KONINKLIJKE FOOTBALL CLUB LENDELEDE SPORT, AFGEKORT : K.F.C. LENDELEDE SPORT

Association sans but lucratif


Dénomination : KONINKLIJKE FOOTBALL CLUB LENDELEDE SPORT, AFGEKORT : K.F.C. LENDELEDE SPORT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 412.628.397

Publication

09/10/2014
ÿþ MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Y II



BELGISCH STAATSBLAD

NEERGELEGD

-1 SEP. 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL eitithifd. KORTRIJK

MONITE

R BELGE

02-10

- 2014

Ondernemingsnr : 0412.628.397

Benaming

(voluit) : K.F.C. LENDELEDE SPORT

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : BRUGSESTEENWEG 50 te 8531 HULSTE

Onderwerp akte : wijziging statuten - nieuwe versie gecoördineerde statuten - ontslag en aanstelling nieuwe bestuurders + toewijzing functies

L Ontslag en aanstelling nieuwe effectieve leden, aanstelling bestuurders en toewijzen functies.

De buitengewone algemene vergadering van 1910812014, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid heeft in haar zitting:

- het ontslag uit de raad van bestuur en ontslag a.ls effectief lid aanvaard van de heer Mario Cagliostro

Brugsesteenweg 50, 8531 Hulste ingevolge overlijden. 6I.141&Gt

- het ontslag uit de raad van bestuur en ontslag als effectief lidanvaard van de heer Patrick Duyvejonck,

Kortrijkstraat 4, 8860 Lendelede ingevolge overlijden. dd .-t& oS 1$S4Lj

- de volgende personen aangesteld als effectief lid en bestuurder van de VZW K.F.C, LENDELEDE SPORT:

de Heer Mostaert Rik, 2810711965, Vlasbloemstraat 7, 8860 Lendelede

de Heer Verbeke Filip, 1011111961, Rozebeeksestraat 59, 8860 Lendelede

Mevrouw Demaeght Kelly, 05/1011983, Brugsesteenweg 50, 8531 Rulste

de Heer Jo Viaene, 18/02/1969, Heulsestraat 22, 8860 Lendelede

de Heer Chris Cornelissen, 0910711964, Izegemsestraat 49, 8860 Lendelede

- de volgende personen aangesteld als effectief lid van de VZW K.F.C. LENDELEDE SPORT: de Heer Angelo Van Parijs, 11/10/1973, Kasteelgoed 12, 8860 Lendelede

Onmiddellijk daarop heeft de Raad van Bestuur besloten de volgende functies toe te wijzen:

- Voorzitter: de heer Jo Viaene

- Clubvoorzitter: de heer Gino Ryckaert

- Secretatris- Penningmeester: de heer Rik Mostaert

- Gerechtigd correspondent KBVB: de heer Rik Mostaert

betuurders: de heren Kurt Vansteenkiste, Chris Comelissen, Davy Pattyn, Marcel Vanhee, Filip Verbeke en mevrou Kelly Demaeght

II. WIJZIGING STATUTEN

De buitengewone algemene vergadering heeft besloten de statuten op een aantal punten te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen met de recente wetswijziging inzake vzw's.

Alle voorgestelde wijzigingen worden integraal goedgekeurd.

ARTIKEL 1.

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam Koninklijke Football Club Lendelede Sport, afgekort K.F.C. LENDELEDE SPORT, hier verder genoemd, "de vereniging". Alle akten, fakturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken die uitgaan van de vereniging vermelden de naam van de vereniging,; onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of door de afkorting "vzw", en het adres van de zetel van de vereniging.

ARTIKEL 2.

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te 8531 Hulste, Brugsesteenweg 50.

De vereniging resorteert onder het gerechterlijk arrondissement West-Vlaanderen. Iedere verandering van: zetel moet worden neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel met het oog op de:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOo 2.2

bekendmaking ervan in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad. Alle stukken voorgeschreven door de vzw-wet

worden neergelegd in het dossier bijgehouden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van het

voornoemd gerechterlijk arrondissement.

ARTIKEL 3.

De vereniging heeft tot doel de lichamelijke opvoeding bij haar aangesloten leden te bevorderen door het

beoefenen van sport, de voetbalsport in het bijzonder, en dit zowel in open lucht als in zaal.

De vereniging kan alle rechtshandelingen en daden stelten, alle middelen aanwenden die tot de

verwezenlijking rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen, waaronder voornamelijk

- het inrichten van sportwedstrijden, sportstages en tornooien,

- het huren of verwerven van om het even welke roerende of onroerende goederen, het in gereedheid brengen en het uitbaten van sportvelden;

- het stichen en uitbaten van drankgelegenheden, spijshuizen en het uitgeven van tijdschriften, dagbladen, websites, cd-rom's, dvd's en sportpublicaties.

- het organiseren van alle mogelijke manifestaties, zoals bals, fuiven, tentoonstellingen, rondleidingen, workshops en dergelijke meer.

de vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald is ondermeer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten afsluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen. In het kader van het realiseren van haar doel kan de vereniging zelfs daden van koophandel stellen. De vereniging mag tevens alle roerende en onroerende goederen verwerven, behouden, verkopen onder welke vorm dan ook (eigendom, naakte eigendom, vruchtgebruik, bruikleen,....). De vereniging mag, op algemene wijze, hetzij rechtstreeks, hetzij door middel van afstand, van aanbrengst, van samensmelting, van deelneming, van financiële tussenkomst, van aankoop van aandelen, of op elke andere wijze, zich interesseren in alle sportondernemingen en alle daarmee in verband staande nijverheden.

ARTIKEL 4

de vereniging heeft de hoedanigheid van lid (stamnummer 4827) van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (verder afgekort KBVB) en verbindt zich ertoe de statuten en de reglementen van de KBVB,van de FIFA en de UEFA na te leven. Elke bepaling van deze statuten die strijdig zou zijn met het reglement van de KBVB, de FIFA en de UEFA wordt ten aanzien van deze laatste ais nietig beschouwd en van generlei waarde wat hen betreft. De vereniging verbindt er zich bovendien toe de principes van loyauteit, integriteit en van sportieve geeest als uitdrukking van de fair play na te leven.

Na uitputting van de statutaire procedure worden alle geschillen inzake het bestuur van de vereniging dewelke in haar schoot ontstaan en voortvloeien uit de toepassing van het reglement van de K.B.V.B. ter beslechting voorgelegd aan een scheidsrechterscollege, samengesteld uit drie leden van de Rechtscommissie.

Elk geschil met betrekking tot de FIFA-statuten, en -reglementen, en -richtlijnen zal voorgelegd worden aan de arbitrage-instanties die in haar schoot zijn opgericht. Elk hoger beroep tegen een definitieve en dwingende beslissing van de FIFA zal voorgelegd worden aan de arbitrage van de TAS 'Arbitragecommissie voor de sport' te Lausanne (Zwitserland).

ARTIKEL 5

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur, doch kan evenwel te allen tijde ontbonden worden.

- LEDEN

ARTIKEL 6

De vereniging telt effectieve en toegetreden leden. Met de term "lid" en "leden" wordt uitdrukkelijk werwezen

naar een effectief lid of naar effectieve leden.

ARTIKEL 7

Het aantal leden is onbeperkt, maar de vereniging telt minstens drie effectieve leden, Alleen de effectieve leden bezitten het lidmaatschap in de zin van de Wet:, zij hebben aanwezigheids- en stemrecht op de Algemene vergadering der leden.

De bevoegdheid nieuwe leden aan te nemen komt uitsluitend toe aan de Algemene Vergadering. Ais effectief lid kan tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke persoon boven de leeftijd van 18 jaar die als zodanig door de Raad van Bestuur wordt voorgedragen. De toetreding, met vermelding van de naam van het voorgedragen effectieve lid, moet in de agenda van de Algemene Vergadering vernield staan. De leden zijn verplicht de statuten en het huishoudelijjk reglement van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na te leven en de belangen van de vereniging of van één van haar organen niet te schade. De leden zijn niet verplicht een lidmaatschapsbijdrage te betalen. Zij zetten zich in voor de vereniging met hun bekwaamheid en hun toewijding.

ARTIKEL 8

Op de zetel van de vereniging wordt door de Raad van Bestuur een register van leden gehouden, Dit register vermeldt de naam, de voornamen en de woonplaats van de leden, Bovendien moeten alle beslissingen betreffende toetreding, uittreding of uitsluiting van leden door toedoen van de Raad van Bestuur in dit register worden ingeschreven binnen de acht dagen nadat hij van de beslissing in kennis is gesteld.

ARTIKEL 9

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Elk lid kan te allen tijde ontslag nemen uit de vereniging per gewone brief aan de Raad van Bestuur. Een lid kan slechts uit de vereniging worden uitgesloten door de Algemene Vergadering en dit met een meerderheid van twee derden van de stemmen.

In afwachting van de beslissing omtrent de uitsluiting van een lid kan de Raad van Bestuur het lidmaatschap schorsen van de persoon die de in artikel 6 vermelde verplichtingen op ernstige wijze schendt. De schorsing zal per aangetekende brief worden meegedeeld aan het betrokken lid. Zij kan maximaal zes weken duren, binnen de welke termijn de Algemene Vergadering moet bijeenkomen om over de uitsluiting van het betrokken lid te beraadslagen. De uitsluiting, met vermelding van de naam van het betrokken lid, moet uitdrukkelijk in de agenda van de oproepingsbrief voor deze Algemene Vergadering vermeld staan.

Op deze bijeenkomst behoudt het betrokken lid al zijn lidmaatschapsrechten en krijgt de mogelijkheid zich tegenover de Algemene Vergadering te verdedigen. Besluit de Algemene Vergadering om niet tot uitsluiting over te gaan, dan vervalt van rechtswege de schorsing van het lid en wordt deze geacht nooit te hebben plaats gehad.

Besluit de Algemene Vergadering tot uitsluiting, dan wordt dit per aangetekend schrijven aan het uitgesloten lid meegedeeld zonder dat de Algemene Vergadering haar beslissing moet motiveren. Het uitgesloten lid heeft geen verhaal tegen de beslissing van de Algemene Vergadering. Het lidmaatschap eindigt automatisch door het overlijden van het lid.

Ontslagnemende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen recht op het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding vorderen van gestorte bijdragen of gedane inbrengen.

ARTIKEL 10

De bevoegdheid om toegetreden leden aan te nemen, komt uitsluitend toe aan de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur kan inhoudelijke of formele voorwaarden bepalen onder dewelke natuurlijke personen als toegetreden leden kunnen worden aangenomen. De Raad van Bestuur beslist discretionair en zonder verdere motivatie waarom al dan niet een kandidaat aanvaard wordt.

Een toegetreden lid van de vereniging is in zijn hoedanigheid aangesloten lid van de K.B.V.B. Elke kandidaat-toegetreden lid van de vereniging zal bijgevolg het aansluitingsformulier of een gelijkaardig transferformulier, zoals voorzien in de reglementen van de K.B.V.B., ondertekenend De toetreding is definitief van zodra de K.B.V.B. de aansluiting bij de vereniging aanvaard heeft.

Het jaarlijks lidgeld voor de toegetreden leden wordt bepaald door de Raad van Bestuur. De toegetreden leden zijn verplicht de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging, alsook de besluiten van haar organen na te leven en de belangen van de vereniging of één van haar organen niet te schaden.

Zij kunnen niet deelnemen aan de Algemene Vergadering en hebben geen stemrecht. De Raad van Bestuur beslist soeverein over de uitsluiting of schorsing van een toegetreden lid. De toegetreden leden hebben enkel die rechten en plichten die in deze statuten werden omschreven en deze die ze hebben op basis van de Wet of van de besluiten genomen in uitvoering van de Wet. Ontslagnemende of uitgesloten toegetreden leden en hun rechtsopvolgers hebben geen recht op het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave vorderen van gestorte bijdragen of gedane inbrengen.

IV. - DE RAAD VAN BESTUUR

ARTIKEL 11

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van minimum drie bestuurders.

Het aantal bestuurders moet in elk geval altijd lager zijn dan het aantal effectieve leden van de vereniging.

Zijn er slechts drie effectieve leden, dan zijn er verplicht twee bestuurders.

De bestuurders handelen als een college.

Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering en zijn te allen tijde door deze afzetbaar.

Alle bestuursmandaten binnen de vereniging zijn van onbepaalde duur en onbezoldigd, tenzij de Algemene

Vergadering anders zou bepalen. Onkosten voortvloeiend uit bijzondere opdrachten worden door de vereniging

gedragen mits voorlegging van een gedetailleerde staat en mits goedkeuring door de Raad van Bestuur.

ARTIKEL 12

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde termijn.

Zo door vrijwillig ontslag het aantal bestuurders is teruggevallen onder het wettelijk minimum, dan blij(ft)ven

de betrokken bestuurder(s) in functie tot dat in (zijn) hun vervanging is voorzien.

Elke bestuurder kan steeds vrijwillig ontslag nemen middels een aangetekend schrijven gericht aan de

vereniging.

Artikel 13

De Raad van Bestuur kiest uit zijn leden een Voorzitter, een Clubvoorzitter, een Secretaris-penningmeester en elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is. Een bestuurder mag meer dan één functie bekleden.

Artikel 14

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD22

De Raad van Bestuur komt tweemaandelijks bijeen op een datum vastgelegd op de voorgaande vergadering van de Raad. De Raad van Bestuur kan door de Voorzitter bijeengeroepen telkens daartoe een noodzaak of opportuniteit bestaat of op verzoek van één der bestuurders.

De Voorzitter zit de Raad van Bestuur voor, in geval de Voorzitter verhinderd is, wordt zijn taak waargenomen door de Clubvoorzitter.

De Raad van Bestuur kan slechts geldig beslissen wanneer de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de Voorzitter of van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

Bijstand door derden op de vergadering van de Raad van Bestuur is niet toegelaten, tenzij de Raad van Bestuur dit beslist op haar vergadering, Van elke vergadering worden notulen opgemaakt die ondertekend worden door de Voorzitter of diegene die hem vervangt en die ingeschreven worden in een daartoe bestemd register. De uittreksels die moeten worden overgelegd en al de andere akten worden ondertekend door de secretaris.

In uitzonderlijke gevallen, bij dringende noodzakelijkheid en wanneer het belang van de vereniging dit vereist, zullen de besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

Artikel 15

De Raad van Bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt haar in en buiten rechte. Alle bevoegdheden die de Wet niet uitdrukkelijk verleent aan de Algemene Vergadering worden toegekend aan de Raad van Bestuur.

Artikel 16

De Raad van Bestuur vaardigt aile huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt. Met uitzondering van hetgeen het derde lid bepaalt, wordt de vereniging betreffende alle handelingen van dagelijks bestuur geldig vertegenwoordigd door de Voorzitter, de Clubvoorzitter of de Secretaris-penningmeester, die alleen kunnen handelen, Alle documenten en handelingen tegenover de BTW-administratie, alsook de aangifte in de Rechtspersoonlijkheid, worden geldig ondertekend door de Secretaris-penningmeester of de Voorzitter. Voor alle handelingen van dagelijkse briefwisseling en sportief beleid tegenover de K.B.V.B, wordt de vereniging geldig vertegenwoordigd door de Gerechtigde Correspondent.

Artikel 17

Voor alle handelingen die de handelingen van dagelijks bestuur overstijgen onder andere ten aanzien van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, is de vereniging slechts geldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders. Eén van de bestuurders moet de Voorzitter, de Clubvoorzitter of de Secretaris-penningmeester zijn. Bestuurders die namens de Raad van Bestuur optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of enige machtiging.

Artikel 18

De bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen kan door de Raad van Bestuur bij eenvoudig besluit worden overgedragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die afzonderlijk optreden.

De bevoegdheden van de bovengenoemde personen wordt precies afgebakend door de Raad van Bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt. Het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang door de Raad van Bestuur worden ingetrokken.

Artikel 19

De vereniging is aansprakelijk voor de fouten die kunnen worden toegerekend aan haar aangestelden of aan de organen waarvoor zij handelt. Onverminderd artikel 26 septies van de VZW-wet gaan de bestuurders geen enkele persoonlijke verplichting aan inzake de verbintenissen die vereniging aangaat. De personen die met het dagelijks bestuur zijn belast, gaan geen enkele persoonlijke verplichting aan inzake de verbintenissen die de vereniging aangaat.

Artikel 20

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechterlijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de Raad van Bestuur behoort, moet hij dit mededelen aan de andere bestuurders voor de Raad van Bestuur het besluit neemt. De bestuurder met het tegenstrijdig belang verwijdert zich uit de vergadering en onthoudt zich van de beraadslaging en de stemming over de aangelegenheid waarop het betrekking heeft, Deze procedure heeft geen toepassing op gebruikelijke verrichtingen die marktconform plaatsgrijpen,

Artikel 21

De benoeming of de ambtsbeëindiging van de bestuurders, van de personen aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen, van de personen die gemachtigd zijn om de vereniging te vertegenwoordigen moet worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en moet binnen de dertig dagen na de neerlegging bekend gemaakt warden in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Titel V.  De Algemene Vergadering

Artikel 22

De Algemene Vergadering bestaat uit aile effectieve leden van de vereniging en wordt voorgezeten door de Voorzitter van de Raad van Bestuur of, bij diens afwezigheid door de Clubvoorzitter. leder lid heeft het recht de vergadering bij te wonen of kan zich laten vertegenwoordigen door een ander effectief lid. leder lid kan slechts één ander effectief lid vertegenwoordigen. Een lid Kan nooit vertegenwoordigd worden door een derde. Eén lid mag, mits toelating van de Raad van Bestuur, bijgestaan worden door een advocaat of raadsman als het over een agendapunt gaat waar hij als lid persoonlijk bij betrokken is. leder lid beschikt over één stem op de Algemene Vergadering.

Artikel 23

De Algemene Vergadering bezit de machten die haar uitdrukkelijk zijn toegekend door de Vzw-wet of de

statuten.

De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor

1° de wijziging van de statuten;

2° de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

3° de kwijting van de bestuurders;

4° de goedkeuring van de begroting en de jaarrekening;

5° de ontbinding van de vereniging;

6° de uitsluiting van een effectief lid;

7° de aanvaarding van een nieuw effectief lid;

8° de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk;

9° de benoeming en afzetting van de commissarissen, het bepalen van hun bezoldiging indien er een

bezoldiging wordt toegekend en de kwijting van de commissarissen;

10° alle gevallen waarin de statuten dit vereisen

Artikel 24

De Algemene Vergadering moet minstens éénmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de jaarrekening van het afgelopen jaar en de goedkeuring van de begroting van het volgende jaar. De Raad van Bestuur bepaalt plaats en datum. Op ieder ogenblik kan een buitengewone Algemene Vergadering worden bijeengeroepen door een beslissing van de Raad van Bestuur of op vraag van minstens een vijfde van de Leden, Iedere vergadering wordt gehouden op de dag, het uur en de plaats vermeld in de oproeping. Alle leden moeten op de vergadering worden uitgenodigd.

Artikel 25

Alle leden worden bij gewone brief uitgenodigd minstens acht dagen voor de Algemene Vergadering.

De uitnodiging wordt ondertekend door de Voorzitter van de Raad van Bestuur. Ze vermeldt dag, uur en

plaats van de Algemene Vergadering.

De oproeping bevat de agenda die wordt vastgelegd door de Raad van Bestuur. Elk voorstel, ondertekend

door ten minste een twintigste van de leden, wordt op de agenda geplaatst.

Bij het nemen van besluiten mag niet van de agenda worden afgeweken.

De Algemene Vergadering kan toch op geldige wijze een beslissing nemen over punten die niet op de

agenda vermeld staan op voorwaarde dat alle leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn en op voorwaarde dat

alle leden hiermee akkoord gaan,

Artikel 26

De beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen behoudens andersluidende bepaling in de VZW-wet of in de onderhavige statuten. Bij staking van stemmen is de stem van de Voorzitter, of bij diens afwezigheid, die van de Clubvoorzitter doorslaggevend.

Artikel 27

Over een statutenwijziging kan de Algemene Vergadering alleen op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer ten minste twee derden van de leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van twee derden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op het doel waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

In geval op een eerste vergadering minder dan twee derden van de Leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheid bedoeld in het tweede of het derde lid ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen de vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

MOD 22

Luik B - Vervolg

Artikel 28

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt die ondertekend worden door de Voorzitter, of bij diens afwezigheid, door de Clubvoorzitter en die ingeschreven worden in een daartoe bestemd register. Uittreksels daarvan worden ondertekend door de Secretaris-penningmeester.

Artikel 29

Iedere wijziging van de statuten moet worden bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgische Staatsblad.

Titel VI.  Inzagerecht leden

Artikel 30

Alle leden kunnen op de zetel van de vereniging, na een vooraf gemaakte afspraak, het register van de leden raadplegen, alsmede alle notulen en beslissingen van de Algemene Vergadering, van de Raad van Bestuur en van de personen, al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden, evenals alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

Titel VII. -- Boekjaar Boekhouding  Neerlegging Jaarrekening

Artikel 31

Het boekjaar van de vereniging loopt van één januari tot eenendertig december.

Artikel 32

Ieder jaar en ten laatste zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar, legt de Raad van Bestuur de jaarrekening van het voorbije boekjaar, alsook de begroting van het volgende boekjaar ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering. Na de goedkeuring van de jaarrekening en de begroting spreekt de Algemene Vergadering zich bij afzonderlijke stemming uit over de kwijting aan de bestuurders,

Artikel 33

De Raad van Bestuur zorgt ervoor dat de jaarrekening, ondertekend door de Voorzitter en de Secretaris-penningmeester of de Clubvoorzitter, en de overige in de VZW-wet vermelde stukken binnen de dertig dagen na goedkeuring worden neergelegd in het verenigingsdossier op de griffie van de Rechtbank van Koophandel,

' Titel V111.  Ontbinding  Vereffening

Artikel 34

Behoudens de gevallen van ontbinding en vereffening van rechtswege kan slechts de Algemene Vergadering tot de ontbinding besluiten op de wijze bepaald in de VZW-wet, in geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering, of bij gebreke daarvan de Rechtbank, één of meer vereffenaars, Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid, alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

Artikel 35

In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging met een gelijkaardig doel of aan een liefdadigheidsinstelling die, met twee derden van de uitgebrachte stemmen, wordt gekozen door Algemene Vergadering die tot de ontbinding besloot.

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, zijn de VZW Wet en de ermee in verband genomen besluiten van toepassing, alsook de algemene wettelijke bepalingen en gebruiken ter zake. SLOTBEPALING

Artikel 36

Deze tekst van de statuten vervangt alle voorgaande.

De buitengewone Algemene Vergadering keurt met volledige unanimiteit de nieuwe versie van de , gecoördineerde statuten goed.

Lendelede, 19 augustus 2014

De Voorzitter Jo Viaene

De Clubvoorzitter Gino Ryckaert

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

06/05/2013
ÿþ Moo 2.2

in de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr : 0412.628.397

Benaming

(voluit) : Koninklijke Football Club Lendelede Sport

(verkort) : K.F.C. LENDELEDE Sport

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Kortrijksestraat 72 te 8860 LENDELEDE

Onderwerp akte : Ontslag ondervoorzitter+ Aanstelling bestuurder + Adreswijziging

De algemene vergadering van 19 APRIL 2013 heeft in haar zitting de ondervoorzitter MARIETTE CATTEEUW ontslagen uit ai haar functies

De algemene vergadering heeft de Heer Mario Cagliostro aangesteld als bestuurder van de VZW K.F.C. LENDELEDE.

De algemene vergadering heeft de Heer Cino Ryckaert, Katteboomstraat 46 te 8870 IZEGEM aangesteld als bestuurder van de VZW KFC LENDELEDE

De algemene vergadering heeft de Heer Kurt Vansteenkiste, Oud Strijderslaan 34 te 8860 LENDELEDE aangesteld als bestuurder

Onmiddellijk daarop heeft de raad van bestuur besloten dat het adres van de maatschappelijke zetel overgebracht wordt naar : BRUGSESTEENWEG 50 te 8531 HULSTE

te Lendelede, 19 april 2013 de sekretaris,

de voorzitter, Patrick Duyvejonck

Mario Cagliostro

u

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

i IIH 131169763*111 I]IN

*10

NEERGELEGD

23. 04. 2013

REGHTB l tsOPHANOn neMe t %

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/03/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

MOD 2.2

NEERGELEGD

25. 02. 2013

HECHTBANK KOOPHANDEL

riffieKORTRIJK



10319111111

u

Ondernemingsnr ; 0412.628.397

Benaming

(voluit) : Koninklijke Football Club Lendelede Sport

(verkort) : K.E.C. LENDELEDE Sport

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Kortrijksestraat 72 te 8860 LENDELEDE

Onderwerp akte ; Wijziging aan de samenstelling van de Raad van Bestuur

De algemene vergadering van 21 februari 2013 heeft in haar zitting de voorzitter JEAN D'HAENE effectief ontslagen ingevolge zijn overlijden.

de raad van bestuur aanvaardt als effectief lid

de Heer MARIO CAGLIOSTRO Brugsesteenweg 50, 8531 HULSTE

de raad van bestuur aanvaardt als effectief lid

Mevrouw MARIETTE CATTEEUW Kortrijksestraat 72, 8860 LENDELEDE

Onmiddellijk daarop heeft de raad van bestuur besloten dat de volgende functies toegewezen worden aan:

- voorzitter Mario Cagliostro

- ondervoorzitter en hulp aan voorzitter Mariette Catteeuw

- sekretaris-penningmeester Patrick Duyvejonck

- Gerecht correspondent KBVB Patrick Duyvejonck

- bestuurslid Davy Pattyn

- bestuurslid Marcel Vanhee

te Lendelede, 21 februari 2013

de voorzitter, de sekretaris,

Mario Cagliostro Patrick Duyvejonck

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

22/06/2015
ÿþMOD 2.2

" , ! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NiONITEU

15 -0

ELGISCH

IIIIIIIIIME1~9~l1111m B

BELGE NEERGELEGD

- 2015

a5. A. 2015

TAATSB~~NT6ÁNK

KOOPHANDEL

 .K.Q~eilififie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0412.628.397

Benaming

(voluit) : K.F.C. LENDELEDE SPORT

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : BRUGSESTEENWEG 50 te 8531 RULSTE

Onderwerp akte : ADRESWIJZIGING t ONTSLAG BESTUURDER

De buitengewone algemene vergadering van 01 juni 2015 heet Mevr. Kelly DEMAEGHT ontslag genomen

ais bestuurder.

het ontslag werd unaniem aanvaard,

er word onmiddellijk besloten om de maatschappelijke zetel over te brengen naar:

HEULSESTRAAT 22 TE 8860 LENDELEDE

De voorzitter,

Jo Viaene

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
KONINKLIJKE FOOTBALL CLUB LENDELEDE SPORT, A…

Adresse
BRUGSESTEENWEG 50 8531 HULSTE

Code postal : 8531
Localité : Hulste
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande