L.I.O.N.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : L.I.O.N.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 464.008.309

Publication

27/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.04.2013, NGL 23.05.2013 13126-0409-020
22/01/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mad Wortl 11.1

r ~

$EL.i;E NEE{RGELEGp

2013 26. ~ 12. 2042

RECI-!T$WiK KOOPHANDEL Gri eRTRGiK

Ondernemingsnr : 0464.008.309

Benaming

(voluit) : L.I.O.N.

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8500 KORTRIJK, President Kennedypark, 1 A,

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING BOEKJAAR -- WIJZIGING STATUTEN - AANNEMING VAN NIEUWE STATUTEN IN HET NEDERLANDS

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Benoit CLOET, Notaris te Herseaux Moeskroen op 19 december 2012, ter registratie aangeboden op het tweede registratiekantoor te Moeskroen,

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "L.I.O.N." met zetel te 8500 KORTRIJK, President Kennedypark, 1 A, met éénparigheid van stemmen onder andere volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing.

De algemene vergadering beslist het boekjaar van de vennootschap te wijzigen, dat voortaan zal beginnen

op één januari en afgesloten worden op éénendertig december van elk jaar,

Bij wijze van overgangsmaatregel zal het lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op éénendertig

december tweeduizend en elf, afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Tweede beslissing.

De algemene vergadering beslist statutair de machtiging toe te kennen aan de raad van bestuur om een auditcomité op te richten in zijn midden overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen als volgt:

"De raad van bestuur kan in zijn midden, overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen, een auditcomité oprichten, dat belast wordt met het permanent toezicht over de afgewerkte dossiers van de commissaris,

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het auditcomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het auditcomité worden bepaald door de raad van bestuur.

In die hoedanigheid kan het auditcomité onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris wat betreft de uitoefening van zijn taken, zoals bedoeld in artikel 133 van het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur kan eveneens zelf optreden als auditcomité in de zin van het Wetboek van vennootschappen, en is dan onder meer belast met het permanente toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris.

In die hoedanigheid van auditcomité kan de raad van bestuur onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris wat betreft de uitoefening van zijn taken, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen."

Vierde beslissing.

Ingevolge de verplaatsing van de zetel van de vennootschap naar 8500 Kortrijk, President Kennedypark, 1 A, beslist door de raad van bestuur op dertig december tweeduizend en elf en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van achttien april tweeduizend en twaalf onder het nummer 12075651, beslist de algemene vergadering nieuwe Nederlandstalige statuten aan te nemen als volgt rekening houdend met de essentiële kenmerken van de vennootschap en de hiervoren aangebrachte wijzigingen:

*13012773*

1111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON[TEU

11 -01

LG1SCH STAATS:,BLAr,

Artikel 1: Vorm - Naam.

De vennootschap is een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam "L.I.O.N,"

Artikel 2: Zetel.

De zetel van de vennootschap_is _gevestigd te 8500 Kortrijk, President Kennedypark, 1 A.

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

0e zetel kan verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, te publiceren in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Ige vennootschap kan, zowel in België ais in het buitenland, bijkomende administratieve en bedrijfszetels, alsmede kantoren, bijhuizen en agentschappen oprichten bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur.

Artikel Doel.

0e vennootschap heeft tot doet, in Frankrijk, in Europa en in alle andere landen: een tussenkomst onder andere in volgende domeinen: het advies in beheer, het bestuur van vennootschappen, het verrichten van administratief werk, het verrichten van marketingactiviteiten en het verwerven van deelnemingen in alle vennootschappen.

Zij mag alle daden stellen die verenigbaar zijn met dit doet, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met dit doel en bijdragen tot de verwezenlijking ervan.

Het productief beheer voor eigen rekening van een patrimonium door de aankoop, de ruil en het verhuur van roerende en onroerende goederen.

Ce oprichting, de aankoop, het nemen in huur-beheer van aile fondsen van zelfde aard en, in het algemeen, alle commerciële of industriële verrichtingen die de ontwikkeling van het maatschappelijk doel toelaten alsmede alle onroerende aankopen en verhuur die de verwezenlijking ervan bevorderen.

Ce vennootschap mag op het even welke wijze betrokken zijn in alle ondernemingen en zaken die hetzelfde of een gelijkaardig of een verwant doel hebben of van aard zijn de ontwikkeling van haar activiteiten te bevorderen.

Artikel 4: Duur.

12e vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Artikel 5: Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op tien miljoen vijfhonderd duizend euro (10.500.000,00 EUR), vertegenwoordigd door tien duizend negenhonderd drieëntachtig (10.983) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, met elk een fractiewaarde van een/tien duizend negenhonderd drieëntachtig (1/10.983ste) van het kapitaal van de vennootschap.

Artikel 8: Aard van de effecten.

0e effecten en andere effecten zijn op naam.

Ce effecten kunnen ook de gedematerialiseerde vorm aannemen mits eenparig akkoord van alle

effectenhouders.

Op de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen en andere effecten op naam bijgehouden

waarvan de effecthouders kennis mogen nemen.

Naar aanleiding van de inschrijving in dit register wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een

certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aile effecten dragen een volgnummer.

Het register van aandelen en andere effecten op naam kan ook gehouden worden onder elektronische vorm

van zodra de wet dit toelaat.

Artikel 10.: Raad van bestuur.

samenstelling

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders, uitgezonderd in de gevallen waarin de wet minder dan drie bestuurders toelaat.

12e bestuurders worden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat vaststelt. Zij zijn herkiesbaar.

Het mandaat van de bestuurders mag, behoudens herkiezing, de termijn van zes jaar niet overschrijden. Het neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin het vervalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, dient zij onder haar aandeelhouders, vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam. en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Wanneer een mandaat van bestuurder openvalt, kunnen de overblijvende leden van de raad van bestuur hierin voorlopig voorzien, onder de voorwaarden voorzien door de wet. In dit geval gaat de algemene vergadering over tot de definitieve verkiezing tijdens haar eerstvolgende vergadering.

Vergaderingen.

12e raad van bestuur vergadert op uitnodiging van de voorzitter of van minstens twee bestuurders, zo dikwijls

als de belangen van de vennootschap dit vergen.

12e vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats aangeduid in de

bijeenroepingen.

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Behoudens dringende gevallen in de notulen te verrechtvaardigen, zullen de oproepingen minstens acht dagen voor de vergadering worden verstuurd, bij gewone brief of per enig ander telecommunicatiemiddel dat resulteert in een schriftelijk stuk aan de zijde van de geadresseerde en een schriftelijk bewijs van verzending aan de zijde van de verzender.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en beslissen wanneer ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is,

Indien nochtans de raad van bestuur op een zitting niet voldoende in getal is, mag hij, tijdens een tweede vergadering, gehouden ten laatste vijftien dagen na de eerste, beraadslagen over de onderwerpen die voorkwamen op de agenda van de vorige vergadering, welke ook het aantal der tegenwoordige of vertegenwoordigde leden zij.

De besluiten worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen; bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter van de raad van bestuur doorslaggevend, behoudens wanneer er slechts twee bestuurders benoemd werden binnen de vennootschap.

Notulen.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in een bijzonder register.

De notulen worden ondertekend door de bestuurders die deelnamen aan de beraadslaging. Bij weigering te

ondertekenen wordt hiervan melding gemaakt in het proces verbaal van de vergadering.

De kopijen en uittreksels van de notulen voor te leggen in rechte of anderszins, welke ook de

omstandigheden, worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur en/of door een gedelegeerd-

bestuurder.

Artikel 11. ; Bevoegdheden van de raad van bestuur.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om te handelen in naam van de vennootschap en om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten die de vennootschap aanbelangen. Al wat niet door de wet aan de algemene vergadering is voorbehouden valt onder zijn bevoegdheid.

Artikel 12. ; Dagelijks bestuur  Delegatie van machten.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap alsook de vertegenwoordiging

betreffende dat bestuur aan één of meer bestuurders opdragen, overeenkomstig de modaliteiten die hij bepaalt,

en hun de titel van gedelegeerd-bestuurder toekennen.

De raad van bestuur kan eveneens machten delegeren aan één of meer directeuren, al dan niet in zijn

midden gekozen.

De raad van bestuur kan bovendien machten voor bepaalde doeleinden verlenen aan om het even welke

personen, in of buiten zijn midden gekozen, al dan niet aandeelhouder.

Dit alles onverminderd zijn recht deze bevoegdheden zelf uit te oefenen.

Directiecomité

De raad van bestuur kan overeenkomstig artikel 524 Bis van het Wetboek van vennootschappen een directiecomité oprichten

De overdracht van machten aan een directiecomité omvat de bestuursbevoegdheden van de raad van bestuur met uitzondering van het algemeen beleid van de vennootschap en alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De overdracht van machten aan een directiecomité sluit hun verdere uitoefening door de raad van bestuur niet uit indien deze het nuttig acht. De overgedragen bevoegdheden kunnen dus concurrentieël uitgeoefend warden door deze twee organen.

Auditcomité

De raad van bestuur kan in zijn midden, overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen, een auditcomité oprichten, dat belast wordt met het permanent toezicht over de afgewerkte dossiers van de commissaris.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het auditcomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het auditcomité worden bepaald door de raad van bestuur.

In die hoedanigheid kan het auditcomité onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris wat betreft de uitoefening van zijn taken, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur kan eveneens zelf optreden als auditcomité in de zin van het Wetboek van vennootschappen, en is dan onder meer belast met het permanente toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris.

ln die hoedanigheid van auditcomité kan de raad van bestuur onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris wat betreft de uitoefening van zijn taken, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 13. : Vertegenwoordiging.

Eehoudens wanneer machten worden gedelegeerd, wordt de vennootschap geldig jegens derden en in rechte vertegenwoordigd door twee bestuurders samen handelend of door één gedelegeerd-bestuurder.

Indien een directiecomité wordt opgericht, zal de vennootschap, buiten het dagelijks bestuur en onverminderd eventuele volmachten of bijzondere delegatie van machten vertegenwoordigd worden - voor wat de handelingen van het directiecomité betreft - door twee leden van het directiecomité samen handelend.

Artikel 15: Jaarvergadering.

Ieder jaar, op de éérste woensdag van de maand april om tien uur, heeft de jaarvergadering plaats in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

Artikel 21: Besluiten.

ieder aandeel geeft recht op één stem.

Pe besluiten worden genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen behoudens de uitzonderingen en

afwijkingen voorzien door de wet en deze statuten.

Artikel 23: Verdaging.

Oe Raad van Bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, een algemene vergadering te verdagen met drie weken.

E3ij afwijking van artikel 555 van het wetboek van vennootschappen heeft de verdaging  zowel wat betreft de jaarvergadering, een bijzondere algemene vergadering als een buitengewone vergadering  voor gevolg alle reeds genomen beslissingen te vernietigen.

De aandeelhouders moeten opnieuw opgeroepen worden op drie weken, met dezelfde agenda, vervolledigd, indien nodig, en de nieuwe vergadering mag niet meer verdaagd worden. De formaliteiten verricht om de eerste zitting bij te wonen blijven geldig voor de tweede,

De tweede vergadering doet definitief uitspraak.

Artikel 24: Notulen.

pe notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de

aandeelhouders die zulks vragen.

pe afschriften voor derden worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur en/of door een

gedelegeerd-bestuurder,

Artikel 25: Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Artikel 26.: Stemming over de jaarrekening  Aanwending van de winst,

0e jaarvergadering beslist over de goedkeuring van de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening, spreekt de algemene vergadering zich, bij bijzondere stemming, uit

over de kwijting van de bestuurders en in voorkomend geval van de commissaris(sen).

Het positief saldo van de resultatenrekening opgesteld overeen-'komstig de wet, maakt de nettowinst uit van

een boekjaar.

Van deze winst, wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer de wettelijke reserve één/tiende bereikt van het

geplaatst kapitaal.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de raad van bestuur en met eenvoudige meerderheid van

steramen over de aanwending van het saldo van de winst.

pe raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de plaats waarop de dividenden zullen uitbetaald worden.

pe raad van bestuur mag beslissen tot het uitkeren van een interimdividend op het resultaat van het lopend

boeKjaar, mits naleving van de voorschriften van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 27 : Ontbinding - Vereffening,

In geval van ontbinding van de vennootschap op om het even welke tijdstip en voor om het even welke oorzaak, wordt de vereffening gedaan op de wijze aangeduid door de algemene vergadering, die één of meer vereffenaars benoemt en hun machten en hun vergoedingen vaststelt.

pe benoeming van de vereffenaar(s) dient bevestigd te worden door de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarin de zetel van de vennootschap zich bevindt.

Artikel 28: Wijze van vereffening.

1

.

Voorbehouden aan'het Belgisch Staatsblad

s

Na delging van al de schulden en lasten en van de kosten van vereffening, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling van het geplaatst kapitaal aan de aandelen, met dien verstande dat de vereffenaar het plan voor de verdeling van de activa onder de schuldeiser voorafgaandelijk aan de sluiting van de vereffening voor akkoord moet voorleggen aan de Rechtbank van Koophandel.

Indien de aandelen niet alle in dezelfde verhouding zijn volgestort, moeten de vereffenaars alvorens tot de terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil van toestand en de gelijkheid van al de aandelen herstellen, hetzij door aanvullende fondseninvorderingen ten laste van de aandelen die in onvoldoende mate werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in het voordeel van de aandelen die voor een hoger bedrag werden volgestort.

Het beschikbaar saldo wordt in gelijke delen onder alle aandelen verdeeld.

Artikel 29: Compensatie

Alle vorderingen die bestaan tussen de aandeelhouders en/of de bestuurders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van vijftien december tweeduizend en vier betreffende financiële zekerheden en houdende diverse fiscale bepalingen inzake zakelijke zekerheidsovereenkomsten en leningen met betrekking tot financiële instrumenten, en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking.

TIJDELIJKE BEPALINGEN

Bij wijze van overgangsmaatregel zal het lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op éénendertig

december tweeduizend en elf, afgesloten warden op éénendertig december tweeduizend en twaalf.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge VOOR EENVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Benoit CLOET, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de akte

- gecoördineerde tekst der statuten.



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/10/2012
ÿþL~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

BELGE

NEERGELEGD

2012 2 O. 09, 2012

aAT SELAD

RECHTEPa,rifl:i>i{OOPHANDEL

KrIRTRi IK

MONITEU

0 9 -10- LGISCH S~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0464008309

Benaming

(voluit) : L.I.O.N.

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel ; President Kennedypark 1A, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder - gedelegeerd-bestuurder - voorzitter raad van bestuur

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 11/01/2012 blijkt dat de vergadering kennis heeft genomen van het ontslag als bestuurder aangeboden door de heer Pierre-Laurent Cornu, wonende te 7730 Estaimpuis, Rue de la Bouteillerie 27 en dit met ingang vanaf 11/01/2012.

De vergadering heeft dit ontslag aanvaard en heeft beslist om in zijn vervanging te voorzien door te benoemen tot nieuwe bestuurder, met ingang van heden en dit voor een hernieuwbare termijn tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2017:

-De BVBA CHEMIN DE RUMES, met zetel te 7730 Estaimpuis, Porte des Bâtisseurs 20, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0842.634.743.

Uit de beslissing van de zaakvoerder van de BVBA CHEMIN DE RUMES blijkt dat de heer Pierre-Laurent Cornu aangesteld werd als vaste vertegenwoordiger voor het mandaat als bestuurder van de BVBA CHEMIN DE RUMES in de NV L.I.O.N.

Uit de notulen van de daaropvolgende bijeenkomst van de raad van bestuur d.d. 11/01/2012 blijkt dat de vergadering kennis heeft genomen van het ontslag als gedelegeerd-bestuurder en als voorzitter van de raad van bestuur van de heer Pierre-Laurent Cornu en dat zij beslist heeft te benoemen tot nieuwe gedelegeerd-bestuurder en nieuwe voorzitter van de raad van bestuur; de BVBA CHEMIN DE RUMES, voornoemd.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid (artikel 21)

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte, als eiser en als verweerder, en voor alle akten, met inbegrip van aile beschikkingen, geldig vertegenwoordigd door de raad van bestuur, of door een gedelegeerd-bestuurder of door twee bestuurders.

Gedaan te Kortrijk, op 24/01/2012

Getekend:

De BVBA CHEMIN DE RUMES, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordigerder, heer Pierre-

Laurent Cornu

Gedelegeerd-bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.12.2011, GGK 04.04.2012, NGL 07.05.2012 12106-0491-020
18/04/2012
ÿþMODWORD11.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

1111MOIR11111111

Réservé

au

Moniteur

belge

DÉPOSÉ Ali LE

05 -O'r 20i2

nl l'~}f~l ~: r~iiy ,~"--r'r

T. l~~l , L. ~ ~ _ ~" ia~,~:...U~

D ~ GrefFë.

i

N° d'entreprise : 0464008309

Dénomination

(en entier) : L.I.O.N.

(en abrégé) :

Forme juridique : société anonyme

Siège : Rue Victor Corne 64, 7700 Mouscron

(adresse complète)

Objet(s) de l'acte :Transfert siège social

11 résulte du procès-verbal du conseil d'administration d.d. 30112/2011 que le conseil d'administration a décidé de transférer le siège social à partir du 01/01/2012 à l'adresse suivante:

President Kennedypark 1 A

8500 Courtrai

Fait à Mouscron, le 30/12/2011

Monsieur Pierre-Laurent Cornu, administrateur-délégué

09/05/2011
ÿþ Copie à publire aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe Mod 2.5

'11069963

Tribunal de Commerce de Tournai

déposé au greffe le 2 7 AVR. 2011

Grje ot ~ arie-Guy Cre ier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011- Annexes du Moniteur belge

N' d'entreprise : 0464.008.309

Dénomination

5..n ont orl L.I.O.N.

Forme pridique ; société anonyme

Siège ; Rue Victor Corne 64, 7700 Mouscron

Objet de l'acte : RENOUVELLEMENT MANDAT ADMINSTRATEURS - ADMINISTRATEUR DELEGUE - PRESIDENT DU CONSEIL D'ADMINISTRATION

Il ressort du procès-verbal de l'assemblée générale ordinaire en date du 06/04/2011 que l'assemblée a pris connaissance et a acté le renouvellement des mandats d'adminstrateurs suivants pour un terme renouvelable. jusqu'à l'issue de l'assemblée générale ordinaire de 2016:

- monsieur Pierre-Murent Cornu, domicilié à 7730 Estaimpuis, Rue de la Bouteillerie 27

- monsieur Pierre Cornu, domicilié à 59290 Wasquehal, France, Avenue du Roi Alber 1' 62

II ressort du procès-verbal du conseil d'administration en même date que monsieur Pierre-Laurent Cornu, prénommé, a été nommé comme administrateur-délégué et comme président du conseil d'administration.

"

"

Représentation, actes et actions judiciaires (art. 21) :

La société est représentée à l'égard des tiers et en justice, tant en demandant qu'en défendant, ainsi que: dans tous actes, même de disposition, soit par le conseil d'administration, soit par un administrateur-délégué: soit par deux administrateurs.

Ainsi fait à Mouscron, le 06/04/2011

Signé:

Monsieur Pierre-Laurent Cornu

Administrateur-délégué

Mentionner sur La dsrriere page du Volet B Au recto : Nom et qualité dr, notaire instrumentant ou de :r= personne ou des personnes ayarrt pouvoir de représenter ¬ s, personne rr:a:ai., à l'égard des tiers

~a~s yerf[t : Nom et signature

22/04/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.12.2010, APP 06.04.2011, DPT 19.04.2011 11085-0253-019
14/04/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.12.2009, APP 07.04.2010, DPT 12.04.2010 10089-0394-019
28/04/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.12.2008, APP 01.04.2009, DPT 24.04.2009 09116-0148-018
26/07/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.12.2006, APP 02.04.2007, DPT 20.07.2007 07433-0295-014
07/02/2007 : TO084497
11/07/2006 : TO084497
28/06/2005 : TO084497
14/07/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8500 Kortrijk, President Kennedypark, 1A.

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgesteld door meester Véronique GRIBOMONT, Geassocieerde Notaris te Doornik, lid van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Jean-Luc HACHEZ & Véronique GRIBOMONT, Notaires associés, met zetel te Doornik, BTW BE 0866.523.863 RPR Bergen-Charleroi, afdeling Doornik, op 18 juni 2015, voor registratie uitgereikt met ais enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap L.I.O.N., met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark, 1A, BTW BE 0464.008.309  RPR Gent  afdeling Kortrijk, met éénparigheid van stemmen onder andere volgende beslissen genomen heeft:

1. De vergadering heeft beslist het kapitaal te verminderen ten belope van NEGEN MILJOEN NEGENHONDERD VIERENNEGENTIGDUIZEND VIJFHONDERD DERTIG EURO (9.994.530 é) om het kapitaal te verminderen van TIEN MILJOEN VIJFHONDERD DUIZEND EURO (10.500.000 ê) tct VIJFHONDERD EN VIJFDUIZEND VIERHONDERD ZEVENTIG EURO (505.470 ¬ ) door de terugbetaling van een som van negenhonderd en tien euro aan alle tienduizend negenhonderd drieëntachtig bestaande aandelen.

Deze kapitaalvermindering zal enkel slaan op het kapitaal dat beschouwd wordt als werkelijk volstort in de zin van de wetgeving over de inkomstenbelastingen.

De terugbetaling die besloten werd door de vergadering zal maar verwezenlijkt worden met eerbiediging van de voorwaarden voorzien door artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. De vergadering heeft beslist artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen om het in overeenstemming te:

brengen met het hiervoorgenomen besluit

De tekst van dit artikel werd vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld cp VIJFHONDERD EN VIJFDUIZEND VIERHONDERD:

ZEVENTIG EURO"

"Het wordt vertegenwoordigd door tienduizend negenhonderd drieëntachtig aandelen, zonder vermelding,

van nominale waarde, die elk één/ tienduizend negenhonderd drieëntachtigste van het kapitaal;

vertegenwoordigen."

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Véronique GRIBOMONT, geassocieerde notaris.

Tegelijkertijd neergelegd ; uitgifte van de akte, gecoördineerde statuten.

B

Ondernemingsnr 0464.008.309

Benaming

(voluit) : L.I.O.N.

(verkort) :

'Fiji?

o _0,

5~r u81

~.f F ~, i:=,1 ..k+..i'.r'--.ti'~~~

~J~

2 Lj.. Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/05/2005 : TO084497
16/07/2004 : TO084497
20/05/2003 : TO084497
29/11/2002 : TO084497
08/09/2001 : TO084497
28/12/1999 : TO084497
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.04.2016, NGL 24.06.2016 16216-0011-018

Coordonnées
L.I.O.N.

Adresse
PRESIDENT KENNEDYPARK 1 A 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande