KOBALT AZ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KOBALT AZ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 887.193.969

Publication

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 02.07.2013 13267-0044-013
25/04/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

MONITEUR BaL[:

1 1, 04. 2013

i 8 -04- 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

KQeifl. C

BELGISCH STAATSR ~I ~ _

13 651 6

Ondernemingsnr : 0887.193.969

Benaming

(voluit) : KINGS & QUEENS

(verkort)

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Molenstraat 131 te 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMWIJZIGING - ZETELVERPLAATSING - DOELUITBREIDING -

BEVESTIGING ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KINGS & QUEENS", met maatschappelijke zetel te: 8800 Roeselare, Molenstraat 131, gehouden en afgesloten voor het ambt van Meester Karel Vandeputte,. notaris met standplaats te Roeselare, op tien april tweeduizend dertien, neergelegd ter registratie, dat met, eenparigheid van stemmen volgende besluiten werden genomen:

Eerste beslissing  bevestiging ontslag en benoeming zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het ontslag uit de functie van zaakvoerder van de vennootschap dat op; achttien maart tweeduizend dertien werd ingediend door de heer Debruyne Steven Marcel, geboren te: Roeselare op zeventien januari negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te 8800 Roeselare, Molenstraat 131N002. De vergadering neemt tevens kennis van de benoeming van de heer Vandorpe Lieven als zaakvoerder van de vennootschap, waartoe werd besloten op de bijzondere algemene vergadering van achttien maart tweeduizend dertien.

De vergadering beslist op heden over te gaan tot de bekrachtiging van voornoemd ontslag en benoeming: als zaakvoerder van de vennootschap.

a) Ontslag

De vergadering beslist bijgevolg om, met ingang van achttien maart tweeduizend dertien, het ontslag als.

niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap te bekrachtigen van:

- de heer Debruyne Steven Marcel, geboren te Roeselare op zeventien januari negentienhonderd.

tweeëntachtig, wonende te 8800 Roeselare, Molenstraat 131N002.

Er wordt beslist hem kwijting over het gevoerde beleid te geven, na afsluiting van het boekjaar en na de

jaarvergadering.

b) Benoeming

De vergadering beslist om, met ingang van achttien maart tweeduizend dertien, de benoeming als niet-

statutaire zaakvoerder van de vennootschap te bekrachtigen, en dit voor onbepaalde duur, van:

- de heer Vandorpe Lieven Reinhilde Joris, geboren te Roeselare op dertig juni negentienhonderd

negenenvijftig, wonende te 8840 Staden, Kleine Veldstraat 5A.

De heer Vandorpe Lieven is alhier aanwezig en verklaart zijn benoeming en het mandaat als zaakvoerder

van de vennootschap, waartoe werd beslist op de bijzondere algemene vergadering van achttien maart

tweeduizend dertien te aanvaarden en te bekrachtigen. Hij verklaart niet getroffen te zijn door enig besluit dat

zich hiertegen verzet.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Tweede beslissing  wijziging maatschappelijke benaming

De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in "Kobalt AZ".

De vergadering beslist, in navolging van dit besluit, tot vervanging van de tekst van artikel 1 van de huidige

statuten door de volgende tekst:

"Artikel 1. RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

draagt de benaming " Kobalt AZ ".

In alle akten, facturen, advertenties, bekendmakingen en andere stukken van de vennootschap uitgaande,

moet de benaming steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden van de woorden "besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", met de nauwkeurige aanduiding

van de zetel van de vennootschap en het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.".

Derde beslissing - zetelverplaatsing

De vergadering beslist om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 8840 Staden, Kleine Veldstraat 5A.

De vergadering beslist, in navolging van dit besluit, tot vervanging van de tekst onder littera a, van artikel 2 van de statuten door volgende tekst:

"a. De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8840 Staden, Kleine Veldstraat 5A.". Vierde beslissing  uitbreiding doet

De enige vennoot leest het verslag van de zaakvoerder voor. Dit verslag geeft een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel, De vergadering neemt kennis van de staat van actief en passief afgesloten op achttien maart tweeduizend dertien.

De vergadering stelt dat er noch op het verslag, noch op de staat van actief en passief, enige opmerkingen worden gemaakt. Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

De vergadering beslist, in navolging van dit besluit om de voorgestelde uitbreiding van het maatschappelijk doel door te voeren en de bestaande doelomschrijving uit te breiden door toevoeging van de volgende tekst na littera m. in artikel 3 van de statuten:

n. Metaalconstructie.

o. Laswerk.

p. Pijpfitten.

q. Ontwerp, constructie, aanpassing en mechanisch onderhoud van machines.

r. Aankoop, verkoop en verhuur van alle roerende en onroerende goederen.

Voormeld verslag van de zaakvoerder met bijgevoegde staat van actief en passief blijft hier aangeheçht. Vijfde beslissing -- aanpassing statuten aan gewijzigde regelgeving

De vergadering beslist tot wijziging van de huidige statuten om deze in overeenstemming te brengen met de gewijzigde regelgeving aangaande de ontbinding en vereffening van vennootschappen, door het toevoegen van een nieuw artikel 16 in de huidige statuten, hetwelk zef luiden als volgt:

"ARTIKEL 16. -- ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening wordt de wijze van vereffening bepaald en worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Zij kunnen pas in functie treden nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank hun benoeming heeft bevestigd. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de door de wet gestelde voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

Behoudens ingeval van vereffening en ontbinding in één akte overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen moet(en) de vereffenaar(s) tijdens de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, overmaken aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één per jaar.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een zaakvoerder van de vennootschap.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Na betaling van alle schulden tasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld.

Indien op aile aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op voet van gelijkheid te brengen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding gestorte aandelen.

Het netto actief zal bij voorrang dienen om het bedrag terug te betalen van de inbreng van het kapitaal, desgevallend verhoogd met de uitgiftepremie van de aandelen zonder stemrecht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

. ~ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

11







Vervolgens zal het saldo dienen om het bedrag terug te betalen van de inbreng in kapitaal, desgevallend verhoogd met de uitgiftepremie van de aandelen met stemrecht.

De liquidatiebonus zal gelijk worden verdeeld tussen de aandeelhouders der beide categorieën, met of zonder stemrecht, verhoudingsgewijs met hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal.".

Zesde beslissing  volmacht tot coordinatie

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake

Zevende beslissing  machtiging bestuursorgaan

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Achtste beslissing  bijzondere volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Gewone Commanditaire Vennootschap "Boekhouding Frank Lagae", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Witte Kaproenenstraat 18, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder het nummer 0446.636.894, vertegenwoordigd door de heer Frank Lagae, kantoor houdende te 8800 Roeselare, lepersestraat 389, evenals haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle nodige handelingen te stellen en alle stukken te ondertekenen in verband met de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in het ondernemingsloket, Belasting over de Toegevoegde Waarde en de sociale zekerheid en het verrichten van alle andere administratieve formaliteiten die vereist zijn ais gevolg van onderhavige akte.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Karel Vandeputte.

Tegelijk hiermee neergelegd; expeditie proces-verbaal dd. 10/0412013, inhoudende bijzonder verslag van de

zaakvoerder met daaraan gehechte staat van activa en passiva - gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 02.07.2012 12267-0376-014
30/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.06.2011, NGL 22.12.2011 11649-0131-011
18/03/2011
ÿþ~ y

beh buden::: aán'het - ~Bëtglscçh.* lv`Staati3biaci 1

Mod 2.0

4.1ü In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voc behoi aan Belg Staat

1

Ondernemingsnr : 0887.193.969

Benaming

(voluit) : Kings & Queens

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koestraat 159 8800 Roeselare

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 28 december 2010

Met éénparigheid van stemmen werd beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar de Molenstraat 131 te 8800 Roeselare, vanaf 01/01/2011.

De Bruyne Steven

zaakvoerder

..... . -.--- ---

Iâftgtt, aie Vtçtfb t.41I1%I$vorf#el!!lite : eastts) :: 61 1 Iktfçtg§tilelke r?too ilibRfïltieteriette rettftii¬ , lioteji m áe ptres(rpjilCe)

lieustsedemtttereternerriatvermalecer4tt wirtisterivatenterr

Vole9:: 1tgfteifveiteftbkitlltt3tiuttliu

04/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 28.09.2010 10559-0203-011
15/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.06.2009, NGL 09.12.2009 09881-0321-010
08/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 29.08.2008 08702-0377-010

Coordonnées
KOBALT AZ

Adresse
KLEINE VELDSTRAAT 5A 8840 STADEN

Code postal : 8840
Localité : STADEN
Commune : STADEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande