KRISTOF KEIRSEBILCK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KRISTOF KEIRSEBILCK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.065.818

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 03.07.2014 14254-0532-010
08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 05.07.2013 13265-0167-010
24/11/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0S40, 06S 8f Benaming

(voluit) : KRISTOF KEIRSEBILCK

NEERGELEGD

14, 11, 2011

BEÇTBANK KOOPHANDEL

un me KORTRIJK

Voor- IIII iII iII IIi 11fl 1111 IIJ llI II II

behouder '11177288*

aan het

Belgisch Staatsbia





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8870 Izegem, Maria van Bourgondiëstraat 22

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Eddy Baudry te Brugge op acht november tweeduizend en elf, dat:

De heer KEIRSEBILCK Kristof Ronny, Identiteitskaartnummer : 591-0599979-39 ; Nationaal nummer :. 84.02.08-255.22,bediende, geboren te Brugge op acht februari negentienhonderd vierentachtig, echtgenoot van mevrouw VAN COSTENOBLE Veerle Annelies Bea Marianne, geboren te leper op negen januari negentienhonderd vierentachtig,gedomicilieerd en wonende te 8870 Izegem, Maria van Bourgondiëstraat 22.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de vennootschappelijke naam : "KRISTOF KEIRSEBILCK".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8870 Izegem, Maria van Bourgondiëstraat 22, in het rechtsgebied van de rechtbank van koophandel te Kortrijk.

Hij mag bij besluit van de zaakvoerder(s) naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige Brussel Hoofdstedelijk Gewest worden overgebracht.

De vennootschap kan bijkantoren en agentschappen vestigen in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

ICONSULTANCY- OF MANAGEMENTVENNOOTSCHAP

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, aile verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

-alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

-consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied(en);

-het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegen-woordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

IIPATRI MONIUMVENNOOTSCHAP

1.het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2.het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3.het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd. Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen zoals inzake wijzigingen der statuten.

KAPITAAL -AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,OOEUR) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk één/honderdste (1/100e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN.

Ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt worden, bij overlijden van deze vennoot, de rechten aan de aandelen verbonden, uitgeoefend door degene die de vennoot daartoe bij uiterste wilsbeschikking heeft aangeduid, of bij gebrek hieraan door de wettelijke erfgenamen, zodra die rechtmatig in het bezit van de aandelen zijn getreden of daarin zijn gesteld.

Degene die het vruchtgebruik op deze aandelen erft, oefent enkel het stemrecht uit en het recht op inning van dividenden.

Ingeval de vennootschap twee of meer vennoten zou tellen, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden, noch overgaan wegens overlijden, dan met instemming van ten minste de helft der vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten, waarvan de overdracht is voorgesteld.

De instemming waarvan sprake in voorgaande alinea, is niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan:

1) aan een vennoot

2) aan bloedverwanten in de opgaande of in de nederdalende lijn;

3) aan de echtgenoot van de overdrager of de erflater.

Inschrijving :

Op het maatschappelijk kapitaal werd in geld ingeschreven door:

- de heer KEIRSEBILCK Kristof voornoemd, voor een bedrag van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,OOEUR) waarvoor hem honderd (100) aandelen toebedeeld worden, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De inschrijver verklaart dat elk van deze aandelen werd afbetaald ten belope van ongeveer zevenenzestig procent (67%), zodat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00EUR) vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid ter beschikking van de vennootschap is op een bijzondere rekening nummer 0688938511-85 bij Dexia Bank nv, te 1000 Brussel, Pachecolaan 44, zoals ook blijkt uit een attest van voormelde bankinstelling, afgeleverd op vijfentwintig oktober laatstleden.

De ondergetekende notaris bevestigt bij toepassing van artikel 226,1° van het Wetboek van vennootschappen dat de wettelijke vereisten aangaande de plaatsing en storting van het kapitaal, werd nageleefd.

BESTUUR en CONTROLE.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering zal de zaakvoerder zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk de bevoegdheid om in naam van de vennootschap te handelen, welke ook de aard en de belangrijkheid der handelingen wezen, mits zij tot het doel van de vennootschap behoren. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en ais verweerder.

De vennootschap wordt in rechte en buiten rechte vertegenwoordigd door de enige zaakvoerder, en zo er meerdere zaakvoerders zijn, door twee zaakvoerders die gezamenlijk optreden.

t

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op eigen verantwoordelijkheid mag de zaakvoerder zich, in zijn betrekkingen met derden, laten helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen en afgevaardigden, op voorwaarde nochtans dat het mandaat of de afvaardiging specifiek en van tijdelijke aard weze.

De zaakvoerder die enige vennoot is en die bij een verrichting met de vennootschap, een tegenstrijdig belang heeft, kan de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Voor zover zulks door de vigerende wetgeving wordt vereist of ingeval de algemene vergadering daartoe beslist, wordt de controle op de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen.

Mede met inachtneming van het bepaalde in artikel 130 en volgende van het Wetboek van vennootschappen worden de commissarissen benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar; op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering warden ontslagen.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en kan hij zich te dien einde laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant.

De gewone algemene vergadering zal gehouden warden op de laatste vrijdag van de maand juni om negen uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, als vermeld in de oproeping.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 13bis van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de gewone algemene vergadering.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris op en op zelfde datum wordt de jaarrekening opgesteld, overeenkomstig de bepalingen van artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

Na aftrek van de algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, de waardecorrecties, de fiscale en andere voorzieningen, maakt het batig saldo van de resultatenrekening de nettowinst uit van de vennootschap.

Van de nettowinst wordt, na aftrek van eventuele overgedragen verliezen, ten minste één/twintigste afgenomen voor het aanleggen of stijven van een reservefonds; deze afneming is niet meer verplicht, zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo verhoogd met de overgedragen winst wordt besteed overeenkomstig de besluiten van de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder en voor zover de wet het toelaat.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Onmiddellijk neemt de enige vennoot de volgende beslissingen, onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uitgifte van deze akte op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank :

1)Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf (31/12/2012).

2) De eerste gewone algemene vergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend en dertien.

3) OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen door hem/haar aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen overneemt en bekrachtigt.

De oprichter verklaart in toepassing van zelfde artikel dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die , in haar naam en voor haar rekening door hem werden aangegaan vaar de ondertekening van de oprichtingsakte, te rekenen vanaf de oprichting,

welke overneming maar effect zal sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

4) AANSTELLING ZAAKVOERDER.

Overeenkomstig artikel 255 en 256 van het wetboek van vennootschappen worden :

-De heer KEIRSEBILCK Kristof voornoemd

aangesteld als niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, die verklaart dit mandaat te

aanvaarden.

Hij bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk

Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig.

De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

De vergadering beslist dat het mandaat van zaakvoerder van de heer KEIRSEBILCK Kristof bezoldigd is.

5) Er wordt geen commissaris aangesteld daar uit te goeder trouw gedane schatting blijkt dat de

vennootschap voor het eerste boekjaar niet beantwoordt aan de criteria waardoor de aanstelling van een

commissaris verplicht is.

VOOR EENSLUIDEND BEREDENEERD UITTREKSEL

Samen hiermede neergelegd :

-expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 27.06.2016 16217-0335-012

Coordonnées
KRISTOF KEIRSEBILCK

Adresse
HEIRWEG 47 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande