KOUDE KEUKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KOUDE KEUKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 467.177.239

Publication

05/02/2014
ÿþ Nor] words,.,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0467.177.239

Benaming

(voluit) : KOUDE KEUKEN

(verkort) :

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8200 Brugge (Sint-Andries), Zandstraat 272

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

UIT EEN AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder van' de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE MOURIAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout,, Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666.440, te Torhout op: negen januari tweeduizend en veertien, houdende het proces-verbaal van de buitengewone algemene: vergadering van de aandeelhouders van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KOUDE KEUKEN, met zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Zandstraat 272,

BLIJKT DAT met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen :

1. De voorzitter stelt vast dat de bijzondere algemene vergadering van éénendertig december tweeduizend. en dertien beslist heeft tot toekenning van een tussentijds dividend aan de aandeelhouders van een totaal bruto bedrag van honderdenvijfduizend vijfhonderdvijfenvijftig Euro en vijfenvijftig cent (105.555,55 ¬ ), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves en overgedragen winsten van de vennootschap,

Deze dividenden werden op éénendertig december tweeduizend en dertien betaalbaar gesteld door effectieve uitkering in geld aan de enige aandeelhouder.

De enige aandeelhouder heeft hierbij uitdrukkelijk verklaard het verkregen netto-bedrag onmiddellijk te blokkeren op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap met als doel het verkregen bedrag effectief in het kapitaal op te nemen in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992,

2. De vergadering besluit daarop het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van vijfennegentigduizend Euro (95.000,00 ¬ ) om het te brengen van negentienduizend Euro (19.000,00 ¬ ) op; honderdveertienduizend Euro (114.000,00 ¬ ), door inbreng in'speciën, zonder creatie van aandelen, doch daor verhoging van de fractie waarde van de aandelen.

3. Onmiddelijk verklaart de enige aandeelhouder in te schrijven op voorgezegde kapitaalsverhoging.

De inschrijver verklaart en af de leden van de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volledig afbetaald is door een storting in geld, dat zij geplaatst heeft op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de BNP Paribas Fortis te Brussel, zoals blijkt uit een bewijs van deponering afgegeven door de voornoemde instelling, dat mij is overhandigd om door mij bewaard te worden.

Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat de ondergetekende notaris aan genoemde; bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft gemeld.

Hierdoor is het kapitaal gebracht op honderdveertienduizend Euro (114.000,00 ¬ ).

4. De vergadering besluit daarop artikel 4 van de vennootschap te vervangen door de volgende tekst om ze: in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand van het kapitaal en de aandelen

"ARTIKEL 4 KAPITAAL - Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt: HONDERDVEERTIGDUIZEND EURO (114.000,00 EUR), Het is verdeeld in gelijke aandelen zonder nominale waarde, die een éénlzevenhonderdzestigste (1/760ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,"

5. De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen,' waaronder de betaling van roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijds dividend= waarvan hiervoor sprake.

6. De vergadering neemt kennis van de tekst van de gecoördineerde statuten en keurt deze goed.

VOOR EENSLUIDENDE VERKLAREND UITTREKSEL

voor registratie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

hl 11111 hthl Iii 1l 111 IliulI

" 19035162*

111

NEERGELEGDTER GRIFFIE VAN DE R BELG ECH1BANKVAN KOOPHANDELTE

BRUGGE(AFDELtNG BRUGGE)

" 2014 0P: 13 JAN. 2ni griffier.

Griffie

2 9 -01"

AATSBL4D

B alG1SCH S

NiONITEU

h~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

(Get.) Christophe MOURIAII de MEULENACKER, Notaris te Tórhóût.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD,

Een afschrift van de buitengewone algemene vergadering, en de gecoördineerde statuten.

~"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-. behouden +aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 22.12.2014 14702-0207-015
16/07/2012
ÿþrt mod 111





Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

" iaizsg1*

1111

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGeLE

RECHTBANK CD ter GRIFFIE der BRUGGE VAN KOOPHANDEL Tr

~ fdAlirg Brpge)op. 5%~2~~7er~

Y.

Gr~ffte"'`~7

Ondernemingsnr : 0467.177239

Benaming (voluit) : ACASA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Oude Zak 1

8000 BRUGGE

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Er blijkt uit een akte verleden voor Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op 2 juli 2012

I1 De algemene vergadering beslist met éénparigheid de NAAM te wijzigen van "ACASA" in "KOUDE: KEUKEN" en artikel 1 der statuten te wijzigen als volgt:

artikel één  Rechtsvorm - naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en; draagt de naam "KOUDE KEUKEN".

III De algemene vergadering met éénparigheid van stemmen de voorzitter te ontslaan van het; voorlezen van het verslag van de zaakvoerder de dato 15 juni 2012, alsmede van de staat van aktiva en passiva per 31 mei 2012, aangezien iedere aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouder erkent een; afschrift ervan ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

1111 De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen het doel der vennootschap te wijzigen als; volgt en artikel vier, hetwelk hernummerd wordt, te wijzigen als volgt:

Artikel twee

1. Activiteiten van bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring, of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen;

2. Activiteiten van beheerder van goederen, die instaat voor:

Ofwel het beheer van onroerende goederen of van onroerende rechten;

Ofwel het syndicschap van onroerende goederen in mede-eigendom.

3. Aan-en verkoop van onroerende goederen, terbeschikkingstelling ervan in de meest ruime; zin;

4. Uitbouw van een vermogen bestaande uit roerende en onroerende goederen;

5. Verhuring van feestzalen, organisatie van feesten en events;

6. Leveren van traiteurdiensten, uitbaten van restaurants of eetgelegenheden in de meest; ruime zin.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland op gelijk welke weze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen.

De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijksoortig of bijhorend doel nastreven.

In het algemeen zal de vennootschap aile commerciële, industriële rechtstreeks ot' onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zin de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap kan borg staan tegen financiële instellingen in het kader van leningen en kredietopeningen,"

IV! De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen, om de zetel te wijzigen naar` 8200 Brugge Sint-Andries, Zandstraat 272 en artikel 3 der statuten te wijzigen zoals opgenomen', In artikel één der hernummerde statuten zoals hierna opgenomen in de zesde beslissing.

VI De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om ten gevolge van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



wetswijzigingen het artikel 33 der statuten, hetwelk hernummerd wordt, betreffende de ontbinding, als volgt te wijzigen ;

ARTIKEL TWEE EN TWINTIG - ingeval van ontbinding zal de vereffening der vennootschap geschieden door de zorgen van de zaakvoerders, ten ware de algemene vergadering, waarvan zij de machten en de vergoeding zou bepalen indien nodig, te dien einde één of meer vereffenaars aanduidde.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen treden de vereffenaars pas in functie nadat de Rechtbank is overgegaan tot bevestiging van hun benoeming.

De algemene vergadering bepaalt de manier van vereffening bij enkele meerderheid van stemmen. Het batig saldo der vereffening na betaling der schulden en lasten van de vennootschap zal verdeeld worden tussen de vennoten ingevolge het aantal hunner wederzijdse aandelen, ieder aandeel een gelijk recht toekennende.

Vil De algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, de statuten verder aan te passen aan de genomen beslissingen alsook aan het Wetboek van Vennootschappen en de Wet op het Deugdelijk Bestuur, door volledig nieuwe hernummerde statuten aan te nemen, als volgt : STATUTEN

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid draagt de benaming "KOUDE KEUKEN" met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge Sint-Andries, Zandstraat 272.

De vennootschap heeft als doel

1. Activiteiten van bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring, of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen;

2. Activiteiten van beheerder van goederen, die instaat voor:

Ofwel het beheer van onroerende goederen of van onroerende rechten;

- Ofwel het syndicschap van onroerende goederen in mede-eigendom.

3. Aan-en verkoop van onroerende goederen, terbeschikkingstelling ervan in de meest ruime zin;

4. Uitbouw van een vermogen bestaande uit roerende en onroerende goederen;

5. Verhuring van feestzalen, organisatie van feesten en avents;

6. Leveren van traiteurdiensten, uitbaten van restaurants of eetgelegenheden in de meest ruime zin.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen. De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijksoortig of bijhorend doel nastreven.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap kan borg staan tegen financiële instellingen in het kader van leningen en kredietopeningen.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op NEGENTIENDUIZEND EURO (¬ 19.000,001, vertegenwoordigd door zevenhonderdzestig (760) aandelen op naam, met ieder een fractiewaarde van éénlzevenhonderdzestigste van het kapitaal.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, aandeelhouders of niet, te benoemen bij eenvoudige meerderheid door de algemene vergadering der vennoten. Hun mandaat wordt van jaar tot jaar stilzwijgend hernieuwd behoudens verzet van de eenvoudige meerderheid van de jaarvergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders hebben ieder afzonderliik de meest uitgebreide macht van bestuur en van beschikking over de goederen van de vennootschap en am alle akten en daden te stellen en alle verrichtingen te doen met betrekking tot het doel van de vennootschap, Alles wat niet krachtens de wet of onderhavige statuten aan de algemene vergadering der vennoten wordt voorbehouden behoort tot de bevoegdheid van de zaakvoerders.

De zaakvoerders mogen bepaalde machten, waaronder het dagelijks bestuur en de technische leiding, overdragen aan derden, al dan niet vennoten, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. In alle akten die van de vennootschap uitgaan, dient de handtekening van de zaakvoering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

4Voor-behoud'er4 aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van haar hoedanigheid.

Het aantal zaakvoerders, hun funktie en hun machten kan steeds door de algemene vergadering der vennoten gewijzigd worden zonder de formaliteiten voorgeschreven voor de verandering aan de statuten te moeten naleven,

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten, zaakvoerder(s), de eventuele commissaris, de houders van certificaten (die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt conform de wettelijke bepalingen terzake aan elke vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, houders van certificaten (die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel zestien van deze statuten, dan zal de zaakvoerder/zaakvoerders/college van zaakvoerders, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in gemeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De vennoten, houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten moet de vennoot als zodanig in het register van aandelen zijn vermeld.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidsiiist bijgehouden.

Elk maatschappelijk aandeel heeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Het maatschappelijk jaar begint de eerste januari en eindigt de één en dertigste december van ieder jaar.

De datum der jaarvergadering dient gebracht te worden op de éénentwintigste (2150 van de maand juni te elf (11) uur ongeacht of deze dag een werkdag, zaterdag, zondag of een wettelijke feestdag is. Zij zal plaats hebben in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aan te duiden in de bijeenroepingsbrieven.

Op het einde van elk maatschappelijk jaar worden de boeken afgesloten en wordt een inventaris en een jaarrekening opgemaakt, overeenkomstig artikel 92 en/of 93 Wetboek van Vennootschappen.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, onkosten en delgingen, vertegenwoordigt de zuivere winst van de vennootschap. Het saldo zal, na aftrek - voor de wettelijke reserve -, aangewend worden volgens beslissing van de algemene vergadering,

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen,

VOLMACHT

De aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd, in algemene vergadering, verklaren hierbij uitdrukkelijk volmacht te verlenen aan ALASKA BRUGGE BV-CVBA, te 8200 Brugge, Koningin Astridlaan 200 en al haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen in het rechtspersonen register of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren,

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Els Van Tuyckom,

Geassocieerd notaris

Neergelegd :

- Expeditie van de buitengewone algemene vergadering

- Verslag van de zaakvoerster

Y

'Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

_\\;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 31.08.2011 11520-0221-016
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 31.08.2010 10511-0541-016
20/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 28.11.2008, NGL 13.02.2009 09047-0230-016
12/06/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 28.11.2007, NGL 06.06.2008 08199-0174-016
15/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 19.12.2006, NGL 05.01.2007 07006-3807-015
26/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 20.06.2005, NGL 20.07.2005 05531-1224-015
13/12/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 29.05.2004, NGL 02.12.2004 04830-2229-015
29/09/2003 : BG093410
21/08/2003 : BG093410
24/07/2003 : BG093410

Coordonnées
KOUDE KEUKEN

Adresse
ZANDSTRAAT 272 8200 SINT-ANDRIES

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande