L.S.M. VASTGOED

Comm.VA


Dénomination : L.S.M. VASTGOED
Forme juridique : Comm.VA
N° entreprise : 440.031.491

Publication

20/05/2014
ÿþMod Word 11,1

aL-i1(.1,É j ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Vc beh(

aar

Bell Staa

i

1

BELGE

DC

1ONITEUR

12 -05- 2014 _GISCH STtiATSBLAD "

29. 04. 2014

RECHTBANK KOOPHANDEL eip KORTRIJKre

G~

Ondernemingsnr : 0440.031.491

Benaming

(voluit) : L.S.M. Vastgoed

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Churchilllaan 78B/bus 1 - 8790 Waregem

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst naar

Park Te Poldere 9 bus 8 - 9840 De Pinte.

Deze adreswijziging gaat in vanaf 0110412014.

(get.) Callens Sara

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.05.2014, NGL 11.06.2014 14168-0171-012
02/10/2013
ÿþ i eo-d Me 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

im tql1J110

NEERGELEGD

2 3. 09. 2013

RECHT AN ZANDEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr Benaming 0440.031.491

(voluit) (verkort) : L.S.M. VASTGOED

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :



Commanditaire Vennootschap op Aandelen

8790 Waregem, Henri Lebbestraat 60

STATUTENWIJZIGING - ZETELVERPLAATSING  KAPITAALVERMINDERING  ONTSLAGEN EN BENOEMING ZAAKVOERDER





Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Xavier Van den Weghe, te Zulte, op 6 september 2013, dragende de volgende vermelding van registratie: "Geregistreerd vier bladen geen verzendingen te DEINZE op 11 september 2013. Boek 510 Blad 25 Vak 8. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00). Vr. De ea. Inspecteur (get.) Colombie Koen Adj.-Financieel assistent', dat de vennoten van de Commanditaire Vennootschap op Aandelen "L.S.M. VASTGOED", met zetel te 8790 Waregem, Henri Lebbestraat 60, samengekomen zijn en onder meer volgende beslissingen hebben genomen, met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit  Zetelverplaatsing naar 8790 Waregem, Churchilllaan 78B, bus 1. Vervolgens beslist de vergadering om artikel 2 der statuten overeenkomstig aan te passen.

Tweede besluit  Kapitaalvermindering met een totaal bedrag ten belope van honderd duizend euro (100.000,00 ¬ ), om het kapitaal te brengen van negenhonderd zevenentwintigduizend zevenhonderd vijftien euro vierenvijftig cent (927.715,54 ¬ ) naar achthonderd zevenentwintigduizend zevenhonderd vijftien euro ' vierenvijftig cent (827.715,54 ¬ ).

Deze kapitaalvermindering is integraal toe te rekenen op het werkelijk gestort kapitaal van de vennootschap.

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalverlaging, dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

De vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag van honderd duizend euro (100.000,00 ¬ ) voorlopig niet uit te keren aan de aandeelhouders, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad en heeft de raad van bestuur opdracht nadien met gezegde rekening te handelen als naar recht.

Derde besluit  Aanpassing statuten aan het hiervoor genomen besluit, als volgt:

"Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achthonderd zevenentwintigduizend zevenhonderd

vijftien euro vierenvijftig cent (827.715,54 ¬ ).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 45.500 aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één

vijfenveertigduizend vijfhonderdste (1/45.500ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.".

Vierde besluit  Update van de statuten om ze in overeenstemming te brengen met de verwijzing naar de, correcte artikels van het Wetboek van Vennootschappen, hetzij schrapping van verwijzingen naar oude wetgeving alsook oude artikels van het Burgerlijk Wetboek, zoals bij artikel 4; 6; 17; 22; 25 en 37 van de statuten

De Vergadering beslist volgende wijzigingen door te voeren aan de statuten;

11 In artikel 4 der statuten:

«Vervanging van de woorden "... is artikel 115 tweede lid vennootschappenwet toepasselijk" in de derde zin van artikel 4 der statuten door" ... is artikel 660 van het Wetboek van Vennootschappen toepasselijk"

Schrapping van de vierde zin van artikel 4 der statuten, houdende verwijzing naar afgeschafte wetsartikels', van het Burgerlijk Wetboek

«Toevoeging aan de laatste zin van artikel 4 "..., hetzij afwijkende wettelijke bepalingen te zake, zoals onder meer deze vermeld in artikel 8 van onderhavige statuten."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoo igen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

21 in artikel 6 der statuten: Vervanging van de woorden ",.. met toepassing van artikel 71 van de Vennootschappenwet," door de woorden "... rekening houdend met de wettelijke bepalingen ter zake."

3f In artikel 17 der statuten: Vervanging van de woorden ".,., wordt artikel 133 § 2 van de Vennootschappenwet overeenkomstig toegepast." naar de woorden "... worden de wettelijke bepalingen terzake toegepast."

41 In artikel 22 der statuten:

" Vervanging van de woorden "de Vennootschappenwet" in de eerste zin van artikel 22 der statuten door de woorden "het Wetboek van Vennootschappen".

«Vervanging van de woorden "artikelen vierenzestig sexies, vierenzestig septies en vijfenzestig van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschap" in de vierde zin van artikel 22 der statuten door de woorden "het Wetboek van Vennootschappen"

51 In artikel 25 der statuten: Vervanging van de woorden "... artikel 73 van de Vennootschappenwet," in de laatste zin van artikel 25 der statuten naar de woorden ".,. het Wetboek van Vennootschappen."

5f in artikel 37 der statuten: Vervanging van de woorden "... artikel 77ter van de Vennootschappenwet." in de laatste zin van artikel 37 der statuten naar de woorden "... het Wetboek van Vennootschappen"

Vijfde besluit  Update van de statuten wegens omzetting aandelen op naam, alsook aanpassing aan de wetgeving voor de andere effecten

1/ De vergadering stelt vast dat de aandelen van de vennootschap werden omgezet op naam. Zodoende wordt besloten om artikel 11 der statuten, aangaande de aard van de aandelen, aan te passen als volgt:

"Artikel 11 : Aard van de aandelen

1. De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

2, De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en ovememer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder hij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder.

Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

5, De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam, Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waarde aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen."

21 Verder besluit de algemene vergadering om de laatste zin van artikel 13 der statuten te schrappen.

3/ De vergadering besluit om artikel 27 der statuten aan te passen ais volgt

«Wijziging van de titel als volgt: "Artikel 27: Aanwezigheid Algemene Vergadering"

" Schrapping van de eerste en de tweede alinea

-Vervanging van de laatste alinea als volgt: "De obligatiehouders mogen aan de algemene vergadering

deelnemen, doch slechts met raadgevende stem."

41 De vergadering beslist om artikel 30 der statuten aan te passen, door de laatste alinea integraal te

schrappen

Zesde besluit  Update van de statuten aangaande benoeming vereffenaar

De vergadering beslist om een tweede zin toe te voegen aan artikel 39 der statuten aangaande de

benoeming der vereffening, als volgt:

f

"Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen zulten de benoemde vereffenaars slechts in functie treden nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming."

Zevende besluit Ontslag zaakvoerders en benoeming nieuwe zaakvoerders

(" " )

11 het ontslag van de volgende zaakvoerder.

De Heer CALLENS Lieven, voornoemd, die verklaart dit ontslag te aanvaarden.

De Vergadering beslist kwijting te verlenen aan de Heer Callens voor zijn gevoerde beleid tot op heden,

2/ de benoeming van een nieuwe zaakvoerder:

Mevrouw CALLENS Sara, voornoemd, die verklaart deze benoeming te aanvaarden.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met voormelde beslissingen, besluit de vergadering om

artikel 14 der statuten aan te passen als volgt:

"Artikel 14 : Bestuur van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere vennoten tot statutair zaakvoerder aangesteld.

Werd benoemd tot statutair zaakvoerder. Mevrouw Sara CALLENS, geboren te Waregem op negenentwintig

juni negentienhonderd zevenentachtig.

Bij ontslag, faillissement, onbekwaamverklaring, verlies van hoedanigheid van vennoot of overlijden van de

statutaire zaakvoerder zal deze van rechtswege worden opgevolgd door mevrouw Anne-Mieke VERNACKT,

geboren te Tielt op 9 augustus 1961.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing door de algemene

vergadering.

Herroeping van het mandaat van zaakvoerder

De opdracht van zaakvoerder kan slechts herroepen worden bij unaniem besluit van de algemene

vergadering, de betrokken vennoot-zaakvoerder meegerekend en mits er ernstige redenen voorhanden zijn.

Indien de ernst van deze redenen betwist wordt door de betrokken zaakvoerder, blijft deze zijn opdracht

vervullen tot de bevoegde rechter daarover uitspraak zal hebben gedaan."

Achtste besluit  Machten zaakvoerders Coördinatie van de statuten

(..)

Vont- eensluidend uittreksel

Getekend door notaris Xavier Van den Weghe, met standplaats te Zulte

Tegelijk neergelegd; uitgifte, gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2013
ÿþf Motl Wart[ il 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR I PI elf=

19 -07- 2013

B.=LGISCH SAATSSLA;~I

11111

*13117304*

Orldei r (f iNlr ir . 0440.031.491 Smarreng

L.S.M. Vastgoed

(Je rke/1)

P,Dehtsvui ni _ Commanditaire vennootschap op aandelen

Henri Lebbestraat 60 - 8790 Waregem

(uolledig adres)

O,1 'i>E ," ( t ontslag zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering dd 24 juni 2013 beslist met unanimiteit der stemmen tot ontslag van de zaakvoerder Moeneclaey Stephane, wonende te 8760 Meulebeke, Thienpontlaan 10, ingaand op heden.

(get.) Callens Lieven

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 = Annexes du Moniteur belge

;.- Ia~ÍSL': oi_ .' I 1,*~ "e. %. ~ ~trr;~ri h:îbfl G~ 31L'`..= 7'li~l~wll~ ven.._ r>L u-leniErandF, IlUtál~g

': _Id dc I,.G1f$agrsoJa t.',r. .RrSifP.ri l'21l ccrd3ri ie :+c:r:eÿef" t':O; rd1.Y: il

\ er^~. Î':3J+"1 8`1 Îînlldi,rrk3rti1Q.

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.05.2013, NGL 20.06.2013 13197-0510-010
15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.05.2012, NGL 11.06.2012 12162-0216-010
02/04/2012
ÿþ Mod Ward 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laakste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pe:solo)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening,

NEERGELEGD

" 12061! 6436*

Illi

Ondernemingsnr : 0440.031.491 Benaming

{voluit} : L.S.M. Vastgoed

(verkort)

be

e Sta

21. 03. 2012

geBANK KOOPHANDEL KORTRIJK

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Henri Lebbestraat 60 - 8790 Waregem

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering dd 01 februari 2012 beslist met unanimiteit der stemmen tot goedkeuring van de benoeming tot zaakvoerder van de heer Moeneclaey Stephane, wonende te 8760 Meulebeke, Thienpontlaan 10, ingaand op heden. Dit mandaat is onbezoldigd.

Onmiddellijk na de algemene vergadering komen de zaakvoerders in vergadering bijeen en beslissen overeenkomstig art 16 van de statuten de heer Lieven Callens te benoemen als voorzitter van de zaakvoerders.

(get.) Callens Lieven

zaakvoerder

Biltagenrûij`itet BeIgis-chStaat'sliiád - 02/04/2DI2

09/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.05.2011, NGL 31.05.2011 11141-0131-010
01/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.05.2010, NGL 27.05.2010 10132-0300-010
10/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.05.2009, NGL 04.06.2009 09192-0282-011
06/11/2008 : KO127636
03/06/2008 : KO127636
13/06/2007 : KO127636
02/06/2005 : KO127636
07/06/2004 : KO127636
18/06/2003 : KO127636
16/04/2003 : KO127636
01/07/2000 : KO127636
06/04/2000 : KO127636
25/01/1996 : KO127636
09/01/1993 : KO127636
19/09/1992 : KO127636
19/09/1992 : KO127636
19/09/1992 : KO127636
01/01/1992 : KO127636
06/03/1990 : BG71276

Coordonnées
L.S.M. VASTGOED

Adresse
CHURCHILLLAAN 78B, BUS 1 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande