KRANKSOFT

Société en commandite simple


Dénomination : KRANKSOFT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 633.518.183

Publication

07/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De statuten van de vennootschap luiden als volgt:

HOOFDSTUK I - BENAMING, ZETEL, DUUR

Artikel 1. Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

1. De Heer Verhaeghe Brecht, geboren op achtentwintig januari negentienhonderderd éénentachtig te Roeselare, wonende te 8800 Roeselare, Izegemseaardeweg 31. Van Belgische nationaliteit. Nationaal nummer 81.01.18-055.46

2. Mevrouw Verhaeghe Delphine, geboren op twaalf januari negentienhonderd negenentachtig te Roeselare,

wonende te 8830 Hooglede, Hazelstraat 32A. Van Belgische nationaliteit. Nationaal nummer: 89.01.12-346.06

De voormelde inbreng werd als volgt door de partijen gedaan:

- Partij 1 brengt vierhonderd vijfennegentig euro (495,00 EUR) in door middel van inbreng in geld waarvoor hij negenennegentig (99) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde ontvangt;

- Partij 2 brengt vijf euro (5,00 EUR) in door middel van inbreng in geld waarvoor hij één (1) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde ontvangt.

Op heden het jaar 2015. Op woensdag 1 juli zijn de partijen:

overeengekomen:

- een handelsvennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap met als naam Kranksoft.

- de zetel van de vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Izegemseaardeweg 31.

De eigen middelen van de vennootschap bedragen vijfhonderd euro (500,00 EUR). De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf heden.

De oprichters verklaren tevens dat de vennootschap overeenkomstig art. 60 W. Venn. alle verbintenissen overneemt die tot op heden in haar naam werden aangegaan.

De partijen verklaren dat het voormelde vermogen volledig volstort is.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Kranksoft

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Izegemseaardeweg 31

8800 Roeselare (Beveren (Roeselare))

België

*15311365*

Luik B

0633518183

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie

Neergelegd

03-07-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Haar naam luidt Kranksoft.

Mod PDF 11.1

Artikel 2. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Izegemseaardeweg 31.

Hij kan zonder statutenwijziging door een beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel Hoofdstad. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3. Duur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

HOOFDSTUK II - DOEL

Artikel 4. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden&&. De bepalingen van artikel 39, 3°5° W. Venn. betreffende de ontbinding en de opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing. Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Het leveren van diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden de voorgaande doelen.

En tevens de groot- en kleinhandel in alle goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met hetgeen hieraan voorafgaand beschreven werd.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samensmelting, concessie of mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of op andere wijze in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, die gelijkaardig of aanverwant doel nastreven.

De vennootschap mag in alle plaatsen van binnen- en buitenlandse exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, verkoopburelen, bijhuizen, opslag- en bewaarplaatsen, agentschappen of hoe dan ook genaamd oprichten. Deze opsomming is verklarend en geenszins beperkend.

- Het verstrekken van diensten op het vlak van informatica en telecommunicatie.

- Groot- en kleinhandel, import en export van software en hardware

- Ontwerpen en programmeren van computerprogramma s

- Computerconsultancy activiteiten

- Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten

- Reparatie van computers en randapparatuur

- Netwerkonderhoud

- Samenstelling en/of ter beschikking stellen van databanken

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met vier vijfde meerderheid van stemmen.

HOOFDSTUK III - VENNOTEN, KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5. Vennoten

Er zijn twee soorten vennoten: beherende vennoten en stille vennoten.

De beherende vennoot is:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

De Heer Verhaeghe Brecht, geboren op achtentwintig januari negentienhonderderd éénentachtig te Roeselare, wonende te 8800 Roeselare, Izegemseaardeweg 31. Van Belgische nationaliteit. Nationaal nummer 81.01.18055.46.

Hij is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden.

De stille vennoten zijn:

Mevrouw Verhaeghe Delphine, geboren op twaalf januari negentienhonderd negenentachtig te Roeselare, wonende te 8830 Hooglede, Hazelstraat 32A. Van Belgische nationaliteit. Nationaal nummer: 89.01.12-346.06 Zij is slechts ten belope van haar inbreng aansprakelijk voor de vennootschapsschulden.

Zowel de stille als de beherende vennoten verbinden zich ertoe geen zelfstandige activiteiten uit te oefenen die op enige manier concurrerend zijn aan die van de vennootschap.

Artikel 6. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd euro (500,00 EUR).

Artikel 7. Aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 8. Aandelenregister

Artikel 9. Overdracht van aandelen

Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Elk aandeel moet steeds volledig volstort zijn.

- de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot en het aantal aandelen dat hem

toebehoort;

- de gedane stortingen;

- de overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer (of hun gevolmachtigden) in geval van overdracht onder de levenden en gedagtekend en ondertekend door de zaakvoerder en de rechtsverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten en de overgang wegens overlijden gelden ten aanzien van de vennootschap en aan derden pas vanaf de datum van de inschrijving in het aandelenregister.

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging en ook, na overdracht of overgang wegens overlijden, door de inschrijving in het aandelenregister.

Iedere vennoot mag een bewijs van inschrijving vragen op zijn naam. Dit bewijs is een uittreksel uit het register, getekend door een zaakvoerder en het vermeldt het aantal aandelen dat een vennoot heeft in de vennootschap.

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met instemming van alle vennoten.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager.

De vennoot die een of meer aandelen wil overdragen, moet van voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs. Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

De aandelen zijn altijd op naam. In de zetel van de vennootschap wordt er een aandelenregister bijgehouden. Dat register bevat:

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen , vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen, zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen drie maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn, kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

ARTIKEL 10. Overgang van aandelen bij overlijden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 11. Zaakvoerders

Artikel 12. Bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht

Externe vertegenwoordigheidsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Intern bestuur

De aandelen van de overleden vennoot zullen niet mogen overgaan dan met instemming van alle vennoten. Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgaan naar een vennoot, aan de echtgenoot van de overleden vennoot of aan diens bloedverwanten in de rechte lijn.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen één maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Tot zaakvoerder(s) wordt(en) voor onbepaalde duur benoemd :

De Heer Verhaeghe Brecht, geboren op achtentwintig januari negentienhonderderd éénentachtig te Roeselare, wonende te 8800 Roeselare, Izegemseaardeweg 31. Van Belgische nationaliteit. Nationaal nummer 81.01.18055.46

Zowel de benoeming als het ontslag van een zaakvoerder moet bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Voor betalingen en verbintenissen boven de vijfduizend euro (~ 5.000) zullen zij gezamenlijk moeten optreden.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

HOOFDSTUK IV - BESTUUR EN CONTROLE

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 13. Controle

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen in de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen in alle geschriften van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Artikel 14. Bijeenroeping en agenda

HOOFDSTUK V - ALGEMENE VERGADERING

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de derde zaterdag van de maand juni, om zestien uur, op de maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging.

De agenda van de jaarvergadering zal ten minste omvatten: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst en de kwijting aan de zaakvoerder(s).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten.

De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten ten minste acht dagen voor de vergadering.

Artikel 15. Besluitvorming

Er wordt gestemd per aandeel waarbij elk aandeel recht geeft op één stem.

Artikel 16. Boekjaar

Artikel 17. Jaarrekening

ARTIKEL 18. Bestemming van winst  reserve

ARTIKEL 19. Betalingen

Een vennoot kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij wijziging van de statuten of in geval van ontbinding is een vier vijfde meerderheid van de stemmen vereist.

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar. In afwijking hiervan neemt het eerste boekjaar een aanvang bij de oprichting en het eindigt op éénendertig december tweeduizend en zestien.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming er gegeven zal worden aan het resultaat.

Het batig saldo dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De aanwending van het overschot der winsten, wordt door de algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen, geregeld. Deze zal onder meer mogen voorzien in het aanleggen van buiten-wettelijke reserves.

HOOFDSTUK VI - BOEKJAAR, JAARREKENING, WINSTVERDELING

De te verdelen sommen worden betaald op de plaatsen en tijdstippen bepaald door de zaakvoerder.

HOOFDSTUK VII - ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 20. Ontbinding

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien zal de vereffening gedaan worden door één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering met vier vijfde meerderheid van de stemmen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186-190 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met vier vijfde meerderheid van stemmen.anders besluit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Het nettovermogen zal worden toebedeeld aan de vennoten à rato van het aantal aandelen.

Artikel 21. Overlijden van een vennoot

In geval van overlijden van een vennoot zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in het voorkomende geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap laten vertegenwoordigen door één gevolmachtigde. Zijn er minderjarige erfgenamen, dan zullen die van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot krijgen.

Ongeacht het voormelde zal de vennootschap steeds van rechtswege ontbonden zijn indien er op een bepaald ogenblik minder dan twee vennoten zijn.

ARTIKEL 22 Vennootschappenwet

Slotbepalingen

VOLMACHT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Waarmerking

Aanvulling bij vermelding van rijksregisternummer: De partijen-natuurlijke personen waarvan het rijksregisternummer werd vermeld in onderhavige akte verklaren uitdrukkelijk in te stemmen met de vermelding van dit nummer in deze akte en in alle afschriften en uittreksels die van deze akte zullen opgemaakt worden.

Partijen willen zich volledig schikken naar het wetboek van vennootschappen.

Bijgevolg worden de beschikkingen van deze wet, waarvan er niet is afgeweken op geoorloofde wijze, geacht in huidige statuten te zijn opgenomen en worden de clausules van de statuten die strijdig zouden zijn met gebiedende bepalingen van deze wet, geacht niet geschreven te zijn.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer DEGRENDELE Kevin te 8870 Izegem, Rozenlaan 30, met mogelijkheid van indeplaatsstelling :

a) alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de kruispuntbank en/of ondernemingsloket, en de diensten van de directe en indirecte belastingen te verzekeren.

b) alle attesten inzake het bedrijfsbeheer aan te vragen, in te vullen en te ondertekenen.

Opgemaakt te Roeselare en getekend op één juli tweeduizend en vijftien.

Coordonnées
KRANKSOFT

Adresse
IZEGEMSEAARDEWEG 31 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande