LA FINCA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LA FINCA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 449.224.222

Publication

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.04.2013, NGL 24.06.2013 13220-0025-010
28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.04.2012, NGL 24.08.2012 12444-0349-013
23/07/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op:

1 2 JUL! 201Zf i p'

n 11111111111111111

*12129642*

be a Br Sta

Ondernemingsnr: 0449.224.222

Benaming (voluit) : LA FINCA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Schorrenpad 14

8420 WENDUINE (DE HAAN)

: Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Er blijkt uit een akte verleden voor Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris te Brugge Sint; :i Kruis op 9 juli 2012 :

1/ De algemene vergadering met éénparigheid van stemmen de voorzitter te ontslaan van het! voorlezen van het versfan van het bestuursorgaan, alsmede van de staat van activa en passiva per 30

"

april 2012, aangezien iedere aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouder erkent een afschrift ervan

ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen het doel der vennootschap te! wiizigen als volgt en aanpassing artikel 4 (huidige nummering) ais volgt:

"Het nemen van participaties, in welke vorm ook, in bestaande of op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen met als doel het beheer en de valorisatie van deze participaties.

Het beheer en controle van de participaties gebeurt onder meer door de inschrijving op kapitaalverhogingen, aankoop, overname of ruil van aandelen, aandeelcertificaten, obligatieleningen; en/of vastgoedcertificaten, het verlenen van management bijstand, het optreden in eigen naam of als tussenpersoon bi het kopen, verkopen en ruilen van alle roerende waarden en anderre! maatschappelijke rechten, dit alles in het kader van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft of zal nemen.

Het verlenen van leningen en waarborgen, het uitgeven van obligatieleningen en! : vastgoedcertificaten in naam of voor rekening van de vennootschap of aanverwante bedrijven.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, mandaten en functies in vennootschappen door onder meer het uitvoeren van alle studies en onderzoek, marktonderzoek, promotie, prospectie,!

marketing, techno-consult, management, zowel administratief, financieel, fiscaal en juridisch.

"

Het beheer van eigen roerende en onroerende goederen door middel van koop, verkoop, uitbating, huren, verhuren, onderverhuren, leasen en sale and lease-back, lenen voor eigen rekening.; Met uitzondering van alle activiteiten eigen aan het beroep van vastgoedmakelaar.

Alle financiële verrichtingen onder vorm van lening, kredietopening, met uitzondering van de financiële verrichtingen voorbehouden aan de banken en spaarkassen en onder voorwaarde van: eventueel bekomen van de nodige machtigingen en aanvaardingen.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, i know how en andere intellectuele rechten.

De vennootschap mag alle burgerlijke, industriële, financiële, commerciële, roerende en !; welkdanige verrichtingen, handelingen stellen of laten stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel; i of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel of die eenvoudig, nuttig of bevorderlijk zijn of zouden kunnen zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken.

Deze opsomming is niet limitatief." "

II/ De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de artikelen der statuten te wijzigen, aangaande rechten verbonden aan de in vruchtgebruik en in naakte eigendom behorende aandelen. Bii hernummering in de nieuwe statuten (viifde beslissing) wordt dit: ; opgenomen onder respectievelijk artikel 5 en de hernummerde artikelen 8, 9 en 10 der; statuten als volgt:

ARTIKEL VIJF - In een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid kunnen er'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

misa 11.1



zowel aandelen als obligaties bestaan. Deze effecten zijn op naam, Zij zijn voorzien van een

volgnummer.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen

toebehoren, kart de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. De rechten die verbonden zijn aan de in vruchtgebruik en naakte eigendom toebehorende aandelen zullen door de vruchtgebruiker uitgeoefend worden.

Vervolgens beslist de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen om betreffende de overdracht van aandelen volgende teksten toe te voegen, dewelke bij de hierna hernummerde statuten worden opgenomen:

ARTIKEL ACHT  OVERDRACHT VAN AANDELEN

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden, noch overgedragen wegens overlijden, zowel in volle eigendom als in naakte eigendom, en vruchtgebruik dan met toestemming van ten minste drie vierden van het kapitaal, en na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgemaakt:

1) Aan een vennoot;

2) Aan de echtgenoot van de overdrager of de erflater;

Alle andere afstanden onder levenden en overdrachten wegens overlijden zullen aan hoger bedoelde toestemming onderworpen zijn.

ARTIKEL NEGEN  overdracht onder levenden

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin de naam, voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs,

indien de vennoten in gebreke blijven binnen zes maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

Tegen de weigering van goedkeuring, zelfs al wordt die niet gemotiveerd, staat geen beroep op de rechter open, maar de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen kan de weigerende vennoten verplichten, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden tegen de voorwaarden in gemeen akkoord te bepalen binnen een door hem gestelde termijn en ten vroegste één maand na de door hun daartoe bij aangetekende brief aan hen verzonden aanmaning.

Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, is het recht van voorkeur van tcepassing, In dit geval zal de koopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen, zal de werkelijke waarde worden vastgesteld overeenkomstig artikel hierna.

De overnameprijs, vastgesteld overeenkomstig artikel hierna, moet betaald wcrden binnen de zeven jaar na het verstrijken van de termijn bedongen in de aanmaning dcor de overlater aan de weigerende vennoten. Indien hij niet meteen volledig wordt gekweten, moet hij worden vereffend in jaarlijks betaalbare fracties van ten minste één zevende per jaar,

Vanaf de vervaldag bedongen in gezegde aanmaning is er van rechtswege op de prijs of op het schuldig gebleven saldo een intrest verschuldigd berekend tegen de wettelijke rentevoet en jaarlijks betaalbaar op de vervaldag.

ARTIKEL TIEN  overgang van aandelen bij overlijden

In geval van overdracht van aandelen wegens overlijden, moeten de begunstigde erfgerechtigde, die niet van rechtswege vennoten worden, binnen de zes maand van het overlijden en bij aangetekend schrijven aan de zaakvoering gericht , hun aanvaarding als vennoot vragen. Bij gebrek aan aanvaarding ontstaat voor de erfgerechtigde het recht van afkoop van zijn aandelen te eisen , en voor de vennoten, of gebeurlijk voor de vennootschap zelf, het recht op aankoop van deze aandelen.

Dit recht op aankoop ontstaat ook voor de vennoten of gebeurlijk de vennootschap , indien de erfgerechtigde zijn aanvaarding als vennoot niet in de vereiste vormen binnen de gezegde termijn heeft aangevraagd.

De uitoefening van deze rechten zal, behoudens andersluidend akkoord van de partijen aan volgende voorwaarden en modaliteiten zijn onderworpen:

1) De afkoopwaarde is deze welke na de jaarvergadering door de vennoten zal

vastgesteld worden. Deze prijs zal ten titel van dading gelden voor alle overdrachten van aandelen in de loop van het daaropvolgend jaar.

Kan geen overeenstemming worden bereikt over de prijs ,dan wordt de afkoopwaarde bepaald door een deskundige , aangesteld door de voorzitter van de rechtbank van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aaá het Belgisch

Staatsblad

Tt mod 11.1

Voor-

behouden

ami het

Belgisch

Staatsblad



koophandel van het ambtsgebied waarbinnen de vennootschap valt , en dit op verzoek van de meest gerede partij.

2) Zo spoedig mogelijk na de ontvangst van de aangetekende aanvraag van de erfgerechtigde tot afkoop van zijn aandelen, zal de aldus berekende afkoopprijs door de zaakvoering aan elke vennoot en aan de belanghebbende erfgerechtigde, bij aangetekend schrijven worden betekend,

3) Het recht van aankoop zal moeten uitgeoefend worden door de vennoten, op straffe van verval, binnen de drie maand na de betekening van de afkoopprijs der aandelen voorzien onder 2 hiervoor.

De uitoefening van dit recht door de vennoten zef geschieden bij ter post aangetekend schrijven, aan de zaakvoering gericht, houdend vermelding van het aantal aandelen dat de vennoot wenst aan te kopen.

Het recht van afkoop zal door elke vennoot kunnen warden uitgeoefend naar verhouding van het aantal door hem bezeten aandelen met betrekking tot het totaal van de aandelen beherend gezamenlijk aan de vennoten welke het afkooprecht uitoefenen.

De verdeling van de aandelen geschiedt door bemiddeling van de zaakvoering , en met gehele titels, de gefractioneerde aandelen dienen aan de aankopers bij lottrekking te worden toegewezen.

III! OMVORMING VAN DE VENNOOTSCHAP

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de Raad van Bestuur dat het voorstel tot omvorming van de vennootschap toelicht, en van het verslag van de externe accountant, de heer Houdmont Jacques, accountant IAB-belastingconsulent, kantoorhoudende te 8310 Brugge Assebroek, Vestingstraat 79/3, aangesteld door de Raad van Bestuur; over de staat waarop het actief en het passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 30 april 2012, hetzij minder dan drie maanden tevoren; iedere aanwezige aandeelhouder erkent kennis te hebben genomen van de beide verslagen.

De besluiten van het verslag van voormelde accountant luiden als volgt:

"6. Besluit

ln overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen hebben wij de activa en passiva bestanddelen, afgesloten per 30/4/2012, van de NV la Finca, Schorrenpad 14, 8420 De Haan, aan een beperkt nazicht onderworpen, en dit met het oog op de omzetting in een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Onze werkzaamheden zijn er in het bijzonder op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30/04/2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

In het raam van de voorgenomen verrichtingen verklaren wij

Besluit zonder voorbehoud

Dat de staat van activa en passiva, afgesloten op 30/04/2012 volledig, getrouw en juist de toestand weergeeft van de vennootschap op die datum.

Uit onze werkzaamheden is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto actief heeft plaatsgehad. Het netto actief van 2.356.869,40 ¬ is niet kleiner dan het minimum maatschappelijk kapitaal van 18.600 ¬ EUR voor een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Gedaan te goeder trouw.

Brugge op 8/06/2012

JACQUES HOUDMONT  Accountant IAB  Belastingconsulent"

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen, zonder verandering van haar rechtspersconlijkheid en de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid aan te nemen.

Het eigen vermogen blijft dezelfde, mede alle activa en passiva, de afschrijvingen, waardeverminderingen en -vermeerderingen en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit die dcor de Naamloze Vennootschap werden gehouden voortzetten.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid behoudt het nummer waaronder de Naamloze Vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonenregister.

Het kapitaal wordt niet gewijzigd.

De omvorming geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 30 april 2012.

De DUIZEND ZEVENHONDERD VIERENTACHTIG (1.784) aandelen, die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, die door de omvorming naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakeliikheid aandelen op naam zijn, wat ze reeds waren, blijven aan de huidige aandeelhouders, zijnde thans vennoten toekomen volgens hun aandelenbezit door toedoen van de voorzitter.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

e 'ri

" Voorbehouden aarf het Belgisch Staatsblad



Ingevolge deze omvorming heeft de Naamloze Vennootschap "LA FINCA" opgehouden te bestaan, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan, vermits alle lopende verbintenissen van welke aard ook, ten laste of ten bate zijn van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met alle rechten en verplichtingen hieraan verbonden.

Deze beslissing wordt genomen met algemeenheid van stemmen.

IV/ Eénparig beslist de vergadering ontslag en kwiitinq te verlenen voor het verleende bestuur tot op heden aan de ontslagnemende bestuurders alsook de Raad van Bestuur, hier aanwezig, aan de gedelegeerd bestuurders:

1/ bestuurder en gedelegeerd bestuurder, de heer Johan Vermeersch, geboren te Blankenberge op 20 februari 1947, echtgenoot van hierna genoemde mevrouw Martine Nijsters, wonende te Wenduine (De Haan), Schorrenpad 14.

2/ bestuurder en gedelegeerd bestuurder, mevrouw Martine Nijsters, geboren te Brugge op 26 april 1952, echtgenote van voornoemde heer Johan Vermeersch, samenwonende te Wenduine (De Haan), Schcrrenpad 14.

3/ bestuurder, de bvba Koffie Kàn met zetel te 8420 Wenduine De Haan, Kerkstraat 84, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Johan Vermeersch;

De vergadering beslist vervolgens bij éénparigheid van stemmen tot statutaire zaakvoerder te benoemen de heer VERMEERSCH Johan, voornoemd, hier aanwezig, die aanvaardt en ook mevrouw NIJSTERS Martine tot opvolgend statutair zaakvoerder te benoemen, die eveneens reeds aanvaardt.

De aldus statutair benoemde zaakvoerder en opvolgend statutair zaakvoerder, hebben verklaard niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

Bijgevolg wordt het artikel der statuten betreffende het bestuur in het hierna volgend vijfde besluit gewijzigd, meer bepaald in het nieuw artikel 12 der statuten,

STATUTEN

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de benaming dragen "LA FINCA".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8420 Wenduine (De Haan), Schorrenpad 14. De vennootschap heeft als doel

Het nemen van participaties, in welke vorm ook, in bestaande of op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen met als doel het beheer en de valorisatie van deze participaties.

Het beheer en controle van de participaties gebeurt onder meer door de inschrijving op kapitaalverhogingen, aankoop, overname of ruil van aandelen, aandeelcertificaten, obligatieleningen en/of vastgoedcertificaten, het verlenen van management bijstand, het optreden in eigen naam of als tussenpersoon bij het kopen, verkopen en ruilen van alle roerende waarden en andere maatschappelijke rechten, dit alles in het kader van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft of zal nemen.

Het verlenen van leningen en waarborgen, het uitgeven van obligatieleningen en vastgoedcertificaten in naam of voor rekening van de vennootschap of aanverwante bedrijven,

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, mandaten en functies in vennootschappen door onder meer het uitvoeren van alle studies en onderzoek, marktonderzoek, promotie, prospectie, marketing, techno-consult, management, zowel administratief, financieel, fiscaal en juridisch.

Het beheer van eigen roerende en onroerende goederen door middel van koop, verkoop, uitbating, huren, verhuren, onderverhuren, leasen en sale and lease-back, lenen voor eigen rekening. Met uitzondering van alle activiteiten eigen aan het beroep van vastgoedmakelaar.

Alle financiële verrichtingen onder vorm van lening, kredietopening, met uitzondering van de financiële verrichtingen voorbehouden aan de banken en spaarkassen en onder voorwaarde van eventueel bekomen van de nodige machtigingen en aanvaardingen.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know how en andere intellectuele rechten.

De vennootschap mag alle burgerlijke, industriële, financiële, commerciële, roerende en welkdanige verrichtingen, handelingen stellen of laten stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel of die eenvoudig, nuttig of bevorderlijk zijn of zouden kunnen zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken.

Deze opsomming is niet limitatief.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur,

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op NEGENHONDERD ZESENZESTIGDUIZEND ZEVENHONDERD ZESENDERTIG EUR (¬ 966.736,00), vertegenwoordigd door duizend zevenhonderd vierentachtig (1.784) aandelen op naam, met ieder een breukwaarde van één/duizend zevenhonderd vierentachtigste.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurliike personen of rechtspersonen, aandeelhouders of niet, te benoemen bij eenvoudige meerderheid door de algemene







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



vergadering der vennoten. Hun mandaat wordt van jaar tot jaar stilzwijgend hernieuwd behoudens verzet van de eenvoudige meerderheid van de jaarvergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd ln een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk de meest uitgebreide macht van bestuur en van beschikking over de goederen van de vennootschap en om alle akten en daden te stellen en alle verrichtingen te doen met betrekking tot het doel van de vennootschap, Alles wat niet krachtens de wet of onderhavige statuten aan de algemene vergadering der vennoten wordt voorbehouden behoort tot de bevoegdheid van de zaakvoerders.

De zaakvoerders mogen bepaalde machten, waaronder het dagelijks bestuur en de technische leiding, overdragen aan derden, al dan niet vennoten, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht.

In alle akten die van de vennootschap uitgaan, dient de handtekening van de zaakvoering voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van haar hoedanigheid.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om zijn machten geheel of gedeeltelijk over te dragen aan derden.

Het aantal zaakvoerders, hun functie en hun machten kan steeds door de algemene vergadering der vennoten gewijzigd worden zonder de formaliteiten voorgeschreven voor de verandering aan de statuten te moeten naleven.

Werd benoemd tot statutair zaakvoerder, voornoemde heer VERMEERSCH Johan Marcel, geboren te Blankenberge op 20 februari 1947, echtgenoot van hierna genoemde mervrouw Nijsters Martine, wonende te 8420 Wenduine De Haan, Schorrenpad 14, die heeft aanvaard.

Opvolgend zaakvoerder

Bij overlijden of voor de duur van langdurige onbekwaamheid wegens ziekte of ongeval, of bij beëindiging van het ambt van zaakvoerder, om welke reden ook, zal de zaakvoerder van rechtswege in dezelfde hoedanigheid worden opgevolgd door mevrouw NIJSTERS Martine Martha Renéé, geboren te Brugge op 26 april 1952, wonende te 8420 Wenduine De Haan, Schorrenpad 14, echtgenote van de heer Johan Vermeersch, heden benoemd tot opvolgend statutair zaakvoerder, die van tevoren schriftelijk verklaard heeft haar opdracht te aanvaarden.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten, zaakvoerder(s), de eventuele commissaris, de houders van certificaten (die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt conform de wettelijke bepalingen terzake aan elke vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, houders van certificaten (die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel zestien van deze statuten, dan zal de zaakvoerder/zaakvoerders/college van zaakvoerders, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in gemeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De vennoten, houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten moet de vennoot als zodanig in het register van aandelen zijn vermeld.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidsliist bijgehouden.

Elk maatschappelijk aandeel heeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aars het

Belgisch

Staatsblad

mort 11.1

~ "

r " Voorbehouden

aart het Belgisch Staatsblad



worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Het maatschappelijk laar begint de eerste januari en eindigt de éénendertigste december van ieder jaar.

De datum der iaarvergaderinq dient gebracht te worden op dertig april om veertien uur. Zij zal plaats hebben in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aan te duiden in de bijeenroe-pingsbrieven.

Op het einde van elk maatschappelijk jaar worden de boeken afgesloten en wordt een inventaris en een jaarrekening opgemaakt, overeenkomstig artikel 92 en/of 93 Wetboek van Vennootschappen.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, onkosten en delgingen, vertegenwoordigt de zuivere winst van de vennootschap. Het saldo zal, na aftrek - voor de wettelijke reserve -, aangewend worden volgens beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Els Van Tuyckom,

Geassocieerd notaris,









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge Neergelegd

- Expeditie van de buitengewone algemene vergadering

- Bijzonder verslag van het bestuursorgaan inzake de doelwijziging

- Verslag van de externe accountant inzake de omzetting in een BVBA



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.04.2011, NGL 31.08.2011 11504-0568-014
13/10/2010 : BG077218
07/09/2010 : BG077218
09/07/2009 : BG077218
29/05/2008 : BG077218
04/02/2008 : BG077218
05/09/2007 : BG077218
31/05/2007 : BG077218
18/07/2005 : BG077218
14/09/2004 : BG077218
09/05/2003 : BG077218
20/09/2002 : BG077218
15/08/2001 : BG077218
10/02/1993 : BG77218

Coordonnées
LA FINCA

Adresse
SCHORRENPAD 14 8420 WENDUINE

Code postal : 8420
Localité : Wenduine
Commune : DE HAAN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande