KONINKLIJKE HARMONIE HET GILDEMUZIEK - ROESELARE, AFGEKORT : K.H. HET GILDEMUZIEK

Association sans but lucratif


Dénomination : KONINKLIJKE HARMONIE HET GILDEMUZIEK - ROESELARE, AFGEKORT : K.H. HET GILDEMUZIEK
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 871.774.236

Publication

18/06/2012
ÿþ MDD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

(*n(-~__~._~

II Il'llllR'IIlI01l hl

*12107821*

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

NEERGELEGD

0 7. 06. 2012

l~El+i-i~Î13~~1', r ~~ ~~~-~^---"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0871.774.236

Benaming

(voluit) ; Koninklijke Harmonie Het Gildemuziek, Roeselare

(verkort) : K.H. Het Gildemuziek

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Rijselstraat 7, 8800 Roeselare - België

Onderwerp akte : Wijziging statuten, benoemingen raad van bestuur (en van het dagelijks bestuur), wijziging gemachtigden en wijziging adres hoofdzetel

I Wijziging statuten :

De algemene vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk Koninklijke Harmonie Het Gildemuziek, Roeselare opgericht bij onderhandse akte op datum van 1 februari 2005, heeft op datum van 22 februari 2012, beslist haar statuten, zoals deze gepubliceerd werden in de bijlage tot het Belgische Staatsblad van 8 februari 2005 onder het nummer 05028573 met éénparigheid van stemmen te wijzigen en volledig te vervangen door de volgende nieuwe statuten:

TITEL I: NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL 1, Naam

De vereniging draagt de naam "Koninklijke Harmonie Het Gildemuziek, Roeselare", afgekort "K.H. Het Gildemuziek". Deze naam, gevolgd door "Vereniging zonder winstoogmerk" of "VZW" moet voorkomen op alle documenten uitgaande van de vereniging.

ARTIKEL 2. Maatschappelijke zetel

De vereniging heeft haar maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Het Gemet 25. De zetel kan bij beslissing van de algemene vergadering geplaatst worden naar iedere andere plaats binnen de stad Roeselare. Het correspondentieadres van de vereniging is het adres van de secretaris, De vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Kortrijk.

ARTIKEL 3. Doel

De vzw "Koninklijke Harmonie Het Gildemuziek, Roeselare" heeft tot doel:

-de promotie van de blaasmuziek in het algemeen en in het bijzonder van de v.z.w. "Koninklijke Harmonie Het Gildemuziek Roeselare", als ook haar jeugdensemble de "Roeselaarse Jeugdharmonie"

-het beheer van het patrimonium van de vzw Koninklijke Harmonie Het Gildemuziek, Roeselare -het inrichten van alle mogelijke initiatieven ter ondersteuning van de promotie van de hafabra -het stimuleren van het verenigingsleven en het bevorderen van de sociale contacten.

De vereniging kan meer algemeen aile middelen aanwenden die rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van het doel bijdragen. De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald is, onder meer aile eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

rechtvaardigen. In het kader van het realiseren van haar doel, kan de vereniging zelfs daden van koophandel stellen.

ARTIKEL 4. Duur

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Ze kan te allen tijde worden ontbonden.

TITEL II: LIDMAATSCHAP

ARTIKEL. 5. Soorten (eden

De vereniging bestaat uit enerzijds effectieve leden (zijnde de leden van de algemene vergadering) en anderzijds uit de toegetreden leden.

Alleen de effectieve leden worden als leden in de wettelijke zin beschouwd, en alleen aan hen komt de volheid van lidmaatschap, inclusief het stemrecht op de algemene vergadering toe. Zij zijn niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vereniging en staan niet borg met hun eigen goederen voor de schulden van de vereniging.

De Toegetreden Leden hebben slechts maatschappelijke rechten of verplichtingen in de mate dat zij uitdrukkelijk door deze statuten of door de Algemene Vergadering worden toegekend of opgelegd. Zij genieten enkel van de activiteiten van de vzw. De toegetreden leden zijn lid (actief of passief) van de harmonie.

ARTIKEL 6. Toelatingsvoorwaarden

Zijn Effectieve Leden:

De meerderjarige natuurlijke personen die op voorstel van de Raad van Bestuur, als Effectief Lid worden toegelaten bij beslissing genomen door de Algemene Vergadering, waarop minstens 213 van de Effectieve Leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, bij middel van stemming bij meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde Effectieve Leden. Bij gelijkheid van stemmen is de stem van de voorzitter of van de bestuurder die hem vervangt doorslaggevend. De beslissing door de Algemene Vergadering genomen is onaanvechtbaar. Een potentieel lid kan zijn kandidatuur schriftelijk indienen gericht aan de voorzitter van de Raad van Bestuur, op de maatschappelijke zetel van de VZW,

ARTIKEL 7. Aantal leden

Het aantal Effectieve Leden mag niet lager zijn dan 3. Minstens 3/4 van de Effectieve Leden, inclusief de dirigent en de jeugddirigent, dienen ook Toegetreden lid te zijn (actief of passief aangesloten lid van de harmonie).

ARTIKEL 8. Uittreding

De Effectieve Leden zijn vrij op ieder ogenblik uit de algemene vergadering uit te treden door hun besluit tot uittreding schriftelijk mee te delen ter attentie van de Raad van Bestuur.

ARTIKEL 9. Uitsluiting

De uitsluiting van een Effectief Lid kan slechts uitgesproken worden door de Algemene Vergadering, wanneer 2/3 van de Effectieve Leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Beslissingen ter zake worden genomen met een 2/3 meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

ARTIKEL 10. Lidmaatschapsrechten na uittreding, uitsluiting of overlijden

Het uitgetreden, uitgesloten of overleden Effectief Lid en zijn rechtsopvolger kan geen enkel recht doen gelden op het maatschappelijk vermogen of patrimonium van de VZW. Evenmin heeft het het recht om door zichzelf of rechtsvoorganger gedane inbreng, schenking of gestorte gelden terug te vorderen.

TITEL III: ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 11. Samenstelling

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

MoD 2.2

De Algemene Vergadering bestaat alleen uit Effectieve Leden. Zij wordt voorgezeten door de Voorzitter van de Raad van Bestuur. Bij afwezigheid van de Voorzitter zit de Ondervoorzitter van de Raad van Bestuur de Algemene Vergadering voor.

ARTIKEL 12. Bevoegdheden

De Algemene Vergadering is het hoogste beslissingsorgaan en oefent de bevoegdheden uit die voortvloeien uit de wet, met name:

" De wijziging van de statuten

" De benoeming en afzetting van de bestuurders

" De benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging indien een bezoldiging wordt toegekend.

" De kwijting aan de bestuurders en de commissarissen

" De goedkeuring van de begroting en van de rekeningen

" De ontbinding van de vereniging

" De aanvaarding van nieuwe effectieve leden

" De uitsluiting van een effectief lid

" De omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk

Daarnaast zal de Algemene Vergadering dienen te beslissen over bevoegdheden die haar in deze statuten warden toegekend.

ARTIKEL 13. Bijeenroeping - vertegenwoordiging

De Effectieve Leden worden door de Raad van Bestuur minstens acht kalenderdagen vooraf uitgenodigd op de Algemene Vergadering er wordt ten minste één keer per jaar een algemene vergadering gehouden;

De oproepingsbrief of -email vermeldt de plaats, de dag en het uur van de vergadering en de agendapunten. De voorzitter bepaalt de agenda, rekening houdend met de bijkomende punten die door de effectieve leden minstens twee dagen voor de vergadering bij hem werden ingediend. Geen andere punten kunnen worden behandeld tenzij met de instemming van alle aanwezige en vertegenwoordigde leden voor zover die ten minste 2/3 van het aantal effectieve leden uitmaken.

De algemene vergadering moet worden bijeengeroepen in de gevallen bepaald bij de wet of de statuten of wanneer ten minste 1/5 van de Effectieve Leden erom vraagt en wel binnen de 60 kalenderdagen na het indienen van het verzoek.

De Effectieve Leden mogen zich met een schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een ander Effectief Lid. Evenwel mag geen enkel gevolmachtigde aldus meer dan één ander Effectief Lid vertegenwoordigen.

ART1KEL 14. Beslissingen

Elk Effectief Lid heeft op de Algemene Vergadering recht op één stem. De beslissingen worden genomen bij meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, behalve in de gevallen waarin de wet of de statuten het anders bepalen. Onthoudingen en ongeldige stemmen worden niet meegeteld in de beoordeling van de algemene vergadering.

ARTIKEL 15. Statutenwijziging & ontbinding

Over een statutenwijziging of ontbinding kan de algemene vergadering alleen op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld op de agenda en wanneer ten minste 2/3 van de Effectieve Leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Een wijziging kan alleen worden aangenomen niet een meerderheid van 2/3 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde Effectieve Leden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mob 2.2

Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op het doel of op de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van 4/5 van de

stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde Effectieve Leden.

Ingeval op de eerste vergadering minder dan 2/3 van de Effectieve Leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beslissen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde Effectieve Leden, De tweede vergadering mag niet binnen 15 dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

ARTIKEL 16, Notulen

De beraadslagingen van de Algemene Vergadering worden vastgelegd in notulen die door de aanwezige Effectieve Leden worden getekend, en die worden bewaard op de maatschappelijke zetel waar alle Effectieve Leden en belanghebbende derden er inzage kunnen van nemen,

De in rechte of eiders voor te leggen kopieën of uittreksels worden ondertekend door de voorzitter of door twee leden van de Raad van Bestuur.

TITEL IV: RAAD VAN BESTUUR, DAGELIJKS BESTUUR

ARTIKEL 17, Samenstelling en benoeming Raad van Bestuur

De vereniging wordt beheerd door de Raad van Bestuur samengesteld uit minstens 3 Effectieve Leden en maximum uit 15. De dirigent en de jeugddirigent hebben een adviserende functie. De duur van het mandaat is vastgesteld op 6 jaar. De bestuurders worden ten allen tijde benoemd en zijn ten alle tijde afzetbaar door de Algemene Vergadering, het mandaat van bestuurder is telkens hernieuwbaar voor een periode van 6 jaar na voorlegging aan en goedkeuring door de algemene vergadering. De bestuurder kan zijn mandaat vrijwillig beëindigen door een gewone ontslagbrief geadresseerd aan de Raad van Bestuur op het adres van de zetel en zal, indien niet anders vermeld, ingaan bij de eerstvolgende Algemene Vergadering. Uitsluiting kan alleen uitgesproken worden door de Algemene Vergadering met twee derde van de stemmen van de leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Wanneer om een of andere reden een bestuurder wegvalt, kan voor de resterende duur van zijn mandaat een nieuwe bestuurder aangesteld worden. Uittredende bestuurders blijven ook na het verstrijken van hun mandaat in functie, tot dat door de eerstvolgende algemene vergadering hun ontslag bekrachtigd wordt. De leden van de Raad van Bestuur oefenen hun mandaat onbezoldigd uit, tenzij de Algemene Vergadering anders zou bepalen.

ARTIKEL 18 : Bevoegdheden van de Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur is verantwoordelijk voor het beheer van de vereniging en heeft daartoe alle bevoegdheden voorzien in de Wet en de statuten, behoudens die welke voorbehouden zijn aan de Algemene Vergadering.

De Raad van Bestuur maakt het intern reglement op en legt dit ter kennisgeving voor aan de Algemene Vergadering. Ten aanzien van derden is de vereniging slechts geldig verbonden door de handtekening van de voorzitter, de ondervoorzitter, de secretaris of de penningmeester, die twee aan twee moeten tekenen. Ze moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

De Raad van Bestuur kan bepaalde van haar bevoegdheden overdragen aan het Dagelijks Bestuur, aan één of meer bestuurders of zelfs aan een toegetreden lid. De duur van deze bevoegdheidsdelegatie kan niet langer zijn dan zes jaar en het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang worden ingetrokken door de Raad van Bestuur. De gemachtigde kan ten alle tijde door een gewone ontslagbrief geadresseerd aan de Raad van Bestuur op het adres van de zetel zijn bevoegdheid stopzetten en zal , indien niet anders vermeld, ingaan bij de eerste vergadering van de Raad van Bestuur.

ARTIKEL 19. Beslissingen & notulen Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur kan slechts geldig beraadslagen indien de helft plus één van de Bestuurders aanwezig. De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, onthoudingen of ongeldige stemmen tellen niet mee in de beoordeling. Bij gelijkheid van stemmen is de stem van de voorzitter of van de bestuurder die hem vervangt doorslaggevend, De wijze waarop de bestuurders beslissen is als een college. De beraadslagingen van de Raad van Bestuur worden vastgelegd in notulen die op de volgende Raad van Bestuur eventueel worden aangepast en goedgekeurd.

.t

MOR 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 20 : Samenstelling, benoeming en machten Dagelijks Bestuur

De Raad van Bestuur kiest onder haar leden een voorzitter, ondervoorzitter, secretaris en de penningmeester aan wie het dagelijks bestuur van de vereniging wordt toevertrouwd . De Voorzitter, ondervoorzitter, secretaris en penningmeester worden benoemd door de Raad van Bestuur en dit voor een termijn van zes jaar, gelijklopend met deze van de Raad van Bestuur.

De Voorzitter zit de vergaderingen van de Raad van Bestuur en de Algemene Vergadering voor en houdt toezicht op de goede werking van de organen van de VZW.

De Ondervoorzitter vervangt de voorzitter bij diens afwezigheid.

De Penningmeester staat in voor de boekhouding van de VZW en de financiële rapportering naar de Raad van Bestuur en de Algemene Vergadering toe.

De Secretaris neemt het administratief beheer van de VZW op zich.

De leden van het dagelijks bestuur zijn bevoegd, zonder voorafgaande machtiging van de raad van bestuur, alle handelingen te verrichten die behoren tot de dagelijkse gang van zaken binnen de vereniging en een snelle oplossing vergen, De beslissingen warden genomen bij meerderheid van stemmen, onthoudingen en ongeldige stemmen tellen niet mee in de beoordeling. Bij gelijkheid van stemmen is de stem van de voorzitter of van de bestuurder die hem vervangt doorslaggevend, De wijze waarop de leden van het dagelijks bestuur beslissen is als een college.

De besluiten genomen door het Dagelijks Bestuur worden ten laatste in de eerstvolgende Raad van Bestuur meegedeeld.

TITEL V: JAARREKENING

ARTIKEL 21. Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Op deze laatste dag wordt de boekhouding van de VZW afgesloten en maakt de Raad van Bestuur een volledige inventaris op alsook de jaarrekening overeenkomstig de wet.

ARTIKEL 22. Goedkeuring van de jaarrekening & begroting

De Raad van Bestuur dient de inventaris en de jaarrekening jaarlijks ter goedkeuring aan de Algemene Vergadering voor te leggen. Deze jaarlijkse Algemene Vergadering zal gehouden worden ten laatste binnen de zes maanden volgend op het afgelopen boekjaar van ieder jaar of op de onmiddellijk daarop volgende dag indien die dag op een feestdag valt.

De Raad van Bestuur legt op de jaarlijkse Algemene Vergadering eveneens de begroting voor het volgende boekjaar voor.

Vervolgens wordt bij afzonderlijke stemming aan de bestuurders kwijting verleend.

TITEL VI: LIDMAATSCHAPSBIJDRAGEN

ARTIKEL 23. Bedrag

Het bedrag van de door de Effectieve leden verschuldigde bijdrage voor ieder maatschappelijk jaar wordt vastgesteld door de Algemene Vergadering. De bedragen zijn eisbaar vanaf het begin van het maatschappelijk jaar waarop ze betrekking hebben en zijn niet terugvorderbaar noch deelbaar.

Het lidgeld mag niet meer dan 100 EURO per jaar bedragen.

TITEL VII: ONTBINDING - VEREFFENING

ARTIKEL 24. Aanstelling vereffenaars

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mou 2.2

De ontbinding moet gestemd worden door de 2/3 der nog bestaande aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden. Er is een 4/5 meerderheid van stemmen vereist, onthoudingen en ongeldige stemmen tellen niet mee in de beoordeling.

Bij de beslissing tot ontbinding van de vereniging benoemt de Algemene Vergadering in samenspraak met het hoofdbestuur ACW Stad Roeselare één of meer vereffenaars, bepaalt hun machten en de bestemming die aan het netto actief van het maatschappelijk bezit zal gegeven worden. Het netto-actief wordt overgemaakt aan één of meerdere andere instellingen of verenigingen, die een gelijkaardig doel als de vzw K.H. Het Gildemuziek moeten hebben.

TITEL VIII: ALGEMENE BEPALINGEN

ARTIKEL 25.

Alles wat niet uitdrukkelijk in deze statuten wordt voorzien, wordt geregeld door de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd bij de wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen.

II. Benoeming van de Raad van Bestuur:

De Algemene Vergadering van 9 februari 2011 heeft met eenparigheid van stemmen het ontslag aanvaard als lid van de Raad van Bestuur op volgende datum

" 0310612009: Cloet Nele, wonende te Hooglede, Akkerstraat 26a, geboren te Roeselare op 24/09/1981

" 03/06/2009: Degryse Dries, wonende te Roeselare, Leeuwerikstraat 21, geboren te Roeselare op 21/01/1982

" 0910212011; Dewachlere Veronique, wonende te Brugge, Odegemstraat 13 geboren te Roeselare op 01/09/1976

" 03/0612009: Lammertyn Jan, wonende te Roeselare, Meenseheirweg 31, geboren te Roeselare op 28/081194

" 09/02/2011: Vandenbulcke Daniël, wonende te Ardooie, Boncquetstraat 36, geboren te Kortrijk op 5/4/1949

" 03/06/2009: Vannieuwenhuyze Jessie, wonende te Roeselare, Meenseheirweg 31, geboren te Roeselare op 18/02/1954

De Algemene Vergadering van 9 februari 2011 heeft voor een mandaad van 6 jaar tot nieuw lid van de Raad van Bestuur benoemd :

" Debaes Willem, wonende te Roeselare, Jan Hijoenstraat 33, geboren te Roeselare op 6/09/1990

" Leplae Koen, wonende te Hooglede, leperstraat 29, geboren te Menen op 24/07/1980

" Muylle Ronny, wonende te Roeselare, Pieter Breughelstraat 58, geboren te Roeselare op 13/02/1948

" Muylle Sotie, wonende te Roeselare, Pieter Breughelstraat 58, geboren te Roeselare op 27/03/1977

" Roels Dominiek, wonende te Roeselare, Ardooisesteenweg 283, geboren te Roeselare op 10/11/1965

" Tuyttens Lorenzo, wonende te Roeselare, Klokkeputstraat 4, geboren te Roeselare op 15/05/1990

" Vandenbulcke Caroline, wonende te Zwevezele, Pastorijstraat 76, geboren te Roeselare op 21/06/1987

De andere bestuurders worden herbenoemd, zodat de Raad van Bestuur vanaf 9/2/2011, voor een periode van zes jaar, is samengesteld als volgt:

" Adam Johan, wonende te Roeselare, Het Gemet 25, geboren te Roeselare op 31/08/1957

" Brabant Dirk, wonende te Roeselare, Ardooisesteenweg 175 005, geboren te Roeselare op 8/12/1956

,

,

M0D 2.2

Luik B - Vervolg

" Debaes Paul, wonende te Roeselare, Domien Craccostraat 59, geboren te Roeselare op 27/03/1962

" Debaes Willem, wonende te Roeselare, Jan Hijoenstraat 33, geboren te Roeselare op 6/9/1990

" Degryse Joris, wonende te Roeselare, Pantserstraat 22, geboren te Roeselare op 21/09/1953

" Dewachtere Gerard, wonende te Roeselare, Noordstraat 107 bus1, geboren te Roeselare op 26/03/1932

" Leplae Koen, wonende te Hooglede, leperstraat 29, geboren te Menen op 24/07/1980

" Muylle Ronny, wonende te Roeselare, Pieter Breughelstraat 58, geboren te Roeselare op 13/02/1948

" Muylle Sotie, wonende te Roeselare, Pieter Breughelstraat 58, geboren te Roeselare op 2710311977

" Roels Dominiek, wonende te Roeselare, Ardooisesteenweg 283, geboren te Roeselare op 10/11/1965

" Sanders Yves, wonende te Roeselare, Domien Craccostraat 63, geboren te Roeselare op 11/03/1971

" Tuyttens Lorenzo, wonende te Roeselare, Klokkeputstraat 4, geboren te Roeselare op 1510511990

" Vandecandelaere Isabel, wonende te Roeselare, Vierwegstraat 31, geboren te Roeselare op 14/07/1977

" Vandenbuicke Caroline, wonende te Zwevezele, Pastorijstraat 76, geboren te Roeselare op 21/06/1987

" Vantoumhout Hilde, wonende te Roeselare, Het Gemet 25, geboren te Roeselare op 10/10/1967

Deze hebben onder elkaar aangesteld als:

Voorzitter : Gerard Dewachtere

Ondervoorzitter : Yves Sanders

Secretaris: Hilde Vantoumhout

Penningmeester: Joris Degryse

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ill, Aanstelling van het dagelijks bestuur:

De raad van bestuur heeft op 9/2/2011 het dagelijks bestuur van de vereniging toevertrouwd voor een mandaad van zes jaar aan : de voorzitter, de ondervoorzitter, de secretaris en de penningmeester, Conform de statuten kunnen deze dagelijkse bestuurders twee aan twee de vereniging geldig verbinden tegenover derden.

" voorziter : Dewachtere Gerard, wonende te Roeselare, Noordstraat 107 bus 1, geboren te Roeselare op 26/03/1932

" ondervoorzitter: Sanders Yves, wonende te Roeselare, Domien Craccostraat 63, geboren te Roeselare op 11/03/1971

" secretaris: Vantoumhout Hilde, wonende te Roeselare, Het Geroet 25, geboren te Roeselare op 10/10/1967

" penningmeester: Degryse Joris, wonende te Roeselare, Pantserstraat 22, geboren te Roeselare op 21/09/1953

Getekend te Roeselare op 1 juni 2012,

Sanders Yves, ondervoorzitter

Vantoumhout Hilde, secretaris.

Op de laatste blz. van Luik H vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
KONINKLIJKE HARMONIE HET GILDEMUZIEK - ROESE…

Adresse
RIJSELSTRAAT 7 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande