KONVERT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KONVERT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 405.423.970

Publication

08/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 27.08.2014 14508-0242-019
06/02/2013
ÿþ

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MONlTEU

29 -01

Ei.G1SCH S

BELGE

NEERGELEGD

- 2013

1 5. 01, 2013

Î7-IH isí.~; LA D

r;rcHTert#4 raapHAN©EE.

~

Ai

II

ui

E

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr Benaming : 0405.423.970

(voluit) : KONVERT INTERIM

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bohemenberg 23/A - 8500 Kortrijk

Onderwerp akte

STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 20 december 2012, geregistreerd te Kortrijk, 1° Registratiekantoor, op 7 januari 2013, 4 bladen, 0 renvooien, Boek 963 blad 77 vak 06, Ontvangen : 25,00 euro. De e.a.Inspecteur a.i. (get) Christelle De Graeve, houdende buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "KONVERT INTERIM" met zetel te 8500 Kortrijk, Bohemenberg 23A, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

De vergadering besluit de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in "KONVERT".

De vergadering bevestigt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap naar 8500 Kortrijk, Bohemenberg 23A, zoals bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18 februari 2009 onder nummer 09026001.

De vergadering besluit het doel van de vennootschap uit te breiden door aanpassing en vervanging van artikel 3 van de statuten door volgende tekst :

" De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, de volgende activiteiten uit te oefenen :

01.Het op lange termijn aanhouden van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, kasbons, gelden of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse ondernemingen, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, al dan niet met een publiekrechtelijk of semi-publiekrechtelijk

statuut, van bestaande of nog op te richten vennootschappen. Het kopen,

verkopen en ruilen van om het even welke roerende waarden, het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

02. Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling', of alsook het verwezenlijken van om het even

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

welke verrichtingen betreffende portefeuille- of kapitaalbestuur in welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

3. Alle financiële verrichtingen onder de vorm van het toestaan van lening, kredietopening of op gelijk welke andere wijze, met uitzondering van de activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, private spaarkassen, vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies of onder voorwaarde van het bekomen van deze noodzakelijke machtigingen en aanvaardingen.

4. Het verlenen van zowel persoonlijke als zakelijke, roerende als onroerende waarborgen ten voordele van derden.

5. Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven, het uitoefenen van managements-, consultancy- en beheersactiviteiten, waaronder begrepen het uitoefenen van managementsfuncties, het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het optreden als commissaris en/of vereffenaar in vereffeningprocedures van vennootschappen, het sluiten van consultancyovereenkomsten en het uitoefenen van consultancyficncties op onafhankelijke wijze.

6. Het verlenen van adviezen, bijstand en diensten aan het bedrijfsleven en de overheid van financiële, sociale, technische, commerciële en administratieve aard, in de ruimste zin, het verlenen van adviezen, bijstand en diensten rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van informatica, productie, productieplanning, studieopdrachten, organisatie, reorganisaties, herstructurering, personeelsbeheer, informatie aan de bedrijfsleiding en algemeen bestuur.

7. Het ter beschikking stellen van personeel bij gebruikers, zowel particulieren, ondernemingen of publieke sector, zoals, maar niet berperkend tot, tewerkstelling in het kader van uitzendarbeid, tewerkstelling in het kader van huishoudelijke hulp, private arbeidsbemiddeling.

8. Voor eigen rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen, onroerend goed operaties of ermede verband houdende verrichtingen te doen namelijk, aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, onroerende promotie, projectontwikkeling, omvorming of verbouwing en valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen, zo op het platteland als in bebouwde kommen, in voorkomend geval bij middel van verdeling in loten, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw, verbouwing, zowel van gebouwen voor private doeleinden als voor beroepsdoeleinden als voor de zachte sectoren.

De vennootschap kan alle handelingen zonder uitzondering verrichten, die noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijke zijn om bovengenoemde activiteiten uit te oefenen of te bevorderen.

Al deze activiteiten kunnen zich voordoen zowel in het binnenland als in het buitenland en kunnen gepresteerd worden, voor zowel binnenlandse als buitenlandse personen, bedrijven of vennootschappen."

De vergadering stelt vast dat op 27 december 2001 honderd vierentwintig (124) aandelen door de naamloze vennootschap "Konvert Interim" werden ingekocht, gevolgd door de onmiddellijke vernietiging van de verworven aandelen, aangerekend op de onbeschikbare reserve "inkoop van eigen aandelen", die aldus opgeheven en afgeboekt werd, zodat het aantal werkelijk overgebleven aandelen kan ingevuld worden en waardoor de tekst van artikel 5 van de statuten thans luidt als volgt :

" Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000, 00).

f

I

Voor,

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

.,

Het wordt vertegenwoordigd door duizend honderd ,zesentwintig (1.126) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/ duizend honderd zesentwintigste (1 /1.126Sre) van het kapitaal vertegenwoordigen."

- De vergadering bevestigt de omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam per 27 december 2011 en besluit derhalve de artikelen 9, 21, 22 en 23 van de statuten te wijzigen.

- De vergadering besluit de tekst van artikel 38 van de statuten inzake de vereffening van de vennootschap te vervangen.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De vergadering verleent volmacht aan Kantoor Vandelanotte te Kortrijk, evenals aan haar bedienden, aangestelden en werknemers die elk afzonderlijk kunnen optreden, om via een ondernemingsloket het nodige te doen voor de wijziging en/of schrapping van de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor het vervullen van alle formaliteiten ten aanzien van de BTW-administratie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Geassocieerd Notaris Jean-Charles DE WITTE,

Tegelijk met deze neergelegd:

- afschrift akte

- gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste Dlz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

12/11/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(cn) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

S

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUr ur=LG~

0 5 -11- 2012

:LGISCH S7Ar,TS;LAD

h1EERGEL,ECID

24, 10. 2012

RECHGfflBl

ï'

I111111" I IiIa ieM911111

Ondernemingsnr : 0405.423.970

Benaming

(voluit) : KONVERT INTERIM

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bohemenberg 23A, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderweg acte : Herbenoeming bestuurders, voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurders

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering gehouden op 28/04/2012 blijkt dat de volgende

(rechts)personen herbenoemd werden tot bestuurder voor een hernieuwbare periode tot onmiddellijk na de

gewone algemene vergadering van 2018:

- Mevrouw Anne-Marie Vervaeke, wonende te 8500 Kortrijk, Bohemenberg 23;

- De heer Freddy Verschetse, wonende te 8500 Kortrijk, Bohemenberg 23;

- De heer Wim Verhelst, wonende te 8540 Deerlijk, Oudenaardse Heerweg 50;

- De NV KONVERT SERVICE, met zetel te 8500 Kortrijk, Bohemenberg 23A, ingeschreven in het

rechtspersonenregister onder het nummer 0421.662.859, voor wie de heer Freddy Verschetse nog steeds als

vaste vertegenwoordiger zal optreden.

Ult de notulen van de daaropvolgende bijeenkomst van de raad van bestuur gehouden op 28/04/2012 blijkt dat mevrouw Anne-Marie Vervaeke herbenoemd werd tot voorzitter van de raad van bestuur en dat mevrouw Anne-Marie Vervaeke en de heer Freddy Verschetse herbenoemd werden tot gedelegeerd bestuurder.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid (artikel 17)

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door de gedelegeerd bestuurders, die elk afzonderlijk kunnen optreden, onverminderd de verantwoordelijkheid van deze organen tegenover de vennootschap voor schade.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Gedaan te Kortrijk, op 28/04/2012.

Getekend:

Mevrouw Anne-Marie Vervaeke

Gedelegeerd bestuurder

02/02/2015
ÿþMad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

R BELG

NEERGELEGD

1 6 DEC. 201/1

- 205 Rechtbank van KOOPHANDEL

TAATSBtAr Gent, aetiifftlJK



1

bE A IIuhI

~

st



E

MONITE

23 -0 ELGISCH

Ondernemingsnr : 0405.423.970

Benaming

(voluit) : KONVERT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bohemenberg 23A, 8500 Kortrisk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bijkomende bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van dinsdag 21 oktober 2014

De voorzitster stelt voor om de volgende personen te benoemen als bestuurders voor een periode van

zes jaren, waardoor de mandaattermijn maximaal loopt tot 20 oktober 2020.

-Mevrouw Sotie Verschetse, wonende Ten Houte 12 te 8500 Kortrijk

-Mevrouw Stefanie Verschetse, wonende Kwadepoelstraat 70 te 8550 Zwevegem

-Mevrouw Silvie Verschetse, wonende Pieter Breughelstraat 32 te 8510 Kortrijk (Marke)

-Mevrouw Siska Verschetse, wonende Cannaertstraat 58 te 8510 Kortrijk (Marke)

Na beraadslaging onder de aandeelhouders, worden bovengenoemde personen benoemd tot

bestuurder voor een periode van zes jaar, waardoor de mandaattermijn zal aflopen ten laatste op

20 oktober 2020.

Al deze personen die hier zojuist als bestuurder zijn benoemd zijn allen aanwezig en door ondertekening

van de notulen van deze vergadering aanvaarden ze bovengenoemd mandaat.

Getekend, Anne-Marie Vervaeke, gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.06.2011, NGL 25.08.2011 11490-0033-032
09/03/2015
ÿþVoor-

behouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

111111

Luik B in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 5 1 U. 2015

Rechtbarut Gent, afd. KORTRIJK

C_riffi.a

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte,

Tegelijk met deze neergelegd:

- afschrift proces-verbaal;

- verslag bestuursorgaan i.v.m. de doelswijziging;

- staat van actief en passief;

gecotirdineerde statuten.

Ondernemingsnr ; 0405.423.970

Benaming :

(voluit) ; Konvert

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bohemenberg 23/A - 8500 Kortrijk

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 22 januari 2015, ter registratie aangeboden, houdende buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "KONVERT", waarvan de zetel gevestigd is te 8500 Kortrijk, Bohemenberg 23A, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

- De vergadering besluit het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van volgende tekst aan artikel 3 van de statuten:

"Het verlenen van alle activiteiten die behoren tot deze van marketing-, reclame- en publiciteitsbureau, zoals het onderzoeken, opstellen en realiseren van marketing-, reclame- en communicatieactiviteiten voor derden van welke aard ook en aile uitvloeisels eigen daaraan of daaruit volgend. De vennootschap mag optreden als reclameagentschap, reclameadviseur, reclameverdeler, reclametechnicus, impresario, agentschap voor public-relation."

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende Notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/01/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.12.2010, NGL 31.12.2010 10651-0418-031
06/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 11.09.2009, NGL 03.11.2009 09842-0315-038
18/02/2009 : KO073703
03/07/2008 : KO073703
07/09/2007 : KO073703
11/07/2006 : KO073703
11/07/2006 : KO073703
20/02/2006 : KO073703
15/09/2005 : KO073703
28/05/2004 : KO073703
06/01/2004 : KO073703
31/10/2003 : KO073703
31/10/2003 : KO073703
10/10/2003 : KO073703
08/10/2003 : KO073703
08/10/2002 : KO073703
20/09/2002 : KO073703
14/12/1999 : KO073703
27/04/1990 : KO73703
27/01/1989 : KO73703
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.08.2016 16526-0250-019

Coordonnées
KONVERT

Adresse
BOHEMENBERG 23, BUS A 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande