakvoerders van de BVBA PLUS HOME SERVICES en de raad van bestuur van de NV KLAAR DIENSTENCHEQUES stellen voor om, met het oog op het vaststellen van de waarde en de onderlinge ruilverhouding van de te fuseren vennootschappen, uit te gaan van de bedrijfseconomische substantiële waarde van de bij de fusie betrokken vennootschappen.

Er hebben zich geen moeilijkheden voorgedaan bij het bepalen van de waarde en het bepalen van de ruilverhouding.

PLUS HOME SERVICES BVBA:

" waarde van de vennootschap: E 4.443.253,02

" waarde per aandeel: ¬ 4.443.253,02 / 35.046 aandelen = E 126,78

KLAAR DIENSTENCHEQUES NV:

" waarde van de vennootschap: E 111.292,97

" waarde per aandeel: E 111.292,97 / 300 aandelen = 370,98

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

»1.4

Naar aanleiding van de fusie met KLAAR DIENSTENCHEQUES NV worden E 111.292,97 I (¬ 4.443.253,021 35.046 aandelen) = 878 nieuwe aandelen van de BVBA PLUS HOME SERVICES in ruil toegekend aan de aandeelhouders van de NV KLAAR DIENSTENCHEQUES voor de 300 aandelen KLAAR DIENSTENCHEQUES NV. Er is geen opleg in geld. Er wordt voorgesteld dat deze 878 nieuwe aandelen dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen PLUS HOME SERVICES BVBA.

Voormelde 878 nieuwe aandelen uitgegeven in de BVBA PLUS HOME SERVICES zullen worden toebedeeld aan de huidige aandeelhouders van de NV KLAAR DIENSTENCHEQUES in ruil voor hun bestaande 300 aandelen in de NV KLAAR DIENSTENCHEQUES op basis van een ruilvoet van 2,93 nieuwe aandelen PLUS HOME SERVICES BVBA tegen 1 bestaand aandeel KLAAR DIENSTENCHEQUES NV,

Het maatschappelijk kapitaal van de BVBA PLUS HOME SERVICES, E 100.000,00 wordt ingevolge fusie met KLAAR DIENSTENCHEQUES NV verhoogd met 63.000,00, om te komen tot E 163.000,00, en zal worden vertegenwoordigd door 35.924 aandelen (respectievelijk 35,046 aandelen + 878 aandelen) zonder aanduiding van nominale waarde.

lng evolge de fusie hebben de aandelen een verschillende fractiewaarde. De bestuursorganen stellen derhalve voor dat de fractiewaarde van alle aandelen gelijk wordt gesteld.

D. Datum voor deelname in de winst

De 878 nieuwe aandelen die naar aanleiding van de fusie met PLUS HOME SERVICES BVBA worden uitgegeven zullen dadelijk en volledig, d.w.z. over het volledige lopende boekjaar, zonder enige pro ratering, vanaf 1 januari 2014, delen in de eventuele winst van de overnemende vennootschap, PLUS HOME SERVICES BVBA. Er wordt geen bijzondere regeling voorzien voor dit recht.

E. Boekhouding

De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschappen (KLAAR DIENSTENCHEQUES NV) boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap (PLUS HOME SERVICES BVBA), is vastgesteld op 1 januari 2014.

F. Rechten van de aandeelhouders

De aandelen van de NV KLAAR DIENSTENCHEQUES werden initieel, bij oprichting opgedeeld in 298 aandelen categorie A en 2 aandelen categorie B. Ingevolge de overdracht van de aandelen A hebben, conform art. 5 van de statuten, elle aandelen thans dezelfde rechten. Art, 560 W. Venn. Is niet van toepassing omdat alle aandelen feitelijk dezelfde rechten hebben en de aandelen op gelijke wijze worden behandeld.

De over te nemen vennootschap (KLAAR DIENSTENCHEQUES NV) heeft aldus geen aandelen met bijzondere rechten, noch andere effecten dan aandelen.

Er worden door de overnemende vennootschap (PLUS HOME SERVICES BVBA) geen bijzondere rechten toegekend aan of maatregelen genomen ten aanzien van de over te nemen vennootschap (KLAAR DIENSTENCHEQUES NV).

G. Bijzondere bezoldigino

De bestuursorganen stellen voor aan de algemene vergaderingen overeenkomstig art, 694 laatste lid W. Venn. te verzaken aan de in voornoemd artikel opgenomen verslaggeving. Naar analogie hiervan wordt tevens voorgesteld te verzaken aan de in art, 695,§1 laatste lid W. Venn. opgenomen verslaggeving over het fusievoorstel door de commissaris.

De verslagen opgemaakt overeenkomstig art, 313 W. Venn. zullen aldus worden opgesteld.

De afstand van dit recht dient te worden vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, In de agenda van die algemene vergadering wordt het agendapunt opgenomen.

ln voorkomend geval dient de bezoldiging van de commissaris niet te worden opgenomen.

H. Bijzondere voordelen

Aan de leden van de respectieve bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

1."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur hclu

.1.5

I. Overdrachten in de zin van art. 2,18° van het Bodemsaneringsclecreet

"

De NV KLAAR DIENSTENCHEQUES heeft geen onroerende goederen.

Ingevolge de fusie met de BVBA PLUS HOME SERVICES vinden derhalve geen overdrachten plaats in de zin van art. 2, 18° van het Bodemsaneringsdecreet.

J. Wijze van ultreiking  Verdeling van de aandelen

Binnen één maand na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad nodigen de zaakvoerders van de overnemende vennootschap (PLUS HOME SERVICES BVBA) de aandeelhouders van de ! overgenomen vennootschap (KLAAR DIENSTENCHEQUES NV) uit op plaats en datum als gemeld in de uitnodiging voor de in ontvangstname van het certificaat dat zij in ruil verkrijgen voor de inschrijving in het ! aandelenregister van de BVBA PLUS HOME SERVICES van de aandelen die hen worden toebedeeld ingevolge de fusie.

De zaakvoerders van de BVBA PLUS HOME SERVICES schrijven in het aandelenregister volgende gegevens

" de identiteit van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap,

! NV;

het aantal aandelen dat hen toekomt;

de datum van het besluit tot fusie.

"

De zaakvoerders van de BVBA PLUS HOME SERVICES vernietigen het aandelenregister van KLAAR DIENSTENCHEQUES NV.

***

! Opgemaakt te Antwerpen op 6 mei 2014."

KLAAR DIENSTENCHEQUES NV,

Ivoor wie optreedt:

Fimmus CVBA,

gedelegeerd bestuurder,

! op haar beurt vertegenwoordigd door,

WD Consult BVBA,

op haar beurt vertegenwoordigd door:

Wouter Duvillier, vaste vertegenwoordiger

Tegelijk neergelegd: fusievoorstel

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

KLAAR DIENSTENCHEQUES

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

07/08/2014
ÿþmod 1 i .1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2141729

11111

*14151503*

vIONITEUR

31 -0~-

B LGISCFI ST,

Ondernemingsnr : 0896.060.264

BLL,_.J



in^A NEERGELEGD

Z~ - 2 JULI 2011

\ATS E LA D Rechtbank van KOOPHANDEL

aflfifd. KORTRIJK



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge Benaming lvoluit) ; KLAAR DfENSTENCHEQUES

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Lelestraat 25

(volledig adres) 8500 Kortrijk

Onderwerla(en) akte : FUSIE DOOR OVERNEMING  OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Kortrijk.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 26 juni 2014, blijkt het volgende:

1. De vergadering besloot tot de fusie door overneming (hierna de "Fusie") door de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PLUS HOME SERVICES", rechtspersonenreglster Antwerpen, afdeling Antwerpen 0809.600.206, met zetel te 2050 Antwerpen, Esmoreitlaan 1 bus 63 (de "Overnemende Vennootschap") van de naamloze vennootschap "KLAAR DtENSSENCHEQUES", rechtspersonenregister Gent, afdeling Kortrijk 0896.060.264, met zetel te 8500 Kortrijk, Leiestraat 25 (de "Overgenomen Venncotschap"), door de overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de Overgenomen Vennootschap naar de Ovememende Vennootschap overeenkomstig het fusievoorstel de dato 6 mei 2014 (hierna het "Fusievoorstel"), als gevolg waarvan de Overgenomen Vennootschap werd ontbonden zonder vereffening.

Vanuit boekhoudkundig oogpunt (alsmede voor fiscale doeleinden, vanuit het oogpunt van de directe belastingen), werden alle handelingen van de Overgenomen Vennootschap gesteld vanaf 1 januari 2014 om 00.00 uur, met boekhoudkundige retroactiviteit, geacht te zijn verricht voor rekening en risico van de Ovenre mende Vennootschap.

Ter vergoeding van de overgang van het vermogen van de Overgenomen Vennootschap naar de Overnemende Vennootschap, worden in de Overnemende Vennootschap nieuwe aandelen (hierna de "Nieuwe: Aandelen") uitgegeven die allemaal worden uitgereikt aan de Vennoten in ruil voor hun respectieve bestaande aandelen(participaties) in de Overgenomen Vennootschap; de Nieuwe Aandelen zijn aandelen op naam en delen vanaf 1 januari 2014 om 00.00 uur, zijnde de datum vanaf wanneer de handelingen van de Overgenomen Vennootschap, als hoger gezegd, vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening; en risico van de Overnemende Vennootschap, in de winst van de Overnemende Vennootschap.

De ruilverhouding werd bepaald op (afgerond) twee komma negen drie (2,93) aandelen per bestaand aandeel en naar aanleiding van de overname van de Overgenomen Vennootschap, werd aan de vennoten van de Overgenomen Vennootschap in totaal achthonderdachtenzeventig (878) Nieuwe Aandelen uitgegeven in ruil voor de in totaal driehonderd (300) bestaande aandelen in de Overgenomen Vennootschap, zonder het betalen van een opleg in geld.

2. Het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap, Id est het volledige actief en passief vermogen, gaat over naar de Overnemende Vennootschap onder algemene titel, met alle rechten en verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd.

3. De vergadering stelde vast dat, ingevolge het besluit tot Fusie en de ontbinding van de Overgenomen Vennootschap er een einde is gekomen aan het mandaat van de bestuurders in de Overgenomen Vennootschap, te weten:

- de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIMMUS", rechtspersonenregister Gent, afdeling Kortrijk 0897.402.032, met zetel te 8500 Kortrijk, Lelestraat 25, met als vaste vertegenwoordiger de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WD Consult", rechtspersonenregister Gent, afdeling Kortrijk 0867.778.133, met zetel te 8501 Kortrijk (Heule), Gullegemsestraat 101, op haar beurt vertegenwoordigd door de heer DUVILLIER Wouter Pieter André, geboren te Kortrijk op 18 februari 1974, wonende te 8501 Kortrijk (Heule), Gullegemsestraat 101;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "REAXIE", rechtspersonenregister Gent, afdeling Kortrijk 0811.622.556, met zetel te 8370 Blankenberge, Franchommelaan 154 bus 1, met als vaste ,

Op de laatste blz. van Luik F; vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon terg aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1.

vertegenwoordiger de heer VAN DYCK Peter Jacques Françoise, geboren te Mortsel op 20 december 1959, wonende te 2000 Antwerpen, Leopold de Waelstraat 35;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOLVER", rechtspersonenregister Leuven 0811.318.490, met zetel te 3140 Keerbergen, Zeeptstraat 26, met als vaste vertegenwoordiger de heer VERTOMMEN Rudiger (roepnaam Rudi) Armand ingrid Jacques, geboren te Mechelen op 10 augustus 1969, wonende te 3140 Keerbergen, Zeeptstraat 26;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LEANCE", rechtspersonenregister Gent, afdeling Oostende 0810.439.255, met zetel te 8430 Middelkerke, Jules Van Den Heuvelstraat 9 bus 0401, met als vaste vertegenwoordiger de heer DUVILLIER Wouter Pieter André, geboren te Kortrijk op 18 februari 1974, wonende te 8501 Kortrijk (Heule), Gullegemsestraat 101;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIMCO", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0810.693.435, met zetel te 2050 Antwerpen, Beatrijslaan 8, met als vaste vertegenwoordiger de heer DEKENS Frans Alida Reginald, geboren te Deume op 4 maart 1949, wonende te 2018 Antwerpen, Bexstraat 58 bus 41.

De beëindiging van het bestuurdersmandaat van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'FIMMUS", voornoemd, houdt tegelijk en impliciet ook de beëindiging van haar mandaat als gedelegeerde bestuurder in.

4. De vergadering stelde vast dat, ingevolge het besluit tot Fusie en de ontbinding van de vennootschap bij de totstandkoming van de Fusie er tevens een einde is gekomen aan het mandaat van de commissaris en diens vaste vertegenwoordigers, te weten de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Moore Stephens Verscheiden, Bedrijfsrevisoren", in het kort "MSV, Bedrijfsrevisoren" genoemd en tevens bekend onder de alternatieve handelsbenaming "VERSCHELDEN WALKIERS & C°, Bedrijfsrevisoren", rechtspersonenregister Brussel 0453.925.059, met zetel te 1020 Brussel (Laken), Esplanade 1 bus 96, in deze functie vertegenwoordigd door de heer MARISSEN Marc, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3.

5. Er werd aan mevrouw DE NAEYER Tanja, medewerkster bij de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Moore Stephens Verscheiden, Bedrijfsrevisoren", kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen:

- bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsondememing bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsmede voor het eventueel openen van een (of meerdere) exploitatiezetel(s) op naam van de fusievennootschap resulterend uit deze fusieoperatie, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van deze fusieoperatie als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van het bestuursorgaan of de algemene vergadering van de Vennootschap;

- bij alle belastingadministraties teneinde daar alle formaliteiten te vervullen inzake de stopzetting van de werkzaamheden door de Vennootschap en de schrapping van de Vennootschap en alle nog uit te voeren aangiften te doen als gevolg van en in het kader van deze fusieoperatie en de ontbinding zonder vereffening van de Vennootschap;

- bij aile sociaalrechtelijke administraties en de sociale secretariaten teneinde daar aile formaliteiten te vervullen inzake de schrapping van de Vennootschap.

De vergadering verklaart uitdrukkelijk dat deze machtigingen ook gelden voor de periode na de ontbinding zonder vereffening en het ophouden van het bestaan van de Vennootschap en dit zolang deze machtigingen relevant en nuttig zijn.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.05.2014, NGL 24.07.2014 14357-0325-035
18/02/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0896.060.264

Benaming

(voluit) : KLAAR DIENSTENCHEQUES

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : LEIESTRAAT 25, 8500 KORTRIJK (BELGIË)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Commissarismandaat: wijziging vaste vertegenwoordiger

NEERGELEGD

T 7. 02. 2014

R ECHTE5KOOPHAfV DE L

,TR1JK

t

(nn

Ill

*14044915*

Ingevolge de oppensioenstelling van de heer Eric Vandenhouten beslist de raad van bestuur van Verscheiden - Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059), commissaris van de NV KLAAR DIENSTENCHEQUES, met ingang van 1 januari 2014, de heer Marc Marissen aan te duiden als vaste vertegenwoordiger in opvolging van de heer Eric Vandenhouten, ter veevoleindiging van het mandaat.

Aan de eerstvolgende gewone algemene vergadering der aandeelhouders zal gevraagd worden om aan de: heer Erio Vandenhouten kwijting te willen verlenen over de uitvoering van het mandaat tot 31 december 2013.

Fimmus CVBA,

gedelegeerd bestuurder,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger,

Wouter Duvillier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 30.07.2013 13389-0332-036
02/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1



pi B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







MONITEJR BELGE

2 3 -01- 2015 BELGISCH STAATSBLA

14EERGELEGD

1 Z Url., 201/1

Rechtbank " " " .00eHANDEI_ Gent, afd. KORTRIJM,

ie

bc

b

St " 15017 9

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0896.060.264

Benaming

(voluit) : Klaar Dienstencheques

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Leïestraat 25 te 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uit het verslag van de gewone Algemene Vergadering der aandeelhouders dd 26/05/2014 blijkt :

Met eenparigheid van stemmen wordt Moore Stephens Audit BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3, aangesteld als commissaris voor een periode van 3 jaar (boekjaar 2014, 2015 en 2016), hetzij tot op de gewone algemene vergadering gehouden in 2017. Moore Stephens Audit BV CVBA stelt de heer Marc Marissen aan als vaste vertegenwoordiger..

Fimmus Cvba

Afgevaardigd bestuurder

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

Wouter Duvillier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 20.07.2012 12322-0577-035
27/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







bel aa Be Sta 1111111J111!!III ~o*ieunas NEERG7LECD

.,_._ .. ~..

18. 06. 2012

RECHT~Jrj~ie,2CF 7: - ~

KOPTr, K









Ondernemingsnr : 0896.060.264

Benaming

(voluit) : Klaar Dienstencheques

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Leiestraat 25

8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming Commissaris

uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van de aandeelhouders dd. 30 september 2011 en het verslag van de Raad Van Bestuur blijkt:

Er wordt beslist om het aantal commissarissen vast te stellen op één (1) en wordt benoemd tot deze functie voor een termijn die gelijk is aan drie (3) boekjaren met dien verstande dat het mandaat een einde za! nemen ter gelegenheid van de Gewone Algemene Vergadering die zal worden gehouden in het jaar 2014: de maatschap Walkier & Co, gevestigd te 2020 Antwerpen, Eglantierfaan 5, vertegenwoordigd door de heren Emile Walkiers en Eric Vandenhouten.

Afgevaardigd Bestuurder

Fimmus CVBA

Vertegenwoordigd door haar Afgevaardigd Bestuurder

Dhr. Wouter Duvillier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 19.07.2011 11314-0176-015
18/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 12.08.2010 10407-0083-015

Coordonnées
KLAAR DIENSTENCHEQUES

Adresse
LEIESTRAAT 25 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande