KOINON

Divers


Dénomination : KOINON
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 508.995.226

Publication

15/05/2014
ÿþMou Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONII

07

BELGISC

NEERGELEGD

EUR BELGE

-05- 2014

24. 04, 2014

REÇL-IXBANK

H STAATSBLAr KOOPHANDEL

KORTRIJK

Griffie

ll

I JIM119§81

Ondernerningsnr : 0508.995.226

Benaming

(voluit) : ALDERAMIN

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat 1

(volledig adres)

Onderwerp akte: Neerlegging fusievoorstel betreffende de fusie door overneming door de NV 'ALDERAMIN' van de NV 'DE PUBLIGRAAF', de NV 'FRAKA-WILO' en de NV 'KOINON',

Uit een fusievoorstel opgemaakt op 20 april 2014 door de bestuurders van de NV 'ALDERAMIN', de NV 'DE PUBLIGRAAF", de NV 'FRAKA-WILO' en de NV 'KOINON' conform artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, blijkt het volgende:

De fusie betreft de overname van 1) de NV 'DE PUBLIGRAAF' met zetel te 8890 Moorslede, Kasteeldreef 1;, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent-afdeling leper en met BTW-nummer BE 0456.646.504, 2)' de NV 'FRAKA-WILO', met zetel te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent-afdeling Kortrijk en met BTW-nummer BE0429.216.585, en 3) de NV 'KOINON" met zetel te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat 1; ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent-afdeling' Kortrijk onder het nummer 0463.634.363, door de NV 'ALDERAMIN', met zetel te 8800 Roeselare,, Kasteelhoekstraat 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent-afdeling Kortrijk onder nummer. 0508.995.226, waardoor het gehele vermogen van de NV 'DE PUBLIGRAAF', de NV 'FRAKA-WILO' en de NV 'KOINON', zowel de rechten als de verplichtingen, zullen overgaan op de NV 'ALDERAMIN'.

Het doel van de NV 'DE PUBLIGRAAF ' is in de statuten als volgt omschreven:

"De vennootschap heeft tot doel

Het uitvoeren of doen uitvoeren van research voor ondernemingen op alle technische gebieden, zoals marketing, produktie, ondernemingstechnieken en dergelijke; evenals het verlenen van diensten op deze gebieden.

Het aan- en verkopen van handelsgoederen.

Het stellen van financiële verrichtingen zoals onder meer het te leen opnemen of te leen geven van geldeni in de mate toegelaten door de wet, onder welke vorm ook, met of zonder zakelijke en of persoonlijke zekerheden.

Het beleggen, beheren en uitbaten van onroerende goederen en van eigen roerende waarden en. bezittingen, het financieren van investeringen, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden. Het nemen van participaties en deelnemingen in andere vennootschappen of ondernemingen.

Het besturen, begeleiden en adviseren van ondernemingen en vennootschappen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking ervan of die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel' hebben of waarvan het in enig verband met het hare staat.

De vennootschap mag persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf; augustus negentienhonderd éénennegentig."

Het doel van de NV 'FRAKA-WILO' is in de statuten als volgt omschreven:

Op de laatste blz. van Lulk B vermeiden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

"De vennootschap heeft tot doel aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van onroerende goederen, vooral door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst.

De vennootschap heeft tevens tot doel:

- Het verlenen van bijstand en diensten onder andere op het vlak van facturatie, marktstudies, analyse van ondernemingen;

- Het uitvoeren van marktstudies, het organiseren van seminaries, reizen en analoge initiatieven; Het commercialiseren en uitbouwen van allerhande attracties en manifestaties;

- Het beleggen, het beheren, verhuren, de aan- en verkoop van eigen roerende waarden en bezittingen;

- Het besturen, begeleiden en adviseren van ondernemingen en vennootschappen.

De vennootschap mag alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verriohtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken, voor zover ze niet strijdig zijn met de burgerlijke aard van de vennootschap.

Zij mag ondermeer onroerende goederen aanwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op verkoop of wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbeleggingen opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en - waarden; zij mag belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze, in ondernemingen en vennootschappen met gelijkaardig of aanverwant. doel of waarvan de bedrijvigheid voor haar nuttig kan zijn.

De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van derden."

Het doel van de NV 'KOINON' is in de statuten als volgt omschreven:

"De vennootschap heeft tot doel:

-het nemen van participaties en deelnemingen in andere vennootschappen of ondernemingen. Het besturen, begeleiden en adviseren van ondernemingen en vennootschappen,

-Het te leen opnemen of te leen geven van gelden, in de mate toegelaten door de wet, onder welke vorm ook, met of zonder zakelijke en/of persoonlijke zekerheden;

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en uitbreiding van een onroerend patrimonium, vooral door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst.

De vennootschap zal binnen het kader van het doel mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren en bouwen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden.

De vennootschap kan deze verrichtingen verwezenlijken zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, en meer bepaald als commissionaris, makelaar, tussenpersoon, vertegenwoordiger of lasthebber.

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van de vennootschappen of ondernemingen waarin ze belangen bezit of in het voordeel van derden mits vergoeding."

Het doel van de NV 'ALDERAMIN' is in de statuten als volgt omschreven:

"De vennootschap heeft tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel het nemen van participaties, onder welke vorm ook in alle ondernemingen, de verkrijging door aankoop, onderschrijving of op enige andere wijze, alsook de vervreemding door verkoop, ruil of op andere wijze van titels, obligaties, vorderingen, en aile andere waarden, het bestuur, de uitbreiding en het beheer van haar portefeuille.

De vennootschap mag deelnemen aan de oprichting en de ontwikkeling van eender welke financiële, industriële of commcerciële onderneming, onder meer bij middel van het uitoefenen van de functie van zaakvoerder, bestuurder, beherend vennoot of anders, en mag deze ondernemingen alle medewerking verlenen, zowel door het verstrekken van leningen, waarborgen of op enige andere wijze.

De vennootschap mag geld lenen op eender welke manier, behalve door middel van openbaar aanbod. Ze mag overgaan doch enkel bij middel van private plaatsing, tot de uitgifte van obligaties en andere titels ter vertegenwoordiging van leningen of vorderingen. De vennootschap mag fondsen lenen.

Ze mag waarborgen en zekerheden verstrekken aan derden om haar verplichtingen of de verbintenissen van haar filialen, verbonden ondernemingen of op elke andere vennootschap te waarborgen. De vennootschap mag hypotheken, pandrechten of andere zekerheden vestigen op geheel of deel van haar vermogen.

De vennootschap mag op een allesomvattende wijze, alle technieken en instrumenten gelinkt aan haar investeringen gebruiken met het oog op een efficiënt beheer, waaronder ook begrepen technieken en instrumenten bestemd om zich te beschermen tegen intrestschommeingen en andere risico's.

De vennootschap mag alle commerciële en financiële verrichtingen stellen alsook elke andere verrichting die verband houdt met roerende en onroerende goederen, en die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het verwezenlijken van haar doel, of daartoe bijdragen, waaronder investeringen in de vastgoedsector en in het algemeen aile onroerend goed verrichtingen.'

De bestuurders van de overnemende vennootschap, hetzij de NV 'ALDERAMIN' en van de overgenomen

vennootschappen 'FRAKA-WILO' en 'KOINON' zijn;

. de Heer DE NOLF Hendrik wonend te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat 1;

2.Mevrouw CLAEYS Lieve, wonend te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat 1;

k

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

3.de heer DE WOLF Francis, wonend te 8790 Waregem, Harelbekestraat 44;

4,mevrouw DE WOLF Katrien, wonend te 8510 Kortrijk, Argendaalstraat 36;

5.de heer DE NOLF William, wonend te 8500 Kortrijk, Cannaertstraat 5;

6,de heer DE NOLF Louis, wonend te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat 1.

De bestuurders van de over te nemen vennootschap, de NV 'DE PUBLIGRAAF', zijn:

1.Mevrouw DE CLERCK Marie-Thérèse, wonend te 8890 Moorslede, Kasteeldreef 1;

2.de Heer DE NOLF Hendrik wonend te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat 1;

3.Mevrouw CLAEYS Lieve, wonend te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat 1;

4.de heer DE NOLF Francis, wonend te 8790 Waregem, Harelbekestraat 44;

6.Mevrouw DE NOLF Katrien, wonend te 8510 Kortrijk, Argendaalstraat 36;

6.de heer DE NOLF William, wonend te 8500 Kortrijk, Cannaertstraat 5;

7.de heer DE NOLF Louis, wonend te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat

8. de naamloze vennootschap FRAKA-WILO, met zetel te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat 1, met vaste

vertegenwoordiger mevrouw CLAEYS Lieve, wonend te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat 1.

De ruilverhouding wordt als volgt bepaald:

1) Honderd eenenzestig duizend honderd vierenzeventig (161.174) volstorte nieuwe aandelen van de naamloze vennootschap ALDERAMIN worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap DE PUBLIGRAAF (behalve aan de aandeelhouder ALDERAMIN), hetzij zesentwintig (26) aandelen van de overnemende vennootschap tegen één (1) aandeel van de over te nemen vennootschap sub 1, zonder opleg in geld.

Aangezien de overnemende vennootschap ALDERAMIN één (1) aandeel bezit op een totaal van zesduizend tweehonderd (6.200) aandelen in de overgenomen vennootschap DE PUBLIGRAAF zal slechts een uitgifte van nieuwe aandelen plaatsvinden tot beloop van de zesduizend honderd negenennegentig (6.199) niet in haar bezit zijnde aandelen. Aldus worden honderd eenenzestig duizend honderd vierenzeventig (161.174) aandelen van de naamloze vennootschap ALDERAMIN aan de andere aandeelhouders van de naamloze vennootschap DE PUBLIGRAAF uitgereikt in ruil voor hun zesduizend honderd negenenennegentig (6199) aandelen.

2) Honderd achtenveertig duizend vierhonderd veertig (148.440) volstorte nieuwe aandelen van de naamloze vennootschap ALDERAMIN worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap FRAKA-WILO, hetzij twaalf (12) aandelen van de overnemende vennootschap tegen één (1) aandeel van de over te nemen vennootschap sub 2, zonder opleg in geld.

3) Zeshonderd en zes (606) volstorte nieuwe aandelen van de naamloze vennootschap ALDERAMIN worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap KOINON (behalve aan de aandeelhouder ALDERAMIN), hetzij driehonderd en drie (303) aandelen van de overnemende vennootschap tegenéén (1) aandeel van de over te nemen vennootschap sub 3, zonder opleg in geld.

Aangezien de overnemende vennootschap ALDERAMIN vierendertig duizend achthonderd zesenveertig (34.846) aandelen bezit op een totaal van vierendertig duizend achthonderd achtenveertig (34.848) aandelen in de overgenomen vennootschap KOINON zal slechts een uitgifte van nieuwe aandelen plaatsvinden tot beloop van de twee (2) niet in haar bezit zijnde aandelen. Aldus worden zeshonderd en zes (606) aandelen van de naamloze vennootschap ALDERAMIN aan de andere aandeelhouders van de naamloze vennootschap KOINON uitgereikt in ruil voor hun twee aandelen.

De aandelen die door de overnemende vennootschap in ruil voor de overgenomen vermogens worden uitgegeven, zullen onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschappen verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap 'ALDERAMIN'.

De datum vanaf wanneer de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 januari 2014, zijnde de datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschappen 'DE PUBLIGRAAF', 'FRAKA-WILO en 'KOINON' boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap 'ALDERAMIN'.

Het vermogen van de over te nemen vennootschap DE PUBLIGRAAF, FRAKA-WILO en KOINON, bevat

onroerende goederen gelegen te België, Frankrijk en Spanje.

De bodemattesten wat de onroerende goederen in België betreft, afgeleverd op 9 en 10 oktober 2013,

luiden als volgt:

"2. Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen warden als er vooraf een oriënterend bodemonderzcek aan de ovAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling : www.overdracht.ovam.be.

Als er bodem' wordt' uitgegraven, afgevoerd of -ontvangen: gelden de regels van grondverzet Meer

informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

te Mechelen, 09 en 10.10.2013

[getekend]

Eddy Van Dyck

afdelingshoofd"

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, en evenmin . houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten toegekend of maatregelen voorgesteld moeten worden.

Aan de B.V. o.v.v.e. C.V.B.A. Deloitte Bedrijfsrevisoren - Reviseurs d'Entreprises, met maatschappelijke zetel ln het Gerechtelijk Arrondissement Brussel te 1831 Diegem, Berkenlaan BB, ingeschreven in het Rechtspersonen register van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer 0429.053.863, en met B.T.W.-nummer BE-0429.053.863, vertegenwoordigd door de heer Mario Dekeyser, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8A, is de opdracht gegeven om het revisoraal verslag op te maken, zoals bedoeld in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen, en dit voor alle bij de fusie door overneming betrokken vennootschappen. De bezoldiging van deze opdracht wordt in gemeen overleg bepaald op 2.500,00 EUR per vennootschap, exclusief BTW, en dit eventueel vermèerderd met de kosten.

Aan de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend in het kader van deze fusie.

Dit fusievoorstel wordt door het bestuursorgaan van elke vennootschap die bij deze fusie betrokken is, uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de bevoegde ; ' rechtbank van koophandel neergelegd.

Hendrik De Nolf en Lieve Claeys

Bestuurders

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vo«,

" e)ehouden aan het Belgisch Staatsblad

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 02.07.2014 14272-0120-026
12/08/2014
ÿþOndernemingsnr : 0508.995.226

Benaming (voluit) :Alderamin

(verkort)

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Kasteelhoekstraat,1

8800 Roeselare

Onderwerp akte :Fusie door overneming - wijziging naam - omzetting in commanditaire vennootschap op aandelen - benoeming statutaire zaakvoerders

Y,Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Maggy 'Vancoppernolle te Kortrijk op 20 juni 2014, die eerstdaags zal

geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk, dat dei

buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap PrAlderamin" onder meer de volgende beslissingen heeft genomen :

E: EERSTE BESLISSING : fusie.

De voorzitter wordt ontslagen van het voorlezen van het fusievoorstel.

a) De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd:: 110ergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel te Gent Afdelingen Ieper en Kortrijk op 24 april 2014, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 mei 2014 onder nummer 14094726 en van 15 mei 2014 onder nummers 14099877, 14099878 en h4099879 en betuigt haar instemming met de verrichting waarbij de:4 :.:over te nemen vennootschappen (de naamloze vennootschap "Fraka-pgilo" met zetel te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat, 1 (belastingl!

op de toegevoegde waarde nummer BE 0429.216.585,

'rechtspersonenregister Gent - Afdeling Kortrijk), de naamloze vennootschap "De Publigraaf", met zetel te 8890 Moorslede, Kasteeldreef, 1 (belasting op de toegevoegde waarde nummer BE:,: 0456.646.504, rechtspersonenregister Gent - Afdeling Ieper) en de naamloze vennootschap "Koinon", met zetel te 8800 Roeselare,

:1<asteelhoekstraat, 1 (ondernemingsnummer 0463.634.363J

'rechtspersonenregister Gent - Afdeling Kortrijk)), bij wijze van

fusie overgenomen worden door de onderhavige vennootschap

naamloze vennootschap "Alderamin").

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de respectieve overgenomen vennootschappen, zonder uitzondering noch kvoorbehoud, onder algemene titel over op de onderhavige::, vennootschap waarvan het kapitaal wordt gebracht van 256.348.260,00 euro op 258.207.415,51 euro.

Tengevolge van deze kapitaalverhoging worden in het totaar 1310.220 nieuwe aandelen uitgegeven in de onderhavige vennootschap,,' zonder aanduiding van nominale waarde.

b) De 310.220 volgestorte nieuwe aandelen zullen omgewisseld

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

. .....

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111finglifill

MONITEUR BELGE NEERGELEGD

- 3 JULI 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL afd. KORTRIJK

5 -08 2014

BELGISCH STAATSBLAD

9E1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

_ _ .....

worden tegen de aandelen van de over te nemen vennootschappen als volgt :

- 161.174 volgestorte nieuwe aandelen van de overnemende' vennootschap worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap "De Publigraaf" andere dan de overnemende: vennootschap, hetzij 26 aandelen van de overnemende vennootschap tegen 1 aandeel van de over te nemen vennootschap "De Publigraaf"H zonder opleg in geld.

- 148.440 volgestorte nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap "Fraka-Wilo", hetzij 12 aandelen van de overnemende vennootschap tegen 1 aandeel van de over te nemen vennootschap "Fraka-Wilo", zonder opleg in geld.

- 606 volgestorte nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap "Koinon" andere dan de overnemende vennootschap hetzij 303 aandelen van de overnemende vennootschap tegen 1 aandeel van de over te nemen vennootschap "Koinon", zonder opleg in geld.

c) De aandelen die door de overnemende vennootschap in ruil voor de overgenomen vermogens worden uitgegeven, zullen onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschappen verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap.

De nieuw uitgereikte aandelen zijn aandelen op naam en zullen vermeld worden in het aandelenregister dat gehouden wordt overeenkomstig artikel 463 en volgende van het wetboek van vennootschappen. Van de inschrijving in dit register worden certificaten afgegeven aan de aandeelhouders.

d) Deze nieuwe aandelen zullen winstgerechtigd zijn met ingang van 1 januari 2014.

e) Vanaf 1 januari 2014 worden de verrichtingen gesteld door de respectieve overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

TWEEDE BESLISSING : vaststelling van de verwezenlijking van de fusie en de verdwijning van de respectieve overgenomen vennootschappen.

De vergadering verzoekt mij notaris vast te stellen dat de overgenomen vennootschappen vanaf heden ophouden te bestaan door de vervulling van de opschortende voorwaarden, vermits de respectievelijke algemene vergaderingen van de overgenomen vennootschappen gehouden op heden, en onmiddellijk voorafgaand aan deze vergadering, samen met de algemene vergadering van deze vennootschap, in onderhavig proces-verbaal het fusievoorstel heeft goedgekeurd.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de beslissingen genomen door de vergadering inderdaad aansluiten bij en conform zijn met de beslissingen over voormeld fusievoorstel genomen in de algemene vergadering van de voornoemde drie overgenomen vennootschappen, waarvan zij het proces-verbaal eveneens heeft opgesteld, onmiddellijk voorafgaand aan deze akte, zodat de fusie tot stand gekomen is en de voornoemde overgenomen vennootschappen opgehouden hebben te bestaan.

DERDE BESLISSING : statutenwijzigingen die voortvloeien uit de fusie.

De vergadering beslist tot aanpassing van de statuten met betrekking tot het kapitaal en het aantal aandelen als volgt :

vervanging van artikel 5 van de statuten door volgende tekst:

Op de laatste blz. van Luik E3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en hareekeffing

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

"Belgisch

Staatsblad

mod 111

"Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op

tweehonderdachtenvijftig miljoen tweehonderdenzevenduizend

vierhonderdvijftien euro eenenvijftig cent (2.58.207.415,51 EUR) vertegenwoordigd door tien miljoen achthonderdvijftigduizend achthonderdeenenzestig (10.850.861) aandelen zonder aanduiding van

nominale waarde, ieder aandeel één/ tien miljoen

achthonderdvijftigduizend achthonderdeenenzestigste van het kapitaal vertegenwoordigend."

De vergadering beslist het doel van de overnemende vennootschap niet aan te passen aangezien de overgenomen vennootschappen geen activiteiten voeren die niet in het doel van de overnemende vennootschap vermeld staan.

ZESDE BESLISSING.

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "Koinon" met ingang van heden.

ZEVENDE BESLISSING.

Verslagen.

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de raad van bestuur dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het verslag van de commissaris over de staat van actief en passief van de vennootschap per 31 maart 2014, hetzij minder dan drie maanden voordien, zoals opgelegd door de artikelen 776 en 777 van het wetboek van vennootschappen.

Iedere aanwezige aandeelhouder erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte

Bedrijfsrevisoren", met zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan, 8B, vertegenwoordigd door de heer Dekeyser Mario, bedrijfsrevisor, luiden als volgt

"Besluit

Het netto-actief is lager dan het kapitaal vermeld in de boekhoudstaat

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2014 opgesteld door het bestuursorgaan van de vennootschap. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief van 204.056 (000) EUR opgenomen ln bovenvermelde staat van activa en passive is 52.292 (000) EUR kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 256.348 (000) EUR.

Kortrijk, 6 juni 2014"

Omzetting in een commanditaire vennootschap op aandelen.

De vergadering beslist de naamloze vennootschap om te zetten in een commanditaire vennootschap op aandelen, met ingang vanaf heden.

De commanditaire vennootschap op aandelen is de voortzetting van de naamloze vennootschap "Koinon" (voorheen genaamd : "Alderamin"), met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa-en passivaposten van de omgezette vennootschap.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 31 maart 2014, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de commissaris.

De 10.850.861 aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Neem en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

1Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

m'A 11.1

vertegenwoordigen worden aan de aandeelhouders toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de naamloze vennootschap.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de aandelen aan de aandeelhouders is de naamloze vennootschap omgezet in een commanditaire vennootschap op aandelen zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

Ontslag raad van bestuur.

De vergadering verleent ontslag op hun verzoek aan de bestuurders van de naamloze vennootschap.

Goedkeuring van de statuten van de commanditaire vennootschap op aandelen.

De vergadering beslist de statuten van een commanditaire vennootschap op aandelen goed te keuren. Deze statuten luiden als volgt :

Artikel één Rechtsvorm - Benaming

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een commanditaire vennootschap op aandelen. Zij draagt de naam : "Koinon".

Artikel twee : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat, 1.

Hij mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering mits naleving van de taalwetgeving en bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap mag, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, zowel in België als in het buitenland, administratieve zetels, bijhuizen, kantoren of agentschappen" oprichten.

Artikel drie : Doel

De vennootschap heeft tot doel het nemen van participaties, onder welke vorm ook, in alle ondernemingen, de verkrijging door aankoop, onderschrijving of op enige andere wijze, alsook de vervreemding door verkoop, ruil of op andere wijze van titels, obligaties, vorderingen, en alle andere waarden, het bestuur, de uitbreiding en het beheer van haar portefeuille.

De vennootschap mag deelnemen aan de oprichting en de ontwikkeling van eender welke financiële, industriële of commerciële onderneming, onder meer bij middel van het uitoefenen van de functie van zaakvoerder, bestuurder, beherend vennoot of anders, en mag deze ondernemingen alle medewerking verlenen, zowel door het verstrekken van leningen, waarborgen of op enige andere wijze.

De vennootschap mag geld lenen op eender welke manier, behalve door middel van openbaar aanbod. Ze mag overgaan, doch enkel bij middel van private plaatsing, tot de uitgifte van obligaties en andere titels ter vertegenwoordiging van leningen of vorderingen. De vennootschap mag fondsen lenen. Ze mag waarborgen en zekerheden verstrekken aan derden om haar verplichtingen of de verbintenissen van haar filialen, verbonden ondernemingen of elke andere vennootschap te waarborgen. De vennootschap mag hypotheken, pandrechten of andere zekerheden vestigen op geheel of deel van haar vermogen.

De vennootschap mag op een allesomvattende wijze, alle technieken en instrumenten gelinkt aan haar investeringen gebruiken met het oog op een efficiënt beheer, waaronder ook begrepen technieken en instrumenten bestemd om zich te beschermen tegen intrestschommelingen en andere risico's.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naamen hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het 'Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden

aan het 'Belgisch Staatsbfad

"



De vennootschap mag alle commerciële en financiële verrichtingen stellen alsook elke andere verrichting die verband houdt met roerende en onroerende goederen, en die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het verwezenlijken van haar doel, of daartoe bijdragen, waaronder investeringen in de vastgoedsector en in het algemeen alle onroerend goed verrichtingen.

Artikel vier

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Het overlijden, het ontslag, de gerechtelijke herroeping of de onbekwaamverklaring van één of meer zaakvoerders maakt geen einde aan de vennootschap.

Behoudens door de rechter kan de vennootschap ondertussen slechts ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen op de wijze voorgeschreven voor statutenwijziging, met goedkeuring van de zaakvoerder(s).

TITEL TWEE : KAPITAAL

Artikel vijf : Geplaatst kapitaal

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt

tweehonderdachtenvijftig miljoen tweehonderdenzevenduizend

vierhonderdvijftien euro éénenvijftig cent (258.207.415,51 EUR).

Het is verdeeld in tien miljoen achthonderdvijftigduizend achthonderdeenenzestig (10.850.861) aandelen zonder vermelding van

nominale waarde, die elk één/ tien miljoen

achthonderdvijftigduizend achthonderdeenenzestigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel tien : bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere statutaire zaakvoerders-vennoten, die hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk zijn voor de verbintenissen van de vennootschap.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zijn zij elk individueel bevoegd voor alle bestuurs- en vertegenwoordigingshandelingen. Werden benoemd tot statutaire zaakvoerders :

- De heer De Nolf Hendrik Maria Joseph, wonende 8800 Roeselare, KasteeIhoekstraat, 1.

- Mevrouw Claeys Lieve Anna Irma Maria, wonende te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat, 1.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de herroeping, de onbekwaamverklaring of het ontslag van een zaakvoerder.

De overblijvende zaakvoerders zullen de vennootschap verder besturen.

Indien er geen zaakvoerders meer zijn, zal de .algemene vergadering samenkomen om één of meerdere statutaire zaakvoerders te benoemen.

Het mandaat van de zaakvoerders wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Artikel elf : bevoegdheid.

De individuele zaakvoerders zijn elk afzonderlijk bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel twaalf : vertegenwoordiging.

Bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder wordt de vennootschap verbonden door ,één zaakvoerder.

Artikel dertien : De jaarvergadering

De jaarvergadering van de vennoten zal ieder jaar gehouden









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

worden in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping en gelegen in de gemeente waar de zetel gevestigd is op de derde dinsdag van de maand juni om zestien uur. Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, dan heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, op hetzelfde uur.

Artikel zeventien: Stemrecht

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Tenzij wanneer de wet of de statuten er anders over beschikken, worden de beslissingen van de algemene vergadering genomen volgens de gewone regels van beraadslagende en beslissende lichamen met eenvoudige meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen weze.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Inzake statutenwijziging, aanwending van het resultaat, benoeming van bijkomende zaakvoerder(s) en handelingen die de belangen van de vennootschap betreffen, kan de algemene vergadering geen beslissing treffen dan met instemming van de zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder heeft vetorecht.

Artikel negentien: Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoering de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de Wetboek van Vennootschappen De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

Artikeltwintig: Bestemming van de winst

Het positief saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de netto-winst uit van een boekjaar.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het overschot der winst wordt door de jaarvergadering bij eenvoudige meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen geregeld, doch slechts met instemming van de zaakvoerders zoals hoger vermeld.

Artikel drieëntwintig : Verdeling

De zuivere opbrengst van de vereffening, na betaling der schulden en lasten van de vennootschap, wordt verdeeld onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

VOLMACHT

De zaakvoerders verlenen bijzondere volmacht aan de naamloze vennootschap "Truncus Wealth", met zetel te 9240 Zele, Spinnerijstraat, 12, of aan één van haar bediende, met name mevrouw Goossens Kristel, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de kruispuntbank der ondernemingen en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de toegevoegde waarde te verzekeren. De aandeelhouders te weten de heren De Nolf Francis, William en Louis en mevrouw De Nolf Katrien werden vertegenwoordigd door de heer De Nolf Hendrik krachtesne een onderhandse volmacht die aan het proces-verbaal gehecht is gebleven.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam an handtekening

Voorbehouden

aan het 'Belglsch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

li I. . .,...

4,

Voor,

behouden

aan hot

*Belgiseh

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Maggy Vancoppernolle

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 20 juni 2014; gecoördineerde tekst van de statuten; verslag van de commissaris nopens de fusie; verslag van de raad van bestuur nopens de fusie; verslag van de commissaris nopens de omzetting; verslag van de raad van bestuur nopens de omzetting.

m'A 11.1

Op de leatste biz. van Luik B vermeiden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)rgen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.05.2013, NGL 26.06.2013 13222-0551-028
24/06/2013
ÿþmou 11.1

Y

Ondememingsnr : 0508.995.226

Benaming (voluit) : Alderamin (verkort) :

Zetel : Kasteelhoekstraat, 1

8800 Roeselare

~o Onderwerp akte : Fusie - kapitaalverhoging - wijziging statuten

'.:Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd?; ;[notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk op 29 mei 2013, die ;;eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te

;:Kortrijk, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze;; 0

:[vennootschap "Alderamin" onder meer de volgende beslissingen heeft;, ;',genomen .

r

W ?[EERSTE BESLISSING : fusie.

11 1- De voorzitter wordt ontslagen van het voorlezen van het

d :`fusievoorstel.

1j[a) De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd;

c 3 ;neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel te Kortrijk;, ij

N i[op 15 april 2013, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch

c [Staatsblad van 26 april 2013 onder het nummer 13065930 en betuigt: N;[haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap;; ';"Erakis", met zetel te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat, 1,;

e ;,(ondernemingsnummer 0508.988.296, rechtspersonenregister Kortrijk), ;;bij wijze van fusie overgenomen wordt door de onderhavige,`;

e ;'vennootschap.

::Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene: ;:titel over op de onderhavige vennootschap waarvan het kapitaal;; c ,,[wordt gebracht van tweehonderdzevenentwintig miljoen euro; 11

pq ;;(227.000.000,00 EUR) op tweehonderddrieëndertig miljoen,;

;;zevenhonderdtachtigduizend euro (233.780.000,00 EUR).

:r. P.

van deze kapitaalverhoging worden

:driehonderdvierenzestigduizend vijfhonderdzesenzeventig (364.576) ,.nieuwe aandelen uitgegeven in de onderhavige vennootschap, zonder;

Ce

e ;;aanduiding van nominale waarde.

:m. i[b) de driehonderdvierenzestigduizend vijfhonderdzesenzeventig 364.576) nieuwe aandelen van de onderhavige vennootschap zullen:; [[omgewisseld worden tegen de tweehonderddrieënzeventigduizend ;:vierhonderdtweeëndertig (273.432) aandelen van de overgenomen:; [;vennootschap in de verhouding van acht (8) aandelen van de [onderhavige vennootschap tegen zes (6) aandelen van de overgenomen;: [vennootschap.

ij Er is geen opleg in geld : _~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIY

1 CE~ RGELEGD

RECHTBANK KOOPi-iANDEL ~' t F6RlJ1(

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

mod 11.1

c) De aandelen die door de overnemende vennootschap in ruil voor de overgenomen vermogens worden uitgegeven, zullen onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap "Alderamin".

De nieuwe uitgereikte aandelen zijn aandelen op naam en zullen vermeld worden in het register van aandelen, dat gehouden wordt overeenkomstig artikel 463 en volgende van het wetboek van vennootschappen. Van de inschrijving in dit register worden certificaten afgegeven aan de aandeelhouders.

d) Deze nieuwe aandelen zullen winstgerechtigd zijn met ingang van: 1 januari 2013.

e) Vanaf 1 januari 2013 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

TWEEDE BESLISSING . vaststelling van de verwezenlijking van de fusie en de verdwijning van de overgenomen vennootschap.

De vergadering verzoekt mij notaris vast te stellen dat, vermits de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap gehouden op heden, en onmiddellijk voorafgaand aan deze vergadering, samen met de algemene vergadering van deze vennootschap, waarvan onderhavig proces-verbaal het fusievoorstel heeft goedgekeurd, de overgenomen vennootschap vanaf heden ophoudt te bestaan, gezien de opschortende voorwaarde werd vervuld.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het besluit genomen door deze vergadering inderdaad aansluit bij en conform is met de beslissingen over hetzelfde fusievoorstel genomen in de algemene vergadering van de overgenomen naamloze vennootschap "Erakis", waarvan zij het proces-verbaal eveneens heeft opgesteld, onmiddellijk voorafgaand aan deze akte, zodat de fusie tot stand gekomen is en de voornoemde overgenomen vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

DERDE BESLISSING : statutenwijziging die voortvloeit uit de fusie. De vergadering beslist tot aanpassing van de statuten met :betrekking tot het kapitaal en het aantal aandelen ingevolge de fusie door vervanging van artikel 5 van de statuten door volgende tekst .

"Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op tweehonderddrieëndertig miljoen zevenhonderdtachtigduizend euro (233.780.000,00 EUR), vertegenwoordigd door negen miljoen vijfhonderdveertienduizend achthonderdenelf (9.514.811) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, ieder aandeel één / negen miljoen vijfhonderdveertienduizend achthonderdenelfde van het kapitaal vertegenwoordigend."

ZESDE BESLISSING : Kapitaalverhoging

VERSLAGEN.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het lezen van de hierna vermelde verslagen gezien elke aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouder erkent volledig kennis te hebben van deze verslagen :

- Verslag van de raad van bestuur in toepassing van artikel 582 2e lid en 602 §1 van het wetboek van vennootschappen;

- verslag van de commissaris opgemaakt in toepassing van artikel 582 2e lid van het wetboek van vennootschappen;

- verslag van de commissaris opgemaakt in toepassing van artikel

602 §1 van het wetboek van vennootschappen.

Het verslag van de commissaris nopens de kapitaalverhoging door

inbreng in natura besluit als volgt:

"Besluit

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden 'lan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap 'Alderamin NV, bestaat uit 3.380 aandelen van de naamloze .vennootschap Koinon NV waarvan de totale waarde 22.568.260,00 EUR bedraagt.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd ,door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in 'natura. De raad van bestuur van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid; de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leiden mathematisch ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.025.830 aandelen van de vennootschap Alderamin NV zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding. Kortrijk, 14 mei 2013"

KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met een bedrag van

tweeëntwintig miljoen vijfhonderdachtenzestigduizend

tweehonderdzestig euro (22.568.260,00 EUR), om het te brengen van tweehonderddrieëndertig miljoen zevenhonderdtachtigduizend euro

(233.780.000,00 EUR) op tweehonderdzesenvijftig miljoen

driehonderdachtenveertigduizend tweehonderdzestig euro

(256.348.260,00 EUR), mits creatie en uitgifte van één miljoen vijfentwintigduizend achthonderddertig (1.025.830) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde te onderschrijven door inbreng in natura aan de prijs van tweeëntwintig euro (22,00 EUR) per aandeel.

Deze nieuwe aandelen zullen van dezelfde rechten en voordelen genieten als de reeds bestaande aandelen, en zullen delen in de winsten vanaf de eerstvolgende winstuitkering.

ZEVENDE BESLISSING : aanpassing van de statuten.

'De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen 'beslissing door de tekst van artikel 5 te vervangen door de ;volgende tekst :

"Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op tweehonderdzesenvijftig 'miljoen driehonderdachtenveertigduizend tweehonderdzestig euro (256.348.260,00 EUR), vertegenwoordigd door tien miljoen

vijfhonderdveertigduizend zeshonderdeenenveertig (10.540.641)

aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, ieder aandeel één/ tien miljoen vijfhonderdveertigduizend zeshonderdeenenveertigste van het kapitaal vertegenwoordigend."

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden \ttan het Belgisch Staatsblad

moe 111

Maggy Vancoppernolle Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 29 mei 2013; gecoordineerde tekst van de statuten; verslag van de commissaris nopens de kapitaalverhoging; verslag van de commissaris nopens de uitgifte beneden fractiewaarde; verslag van de raad van bestuur nopens de kapitaalverhoging en de uitgifte beneden fractiewaarde.

Voor-

,.ehouden

gaan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/04/2013
ÿþRechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat 1

(volledig adres)

Onderwee akte : Neerlegging fusievoorstel inzake de fusie door overneming van de NV 'ERAKIS' door de NV 'ALDERAMIN'

Uit een fusievoorstel opgemaakt op 12 april 2013 door de bestuurders van de NV 'ALDERAMIN' en de 'ERAKIS', conform artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, blijkt het volgende:

De fusie betreft de overname van de NV 'ERAKIS', met zetel te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat 1, ingeschreven in het RPR te Kortrijk onder het nummer 0508.988.296, door de NV 'ALDERAMIN', met zetel te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat 1, ingeschreven in het RPR te Kortrijk onder nummer 0508.995.226, waardoor het gehele vermogen van de NV 'ERAKIS', zowel de rechten als de verplichtingen, zal overgaan op de NV 'ALDERAMIN'.

Het doel van de NV 'ALDERAMIN' en de NV 'ERAKIS' is identiek hetzelfde en is in de statuten als volgt omschreven:

" pe vennootschap heeft tot doel:

"0e vennootschap heeft tot doel het nemen van participaties, onder welke vorm ook in alle ondernemingen, de verkrijging door aankoop, onderschrijving of op enige andere wijze, alsook de vervreemding door verkoop, ruil of op andere wijze van titels, obligaties, vorderingen, en alle andere waarden, het bestuur, de uitbreiding en het beheer van haar portefeuille.

De vennootschap mag deelnemen aan de oprichting en de ontwikkeling van eender welke financiële, industriële of commcerciële onderneming, onder meer bij middel van het uitoefenen van de functie van zaakvoerder, bestuurder, beherend vennoot of anders, en mag deze ondernemingen alle medewerking verlenen, zowel door het verstrekken van leningen, waarborgen of op enige andere wijze.

De vennootschap mag geld lenen op eender welke manier, behalve door middel van openbaar aanbod. Ze mag overgaan doch enkel bij middel van private plaatsing, tot de uitgifte van obligaties en andere titels ter vertegenwoordiging van leningen of vorderingen. De vennootschap mag fondsen lenen.,

Ze mag waarborgen en zekerheden verstrekken aan derden om haar verplichtingen of de verbintenissen van haar filialen, verbonden ondernemingen of op elke andere vennootschap te waarborgen. De vennootschap mag hypotheken, pandrechten of andere zekerheden vestigen op geheel of deel van haar vermogen.

De vennootschap mag op een allesomvattende wijze, alle technieken en instrumenten gelinkt aan haar investeringen gebruiken met het oog op een efficiënt beheer, waaronder ook begrepen technieken en instrumenten bestemd om zich te beschermen tegen intrestschommeingen en andere risico's.

De vennootschap mag alle commerciële en financiële verrichtingen stellen alsook elke andere verrichting die verband houdt met roerende en onroerende goederen, en die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het verwezenlijken van haar doel, of daartoe bijdragen, waaronder investeringen in de vastgoedsector en in het algemeen alle onroerend goed verrichtingen."

De bestuurders van de overnemende vennootschap, hetzij de NV 'ALDERAMIN' zijn:

1,de Heer DE NOLF Hendrik wonend te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat 1;

2,Mevrouw CLAEYS Lieve, wonend te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat 1;

3,de heer DE NOLF Francis, wonend te 8790 Waregem, Harelbekestraat 44;

4,Mevrouw DE NOLF Katrien, wonend te 8510 Kortrijk, Argendaalstraat 36;

5,de heer DE NOLF William, wonend te 8500 Kortrijk, Cannaertstraat 5;

6,de heer DE NOLF Louis, wonend te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat 1,

De bestuurders van de over te nemen vennootschap, hetzij de NV 'ERAKIS', zijn:

1,de Heer DE NOLF Hendrik wonend te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat 1;

2,Mevrouw CLAEYS Lieve, wonend te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat 1;

3,de heer DE NOLF Francis, wonend te 8790 Waregem, Harelbekestraat 44;

Op de laatste blz. van l vcr3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

IIY~~IIV~N9~IIVMI~IWNIN

*13065930

15. 04. 2013

RECHrBgGItte)OpHANlDr;l_ KOMTl,t1<

Mod Watt! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 508.995.226

Benaming

(voluit) : ALDERAMIN

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

"Voor- 4,Mevrouw DE NOLF Katrien, wonend te 8510 Kortrijk, Argendaalstraat 36;

tt'ehouddn 5,de heer DE NOLF William, wonend te 8500 Kortrijk, Cannaertstraat 5;

aan het 6,de heer DE NOLF Louis, wonend te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat 1,

1,Belgisch De ruilverhouding wordt als volgt bepaald 364.576 (driehonderd vierenzestig duizend vijfhonderd zesenzeventig) volstorte nieuwe aandelen van de naamloze vennootschap 'ALDERAMIN' worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap 'ERAKIS', hetzij 8 (acht) aandelen van de vennootschap 'ALDERAMIN' tegen 6 (zes) aandelen van de vennootschap 'ERAKIS'.

Staatsblad De aandelen die door de overnemende vennootschap in ruil voor de overgenomen vermogens worden uitgegeven, zullen onder de aandeelhouders of vennoten van de overgenomen vennootschap verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap 'ALDERAMIN'.

De datum vanaf wanneer de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 januari 2013, zijnde de datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschap 'ERAKIS' boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap 'ALDERAMIN',

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders of vennoten die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten toegekend of maatregelen voorgesteld moeten worden.

Aan de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend in het kader van deze fusie.

Pit fusievoorstel wordt door het bestuursorgaan van elke vennootschap die bij deze fusie betrokken is, uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neergelegd.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

E-lendrik De Nolf en Lieve Claeys Bestuurders

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel d.d, 12 april 2013



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/01/2013
ÿþr,..--,......

~~ti, ~,r-.,te i'9". a ~f 'a

mod 11.1

Luik B ; ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

op de laatste blz.. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24.-12, 2012

D

RECHTBANKKOOPHANDEL

TRUK

MONITEL R BELGE

1.1 -0 ZUM

BELGISCH TAATSBLA I~

JIJIi11iiW~uw~i~iuux~~ni~

1 012677

Ondernemingsnr : O S°S t g95

Benaming (voluit) :Alderamin

(verkort) ;

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kasteelhoekstraat, 1

8800 Roeselare

Onderwerp akte :Vaststelling verplaatsing zetel - aanneming statuten - benoeming bestuurders en commissaris

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Maggy, Vancoppernolle te Kortrijk op 20 december 2012, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Alderamin" onder meer de volgende beslissingen heeft genomen, ter vaststelling van de beslissingen genomen door de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Martine Schaeffer te Luxembourg (Groothertogdom Luxemburg) op 19 december 2012 :

EERSTE BESLISSING.

De vergadering stelt de verplaatsing vast van de zetel. naar België op datum van 19 december 2012 en meer bepaald naar 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat, 1 waardoor de vennootschap bijgevolg aan het Belgische recht is onderworpen.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering stelt vast dat de vennootschap de rechtsvorm heeft aangenomen van een naamloze vennootschap naar Belgisch recht.

DERDE BESLISSING.

De vergadering stelt de aanneming vast van Nederlandstalige statuten van een naamloze vennootschap naar Belgisch recht als volgt:

Artikel 1: Naam en rechtsvorm.

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een, naamloze vennootschap.

Zij draagt de naam "ALDERAMIN".

Artikel 2: Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat, 1.

Hij kan verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied 'en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij eenvoudig besluit van de. ;raad van bestuur, die over alle machten beschikt om de wijziging van dit artikel die hieruit voortvloeit op authentieke wijze vast te stellen en :bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur, administratieve zetels, agentschappen, ateliers, opslagplaatsen en bijhuizen oprichten of opheffen wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3: Doel van de vennootschap.

De vennootschap heeft tot doel het nemen van participaties, onder welke vorm ook, in alle ondernemingen, de verkrijging door aankoop, onderschrijving_- of__.op _=enige-- andere wijaar alsook- do -vervreemding- - door-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 71.1

verkoop, ruil of op andere wijze van titels, obligaties, vorderingen, en alle andere waarden, het bestuur, de uitbreiding en het beheer van haar portefeuille.

De vennootschap mag deelnemen aan de oprichting en de ontwikkeling van eender welke financiële, industriële of commerciële onderneming, onder meer bij middel van het uitoefenen van de functie van zaakvoerder, bestuurder, beherend vennoot of anders, en mag deze ondernemingen alle medewerking verlenen, zowel door het verstrekken van leningen, waarborgen of op enige andere wijze.

De vennootschap mag geld lenen op eender welke manier, behalve door middel van openbaar aanbod. Ze mag overgaan, doch enkel bij middel van private plaatsing, tot de uitgifte van obligaties en andere titels ter vertegenwoordiging van leningen of vorderingen. De vennootschap mag fondsen lenen. Ze mag waarborgen en zekerheden verstrekken aan derden om ;haar verplichtingen of de verbintenissen van haar filialen, verbonden ondernemingen of elke andere vennootschap te waarborgen. De vennootschap mag hypotheken, pandrechten of andere zekerheden vestigen op geheel of deel van haar vermogen.

De vennootschap mag op een allesomvattende wijze, alle technieken en instrumenten gelinkt aan haar investeringen gebruiken met het oog op een efficiënt beheer, waaronder ook begrepen technieken en instrumenten bestemd om zich te beschermen tegen intrestschommelingen en andere risico's.

De vennootschap mag alle commerciële en financiële verrichtingen stellen alsook elke andere verrichting die verband houdt met roerende en onroerende goederen, en die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het verwezenlijken van haar doel, of daartoe bijdragen, waaronder investeringen in de vastgoedsector en in het algemeen alle onroerend goed verrichtingen.

Artikel 4: : Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

De vennootschap kan ontbonden ,worden bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt zoals inzake statutenwijziging.

Artikel 5: Kapitaal van de vennootschap.

Het kapitaal bedraagt tweehonderd zevenentwintig miljoen euro (227.000.000,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door negen miljoen honderdvijftigduizend tweehonderdvijfendertig (9.150.235) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde, die elk één / negen miljoen honderdvijftigduizend tweehonderdvijfendertigste (1/9.150.235e) van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 9: Aard van de aandelen.

De niet volgestorte aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd. De aandeelhouder kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van

zijn aandelen op naam.

Het gedematerialiseerd aandeel worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Artikel 11: Samenstelling van de raad van bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste het minimum aantal leden dat door de wet is voorgeschreven.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor hoogstens zes jaar en kunnen ten allen tijde door haar worden ontslagen.

Artikel 16: Bevoegdheden van de raad van bestuur.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 18: Vertegenwoordiging van de vennootschap.

Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, zijn geldig wanneer zij ondertekend worden hetzij door twee bestuurders die gezamenlijk optreden, hetzij door één gedelegeerd bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.

De raad van bestuur mag bijzondere volmachten verlenen aan één of door modf1.1

personen. De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd meer; deze;

bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

~ Voorbehouden . aan het Belgisch Staatsblad

r

Artikel 20: Bijeenkomst van de algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de derde dinsdag van de maand juni om zestien uur. Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering kan bijeengeroepen worden, telkens het belang van de vennootschap dit vereist en binnen de voorwaarden bepaald door de wet.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping.

Artikel 21: Toelating tot de algemene vergadering.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste vijf werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste vijf werkdagen v6ór de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld. Artikel 26: Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Behoudens in de gevallen voorzien door de wet of deze statuten, worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal effecten dat op de algemene vergadering vertegenwoordigd is.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik worden de eraan verbonden stemrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens andere overeenkomst tussen naakte eigenaar en vruchtgebruiker.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Artikel 30: Bestemming van de winst.

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van die winst wordt ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken, tot het reservefonds opnieuw één tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

De aanwending van het saldo der winsten wordt geregeld door de jaarvergadering bij gewone meerderheid van stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

Artikel 34: Wijze van vereffening.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

Indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

'IERDE BESLISSING.

De vergadering bevestigt dat bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 19 december 2012 voor voornoemde notaris Martine Schaeffer de volgende bestuurders benoemd werden voor de duur van 6 jaar, met ingang vanaf 19 december 2012 :

1. De heer De Nolf Hendrik, wonende te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat, 1;

2. Mevrouw Claeys Lieve, wonende te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat, 1;

3. De heer De Nolf Francis Willy Oda, wonende te 8790 Waregem, Harelbekestraaat, 44;

4. Mevrouw De Nolf Katrien Maria-Theresia Willy, wonende te 8510 Kortrijk, Argendaalstraat, 36;

5. De heer De Nolf William Guido Caroline, wonende te 8500 Kortrijk, Cannaertstraat, 5;

6. De heer De Nolf Louis Pol Dina, wonende te 8800 Roeselare, Kasteelhoekstraat, 1.

'IJFDE BESLISSING.

De vergadering bevestigt dat bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 19 december 2012 voor voornoemde notaris Martine Schaeffer de volgende commissaris benoemd werd voor de duur van 3 jaar, met ingang vanaf 19 december 2012:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Bedrijfsrevisoren", met zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan, 8b, die zal vertegenwoordigd worden door de heer Mario Dekeyser.

ZESDE BESLISSING.

Aan de raad vare bestuur worden alle machten verleend tot uitvoering van de hiervoor genomen beslissingen.

De bestuurders worden daartoe individueel gemachtigd met mogelijkheid tot indeplaatsstelling om:

- alle formaliteiten van bekendmaking te vervullen;

- alle formaliteiten te vervullen bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de kruispuntbank ondernemingen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 20 december 2012; gecoördineerde tekst van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 14.08.2015, NGL 27.08.2015 15564-0117-043

Coordonnées
KOINON

Adresse
KASTEELHOEKSTRAAT 1 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande