KORNUKOPIA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KORNUKOPIA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 824.535.632

Publication

19/04/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111M111116114111!1

J;

,

\ .., \ ./F1-'

;j Ondernemingsnr : 0824.535.632

. ;

v( behc

aai

Bel. Staa

Iveaergelegd ter griffue van ele rechtbank van koop endei Brugge  afdieiing tfl C retenue

op

Griffie Ue orrfti`e

Benaming (voluit) ; KORNUKOPIA

(verkort) :

°;

Onderwerp akte : Verlenging boekjaar - statutenwijziging

i Ult een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme »,; geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op drieëntwintig maart tweeduizend; :; en twaalf, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de; neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene; i; vergadering werd gehouden van burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten;

;; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « KORNUKOPIA » te 8450 Bredene,:

Frankrijklaan 24, waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van ;: stemmen :

"

1. De vergadering besloot het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op éé;

n

:; januari en af te sluiten op éénendertig december van het daaropvolgend jaar. ;

i; De vergadering besloot de eerste zin van artikel 28 van de statuten te vervangen door de; volgende tekst:

ii «Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.»

;; 2. De vergadering besloot om de algemene vergadering te wijzigingen om deze voortaan; ;; jaarlijks te laten doorgaan op dertig juni om negentien uur.

De vergadering besloot de eerste zin van artikel 18 van de statuten te vervangen door dei i; volgende tekst:

;, «De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder; jaar worden bijeengeroepen op dertig juni om negentien uur; indien deze dag een wettelijke; ;feestdag, een zaterdag of een zondag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag :~

~; gehouden.» 3, 1° De vergadering besloot het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één; april tweeduizend en elf te verlengen tot en af te sluiten op éénendertig december,

tweeduizend en twaalf. "

i; 2° De vergadering besloot dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de

11 jaarrekening afgesloten per éénendertig december tweeduizend en twaalf, zal gehouden;

worden op de dertig juni tweeduizend en dertien om negentien uur. .

4. De vergadering de statuten te coördineren, om voortaan te zullen luiden als volgt, met;

;: volgende te publiceren kenmerken : ;

;i 1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van: ;i een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benamingi

"KORNUKOPIA". ,

i 2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8450 Bredene, Frankrijklaan 24.

3, De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

;; 4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (C 18.600,00). ;

; Het wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen op naam, zander; nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal;

,; vertegenwoordigen. :

;; De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Frankrijklaan 24

8450 Bredene

r mad 11.1



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

5. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig' december van elk jaar.

6. De algemene vergadering besloot op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat.

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, op voorstel van de Stafhouder van de Orde van advocaten van de balle te Brugge. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s), desgevallend handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas In functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van de vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de vennoten die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa ander de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld ander al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering.

Er moet minstens één vennoot tevens zaakvoerder zijn.

Een niet-vennoot kan enkel benoemd worden na daartoe voorafgaandelijk gemachtigd te zijn door de Raad van de Orde der advocaten te Brugge,

De algemene vergadering bepaalt de duur van de opdracht van de zaakvoerders, alsook hun externe vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Indien een niet-vennoot, na daartoe voorafgaandelijk te zijn gemachtigd door de Raad van de Orde der advocaten te Brugge, tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de vergadering van vennoten tenzij bij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Ernstige geschillen tussen de vennoten of één van hen en de derde-zaakvoerder zullen in laatste aanleg gearbitreerd worden door den of drie scheidsrechters aangeduid in gezamenlijk overleg tussen de Stafhouders van de Orde waarvan zij deel uitmaken of, ingeval van meningsverschil, door de Deken van de Nationale wettelijk vastgelegde ordes.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Zo er meer dan twee zaakvoerders zijn, vormen zij een college; het beraadslaagt geldig wanneer de helft van de zaakvoerders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De Heer DE ZUTTER Anthony, advocaat, wonende te 8450 Bredene, Frankrijkiaan 24, wordt voor onbepaalde duur benoemd tot statutaire zaakvoerder.

In geval van overlijden van een zaakvoerder, dient de algemene vergadering in deze vacature te voorzien.

De algemene vergadering kan één zaakvoerder-opvolger benoemen. De zaakvoerderopvolger zal van rechtswege de zaakvoerder opvolgen, bij de beëindiging van diens mandaat om welke reden ook of zo de zaakvoerder tijdelijk of definitief, om gewichtige en niet te voorziene omstandigheden, in de totale onmogelijkheid verkeert zijn mandaat verder uit te oefenen.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen of huidige statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder vertegenwoordigd door één zaakvoerder, alleen handelend.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Is er slechts één zaakvoerder en heat hij rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard dat strijdig is met een door de vennootschap genomen beslissing of een aan de vennootschap voorgelegde verrichting, moet hij de vennoten daarvan in kennis stellen; de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc, overeenkomstig artikel 260 van het Wetboek van Vennootschappen.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een door de vennootschap genomen beslissing of een aan de vennootschap voorgelegde verrichting, kan hij, overeenkomstig artikel 261 van het Wetboek van Vennootschappen, de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening neergelegd wordt. Hij is, zowel ten aanzien van de vennootschap als ten aanzien van derden, gehouden tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen. Indien de zaakvoerder de enige vennoot is, worden de tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in het hiervoor vermelde stuk.

Zijn er meerdere zaakvoerders en is den van hen voor een dergelijke tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, moet deze zaakvoerder zich schikken naar artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen.

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap stelt zich tot doel de uitoefening van het beroep van advocaat, daarin

begrepen de functie van curator, bestuurder, vereffenaar, scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bemiddelaar of verzoener, en alle mogelijke gerechtelijke mandaten of andere

mandaten van juridische aard, weze het na aanstelling door een gerechtelijke- of overheidsinstantie dan wel door de particuliere sector, evenals alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat, zoals (niet limitatief) het occasioneel verstrekken van onderwijs, het geven van lezingen over juridische onderwerpen, en het schrijven en laten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

publiceren van juridische of educatieve artikels en boeken, met uitsluiting van iedere' handelsactiviteit.

De activiteiten zullen uitgeoefend worden door de organen van de vennootschap en onder toepassing van de geldende reglementering van de Balie te Brugge en van de wettelijk vastgelegde Ordes van Advocaten. De deontologie maakt deel uit van de statuten.

Alle bepalingen van deze statuten welke strijdig zouden zijn met de voormelde reglementeringen en deontologie moeten als niet geschreven beschouwd worden en zijn nietig.

De vennootschap zal in het algemeen alle handelingen mogen verrichten die in verband staan met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel in België ais in het Buitenland, aile burgerlijke, industriële, financiële, roerende of onroerende transacties en beleggingen doen, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken, en dit zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, doch zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, zowel in België ais in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in enig verband met het hare staat.

De vennootschap mag op eender welke wijze belangen nemen in of deelnemen aan het bestuur van verrichtingen, ondernemingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig of verwant doel hebbe, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijf te bevorderen.

Het doel kan worden gewijzigd bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering, ten overstaan van een notaris gehouden volgens de regels die in artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen zijn gesteld.

10. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op dertig juni om negentien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag, een zaterdag of een zondag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 27 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

De algemene vergaderingen worden door de zaakvoerder(s) opgeroepen.

De oproepingen geschieden per aangetekend schrijven, gericht tenminste vijftien dagen voor de vergadering tot de vennoten en de zaakvoerder(s), alsook desgevallend tot de commissaris, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en de obligatiehouders.

De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 27 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een andere vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor- mod 11.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



De zaakvoerder(s) mogen de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze volmachten op' een door hen aangewezen plaats tenminste vijf volle dagen voor de vergadering neergelegd worden.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmacht dragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing van de jaarvergadering met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen.

Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

Het bestuursorgaan moet de algemene vergadering opnieuw bijeenroepen, met dezelfde agenda binnen de termijn van drie weken.

De formaliteiten die werden vervuld om aan de eerste vergadering deel te nemen, blijven geldig voor de tweede vergadering. Nieuwe neerleggingen zullen worden toegestaan binnen de termijnen en op de voorwaarden vermeld in de statuten.

De verdaging kan slechts één keer gebeuren. De tweede algemene vergadering beslist definitief over de uitgestelde agendapunten.

5. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan PELLE & COMPANY CONSULTANTS BVBA met zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Betferkerklaan 141, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Gecoördineerde statuten

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 22.11.2011, NGL 26.11.2011 11621-0316-014
05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.09.2015, NGL 30.09.2015 15623-0488-017

Coordonnées
KORNUKOPIA

Adresse
FRANKRIJKLAAN 24 8450 BREDENE

Code postal : 8450
Localité : BREDENE
Commune : BREDENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande