KRI-SOFT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KRI-SOFT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.809.262

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 01.07.2014 14269-0403-010
19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 15.07.2013 13309-0410-010
17/11/2011
ÿþmod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IV~N~N~NMNIYMVMN~NNV~V

" 111,3144=

-

Ondemerningsnr : yRiLit.0 209 (262..,

Benaming : Kri-Soft

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bescheewegestraat, 13

8610 Kortemark

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Philippe DEFAUW, Notaris met standplaats te Kortrijk, op zevenentwintig oktober tweeduizend en elf, blijkt er dat:

de heer MEIRLAEN Kristof, geboren te Deinze op elf juni negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 8610 Kortemark, Bescheewegestraat, 13,

als enige vennoot een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam;; "Kri-Soft", waarvan de zetel is gevestigd te 8610 Kortemark, Bescheewegestraat 13.

Het geplaatst kapitaal bedraagt achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (£ 18.550,00), verdeeld in honderd;; (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100x") van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

De heer MEIRLAEN Kristof schreef in in geld op alle honderd (100) kapitaalaandelen aan de prijs van honderd vijfentachtig euro vijftig cent (E 185,50) per aandeel, hetzij voor het totale bedrag van achttienÊ duizend vijfhonderd vijftig euro (E 18.550,00). Elk van de honderd (100) aandelen werd bij inschrijving;; volstort voor een bedrag van honderd vierentwintig euro (E 124,00), door deponering van het totaal bedrag van twaalf duizend vierhonderd euro (E 12.400,00) op een bijzondere bankrekening met nummer BE52 7380 3420 0909 geopend bij de KBC bank op naam van de vennootschap in oprichting. Het bankattest betreffende deze:: :; storting werd afgeleverd door voormelde bank op vierentwintig oktober tweeduizend en elf.

De statuten vermelden ondermeer wat volgt:

Artikel 1.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij=; draagt de benaming "Kri-Soft".

Artikel 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8610 Kortemark, Bescheewegestraat, 13.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoering mag de zetel naar een andere plaats in België overgebracht worden, mits inachtname van de taalwetgeving.

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoering zowel in België als in het buitenland, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots oprichten.

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening';; van derden, of als tussenpersoon:

- lnformatica en aanverwante activiteiten en dienstverlening.

- Verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijbehorende:. programmatuur (software); analyseren van behoeftes en problemen van gebruikers en het aanbieden en ontwikkelen van oplossingen.

- Analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische detailidentificatie.

- Ontwikkeling, productie, levering/samenstelling van documentatie over systemen en programma's. _

- Overige dienstverlening in verband met programmatuur en levering van programmatuur.

- Het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programmai: van de klant; invoeren van gegevens; volledige verwerking van gegevens.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)njen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden mod 2.1

> aan het

Belgisch Staatsblad



- Ter beschikking stellen van een databank door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde on-line of door gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of voor een bepaalde groep gebruikers.

- Het onderhoud en de reparatie van rekenmachines, computers (en diverse hard- en software), kantoormachines en -materieel.

- Alle overige activiteiten in verband met hard- en software en computers.

- Groot- en kleinhandel in, import en export van, tussenhandelaar  commissionair van, ambulante handel in, vertegenwoordiging van, concessionaris van computers, bureelbenodigdheden en  materiaal, hard- en software toepassingen en randapparatuur, kantoorbenodigdheden en -inrichtingsmaterialen.

- Aankoop, verkoop, huren en verhuren, import en export van, tussen- en commissiehandel in diverse', goederen, producten, materialen en materieel, zonder beperking van aard, oorsprong en omvang, inclusief: diensten.

- Hard- en software-toeleverancier voor bedrijven, overheden, instellingen, organisaties en privé-personen, zowel de groot- als kleinhandel, de import en de export en de vertegenwoordiging en handelsagentuur, inclusief commissionair.

- Bureau voor advies, bijstand en dossiervervollediging in verband met en handel in  desgevallend als tussenpersoon de algeheelheid van elektronica, computer randapparatuur (hard en soft) en computer programmatuur, multimedia, internet en bureelorganisatie- en ontwikkeling, inclusief alle aankopen en verkopen hieromtrent, inclusief import en export.

- Software-bureau.

- Licentiekantoor, verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten. - Realisatie van totaalprojecten inzake beroepsmatige kantoor- en hard- en softwarematige omgevingen. - Computeradviesbureau.

- Gegevensverwerking, databanken. Onderhoud en reparatie van computers en van boekhoud- en overige kantoormachines en  programma's. - Overige activiteiten in verband met computers.

- Fotografie en multimedia onder alle vormen; het geven van alle vormen van opleidingen in dit verband.

Dit alles in de breedste zin van het woord en van zodra, daar waar nodig, de vennootschap de nodige vergunningen en machtigingen bezit.

De vennootschap kan verder tot doel hebben het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mogen hebben, het deelnemen in en directie voeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen.

Zij kan zich borg stellen ten gunste van vennootschappen, waarin de vennootschap rechtsreeks of onrechtstreeks deelneemt op welke wijze ook of ten gunste van derden mits de vennootschap daarbij een belang heeft.

De vennootschap heeft eveneens tot doel het oordeelkundig beheer van haar eigen vermogen waaronder dit van eigen onroerende goederen, vooral door verhuring, en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel.

Zij kan ook participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken. Artikel 4.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (e 18.550,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénhonderdste (1110051) van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 8.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden. ingeval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel in naakte eigendom en vruchtgebruik worden alle eraan verbonden rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Artikel 12.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge































Op de laatste blz_ van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

maa 2.1

De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van

duur. "

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de : uitvoering van de opdracht van de zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De heer MEIRLAEN Kristof, geboren te Deinze op elf juni negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 8610 Kortemark, Bescheewegestraat, 13, wordt benoemd tot statutair zaakvoerder, aangesteld voor de ganse i duur van de vennootschap.

De opdracht van een statutaire zaakvoerder kan slechts herroepen worden ofwel bij eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de statutaire zaakvoerder die zelf vennoot is, ofwel om gewichtige redenen bij besluit van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels die gesteld zijn voor de wijziging van de statuten.

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen. Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt ook over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Artikel 13.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. ledere zaakvoerder kan tevens bijzondere machten toekennen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 14.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 17.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, zal elk jaar worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om tien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in ;r de gemeente waar de zetel gevestigd is en vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

i Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het kapitaal s

vertegenwoordigen. "

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of

op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Evenwel kunnen de vennoten overeenkomstig artikel 268 van het wetboek van vennootschappen eenparig en

schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met

uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De houders van obligaties of

certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen van die besluiten kennis

nemen.

Artikel 19.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Ieder vennoot mag stemmen in persoon of bij volmacht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn.

Artikel 21.

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december van datzelfde jaar.

Artikel 22.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste ééntwintigste afgenomen voor de vorming van een

reservefonds. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds ééntiende van het kapitaal

bereikt heeft.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van het bestuursorgaan.

De wettelijke beperkingen ter zake zuilen moeten nageleefd worden.

Artikel 23.

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of overlijden van

één van de vennoten of de enige vennoot.

Voor-

-I behouden

" d L, aan hei } Belgisch Staats blad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste Ni. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden zal de vereffening verzekerd word door de alsdan in functie zijnde zaakvoerders, tenware de algemene vergadering te dien einde één of meer vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging.

De algemene vergadering zal de wijze van vereffenen vaststellen bij enkele meerderheid van stemmen. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het

" arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag der schulden aan derden zal het batig saldo verdeeld worden

onder de vennoten in evenredigheid van het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk

recht.

OVERGANGSBEPALINGEN

1/ Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van zevenentwintig oktober tweeduizend en elf en zal

eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

" 2/ De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni van het jaar i" tweeduizend en dertien om tien uur.

3/ In toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen neemt de vennootschap alle verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. BENOEMINGEN

I/ zaaliveerderfs')

Voornoemde heer MEIRLAEN Kristof, verklaarde het hem toegekende mandaat van statutair zaakvoerder te aanvaarden en bevestigde dat de uitoefening van betrokken functie hem niet verboden is inzonderheid

krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig. "

De zaakvoerder zal zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. De bezoldiging van de zaakvoerder zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

2/ commissaris(sen1

De vergadering verklaart dat volgens ter goede trouw verrichte schattingen die overgenomen werden in het financieel plan, de vennootschap voor het eerste boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 van het wetboek van vennootschappen en besluit bijgevolg geen commissaris te benoemen.

VOLMACHT

Onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, is bijzondere volmacht verleend aan elke medewerker van het filiaal te 8500 Kortrijk, Hendrik Consciencestraat 4, van de burgerlijke vennootschap onder rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HLB SEFICO", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1160 Oudergem, Vorstlaan 191, BTW BE 0438.341.713, RPR Brussel, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van de akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Philippe DEFAUW, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie akte oprichting dd. 27/10/2011

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KRI-SOFT

Adresse
BESCHEEWEGESTRAAT 13 8610 KORTEMARK

Code postal : 8610
Localité : KORTEMARK
Commune : KORTEMARK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande