KONINGS PATRICK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KONINGS PATRICK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 562.947.517

Publication

23/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111,11111EIJ 111

Nedergebel ter prIffiss van,le

rechtbank vn koophendel ?ge afdeling te Oeslandi

ST/V\T3nl

AONITEUR

1 6 -10- 21'Al

y ........

Ondernemingsnr : Li .7547 Benaming

(voluit) : KONINGS PATRICK (verkort) .

Rechtsvorm Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel Groenendijkstraat 13, 8450 Bredene

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit akte verleden voor Meester Bruno VAN DAMME, plaatsvervangend notaris, aangesteld ter vervanging van Meester Bernard Muylle, notaris met standplaats te Middelkerke, bij beschikking van de ondervoorzitter van de rechtbank van eerste aanleg West-Vlaanderen, afdeling Brugge, van drieëntwintig juni tweeduizend veertien, op drieëntwintig september tweeduizend veertien, nog te registeren, houdende de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KONINGS PATRICK" met zetel te 8450 Bredene, Groenendijkstraat 13, dat

1) door de volgende persoon een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht:

,De heer KONINGS Patrick Wilhelmus Johannes, geboren op dertien juni negentienhonderd

negenenzeventig te Veghel, ongehuwd, wonende te 8450 Bredene, Groenendijkstraat 13,

2) de vennootschap de naam "KONINGS PATRICK" draagt

3) de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8450 Bredene, Groenendijkstraat 13

4) de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf datum van neeriegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte;

5) de vennootschap tot doel heeft:

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen: de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, catering, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Dit alles in de meest ruime zin.

6) het kapitaal van de vennootschap achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) bedraagt.

Het is verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde, met een breukwaarde van

één/duizendste ieder, allen onderschreven door de heer Konings Patrick, voornoemd, volledig volstort.

7) De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot. Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Tot gewone zaakvoerder wordt voor onbeperkte duur benoemd: de heer KONINGS Patrick, voornoemd.

Op de laatste lz van Luik B vermelden . Recto- Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

-

r

Voor- Ï3') I:)e gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweeëntwintig december om vijftien uur. Indien die dag een wettelijke feestdàg is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

behoude De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op tweeëntwintig december tweeduizend vijftien.

n aan het 9) Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uitrekel van de oprichtingsakte tot dertig juni tweeduizend vijftien.

Rpinicrh 10) Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding tot ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gere enreerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het rietto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgende de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

11) De vennootschap neemt, met toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITREKSEL.



Op de laatste blz. van .Vilk B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/12/2014
ÿþe

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie v- + + - akte

i 1 AI

+19218359"

Ondernemingsnr : 0562.947.517

Benaming

(voluit) KONINGS PATRICK

(verkort)

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Groenendijkstraat 13, 8450 BREDENE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verslagen neerlegging quasi-inbreng

Verslag van de zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor bij het verkrijgen van belangrijke vermogensbestanddelen van de zaakvoerder in toepassing van artikel 220 van het Wetboek van Vennootschappen.

Getekend,

Patrick KONINGS,

zaakvoerder

02/02/2015
ÿþMod Word 11 I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

Ondernemingsnr : 0562.947.517

Benaming

(voluit) : KONINGS PATRICK

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Groenendijkstraat 13, 8450 Bredene

(volledig adres)

Onderwerp akte : rechtzetting publicatie oprichting

In het uittreksel van de oprichtingsakte van de BVBA KONINGS PATRICK, neergelegd op de rechtbank van koophandel Gent, afdeling Oostende dd. 24/09/2014 werd onder punt 9) verkeerdelijk vermeld dat het boekjaar van de vennootschap eindigt op dertig september.

Het boekjaar van de vennootschap zal ingaan om één juli en eindigt op dertig juni van het daarópvolgende jaar.

Meester Philippe DE JONGHE, plaatsvervangend notaris, aangesteld ter vervanging van Meester Bernard Muylle, notaris met standplaats te Middelkerke, bij beschikking van de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg West-Vlaanderen, afdeling Brugge, van tweeëntwintig december tweeduizend veertien

!Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

r

Voor- 11111111[11f1

behoud

n

aan het

Belgiscl





il

eeáeettniik" ml4ulkomfifflferr:: einte.2:: ittriegrrieiat eiedleiiiled-tillfflrre*rtlesiP,.tttejileeldierrédeoleee

iteteelei diffl rreittrttteefegrl effl e lyeti eakt e m+ttetvege etp

~:. teers1 effi ftate%iiie

19/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 22.12.2015, NGL 13.01.2016 16013-0519-013

Coordonnées
KONINGS PATRICK

Adresse
GROENENDIJKSTRAAT 13 8450 BREDENE

Code postal : 8450
Localité : BREDENE
Commune : BREDENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande