KUREN IN KANEGEM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KUREN IN KANEGEM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.281.261

Publication

14/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.10.2013, NGL 10.10.2013 13627-0178-019
15/03/2011
ÿþti

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 0 1 »UT 2011

Griffe griffier,

llluu19iiAiwiiu

br

E St

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Kuren in Kanegem

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8700 Tielt (Kanegem) - Kanegem-Dorp 7

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING - VOLMACHT

Bij akte verleden voor notaris Anthony WITTESAELE, te Tielt, op drieëntwintig februari twee duizend en elf, is opgericht door :

mevrouw VANDEVELDE Nele Christine Gerard, geboren te Brugge op negenentwintig mei negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 8700 Tielt (Aarsele), Kazernestraat 20, echtgenote van de heer CLAERBOUT Pieter Jozef Remi, geboren te Kortrijk op zeven februari negentienhonderd achtenzestig.

Gehuwd onder het stelsel der scheiding van goederen met toegevoegd intern gemeenschappelijk vermogen ingevolge huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris op tweeëntwintig juli tweeduizend en acht, zonder wijziging aangebracht te hebben, aldus verklaard.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "Kuren in Kanegem", met zetel te 8700 Tielt (Kanegem), Kanegem-Dorp 7.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op honderd duizend euro (¬ 100.000,-), vertegenwoordigd door tienduizend (10.000) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één tienduizendste (1/10.000e) van het kapitaal vertegenwoordigen, in hun totaliteit onderschreven door mevrouw Nele Vandevelde voornoemd.

De comparant verklaart dat alle aandelen, waarop hij ingeschreven heeft, zijn volgestort in speciën ten belope van honderd duizend euro (¬ 100.000,-).

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer 731-0164404-61 op naam van de voormelde vennootschap in oprichting bij KBC.

Het uittreksel uit de statuten luidt als volgt:

Artikel EEN : BENAMING

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aangenomen, onder de benaming "Kuren in Kanegem".

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, orders en andere stukken, uitgaande van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vermelden :

1) de benaming van de vennootschap;

2) de vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid";

3) de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap;

4) het woord "rechtspersonenregister" of de initialen "RPR", gevolgd door het ondernemingsnummer,

5) de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel TWEE : ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8700 Tielt (Kanegem), Kanegem-Dorp 7.

Deze zetel kan overgebracht worden naar gelijk welke plaats in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), regelmatig bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, doch rekening houdend met de vigerende taalwetten.

Artikel DRIE : DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

-het uitbaten van één of meer ontspannings- en gezondheidscentra, omvattende ondermeer, maar niet uitsluitend sauna's, baden, massagesalons, schoonheidssa-lons, zonnebankcentra, gymnastiekzalen, centra voor beoefening van bijvoorbeeld aerobis, fitness, bodybuilding, power plates en andere vormen van binnensporten voor de algemene lichaamsconditie, inclusief annex eet- en drankgelegenheid.

-Het verstrekken van allerlei diensten, advies en consultancy in verband met lichaamsverzorging, esthetiek, het lichamelijk welzijn, ontspannings- en relaxatie-technieken en inzonderheid diensten verleend in gezondheidscentra in het algemeen en in het bijzonder sauna's, baden, massagesalons, schoonheidssalons, zonnebankcentra, fitnesscentra.

0834 28T 261

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

-De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de import en export van, alsook de vervaardiging van alle toiletartikelen, parfumerieartikelen, schoonheidsproducten, reinigingsmiddelen, zeep- en badproducten, cosmetica, manicure- en pedicureartikelen, parfums en andere reuken, alle scheikundige, farmaceutische en parafarmaceutische artikelen en alle aanverwante producten, machines en toestel-len en dergelijke meer, alle natuurproducten, kruiden, drogisterij-, dieet- en algemene tichaamsverzorgingsartiketen en aanverwante producten, kortom alle producten, artikelen, materialen en toestellen voor lichaams- huid- en haarverzorging en hun accesoires, geschenkartikelen en fantasieartikelen met inbegrip van fantasiejuwelen, imitatiesieraden, gadgets en dergelijke meer; toestellen voor gezondheidstechniek en algemeen welzijn.

-Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ont-wikkelingsactiviteiten en publicaties, dit alles in het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

-Het geven van diverse therapieën, omvattende ondermeer oorkaarsen, aroma- en kleurtherapie, diversen soorten massages, yoga, reiki, meditaties, algen en modderpakkingen alsmede diverse bewegingsoefeningen.

-Het opnemen, produceren, verdelen, promoten, verkopen van geluid- en beelddragers en boeken en tijdschriften.

-Het verzorgen en organiseren van optredens en concerten.

-Het verkopen van merchandising, zoals ondermeer T-shirts, handdoeken, badjassen en badslippers, petjes enz.

-De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

-Alle handelingen in verband met het beheer van vennootschappen en natuurlijke personen, het advies en de opleiding van vennootschappen en natuurlijke personen op het vlak van marketing, management, verkoopspolitiek, administratie en secretariaat. Het verlenen van secretariaatsdiensten, het verstrekken van allerhande diensten met uitzondering van de gereglementeerde diensten.

-Het uitwerken van bouwprojecten omvattende de aankoop van gronden, het bekomen van bouwvergunningen, het contracteren van aannemers van bouwwerken, de coördinatie, de promotie en verkoop hiervan.

-Het beheer, het verwerven, het oprichten, de instandhouding, de verkoop en valori-satie van een roerend en onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

-Het nemen van participaties onder welke vorm ook in alle vennootschappen in België of in het buitenland, bestaande of op te richten, door middel van inbrengen, onderschrijvingen, overdrachten of ruilingen, al dan niet om er het bestuur van te controleren of om er gewoon een aandeel in te hebben, alsook de aankoop, verkoop en ruiling van alle effecten.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm. ln dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

-Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

-De handel in roerende goederen, onder meer kunst, zowel rechtstreeks als in hoedanigheid van tussenpersoon.

-Het beheer, de verkoop en de verhuur van eigen onroerende goederen

-Het voeren van consultingactiviteiten omvattende onder meer de uivoering, de studie, de organisatie en het verlenen van advies inzake bedrijfseconomische- en financiële-, sociale-, juridische-, fiscale-, boekhoudkundige-, informatica-, weten-schappelijke-, en aanverwante aangelegenheden en meer in het bijzonder: het verrichten van marktstudies, het geven van marketingadvies, het doen aan productie en voorraadbeheer, het doorlichten van administratieve organisatie, de beheerscontrole en het financieel beheer.

-Het verrichten van alle handelingen van roerende en onroerende aard, in de meest ruime zin, dit omvat het aankopen en verkopen, het huren, het verhuren en onderverhuren, het bouwen en verbouwen, het uitrusten, valoriseren en het uitbaten onder alle vormen van alle roerende en onroerende goederen:

-Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging, of commercialisering van nieuwe of bestaande producten, technologieën en hun toepassingen in de meest brede zin van het woord.

-Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, techno-consult, assistentie op het gebied van management, engineering en consulting; het verlenen van advies op technisch, commercieel, administratief, financieel en juridisch vlak;

-Managementactiviteiten van holdings : het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere middelen;

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren en in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

-Het beheren en het oordeelkundig uitbreiden van het patrimonium van de vennootschap. In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en on-rechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

~-" -De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of overname of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of nog op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2011 - Annexes du Moniteur belge Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in art. 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd een en negentig.

Behoren ook niet tot de activiteiten van de vennootschap, deze die zij niet zou mogen doen zonder erkenning als vastgoedmakelaar overeenkomstig het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar.

Handelingen waarvoor de goedkeuring of het toezicht van de commissie voor Bank- en Financiewezen vereist is worden evenwel uitgesloten.

De vennootschap mag, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten, van aard om de verwezenlijking van haar doel of de uitbreiding van de vennootschap te vergemakkelijken.

De vennootschap mag belangen hebben, door inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of nauw met haar doel in verband staan.

Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Artikel VIER : DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde termijn. Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan zij om het even wanneer worden ontbonden door een beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend en besluitend volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Artikel VIJF. : AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd duizend euro (¬ 100.000,-), vertegenwoordigd door tienduizend aandelen (10.000) zonder vermelding van waarde, die elk één tienduizendste (1/10.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel ELF : ALGEMEEN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

Artikel TWAALF : BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle daden van bestuur en beschikking die met het doel van de ven-nootschap niet in strijd zijn en niet door de wet of door de statuten verboden zijn.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel DERTIEN : CONTROLE

De controle op de vennootschap kan worden opgedragen aan één of meer commissarissen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Indien geen commissaris wordt aangesteld door de algemene vergadering en dit niet vereist is door de wet, zal de controle worden uitgeoefend door de vennoten.

Artikel VEERTIEN : DATUM

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de derde vrijdag van mei om 20.00 uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien. Indien deze dag een feestdag is, zal de jaarvergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Uitgezonderd in het geval de vennootschap slechts één vennoot telt, mag iedere vennoot zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, zelf stemgerechtigd, mits schriftelijke lastgeving.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden àanbhet Belgisch Staatsblad

Artikel VIJFTIEN : JAAR- EN CONTROLEVERSLAG

In het vooruitzicht van de jaarvergadering stellen de commissarissen, in voorkomend geval, een controleverslag en de zaakvoerders een jaarverslag op, waarin deze laatste rekenschap geven van hun beleid; dit alles overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Artikel ZESTIEN : BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig decem-ber van ieder jaar. Artikel ZEVENTIEN : BALANS  RESERVE  WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel ACHTTIEN : VEREFFENAAR BEVOEGDHEDEN

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de al-gemene vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffe-naar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningsstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één staat per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit. Artikel NEGENTIEN : VEREFFENING

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

- Het eerste boekjaar zal beginnen op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend en twaalf

- De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en dertien.

- De comparant verklaart bovendien zichzelf als enig onbezoldigd niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur over de vennootschap aan te stellen, hetgeen hij verklaart te aanvaarden.

- Volmacht wordt gegeven aan Adfisc, met kantoor te 8800 Roeselare, Kwadestraat 20C, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegen-woordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten nodig voor het Handelsregister.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Anthony WITTESAELE, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte van 23/02/2011

Dit uittreksel is afgeleverd overeenkomstig de Vennootschappenwet, enkel en alleen met het oog op de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid voor de nieuwe vennootschap

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" 1

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 27.06.2016 16217-0599-013

Coordonnées
KUREN IN KANEGEM

Adresse
KANEGEM-DORP 7 8700 KANEGEM

Code postal : 8700
Localité : Kanegem
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande