KURMA

Société en commandite simple


Dénomination : KURMA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 521.799.325

Publication

12/08/2014
ÿþVoorbehoudt

aan hel

Belgiscl Staatsbh

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

MONITEUR BELGE

1111111111011111 05 -08- 2014

BELGISC -I STAATSBLAD

- 3 JULI 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent afd. KORTRIJK

Griffie





Ondernemingsnr : 0521799325

Benaming

(voluit) : KURMA

(verkort) :

Rechtsvorm: Gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Spanjestraat 141 bus 6, B-8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming stilte vennoot en werkende vennoot

Uit de notulen van de algemene vergadering van 27 juni 2014 blijkt dat mevrouw Spillebeen Marijke 1 aandeel overdraagt aan mevrouw Rossie Veerle en 24 aandelen aan de heer Decancq Kurt. Mevrouw Veerle Rossie wordt stille vennoot van de vennootschap, haar aansprakelijkheid is bijgevolg beperkt tot haar inbreng, zij mag zich derhalve niet inlaten met het beheer van de vennootschap.

Na deze overdracht wordt volgende aandeelhoudersstructuur bekomen:

Spillebeen Marijke: 74 aandelen, Decancq Kurt 25 aandelen, Rassie Veerle 1 aandeel.

Met algemeenheid van stemmen wordt de heer Decancq Kurt benoemd tot werkend vennoot en zaakvoerder vanaf heden, hij wordt benoemd om onder andere in te staan voor de dagelijkse technische leiding voor het bewijzen van beroepskennis van restaurateur. Deze beslissingen hebben uitwerking vanaf 1 april 2014

Spillebeen Marijke

Zaakvoerder

Lier4

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

15/03/2013
ÿþ Mod2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 5' [ 9-99 3 tÇ

Benaming :

(voluit) : Kurma

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap Zetel : Spanjestraat 141 Bus 6, 8800 Roesetare Onderwerp akte : OPRICHTING

Tussen ondergetekenden:

1) Mevrouw SPILLEBEEN Marijke Alice, wonende te B-8851 Ardooie, Padderijstraat 14, NN 65.12.24154.90, hier optredend als hoofdelijk en voor het geheel aansprakelijke vennoot of "gecommanditeerde vennoot".

EN

2) De heer DECANCQ Kurt Albert, wonende te B-8800 Roeselare, Jacobus Vermanderstraat 26, NN

68.11.13-147-95, hier optredend als stille vennoot,

Wordt een Gewone Commanditaire Vennootschap (Com.V.) opgericht onder de benaming, "KURMA" en met de volgende bedingen :

I.De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap, afgekort "Com.V."

Omzetting van de vennootschap naar een andere rechtsvorm is slechts mogelijk door een besluit van een buitengewone algemene vergadering met naleving van de bijzondere vorm en meerderheidsvereisten voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen zoals bepaald voor de Commanditaire Vennootschap; op aandelen.

li.Mevrouw Spillebeen Marijke is gecommanditeerde vennoot en zaakvoerder, zal met het dagelijks bestuur gelast zijn en over de maatschappelijke handtekening beschikken. Zij zal nochtans van de maatschappelijke; handtekening slechts gebruik mogen maken voorzaken die de vennootschap aanbelangen.

Wanneer er meerdere zaakvoerders benoemd worden, is ieder individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen mits eenparig akkoord van de gecommanditeerde vennoten het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meerdere directeuren.

III.De heer Decancq Kurt is stille vennoot en staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot het bedrag dat hij beloofd heeft te zullen inbrengen. De stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

Adviezen en raadgevingen, daden van controle, alsmede machtigingen aan zaakvoerders gegeven voor handelingen die buiten hun bevoegdheid liggen, verbinden de stille vennoot niet.

Bij overtreding van deze clausule wordt de stille vennoot automatisch hoofdelijk en voor het geheel medeaansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

IV.ln geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van de zaakvoerder in het geval van een enige zaakvoerder, wordt de stille vennoot als bewindvoerder aangesteld om daden van louter beheer te verrichten. Er dient binnen de maand in een definitieve vervanging te worden voorzien of beslist te worden in een eventuele omvorming naar een andere vennootschapsvorm. De stille vennoot kan de aanstelling weigeren, waarna de voorzitter van de rechtbank van koophandel een ander persoon als bewindvoerder aanstelt.

V.De zaakvoerder heeft niet het recht om de vennootschap geheel of gedeeltelijk over te dragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111111111111111

*13043458*

IR

i

ICI

NEERGELEGD

6. 03. 2013

RECHTBANK KOE' " " 'EL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vi.Mevrouw SPILLEBEEN Marijke, gecommanditeerde vennoot, brengt in de vennootschap in een som van negenduizend negenhonderd (9.900,00) EUR in speciën. Ais vergoeding voor die inbreng heeft zij recht op 99 aandelen,

De heer DECANCQ Kurt, stille vennoot, brengt de som in van honderd (100,00) EUR in speciën. hij heeft recht op 1 aandeel

Het kapitaal bedraagt dus tienduizend (10.000,00) EUR en is vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde maar waarvan ieder aandeel één honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt.

De inbreng in speciën zal op de maatschappelijke rekening of in kas worden gestort al naar gelang van de behoeften van de vennootschap en op aanvraag van de zaakvoerder

De aandelen zijn op naam en worden aangetekend in een register van aandeelhouders die wordt bewaard op de zetel van de vennootschap.

V1I.De overdracht van aandelen onder levenden of bij overlijden is op straffe van nietigheid onderworpen aan de unanieme toestemming van de andere vennoten.

Deze toestemming is nochtans niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, aan zijn echtgenoot, aan zijn ascendenten of descendenten in rechte lijn.

VIII.De vennootschap heeft ais doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid

-uitbating van een drankgelegenheid met het schenken van dranken, zowel alcoholische als niet-alcoholische.

-Het uitbaten van een restaurant, met levering van spijzen en dranken.

-Het uitbaten van tearoom, houdende levering van lichte maaltijden, versnaperingen en consumptie-ijs. -De groot en kleinhandel, in en uitvoer van dranken en voedingswaren organisatie van degustaties.

-Het uitbaten van een feestzaal, inrichten en organiseren van feesten en recepties.

-Het uitvoeren, voor zowel verbonden als niet-verbonden ondernemingen, van assistentie en consultancy op het gebied van management, engineering, technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch vlak.

-Het verwerven, het verkopen, het huren en verhuren, het verbouwen, het herstellen, de instandhouding en valorisatie van roerende en onroerende goederen en rechten, met inbegrip van handelsfondsen; de huurfinanciering van roerende en onroerende goederen aan derden; aile handelingen die rechtsreeks of onrechtstreeks met deze activiteiten in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsook zich borgstellen,

-het waarnemen van, en deelnemen in aile bestuur en managementopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen en vennootschappen.

-de aan en verkoop, in en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid het doel te interpreteren, zoals hij noodzakelijk acht voor de meest gunstige uitbating van de onderneming.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking of uitbreiding van het doel te vergemakkelijken,

Het maatschappelijk doel mag verwezenlijkt worden in België en in het buitenland volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen. De vennootschap mag door middel van Inbreng, versmelting of inschrijving, of op om het even welke andere wijze deelnemen aan ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde of aanverwant doel nastreven, of nuttig zijn tot het geheel of gedeeltelijk verwezenlijken of uitbreiden van dit

doel.

IX.De maatschappelijke zetel is gevestigd te B-8800 Roeselare, Spanjestraat 141-bus 6. De

maatschappelijke zetel kan verplaatst worden binnen het Vlaamse Gewest of naar het hoofdstedelijk Brussels Gewest mits een éénvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Iedere verandering van zetel wordt door de zaakvoerder in de bijlagen van het Belgische Staatsblad bekendgemaakt.

De vennootschap kan, bij beslissing van de zaakvoerder, bedrijfszetels, verkooppunten, bijkantoren en agentschappen oprichten en dit zowel in België als in het buitenland.

X.De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op heden. De activiteiten worden aangevat op 1 april 2013.

Aan de duur van de vennootschap kan op elk ogenblik een einde gesteld worden, waardoor de vennootschap ontbonden wordt bij besluit van de algemene vergadering, genomen met inachtneming van de

voorschriften opgelegd aan een statutenwijziging, zoals bepaald voor een Commanditaire Vennootschap op aandelen, en mits eenparig akkoord van de gecommanditeerde vennoten.

XI.De ontbinding van de vennootschap kan echter door één enkele der vennoten gevraagd worden indien de winsten, na verloop van twee jaren, de som van duizend euro niet zouden bereiken, op basis van de jaarlijkse balans opgemaakt zoals voorgeschreven in punt XIV.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

XiI.De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen van zodra en in zoverre de vennootschap beantwoordt aan de wettelijke criteria, die tot aanstellen van een commissaris verplichten. De zaakvoerders zullen hiertoe het initiatief nemen ais de criteria overschreden zijn.

Zolang er geen commissaris benoemd wordt, heeft iedere vennoot individueel de onderzoek en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

Xill.Het overlijden van één der vennoten is geen aanleiding tot het ontbinden van de vennootschap. De erfgenamen van de overledene mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opstellen, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren. Zij hebben enkel recht om het deel op te eisen dat aan hun rechtsvoorganger toekomt op basis van de waarde van de laatste goedgekeurde balans.

De erfgenamen en legatarissen welke geen vennoten kunnen worden omdat zij niet ais vennoten toegelaten zijn, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

XIV.Eik jaar op 30 juni zal er een inventaris en een balans van het actief en het passief van de vennootschap worden opgemaakt. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 30 juni van het jaar 2014. Binnen de 6 maanden na afsluiting van het boekjaar, zullen de vennoten beslissen over de verdeling van de resultaten.

XV.De winsten zullen evenredig met de respectieve inbrengen onder de vennoten worden verdeeld, na voorafneming van vijf procent voor de vorming van een reservefonds tot deze een bedrag, gelijk aan tien procent van het geplaatst kapitaal bereikt heeft.

De vennoten kunnen ook beslissen om de overblijvende winst te reserveren, om tantièmes toe te kennen of om er een andere bestemming aan te geven.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen benden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

XVI.Aan de zaakvoerder kan een bezoldiging worden toegekend. Deze bezoldiging dient door de vennoten te worden vastgesteld of goedgekeurd.

XVII.De vergadering geeft eenparig bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Kantoor Vercruysse° met zetel te 8630 Veurne, leperse steenweg 16, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Patrick Vercruysse, evenals aan zijn lasthebbers, om met mogelijkheid van indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover:

- de bevoegde Federale, Regionale en Gemeentelijke overheidsdiensten en in het bijzonder de FOD Financiën.

- de diensten van het Ondernemingsloket, ten einde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen, en alle nodige administratieve verrichtingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen in naam en voor rekening van de vennootschap te kunnen uitvoeren.

- de sociale verzekeringskas in het kader van de sociale bijdrage voor vennootschappen.

Teneinde de vennootschap voornoemde te vertegenwoordigen, te verdedigen, en in haar naam en voor haar rekening voorlegging te doen van alle door gemelde diensten gevraagde stukken en bindend te antwoorden op aile mondelinge en schriftelijke vragen;

Alle nodige aansluitingen, aangiften en stopzettingen te doen, besprekingen te voeren en eventuele briefwisseling, vragen, akkoordverklaringen, enz.... geldig en bindend te beantwoorden en te ondertekenen

In vijfvoud opgemaakt, te Roeselare, op 1 maart 2013,

SPILLEBEEN Marijke

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KURMA

Adresse
SPANJESTRAAT 141, BUS 6 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande