KUBUNI

Société en commandite simple


Dénomination : KUBUNI
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 848.330.524

Publication

10/09/2012
ÿþ MM 2.s

1~ á, ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte







*izisasos* MONiTEURBELOE NEERGELEGD

1 0 3 -Os- 2012 2 4, 08. 2012 ELGISCH STAATSBl.,4MCrl`r'apel5 rmUna











Ondernerningsnr: 33o, lj

Benaming

(voluit) : KUBUNI

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Beukenhofstraat 112, 8570 Vichte

Onderwerp akte : Oprichting

Heden 28106/2012 zijn samengekomen met de bedoeling een vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap voor onbepaalde duur:

1) Als beherend vennoot: Dhr Simoens Albert, wonende te 8570 Vichte, Beukenhofstraat 112.

2) De vennootschap wordt opgericht onder de naam "KUBUNI", met maatschappelijke zetel te 8570 Vichte, Beukenhofstraat 112 en het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op honderd Euro (100,00¬ ). Het is volledig volstort en verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde. De stilte vennoot beschikt over 50 aandeel en de resterende aandelen zijn toegewezen aan de beherende vennoot,

3) De vennootschap heeft als doei in België en ln het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

-Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer, adviesbureaus op het bebled van bedrijfsvoering

-Ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media.

-Ontwerpen van publicitaire teksten en slogans

-Ontwerpen van publicitaire artikelen

-Productie van films

-Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's

-Computerconsultancy-activiteiten

-Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten

-Verhuur en lease van kantoormachines, inclusief computers

-Verhuur van standaard-programmatuur

-Organisatie van congressen en beurzen

-Gespecialiseerde beeld-,verlichtings- en geluidstechnieken

-het verlenen van adviezen, consulting van financiële, technische, commerciële of administratieve aard. Bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van aile opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

-de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon In de handel (klein- en groothandel);

-het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van publiciteitsverkoop, van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking en alle technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven.

-het investeren en In eigendom hebben van roerende en onroerende goederen; de samenstelling en het beheer van een roerend ais onroerend vermogen; onroerende leasing en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, verbeteren, uitrusten, aanpassen, verfraaien, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen In, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

a Voor-jieháuden

aan het

Belgisch Staatsblad

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van' derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen en ondernemingen.

Bovenvermelde opsomming is verklarend en niet beperkend, de vennootschap zal alle industriële, commercie, handels-, financiële en burgerlijke operaties mogen uitvoeren die zowel rechtstreeks als onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel of van aard zijn het te begunstigen. Het doel van de vennootschap dient bovendien in zijn meest ruime betekenis geinterpreteerd te worden en bovendien Is het bestuur bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

4) De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en bekomt rechtspersoonlijkheid met ingang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsacte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel. Het boekjaar loopt telkens tot 31 december van ieder Jaar. In afwijking van deze regel begint het eerste boekjaar op datum van heden om te eindigen op datum van 31 december 2013,

De oprichters verklaren tevens dat de vennootschap, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van de Vennootschappen, aile verbintenissen overneemt die tot op heden in haar naam werden aangegaan.

5) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders natuurlijke personen al of niet bezoldigd. ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met als uitzondering van die handelingen deze waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

6) De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand juni op de maatschappelijke zetel. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 29 juni 2014.

7) Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle kosten en delgingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap. De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst, voor zover deze niet in strijd is met de wettelijke bepalingen en de bepalingen van het huishoudelijk reglement.

8) Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen.

Opgemaakt te Vichte, 28 juni 2012

Dhr Albert 5imoens

Zaakvoerder - Beherend vennoot







Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, helzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KUBUNI

Adresse
BEUKENHOFSTRAAT 112 8570 VICHTE

Code postal : 8570
Localité : Vichte
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande