KRIDEBO CONSULT

Société en commandite simple


Dénomination : KRIDEBO CONSULT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 627.832.005

Publication

07/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Art 1

Art 2

Art 3

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten.

Bij deze wordt tussen mevrouw Deborah Laevens, wonende te 8540 Deerlijk, Hoogstraat 110 bus 0102, met rijksregisternummer 88.12.23-252.20, de heer Kris Lefebvre wonende te 8540 Deerlijk, Hoogstraat 110 bus 0102 met rijksregisternummer 71.09.02-155.78, een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming  Kridebo Consult .

De eerstgenoemde is de hoofdelijke en voor het geheel aansprakelijke vennoot. De tweede genoemde is enkel stille vennoot.

De vennootschap heeft tot doel:

consulting, studie- en adviesactiviteiten;

managementprestaties;

aankoop en verkoop en/of leasing en/of verhuur van goederen ;

immobiliëre verrichtingen;

het waarnemen van alle bestuursmandaten in vennootschappen, het uitoefenen van opdrachten en functies in

ondernemingen,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings  deelnemen of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8540 Deerlijk, Hoogstraat 110 bus 0102.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Kridebo Consult

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Hoogstraat 110 0102

*15305855*

Luik B

8540

België

0627832005

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Deerlijk

Griffie

Neergelegd

02-04-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

hypotheek of in pand te geven, inclusief de handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Art 4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van 6 maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Art 5

Art 6

Art 7

Art 8

Art 9

Art 10

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mevrouw Deborah Laevens brengt in de vennootschap een som ter grootte van 150 EUR in, die gestort wordt in

de gemeenschappelijke kas.

Zij brengt in de vennootschap eveneens haar bijzondere kennissen en handelsrelaties in.

Hiervoor worden aan mevrouw Deborah Laevens 50 van de 100 aandelen toegekend.

De heer Kris Lefebvre brengt in de vennootschap een som ter grootte van 150 EUR in, die gestort wordt in de

gemeenschappelijk kas.

Hiervoor worden aan de heer Kris Lefebvre 50 van de 100 aandelen toegekend.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 300 EUR vertegenwoordigd

door 100 aandelen, volledig volstort.

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden.

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot bij gelijke delen gedaan worden, tenzij er anders over beslist wordt.

Buiten de toestemming van de andere vennoten mogen de fondsen gestort op de zichtrekening enkel teruggevorderd worden mits men 6 maanden vooraf de vennootschap verwittigt per aangetekende brief en/of met toelating van de algemene vergadering.

Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken.

Onverminderd de rechten van derden, en enkel wat de onderlinge betrekkingen van de vennoten betreft, wordt overeengekomen dat mevrouw Deborah LAEVENS het algemeen bestuur van de vennootschap zal waarnemen en de hoedanigheid heeft van zaakvoerder.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Voor het eerste boekjaar op 31 december 2016.

Ieder jaar op 31 december zullen een inventaris en een jaarrekening, bestaande uit een balans, een winst-en verliesrekening en een toelichting worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen in een register worden overgeschreven en voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

De jaarvergadering zal plaatsvinden op de laatste zaterdag van mei om 19u.

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten alleen kunnen beslissen.

Zij wordt verdeeld als volgt:

Aan mevrouw Deborah Laevens 50 % en aan de heer Kris Lefebvre 50 %.

De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgelopen jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Art 11

Bij beslissing van de vennoten met twee derde meerderheid kan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene kosten gerekend worden. De éénmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Art 12

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Art 13

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. Zij blijft alleen voortbestaan onder de overlevende vennoten.

Art 14

Art 15

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten volgens de verhoudingen bepaald in artikelen 10 en 12.

OVERGANGSBEPALINGEN  SLOTBEPALINGEN

Opgemaakt in 3 exemplaren te Deerlijk, op 1 april 2015

De oprichters geven bij deze volmacht aan mevrouw Deborah Laevens, zaakvoerder, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke fomaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor ondernemingen en voor de vervulling van alle administratieve en fiscale verplichtingen.

Gelezen en goedgekeurd Gelezen en goedgekeurd

Deborah Laevens Kris Lefebvre

Coordonnées
KRIDEBO CONSULT

Adresse
HOOGSTRAAT 110, BUS 0102 8540 DEERLIJK

Code postal : 8540
Localité : DEERLIJK
Commune : DEERLIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande