KOEN DENYS INGENIEUR-ARCHITECT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KOEN DENYS INGENIEUR-ARCHITECT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.203.974

Publication

16/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 06.10.2014, NGL 09.10.2014 14645-0380-010
23/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 14.10.2013, NGL 14.10.2013 13632-0441-010
20/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 11.12.2012, NGL 11.12.2012 12665-0319-010
10/02/2012
ÿþVoor-behoudet aan het Belgisch Staatsblai

.. f.

Mod Word 11.1

R.t.' NEERGELEGD

DIRE'CT'

-02- 2012

CH STAATSBatiP,3 BESTUUR

26. 01, 2012

RECHTB/~~iiti KOOPHANDEL tá rMR1'R! J K



" iaossssa* 1 BELGI

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

M

Ondememingsnr : gif 3. 2 r2 3. 9 T 7

Benaming

(voluit) : KOEN DENYS INGENIEUR-ARCHITECT

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de handelsvorm van een beslóten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Roeselare, Kermisstraat 86

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris-plaatsvervanger Tom Degryse te leper op 16.01.2012 dat:

1) De heer DENYS Koen Etienne Jozef, rijksregisternummer 82.09.17-401.01, geboren te Roeselare op 17.09.1982, echtgenoot van mevrouw Leys Gudrun, identiteitskaartnummer 591.4501578,07, uitgereikt te; Roeselare en geldig tot 08.10.2016, met woonplaats te 8800 Roeselare, Kermisstraat 86;

gehuwd te Roeselare op 27.06.2008 onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkscontract, stelsel niet gewijzigd tot op heden, volgens verklaring;

een burgerlijke vennootschap met de handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de benaming "KOEN DENYS INGENIEUR-ARCHITECT".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Kermisstraat 86.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, het uitoefenen van het beroep van architect en dit conform de deontologische regels dienaangaande:

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van architect en stedenbouwkundige en dit in de meest brede zin, onder meer door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven en uit te voeren op het gebied van architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur, verkeerskunde, milieubeheer, burgerlijke bouwkunde, bijzondere uitrustingstechnieken, verluchting, akoestiek, wegeniswerken, EPB-verslaggeving, binnenhuisinrichting, tuin- en landschapsinrichting,. opmetingen, topografie, expertises evenals het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen welke hiermee! verband houden, bij uitsluiting evenwel van activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van het beroep; van architect onverenigbaar zijn.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle niet commerciële wijzen die zij het best geschikt acht en hierbij volgens het beheer van de goede huisvader alle financiële verhandelingen doen voor zover zij het maatschappelijk doel van de vennootschap dienen en hieraan bijkomstig en ondergeschikt zijn, zowel roerende als onroerende, behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen. Het is haar toegestaan leningen aan te gaan en aile zakelijke en gebruiks- en genotsrechten te; verkrijgen.

Elke tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vorm en in; welke wijze dan ook is mogelijk, op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van professionele aard is; en het doel en de activiteiten van de vennootschap of deze derde niet onverenigbaar is met het; architectenberoep.

De vennootschap kan een patrimonium van zakelijke rechten in volle eigendom, vruchtgebruik, opstal of erfpacht op onroerende goederen uitbouwen en alle daarmee samenhangende handelingen verrichten, zonder! dat dit de vorm van een commerciële activiteit aanneemt. De vennootschap kan bij wijze van inbreng, fusie,; inschrijving of op één of andere wijze deelnemen in elke onderneming, vereniging of vennootschap met! gelijkaardige of analoge doelstellingen.

Bij de uitoefening zullen de vennootschap en alle vennoten steeds handelen in overeenstemming met en naleving van de wet van 20 februari 1939, de wet van 26 juni 1963, het Reglement van Beroepsplichten, de! aanbevelingen van de Orde van Architecten met betrekking tot de uitoefening van het beroep van architect door! een rechtspersoon en de toepasselijke wettelijke of deontologische bepalingen in het algemeen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op de kapitaalsaandelen werd In geld ingeschreven als volgt:

- door Denys Koen, voornoemd, ten belope van honderd zesentachtig (186) aandelen.

ieder aandeel werd volgestort ten belope van twee derden. De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd (¬ 12.400,00).

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij het Landbouwkrediet, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 10.01.2012 afgeleverd bankattest, dat door ondergetekende notaris in het dossier bewaard wordt.

Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de vijftiende dag van de maand september om 20 uur.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 15.10 van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen v66r de datum van de jaarvergadering verstuurd worden.

De zaakvoerder is verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen telkens een architect-vennoot hem daartoe verzoekt. De architect-vennoot bepaalt de gewenste agendapunten voor deze algemene vergadering.

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op Iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Volmachten voor de vertegenwoordiging van architect-aandelen op de algemene vergadering kunnen slechts gegeven worden aan andere stemgerechtigde vennoten die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

Volmachten voor de vertegenwoordiging van de overige aandelen kunnen slechts gegeven worden aan natuurlijke personen met een niet-onverenigbaar beroep.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap verstuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidlijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Aandelen

De aandelen zijn ondeelbaar.

In geval van onverdeeldheid zullen de aan het aandeel verbonden rechten geschorst zijn, totdat één enkel persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van de aandelen is aangewezen.

Voor wat betreft de architect-aandelen moet deze persoon gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

Het stemrecht verbonden aan de aandelen ingeschreven op naam van een persoon gehuwd onder een stelsel dat een gemeenschappelijk vermogen omvat, komt uitsluitend toe aan de persoon op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen behoren tot zijn persoonlijk vermogen dan wel tot het gemeenschappelijk vermogen dat tussen de beide echtgenoten bestaat.

Stemrechten

Ten minste 60 % van de stemrechten moet, rechtstreeks of onrechtstreeks, in het bezit zijn van natuurlijke personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

indien een architect-aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, kan de uitoefening van het stemrecht enkel toevertrouwd worden, rechtstreeks of onrechtstreeks, aan een natuurlijk persoon die ertoe gemachtigd werd het beroep van architect uit te oefenen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerder, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: zaakvoerders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars...

Een stagiair kan slechts zaakvoerder zijn in de vennootschap waarin hij het beroep samen met zijn stagemeester of een architect ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van Architecten, uitoefent.

Elke zaakvoerder die, om gelijk welke reden, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en -zo nodig- in vervanging te voorzien.

Benoeming statutaire zaakvoerder

De heer Koen Denys, voornoemd, wordt als statutair zaakvoerder aangesteld. De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting zal slechts uitgesproken mogen worden hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Bij wijze van uitzondering kanfkunnen de zaakvoerder(s) volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect.

Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Enkel de personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, beslissingen nemen en handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder.

Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen.

De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De reg ularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien reg ularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Indien ingevolge een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, bv. het ontslag van de zaakvoerder(s), dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van (een) nieuwe zaakvoerder(s).

De vennootschap zal, tot reg ularisatie, voor aile handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op de tabel.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

r

Boekjaar

Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar.

Winstdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding en vereffening

Elke voorgenomen ontbinding zal onverwijld worden meegedeeld aan de bevoegde provinciale raad van de Orde van Architecten met vermelding van de regeling inzake de lopende opdrachten en de tienjarige aansprakelijkheid.

In geval van ontbinding worden door de vereffenaars, met inachtneming van de regels van de deontologie, de nodige schikkingen getroffen ter vrijwaring van de belangen van de cliënten, onder meer inzake de voortzetting van de contracten en van de architectuur-opdrachten in uitvoering.

Bij ontbinding van de vennootschap zal voor de lopende opdrachten een persoon worden aangesteld die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten teneinde voor rekening van de vennootschap in vereffening deze opdrachten verder uit te voeren.

indien de vennootschap in vereffening, om gelijk welke reden, niet meer voldoet aan de voorwaarden om het beroep van architect uit te oefenen zal de vereffenaar, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden voor de verdere uitvoering van de lopende opdrachten.

Wordt er geen vereffenaar aangesteld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, dan wordt I worden de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is / zijn beschouwd als vereffenaar(s).

De vereffenaar(s) treedt / treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn 1 hun benoeming.

Enkel natuurlijke personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten, kunnen aangesteld worden ais vereffenaar van de vennootschap.

De vereffening kan pas afgesloten worden indien er geen lopende opdrachten meer zijn dan wel indien alle overeenkomsten met betrekking tot de lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde architect. Tevens dient een regeling getroffen te zijn m.b.t. de tienjarige aansprakelijkheid van de vennootschap.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 16.01.2012 en zal worden afgesloten op 31.03.2012.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

Volmacht

Volmacht wordt verleend aan de heer Lieven Toumicourt, te 8800 Roeselare, Mariastraat 16, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Dit uittreksel werd neergelegd v66r registratie, met ais enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Voor-

b behouden

ban het N Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van t uík B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

versa : Naam en handtekening

23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 15.09.2015, NGL 16.09.2015 15590-0473-010
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 20.10.2016, NGL 25.10.2016 16663-0289-010

Coordonnées
KOEN DENYS INGENIEUR-ARCHITECT

Adresse
KERMISSTRAAT 86 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande