KOMBOEFARMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KOMBOEFARMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.993.346

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 07.07.2014 14278-0421-013
26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 21.08.2013 13444-0371-012
02/02/2012
ÿþMal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ogyz- qq3

KOMBOEFARMA

111

+iaazesea*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

NEERGELEGD

IIW

f

16. 01, 2012

efttgBAN K KOOPHANDEL KOP1-PIJK

MONITEUR BELGE

2 5 -01- 2012 BELGISCH~~,~r~~,,:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel : 8800 Roeselare, Hoogleedsesteenweg 346

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

UIT DE AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE MOURIAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout, Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666.440 te Torhout op dertien januari tweeduizend en twaalf.

BLIJKT DAT :

de heer FOLLEBOUT Daniël Rene Odiel, apotheker, geboren te Roeselare op een'en'twin-'tig mei negentien-'honderd een-'en-'vijf-"tig, en zijn echtgenote mevrouw CREUS Christel Ginette, onderwijzeres, geboren te Roeselare op zeven december negentienhonderd vijf-'en'vijf'tig, wonende te 8810 Lichtervelde, Oude Bruggeweg 6, en gehuwd onder het beheer van het wettelijk stelsel bij ontstentenis aan huwelijkskontrakt, gewijzigd, zonder wijziging van het stelsel, blijjkens akte verleden voor notaris Christophe Mouriau de Meulenacker te Torhout op negen december tweeduizend en negen, naar hun verklaring tot op heden noch gewijzigd noch bevestigd.

Een besloten vennootschap met beperk-'te aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming KOMBOEFARMA met zetel te 8800 Roeselare, Hoogleedsesteenweg 346.

De vennootschap heeft tot doel :

I. zowel in het binnen- als in het buitenland, onder welke vorm en op welke wijze ook, en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

1) Het oprichten, overnemen en uitbaten van apotheken, aankoop en verkoop, in- en uitvoer, fabricatie in 't groot en in 't klein van scheikundige, farmaceutische en parafarmaceutische artikelen;

2) de handel in kruiden, drogisterij-, parfumerie-, schoonheids-, toilet-, verband-, dieet-, laboratorium-, optische en onderhoudsartikelen en aanverwante producten of diensten;

3) het ondernemen van industriële en klinische ontledingen;

4) iedere handelsbedrijvigheid welke met de gezondheidszorg verband houdt, in de ruimste zin genomen;

5) het waarnemen van bestuursmandaten, begeleiding, management en consultancy in de geneesmiddelen-en apotheeksector.

6) de productie, verdeling zowel als groot - of klein handel van KOMBOUCHA drank en afgeleide producten.

Deze opsomming is niet beperkend.

Il. Voor eigen rekening, zal de vennootschap volgend doel hebben:

1) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen : alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, als mede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

2) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaand of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

Getiou'rn aan het Belgisch

Staatsblad

uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal voldaan zijn.

Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap alle nijverheids-, handels- financiële roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar maatschappelijk doel betrekking . hebben of die van aard zouden zijn de verwezelijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

. De vennootschap kan eveneens belangen hebben door middel van inbreng, afstand, samensmelting of op gelijk welke andere manier in andere vennootschappen of gelijkaardige ondernemingen of van aard om rechtstreeks of onrechtstreeks de ontwikkeling der zaken te bevorderen, Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in aile vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, za! de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf de neerlegging van de onderhavige akte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHT.TIEN'DUI-.ZEND ZES'HON'DERD EURO (18.600,00 EUR) verdeeld in gelijke aandelen zonder nominale waarde, die een éénhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig onderschreven en volgestort in speciën, door de voornoemde heer en mevrouw Daniël FOLLEBOUT-CREUS.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd , is. Het mandaat is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden ; bijeengeroepen op éénentwintig mei van ieder jaar om zestien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, ; wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gebouden. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve eénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. Het batig saldo van de veref-'fening zal onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

De sluiting van het eerste boekjaar wordt vastgesteld op éénendertig december tweeduizend en twaalf. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en dertien.

Tot niet-statutair zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap: de heer Daniël FOLLEBOUT, apotheker, wonende te 8810 Lichtervelde, Oude Bruggeweg 6. Het mandaat is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAREND UITTREKSEL

voor registratie

(Get.) Christophe MOURIAU de MEULENACKER, notaris te Torhout.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Afschrift van de oprichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{c)n(en) " bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 27.07.2015 15357-0168-013

Coordonnées
KOMBOEFARMA

Adresse
HOOGLEEDSESTEENWEG 346 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande