L.N.S. HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : L.N.S. HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.924.026

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.06.2013, NGL 29.07.2013 13365-0399-013
23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.06.2012, NGL 20.08.2012 12423-0184-010
12/05/2011
ÿþVI iu

beh, aai Bel Staa

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0835-, . 0(K,

Benaming

(voluit) : L.N.S. HOLDING

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 8830 Hooglede, Bruggestraat 118 A

Onderwerp akte : oprichting

ie

*11071758"

NEERGELEGD

- 2. 05. 2011

RECHTBANK KOOPHANDE

CiylCt~le3 i J K

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Thierry Devos te Wervik op 27 april 2011, in zijn kantoor, blijkt dat een. vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

1/ rechtsvorm en naam: bvba 'L.N.S. HOLDING'.

2l zetel: 8830 Hooglede, Bruggestraat 118 A RPR Kortrijk.

3/ duur. De vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd.

4l oprichter: de heer SEYNHAEVE Francis Marie Albert, geboren te Gent op 18 september 1962, wonende te 8830 Hooglede, Bruggestraat 118 A.

5/ kapitaal: 1.250.000 euro, volledig volstort door inbreng in natura.

6/ samenstelling kapitaal: vertegenwoordigd door 1.250 aandelen zonder nominale waarde, waarop werd ingetekend door voornoemde oprichter door inbreng van drieduizend vierhonderd (3.400) aandelen, volledig volstort, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Seynhaeve Plastics', met zetel te 8830: Hooglede (Gits), Bruggesteenweg 143, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0456.506.249, en als BTW belastinplichtige onder zelfde nummer, welke inbreng nader is beschreven in het controleverslag opgemaakt op 21 januari 2011, door de daartoe aangestelde revisor, `BDO. Bedrijfsrevisoren' burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vertegenwoordigd door de heer Bertin Pouseele, in uitvoering van artikel 219 van het, Wetboek van vennootschappen, waarvan de conclusies luiden als volgt:

" De inbreng in natura door de heer Francis SEYNHAEVE wonende te 8830 Hooglede, Bruggestraat 118 A, tot oprichting van de BVBA L.N.S. HOLDING met zetel te 8830 Hooglede, Bruggestraat 118 A, bestaat uit de: inbreng van een aandelenpakket, voor een inbrengwaarde van 1.250.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel:

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de. Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de. waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven. aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.250 aandelen van de BVBA L.N.S. HOLDING, zonder: vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA L.N.S. HOLDING en mag niet voor: andere doeleinden worden gebruikt.".

Conform gemeld artikel 219 hebben de oprichters in een bijzonder verslag uiteengezet waarom de voormelde inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

7/ boekjaar: vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december; eerste boekjaar eindigt op 31/12/2011. 8/ aanleg reserves/winstverdeling/bestemming liquidatiesaldo:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten', minste één/twintigste (1/20ste) vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze éénitiende', (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders. verdeeld naar verhourding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. ochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

di d 9/ bestuur/bevoegdheid: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot (vennoten).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder, alleen optredend, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Werd tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd : de heer SEYNHAEVE Francis, voornoemd. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

10/ commissaris: geen.

11/ doel: De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, tot doel :

- Het verlenen van advies en bijstand, het uitvoeren van studies en opdrachten, het aanbieden van oplossingen - zowel in België als in het buitenland, als tussenpersoon of rechtstreeks, exclusief of in samenwerkingsverband - betreffende management, communicatie, human resources, sales en marketing, financieringen en arbeidstegemoetkomingen, alle domeinen die gepaard gaan met het opstarten, acquisities, overnames, fusies en splitsingen, herstructureringen, aan- en verkopen, huur en onderhuur, exploitatie, leasing en franchising, en het overlaten of overdragen daarvan  vrijwillig of gedwongen- van ondernemingen, handelsfondsen, ven-nootschappen, bedrijfstakken, productie-eenheden, gebouwen en uitrustingsgoederen, al dan niet industrieel, gronden, landerijen, domeinen en alle roerende en onroerende goederen, in België of in het buitenland, dit alles in de meest ruime zin. Dit omvat het verstrekken van adviezen, het aanraden, uitwerken, uitvoeren en opvolgen van studie- en expertiseopdrachten, consultatie in en de organisatie van alle financiële, juridische, fiscale, sociale (micro en macro), economische, administratieve en organisatorische aangelegenheden; dit omvat tevens engineeringactiviteiten in verband met software, bouw, machinebouw, (electro)mechanica, hydraulica, productieprocessen, research en development en dergelijke; het ontwikkelen en commercialiseren van hardware en software; het uitvoeren van administratieve werkzaamheden, in de ruimste zin, voor derden.

- Het waarnemen van alle beheersopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks met haar doel verband houden; het verhuren of huren, de aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen, het kopen en in licentie nemen van octrooien.

- De vennootschap zal rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen in het kapitaal, belangen nemen in of deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven en dit door inbreng, versmelting, samenwer-king, participatie of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks.

- Zij zal opdrachten als bestuurder, beheerder, vereffenaar of commissaris, of van gelijk welke opdrachten en functies in andere vennootschappen en/of verenigingen kunnen waarnemen.

- Het bezitten, plaatsen en beheren van kapitalen, van investeringen van alle aard, van vermogen, bestaande zowel uit onroerende goederen, alle zakelijke rechten daarop en onverdeelde rechten daarin, als uit effecten, portefeuillewaarden, meubilair en andere roerende goederen, ook speciën, alle intellectuele rechten en andere onlichamelijke goederen.

- De vennootschap mag leningen verstrekken aan derden of waarborgen stellen voor derden. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften, op welke plaats dan ook voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel natuurlijke als rechtspersonen, als hoofd- of onderaannemer, dan wel als tussenpersoon, makelaar, agent, commissionair, concessionaris of depositaris.

- De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan geheel of ten dele kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

12/ gewone algemene vergadering: de gewone algemene vergadering van de vennoten moet elk jaar worden bijeengeroepen op de tweede donderdag van de maand juni om elf uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden

Elk aandeel geeft recht op één stem. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan iedere vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Hij zal daartoe door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoel in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) en waarvan kennis is gegeven per brief, telefax of elektronische post, aan deze persoon volmacht geven hem op de vergadering te vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen.

13/ Bijzondere volmacht: Als bijzonder mandataris met recht van substitutie wordt aangesteld : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Fiduciaire Ornez', met zetel te 8800 Roeselare, Beversesteenweg 255 bis, vertegenwoordigd door de heer Kurt Leenmens, zaakvoerder  accountant, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van de eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving, van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor het volbrengen van alle formaliteiten bij het Ondernemingsloket. Tevens wordt hem volmacht verleend om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de Administratie der B.T.W. en directe belastingen en de Administratie voor Ondememings- en Inkomensfiscaliteit.

ti.

Voor-

behouden

" daari het

Belgisch

Staatsblad

J

Voor ontledend uittreksel

Notaris Thierry Devos

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte + bijz verslag oprichter + controleverslag

du Moniteur be

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexe

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.06.2016, NGL 30.08.2016 16542-0413-014

Coordonnées
L.N.S. HOLDING

Adresse
BRUGGESTRAAT 118A 8830 HOOGLEDE

Code postal : 8830
Localité : HOOGLEDE
Commune : HOOGLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande