KOFFIE JACQUES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KOFFIE JACQUES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 451.860.840

Publication

15/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111911

RECeleANK VAN KOOPTIL

-6 JAN. 2014

Inetlettelli

Griffie



Ondernemingsnr : 0461.860.840

Benaming

(voluit) KOFFIE JACQUES

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kasteelstraat 14, 8600 Diksmuide

(volledig adres)

Onderwerp akte: kapitaalverhoging - wijzigingen statuten

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Philippe DEFAUW, Notaris met standplaats te Kortrijk, op negen december tweeduizend en dertien, dragende volgende melding van registratie: "1 ste kantoor der registratie te Kortrijk. Geregistreerd op 16.12.2013. Acht bladen geen renvooien. Boek 972 Bled 52 Vak 2. Ontvangen: vijftig euro (50 ¬ ) (get.) Christelle DE GRAEVE Adviseur ai  ontvanger ai", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KOFFIE JACQUES", met zetel te 8600 Diksmuide, Kasteelstraat, 14 (BTW. BE-451.860.840; RPR Veurne), ondermeer de volgende besluiten heeft genomen:

1/ -De vergadering besloot, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negenennegentig duizend zeshonderd zesennegentig euro (E 99.696,00), om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (E 18.600,00) op honderd achttien duizend tweehonderd zesennegentig euro (E 118.296,00).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in nature van schuldvorderingen in rekening-courant op de vennootschap voor een totaal bedrag van driehonderd vierenvijftig duizend zevenhonderd en twaalf euro vijftig cent (¬ 354.712,50) en ging gepaard met de creatie en uitgifte van vier duizend en twintig (4.020) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uitgegeven a pari tegen de totale prijs van driehonderd vierenvijftig duizend zevenhonderd en twaalf euro vijftig cent (¬ 354.712,50), hetzij aan de prijs per aandeel van (afgerond) achtentachtig komma twee drie zes negen euro (E 88,2369), waarvan negenennegentig duizend zeshonderd zesennegentig euro (E 99.696,00) is geboekt ais kapitaal en tweehonderd vijfenvijftig duizend en zestien euro vijftig cent (¬ 255.016,50) als uitgiftepremie.

Ieder nieuw aandeel en de ciaarbijhorende uitgiftepremie is volledig volgestort bij inschrijving.

Deze vier duizend en twintig (4.020) nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard en genieten van dezelfde rechten en voordelen als de reeds bestaande aandelen en delen in de winsten van het lopende boekjaar pro rata temporis et liberationis.

-Conclusie van het revisoraal verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LELIEUR, VAN RYCKEGHEM & C°", vertegenwoordigd door de heer Geert VAN RYCKEGHEM, bedrijfsrevisor, met betrekking tot de inbreng in nature.

«6. Besluiten

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'KOFFIE JACQUES' bestaat uit vorderingen van de huwgemeenschap Marc Libeert- Caroline Coryn ten laste van de vennootschap voor een totaal van 364.712,50 voortvloeiend uit het eerder ontstane vorderingsrecht op een netto-dividend.

Ons verslag werd opgesteld onder volgende cumulatieve opschortende voorwaarden:

a) de algemene vergadering van 07 december 2013 heeft vooraf besloten tot de kapitaalverhoging beoogd in onderhavig verslag tot toekenning van een netto-dividend ten beiope van 354.712,50 E in toepassing van de in artikel 537 WIS 92 bedoelde procedure.

b) de algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WIS 92 bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen in de kolom credit van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. De verrichtingen werden nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels

Op de laatste blz. van j8 vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

2. onder voorbehoud van de niet-annulering van de algemene vergadering van 07 december 2013 die beslist heeft over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van de ingebrachte schuldvordering op grond van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering:

. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

. de voor de inbreng van nature door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leiden ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng in nature verhoogd niet de globale uitgiftepremie niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 4.020 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'KOFFIE JACQUES' voor een kapitaal van 99.696,00 ¬ . verhoogd met een uitgiftepremie van 255.016,50 E.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Het verslag werd opgesteld door ondergetekende overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en kan enkel voor dit doel aangewend worden.

Waregem, 09 december 2013.

(getekend)

Geert Van Ryckeghem

Bedrijfsrevisor. ».

2/ De vergadering stelde vast dat de vooropgestelde kapitaalverhoging aldus volledig werd onderschreven en dat elk van de nieuw uitgegeven aandelen (met inbegrip van de bijgaande uitgiftepremie) volledig werd volgestort. De vergadering stelde achtereenvolgens vast dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt werd en het kapitaal aldus verhoogd werd tot honderd achttien duizend tweehonderd zesennegentig euro (¬ 118.296,00) en. wordt vertegenwoordigd door vier duizend zevenhonderd zeventig (4.770) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk één/vier duizend zevenhonderd zeventigste (1/4.770ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

3/ De vergadering besloot het totale bedrag van de uitgiftepremie zoals gecreëerd in het eerste besluit, zijnde tweehonderd vijfenvijftig duizend en zestien euro vijftig cent (¬ 255.016,50), te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgifteprennies", die in dezelfde mate ais het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen worden over beschikt overeenkomstig de voorwaarden door het wetboek van vennootschappen gesteld voor een kapitaalvermindering.

4/ De vergadering besloot het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met een bedrag van tweehonderd vijfenvijftig duizend en zestien euro vijftig cent (E 255.016,50), om het kapitaal te brengen van honderd achttien duizend tweehonderd zesennegentig euro (¬ 118.296,00) op driehonderd drieënzeventig duizend driehonderd en twaalf euro vijftig cent (¬ 373.312,50), door incorporatie in het kapitaal van de onbeschikbare rekening ''uitgiftepremies" waarvan melding in het derde besluit voor het totaal bedrag van tweehonderd vijfenvijftig duizend en zestien euro vijftig cent (¬ 255.016,50).

Deze tweede kapitaalverhoging is verwezenlijkt zonder creatie van nieuwe aandelen, doch mits dienovereenkomstige aanpassing van de fractiewaarde van de vier duizend zevenhonderd zeventig (4.770) bestaande aandelen.

5/ De vergadering stelde vast dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt werd en het kapitaal van de vennootschap aldus gebracht werd op driehonderd drieënzeventig duizend driehonderd en twaalf euro vijftig cent (E 373.312,50) en wordt vertegenwoordigd door vier duizend zevenhonderd zeventig (4.770) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk één/vier duizend zevenhonderd zeventigste (1M.770ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

6/ De vergadering besloot het kapitaal van de vennootschap een derde maal te verhogen met een bedrag van zeshonderd zevenentachtig euro vijftig cent (¬ 687,50), om het kapitaal te brengen van driehonderd drieënzeventig duizend driehonderd en twaalf euro vijftig cent (¬ 373.312,50) op driehonderd vierenzeventig duizend euro (¬ 374.000,00), door incorporatie in het kapitaal van de beschikbare reserves voor gezegd bedrag van zeshonderd zevenentachtig euro vijftig cent (¬ 687,50).

Deze derde kapitaalverhoging is verwezenlijkt zonder creatie van nieuwe aandelen, doch mits dienovereenkomstige aanpassing van de fractiewaarde van de vier duizend zevenhonderd zeventig (4.770) bestaande aandelen,

7f De vergadering stelde vast dat de derde kapitaalverhoging verwezenlijkt werd en het kapitaal van de vennootschap aldus gebracht werd op driehonderd vierenzeventig duizend euro (¬ 374.000,00) en wordt vertegenwoordigd door vier duizend zevenhonderd zeventig (4.770) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk één/vier duizend zevenhonderd zeventigste (1/4.770ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

8/ De vergadering besloot vervolgens artikel 5 van de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen besluiten tot kapitaalverhoging, en wel als volgt:

a) vervanging van de eerste alinea van gezegd artikel 5 door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op driehonderd vierenzeventig duizend euro (¬ 374.000,00) en wordt vertegenwoordigd door vier duizend zevenhonderd zeventig (4.770) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vier duizend zevenhonderd zeventigste (1/4.770ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.";

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

b) aanvulling van de onder gezegd artikel 5 opgenomen 'historiek van het kapitaal' door invoeging in fine van gezegd artikel van de volgende tekst:

"Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering waarvan het proces-verbaal werd opgemaakt do& notaris Philippe Defauw te Kortrijk op negen december tweeduizend en dertien, werd het maatschappelijk képitaal een eerste maal verhoogd met een bedrag van negenennegentig duizend zeshonderd zesennegentig 'Jeun) (¬ 99.696,00) en aldus gebracht op honderd achttien duizend tweehonderd zesennegentig euro (¬ 118.296,00), mits creatie en uitgifte van vier duizend en twintig (4.020) nieuwe aandelen, volledig volgestort, door inbreng door de vennoten van hun netto dividendvordering op de vennootschap "KOFFIE JACQUES" voor een totaal bedrag van driehonderd vierenvijftig duizend zevenhonderd en twaalf euro vijftig cent (¬ 354.712,50) waarin inbegrepen een uitgiftepremie van tweehonderd vijfenvijftig duizend en zestien euro vijftig cent (¬ . 255.016,50).

Bij beslissing van zelfde buitengewone algemene vergadering de dato negen december tweeduizend en dertien, werd het maatschappelijk kapitaal een tweede maal verhoogd met een bedrag van tweehonderd vijfenvijftig duizend en zestien euro vijftig cent (¬ 255.016,50) en aldus gebracht op driehonderd drieënzeventig duizend driehonderd en twaalf euro vijftig cent (¬ 373.312,50), door incorporatie in het kapitaal van de bovenvermelde uitgiftepremie voor het totaal bedrag van tweehonderd vijfenvijftig duizend en zestien euro vijftig cent (¬ 255.016,50), zonder creatie van nieuwe aandelen.

Vervolgens werd bij beslissing van zelfde buitengewone algemene vergadering de dato negen december tweeduizend en dertien, het maatschappelijk kapitaal nog een derde maal verhoogd met een bedrag van zeshonderd zevenentachtig euro vijftig cent (¬ 687,50) en aldus gebracht op driehonderd vierenzeventig duizend euro 374.000,00), door incorporatie in het kapitaal van de beschikbare reserves voor gezegd bedrag van zeshonderd zevenentachtig euro vijftig cent (¬ 687,50), zonder creatie van nieuwe aandelen.".

9/ De vergadering besloot tot aanpassing van de artikelen 14, 22 en 23 van de statuten aan de vigerende wetgeving, en meer in het bijzonder net wetboek van vennootschappen, en wel als volgt:

a) artikel 14: invoegen in fine van dit artikel van de volgende tekst:

"Evenwel kunnen de vennoten overeenkomstig artikel 268 van het wetboek van vennootschappen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De houders van obligaties of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen van die besluiten kennis nemen,";

b) artikel 22: vervangen van de volledige tekst van dit artikel door de volgende tekst

Geen uitkering, onder welke vorm ook, mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.";

c) artikel 23: vervangen van de volledige tekst van dit artikel door de volgende tekst:

"De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of overlijden van één van de vennoten of de enige vennoot.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden, zal de vereffening verzekerd worden door de alsdan in functie zijnde zaakvoerders, tenware de algemene vergadering te dien einde één of meer vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de vooditter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging of homologatie worden voorgelegd.

De algemene vergadering zal de wijze van vereffenen vaststellen bij enkele meerderheid van stemmen. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten leste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris of bestuurder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank.

ontbinding en vereffening in één akte

Onverminderd artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, zijn een ontbinding en vereffening in één akte evenwel mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1. er is geen vereffenaar aangeduid;

2. er zijn geen passive luidens de staat van activa en passive als bedoeld in artikel 181 van het wetboek van vennootschappen;

3. alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met

eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.".

10/ De vergadering verleende machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten.

De vergadering verleende machtiging aan notaris Philippe Defauw om de gecoördineerde statuten van de

vennootschap op te stellen en neer te leggen ter griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Voorbehouden

aan bet

Milgisch Staatsblad

Philippe DEFAUW, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

;expeditie proces-verbaal dd. 09112/2013;

. -verslag van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor in toepassing van artikel 313 Wetb. Venn.;

-gecoördineerde tekst van statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzij van de perSO(PKers) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2013 : VE034815
04/06/2012 : VE034815
15/07/2011 : VE034815
24/06/2010 : VE034815
08/06/2009 : VE034815
19/06/2008 : VE034815
22/06/2007 : VE034815
08/09/2005 : VE034815
17/06/2005 : VE034815
17/06/2004 : VE034815
02/07/2003 : VE034815
01/01/1995 : VE34815
06/12/1994 : VE34815
02/04/1994 : VE34815
26/01/1994 : VE34815
20/06/2016 : VE034815
16/02/2018 : VE034815

Coordonnées
KOFFIE JACQUES

Adresse
KASTEELSTRAAT 14 8600 DIKSMUIDE

Code postal : 8600
Localité : DIKSMUIDE
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande