KROCKE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KROCKE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.192.278

Publication

03/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 08.02.2014, NGL 27.02.2014 14049-0141-008
04/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 28.11.2014, NGL 02.12.2014 14680-0115-011
04/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 26.01.2013, NGL 30.01.2013 13020-0008-008
14/03/2011
ÿþ MM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 0 8 3 4 1 9 22 8

Benaming 7

(voluit) : KROCKÉ

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8300 Knokke-Heist, Eglantierenlaan 4

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Eddy Baudry te Brugge op achttien februari tweeduizend en elf, dat :

De heer KAMERBEEK Paulus Carolus Maria, Belgische Identiteitskaart (document ter staving van duurzaam verblijf) nummer B 0458246-18 Nationaal nummer: 51.01.15 523.08, consultant, geboren te Rotterdam (Nederland) op vijftien januari negentienhonderd éénenvijftig, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 8300 Knokke-Heist, Eglantierenlaan 4.

en zijn echtgenote :

Mevrouw KERSTEN Christina Mechtilda Dorothea, Belgische Identiteitskaart (document ter staving van duurzaam verblijf) nummer B 0466534-61 - Nationaal nummer 43.12.04 332-50, gepensioneerde, geboren te Haelen (Nederland) op vier december negentienhonderd drieënveertig, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 8300 Knokke-Heist, Eglantierenlaan 4.

Gehuwd te Rotterdam op vier december negentienhonderd vierenzeventig onder het Nederlandse wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijksovereenkomsten, ongewijzigd tot op heden, aldus verklaard.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de vennootschappelijke naam : "KROCKÉ".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Eglantierenlaan 4, in het rechtsgebied van de rechtbank van koophandel te Brugge.

Hij mag bij besluit van de zaakvoerder(s) naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse, taalgebied of het tweetalige Brussel Hoofdstedelijk Gewest worden overgebracht.

De vennootschap kan bijkantoren en agentschappen vestigen in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, handelingen te voeren van een vennootschap die actief zal zijn op het vlak van :

- het vervaardigen, het verwerken, uitbrengen en exploiteren van data-informatiesystemen en kan daarvoor gebruik maken van alle mogelijke dragers van gegevens;

- het opknappen van gelijk welk onroerend goed om dit verkoopklaar te maken (ready for sale);

- het beheer, de uitbating en de exploitatie van multifunctionele centra, evenementenhallen en galerijen

overwegend ten behoeve van de scheppende en uitvoerende kunst;

" - de promotie en de organisatie van uitvoerende kunstevenementen;

- de vennootschap mag onder eender welke vorm participaties verwerven in bestaande of nog op te.

richten vennootschappen waarvan de aktiviteiten gericht zijn op de vervaardiging, de verwerving, de verwerking,

" het uitbrengen en exploiteren van data-informatie-systemen.

Zij mag aan het bestuur van deze ondernemingen deelnemen en hen technische, administratieve en financiële bijstand verlenen.

De vennootschap mag aile brevetten, licenties en andere intellectuele rechten verwerven, zelf uitbaten of doen uitbaten voor derden en zomeer.

De vennootschap zal, zowel in het binnen- als in het buitenland, in het algemeen alle commerciële,, burgerlijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, zowel in het binnen- als buitenland, door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even elke andere wijze deelnemen in alle ondernemingen en vennootschappen, die een gelijkaardig of daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend doel hebben.

De vennootschap mag optreden als bestuurder en/of vereffenaar van andere vennootschappen,mits' aanstelling van een vaste vertegenwoordiger, en mag zakelijke en niet-zakelijke borgstellingen verrichten voor: derden. Zij mag ook leningen toestaan aan vennoten.

. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONITEUR BEI-GE CIRECTIOAtt....~

0 T -03- 2011

BELGISCH STAATS Bi_AD BESTUUR

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afdeling Brugge)

°p: 2 5 FEB. 2011:

De griffier,

Griffie

" 11039956

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk één/honderdste (1/100e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op het maatschappelijk kapitaal werd in geld ingeschreven door :

- de heer Paulus Kamerbeek voornoemd, voor een bedrag van achttienduizend vierhonderd veertien euro (¬ 18.414,00) waarvoor hem negenennegentig (99) aandelen toebedeeld worden, die elk één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

- mevrouw Christina Kersten voornoemd, voor een bedrag van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00)

waarvoor haar één (1) aandeel toebedeeld wordt, die één/honderdste (1/100e) van het kapitaal

vertegenwoordigt.

De inschrijvers verklaren dat elk van deze aandelen werd afbetaald ten belope van één/derde, zodat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00EUR) vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid ter beschikking van de vennootschap is op een bijzondere rekening nummer 001-6335721-48 bij de BNP Panbas Fortis Bank, agentschap Knokke-Centrum, te 8300 Knokke-Heist, zoals ook blijkt uit een attest van voormelde bankinstelling, afgeleverd op éénentwintig januari tweeduizend en elf.

OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN.

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden, noch overgaan wegens overlijden, dan met instemming van ten minste de helft der vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten, waarvan de overdracht is voorgesteld.

De instemming waarvan sprake in voorgaande alinea, is niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan:

1) aan een vennoot

2) aan bloedverwanten in de opgaande of in de nederdalende lijn;

3) aan de echtgenoot van de overdrager of de erflater.

Ingeval een vennoot één of meer aandelen wil overdragen aan een persoon, die in de opsomming van artikel 6 niet begrepen is, moet hij te dien einde zijn voornemen laten kennen bij aangetekende brief aan zijn medevennoten, met aanduiding van naam, voornaam, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer, van het aantal aandelen dat hij zinnens is af te staan, alsmede - in geval van afstand onder bezwarende titel - van de overeengekomen prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, zullen zij geacht worden zich niet te verzet-ten tegen de overdracht.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open.

De houders van aandelen die een overgang wegens overlijden of onder de levenden hebben geweigerd, zijn verplicht betrokken aandelen over te nemen of er een ovememer voor te vinden, tegen een ovemameprijs die jaarlijks na de gewone algemene vergadering zal worden vastgesteld door de vennoten, besluitend bij gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen. Indien zulks voor een bepaald jaar zou zijn nagelaten, zal de overnameprijs voor dat jaar, behoudens akkoord tussen partijen, worden vastgesteld door twee experts, waarvan één door ieder der partijen aangewezen.

Indien de experts niet tot een akkoord kunnen komen, dienen zij een derde expert te benoemen om met hen te beraadslagen.

Ingeval een der partijen weigerde zijn expert aan te wijzen of indien de twee experts het niet eens worden omtrent de keuze van een derde expert, zal de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, in deze benoeming voorzien, op verzoek van de meest gerede belanghebbende.

De waarde van de aandelen - ongeacht of zij wordt vastgesteld door de vennoten of door experts - dient te worden bepaald in functie van de onderneming in werking, volgens haar toestand vóór en na de eventuele overdracht en zonder rekening te houden met enige meerderheids- of minderheidspositie in hoofde van de afstanddoener.

De betaling van de prijs moet gebeuren binnen zes maanden van de beslissing der experts of van het akkoord van partijen, zo niet zullen de erfgenamen of de voorgestelde overnemer als vennoot moeten worden aangezien en zullen zij de inschrijving op hun naam in het aandelenregister mogen eisen.

De ontbinding van de vennootschap zal evenwel niet gevorderd kunnen worden, indien de prijs niet betaald is binnen voormelde termijn van zes maanden.

IV. BESTUUR en CONTROLE.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap :

De heer KAMERBEEK Paulus voornoemd.

M Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge Behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering zal de zaakvoerder zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk de bevoegdheid om in naam van de vennootschap te handelen, welke ook de aard en de belangrijkheid der handelingen wezen, mits zij tot het doel van de vennootschap behoren. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

Op eigen verantwoordelijkheid mag de zaakvoerder zich, in zijn betrekkingen met derden, laten helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen en afgevaardigden, op voorwaarde nochtans dat het mandaat of de afvaardiging specifiek en van tijdelijke aard weze.

Heeft een zaakvoerder bij een verrichting of een beslissing een belang van vermogensrechtelijke aard dat tegenstrijdig is met dat van de vennootschap, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en mag de beslissing slechts worden genomen of de verrichting slechts worden gedaan mits naleving van de procedure beschreven in artikel 259 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Voor zover zulks door de vigerende wetgeving wordt vereist of ingeval de algemene vergadering daartoe beslist, wordt de controle op de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen.

Mede met inachtneming van het bepaalde in artikel 130 en volgende van het Wetboek van vennootschappen worden de commissarissen benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar; op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en kan hij zich te dien einde laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand december om veertien uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, als vermeld in de oproeping.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 13bis van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris op en op zelfde datum wordt de jaarrekening opgesteld, overeenkomstig de bepalingen van artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

Na aftrek van de algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, de waardecorrecties, de fiscale en andere voorzieningen, maakt het batig saldo van de resultatenrekening de nettowinst uit van de vennootschap.

Van de nettowinst wordt, na aftrek van eventuele overgedragen verliezen, ten minste één/twintigste afgenomen voor het aanleggen of stijven van een reservefonds; deze afneming is niet meer verplicht, zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo verhoogd met de overgedragen winst wordt besteed overeenkomstig de besluiten van de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder en voor zover de wet het toelaat.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Onmiddellijk komen de vennoten samen in buitengewone algemene vergadering en nemen met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen, onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uitgifte van deze akte op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank :

1) Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte en zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend en twaalf.

2) De eerste gewone algemene vergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend en twaalf.

3) OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen door hen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoon-lijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen overneemt en bekrachtigt.

Comparanten verklaren dat in toepassing van zelfde artikel de vennootschap de verbintenissen overneemt die in haar naam en voor haar rekening door hen werden aangegaan voer de ondertekening van deze oprichtingsakte, te rekenen vanaf één januari tweeduizend en elf (01/01/2011), welke overneming maar effect zal sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

4) AANSTELLING ZAAKVOERDER.

Tot statutaire zaakvoerder werd aangesteld

-De Heer KAMERBEEK Paulus voornoemd, hier aanwezig, die verklaart dit mandaat te aanvaarden en

bevestigt dat geen maatregel bestaat die zich tegen deze aanvaarding verzet.

De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

5) Er wordt geen commissaris aangesteld daar uit te goeder trouw gedane schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet beantwoordt aan de criteria waardoor de aanstelling van een commissaris verplicht is.

VOLMACHT

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte, wordt door de oprichter aan: de B.V.B.A. E.J. NEYTS ACCOUNTANCY & FISCALITEIT, vertegenwoordigd door de heer Eddy Neyts, accountant-belastingconsulent, kantoorhoudend te 8300 Knokke-Heist, Magere Schorre 72,

volmacht verleend om alle formaliteiten diede oprichting van dèzelvennootschap teweegbrengt, te vervullen

en uit te voeren. Dit-behelst in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de

vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen, dit met macht tot indeplaatsstelling.

VOOR EENSLUIDEND BEREDENEERD UITTREKSEL

Samen hiermede neergelegd :

-expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

. .s

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
KROCKE

Adresse
EGLANTIERENLAAN 4 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande