LAB9 STORES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LAB9 STORES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 434.088.955

Publication

16/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 05.06.2014 14160-0173-029
20/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 18.06.2013 13185-0095-030
26/01/2015
ÿþ/mu

Biplaggen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

MM Nord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEt R

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : DUMOLINLAAN 5 - 8500 KORTRIJK

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING COMMISSARIS

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 18 november 2014:

De vergadering besluit over te gaan tot de aanstelling van een commissaris en benoemt met éénparigheid van stemmen tot die functie de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDER DONCKT  ROOBROUCK  CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN", afgekort "VRC Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39a, vertegenwoordigd door de heer Bart ROOBROUCK, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151A bus 42, en dit voor een periode van drie boekjaren, ingaand op heden en eindigend na de jaarvergadering die over het derde boekjaar beraadslaagt en besluit.

Stefaan SEYE Geert COOLMAN

zaakvoerder zaakvoerder

IIII

501396

Ondernemingsnr : 0434.088.955 Benaming

(veruit) : Lab9 Stores (verkort)

NEERGELEGD

14 NUI!, 2O14 RechtbarfltrieKOt]FHANDEt.

~ 6 -O - 2:5 ELGISCH

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/09/2012
ÿþ mad 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0434.088.955

Benaming (voluit) : ONLINE SUPPLIES

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dumolinlaan 5

8500 Kortrijk

Onderwerp akte :Geruisloze fusie - proces-verbaal van de overnemende vennootschap

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme »,

geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op eenendertig juli tweeduizend en i; twaalf, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

« General Computer Assistance » te 8500 Kortrijk, Dumolinlaan 5, van de besloten:

Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « NRGUY » te 8500 Kortrijk, Dumolinlaan 5 (0889.552.950 RPR Kortrijk) en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « Leisure and Travel CY » te 8500 Kortrijk, Dumolinlaan 5 (0473.170.057 RPR Kortrijk ) , allen over te nemen vennootschappen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, « Online Supplies » te 8500 Kortrijk, Dumolinlaan 5 (0434,088.955 RPR Kortrijk ); (overnemende vennootschap), waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

11 1. FUSIEVOORSTEL

1/. De voorzitter van iedere vennootschap geeft een korte samenvatting van het' fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat de besloten vennootschappen met perkte aansprakelijkheid "GENERAL COMPUTER ASSISTANCE", "NRGUY" en "LEISURE AND TRAVEL CY", door fusie overgenomen worden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ONLINE SUPPLIES".

2/ De algemene vergaderingen van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "GENERAL COMPUTER ASSISTANCE", "NRGUY" en "LEISURE AND TRAVEL CY" besluiten de vennootschappen te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ONLINE SUPPLIES".

2. BESLUIT TOT FUSIE

1/ De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ONLINE SUPPLIES" besluit over te gaan tot fusie door overneming van het vermogen van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "GENERAL COMPUTER ASSISTANCE", "NRGUY" en "LEISURE AND TRAVEL CY".

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "GENERAL COMPUTER ASSISTANCE", "NRGUY" en "LEISURE AND TRAVEL CY", met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ONLINE SUPPLIES".

Vermits de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ONLINE SUPPLIES" houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschappen "GENERAL COMPUTER ASSISTANCE", "NRGUY" en "LEISURE AND TRAVEL Cr, worden de aandelen van de overgenomen vennootschappen "GENERAL COMPUTER ASSISTANCE", "NRGUY" en "LEISURE AND TRAVEL CY" vernietigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" iaisoise"

il

MON1TEUF

Z 8 -08- 2012

_G1SCH ST,' '3--

ivE l'RGELi-=G7

17. Ga. ai i2

F;cCI1Tt.F.; ,ri Tt~°r;HttiDEL

Voo behou aan Belgi: Staats)

mod 11.1

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan sedert één januari tweeduizend en' twaalf, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ONLINE SUPPLIES".

2/ Tengevolge van de fusie door overneming gaat, zoals voorzegd, het ganse vermogen van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid GENERAL COMPUTER ASSISTANCE", "NRGUY" en "LEISURE AND TRAVEL CY", zoals hierna beschreven, over op de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ONLINE SUPPLIES". 3. De omschrijving van de overgegane activa- en passivabestanddelen van van de voormelde overgenomen vennootschappen gebeuren op basis van de jaarrekeningen per eenendertig december tweeduizend en elf.

De voormelde zaakvoerders en aandeelhouders verklaren dat er in het overgenomen vermogen geen onroerende goederen begrepen zijn.

De voorzitter van de vergadering verklaart dat er naar aanleiding van de fusie geen overdracht geschiedt van onroerend goed, noch van intellectuele en industriële eigendom, indien er sprake zou zijn van de overdracht van intellectuele en industriële eigendom, dient deze overdracht ter kennis gebracht worden aan de bevoegde instanties, dit volgens de bijzondere wetten, die deze verrichtingen beheersen (artikel 683 derde lid Wetboek van Vennootschappen)

Aldus bedraagt het overgegane netto vermogen:

1/ van de bvba "GENERAL COMPUTER ASSISTANCE" : vijfhonderdenelfduizend

tweehonderdzevenenvijftig euro negenentachtig cent (¬ 511.257,89).

2/ van de bvba "NRGUY" : vijfendertigduizend negenhonderddrieënzeventig euro

negentig cent (¬ 35.973,90);

3/ van de bvba "LEISURE AND TRAVEL CY" tweeëndertigduizend

negenhonderdvierenzestig euro vijfennegentig cent (C 32.964,95);

Zijnde een totale overgegane NETTO vermogen van : vijfhonderdtachtigduizend honderdzesennegentig euro vierenzeventig cent (C 580.196,74).

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT

De overgang van de vermogens van de BVBA "GENERAL COMPUTER ASSISTANCE", BVBA "NRGUY" en BVBA "LEISURE AND TRAVEL CY" op de overnemende vennootschap bvba "ONLINE SUPPLIES", geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

1. Alle roerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2. De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschappen, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

4. Het personeel tot op heden in dienst bij de overgenomen vennootschappen zal volledig overgenomen worden door de overnemende vennootschap, met behoud van rechten en anciënniteit.

5. De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschappen, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren.

6. Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgang voortvloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap.

VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

T$ijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De diverse vermogenbestanddelen van de overgenomen vennootschappen als hiervoor omschreven worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAPPEN.

De voorzitter van de algemene vergadering van alle betrokken vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschappen als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschappen op heden ophouden te bestaan.

4, De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per éénendertig december tweeduizend en elf. De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per éénendertig december tweeduizend en elf te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de raad van bestuur, alsmede van de staat van activa en passiva zullen neergelegd worden ter griffie.

5. De vergadering besloot het doel van de vennootschap uit te breiden conform de beslissing tot fusie, door vervanging van het betrokken artikel door de tekst verder vermeld onder punt 10.

6. ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN VAN ZAAKVOERDERS

De vergadering besloot de aanstelling van de zaakvoerders niet te wijzigen.

7. De vergadering besloot tot de wijziging van de maatschappelijke benaming in `Lab9 Stores'.

8. De vergadering besloot de statutaire bepalingen inzake : bijeenkomst, samenstelling, bevoegdheid en werking van het bestuur; benoeming en bezoldiging van bestuurders en commissarissen; bijeenkomst, werking en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering, uitoefening van het stemrecht te (her)formuleren; de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam; het toegestaan kapitaal af te schaffen wegens overschrijding van de duurtijd; het artikel van het kapitaal aan te passen aan het actuele bedrag, en dit zoals bepaald in het tiende besluit hierna.

9. De vergadering besloot volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren kenmerken :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming ""Lab9 Stores".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, Dumolinlaan 5.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (C 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/zevenhonderd vijftigste (1/750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

5. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het E3elgisch Staatsblad



De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het pian voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger,

natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft tot doel:

1) Groot- en kleinhandel in elektronische en elektrische apparatuur, alsmede het uitvoeren van herstellingswerkzaamheden betreffende voormelde apparatuur.

2) De handel in en de ontwikkeling van software producten en fabricage van telecommunicatieapparatuur.

3) De handel in en het uitwerken en installeren van data-netten, allerhande programmering, systeemanalyse, installatie-bediening en opleiding inzake computers.

4) Groot-en kleinhandel in verbruiksgoederen, supplies.

5) Alle andere activiteiten in verband met de informatica.

6) de productie, de aan- en verkoop van hard- en software van computers, telefonie, mecanografie, faxapparatuur, bureelbenodigdheden, bureelmateriaal;

7) alle dienstverlening die verband houdt met informatieverwerkende of computergestuurde systemen;

8) aan- en verkoop, in- en uitvoer, huur en verhuur, plaatsen en herstellen van videospelen, computers, hardware voor informatieverwerkende systemen, automatische ontspanningstoestellen, elektronische toestellen, audio- en visuele toestellen, videofilms, speelgoed, alsook van alle randapparatuur, documentatie, tijdschriften, software, klankdragers, beelddragers, datadragers die er verband mee houden; dit alles

zowel in het groot als in het klein;



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2012 - Annexes du Moniteur belge



op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

9) het aanmaken en produceren van software;

10) het geven van onderricht met betrekking tot al de voorgaande doelstellingen en dit zowel op permanente als op occasionele wijze, zowel volgens de traditionele onderwijsmethodes, als schriftelijk en audio-visueel;

11) het geven van adviezen, het opmaken van studies, het voorbereiden en opstarten van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerkingen, alle technieken in verband met het technisch, administratief, economisch, sociaal en algemeen beheer van ondernemingen van industriële of dienstverlenende aard;

12) de aan- en verkoop, het laten bouwen en doen verbouwen, het ruilen, beheren, de instandhouding, het schatten, het uitbaten, het in waarde brengen, het huren en verhuren van aile onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevordenen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

13) Het aanzoeken, verwerven, afstaan, verhandelen, verpachten en uitbaten van allerhande concessies, brevetten, licenties en andere intellectuele rechten;

14) marketing van reizen. Alle handelingen in verband met bijstand bij het verzorgen van publiciteitscampagnes in de grootst mogelijke betekenis van het woord.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag ook rechtstreeks of onrechtstreeks door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op welke andere wijze ook, belangen nemen in alle ondernemingen en/of vennootschappen die een soortgelijk, gelijkvormig of aanverwant doel hebben of kunnen bijdragen tot het bereiken van het doel van de vennootschap.

Deze opsomming is aanhalend doch niet beperkend.

10. De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om zestien uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist. Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen). De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals

bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, email of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

10. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

11. Voor zover als nodig, worden alle voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden (met mogelijkheid tot subdelegatie) verleend aan alle zaakvoerders van de overnemende vennootschap, elk bekleed met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen, alsook aan de heer SEYE Stefaan, geboren te Gent op zes juni negentienhonderdachtenzestig, wonende te 9840 De Pinte, Wielewaalpark 8, en meer specifiek met de bevoegdheid:

Om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten,

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Verklaringen pro fisco

A. De ondergetekende notaris geeft lezing van artikel 203, eerste alinea van het Wetboek van Registratierechten betreffende de veinzing van de prijs en de lasten of van de overeengekomen waarde van de goederen welke het voorwerp uitmaken van een overeenkomst vastgesteld in een akte, die ter registratie moet worden voorgelegd, alsook van de artikelen 62, § 2 en 73 van het B.T.W.-Wetboek.

Als gevolg waarvan, de verschijnende vennootschappen ons hebben verklaard de hoedanigheid te hebben van S.T.W.-plichtige :

- BVBA "GENERAL COMPUTER ASSISTANCE" onder het nummer BE 0437.196.717;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

BVBA "NRGUY" onder het nummer BE 0889.552.950;

BVBA "LEISURE AND TRAVEL CY" onder het nummer BE 0473.170.057;

- BVBA "ONLINE SUPPLIES" onder het nummer BE 0434.088.955.

B. De inbreng vormt een universaliteit van goederen.

C. De inbreng wordt enkel vergoed met maatschappelijke rechten.

D. De fusie van de overgenomen vennootschappen vindt plaats onder het voordeel:

 van de artikelen 117, § 1 en 120 alinea 3 van het Wetboek der Registratierechten;

 van het artikel 211 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992;

 desgevallend, van artikelen 11, § 3 en 18 van het B.T.W.-Wetboek.

Alle beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen binnen elke vergadering.

Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "GENERAL COMPUTER ASSISTANCE", "NRGUY" en "LEISURE AND TRAVEL CY" door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ONLINE SUPPLIES" verwezenlijkt is en dat de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "GENERAL COMPUTER ASSISTANCE", "NRGUY" en "LEISURE AND TRAVEL CY" definitief opgehouden hebben te bestaan.

Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat schuldeisers van elke vennootschap zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de buste in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsbiad.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd

Afschrift van de akte

Verslag van het bestuursorgaan ivm het doei

Staat van actief en passief van de overgenomen vennootschappen

Gecoördineerde statuten

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

4 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

\F

Bijlagen billet Belgisch Staatsblad - 04/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 25.06.2012 12205-0130-027
15/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V 11101110111110

*12106607*

NEERGELEGD

0 fi. 06, 2012

G##I3-I~Ci~r:1á" Jh j4r,~~}F~IyIANI~FL

hile tx~?I~1T~i~~}~

- ---



Ondernemingsnr : 0434088955

Benaming

(voluit) : ONLINE SUPPLIES

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dumolinlaan 5 - 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel tot geruisloze fusie

Op heden, 29 april 2012, hebben de bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschappen besloten om in gemeen overleg, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen, over te gaan tot het opmaken van het voorstel van fusie door overneming met vereenvoudigde procedure, zoals bedoeld in artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen luidt de tekst van het fusievoorstel als volgt

A.DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1.De overnemende vennootschap

Naam : ONLINE SUPPLIES

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; 8500 Kortrijk, Dumolinlaan 5

Doel :

1) Groot-en kleinhandel in elektronische en elektrische apparatuur, alsmede het uitvoeren van herstellingswerkzaamheden betreffende voormelde apparatuur.

2) De handel in en de ontwikkeling van software producten en fabricage van telecornmunlcatieapparatuur,

3) De handel in en het uitwerken en installeren van data-netten, allerhande programmering, systeemanalyse, installatie bediening en opleiding inzake computers.

4) Groot-en kleinhandel in verbruiksgoederen, supplies

5) Alle andere activiteiten in verband met de informatica.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag ook rechtstreeks of onrechtstreeks door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op welke andere wijze ook, belangen nemen in alle ondernemingen en/of vennootschappen die een soortgelijk, gelijkvormig of aanverwant doel hebben of kunnen bijdragen tot het bereiken van het doel van de vennootschap. Deze opsomming is aanhalend doch niet beperkend.

2.De over te nemen vennootschap

Naam : GENERAL COMPUTER ASSISTANCE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, Dumolinlaan 5

Doel : de vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland : de productie, de aan-en

verkoop van hard- en software van computers, telefonie, mecanografie, faxapparatuur, bureelbenodigdheden,

bureelmateriaal.

De vennootschap mag zich borg stellen voor derden. Voormelde opsomming is niet op beperkende wijze

aangegeven.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende

verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. De vennootschap

mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken. ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

l

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen, of haar producten gemakkelijker kan verdelen.

3.De over te nemen vennootschap :

Naam : NRGUY

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, Dumolinlaan 5

Doel

1) de productie, de aart- en verkoop van hard" en software van computers, telefonie, faxapparatuur, bureelbenodigdheden, bureelmateriaal

2) aile dienstverlening die verband houdt met informatie verwerkende of computergestuurde systemen

3) aan- en verkoop, in-en uitvoer, huur en verhuur, plaatsen en herstellen van videospelen, computers, hardware voor informatie verwerkende systemen, automatische ontspanningstoestellen, elektronische: toestellen, audio-en visuele toestellen, videofilms, speelgoed, alsook van alle randapparatuur, documentatie, tijdschriften, software, klankdragers, beelddragers, datadragers die er verband mee houden: dit alles zowel In het groot ais in het klein

4) het aanmaken en produceren van software

5) het geven van onderricht met betrekking tot al de voorgaande : doelstellingen en dit zowel op permanente als op occasionele wijze, zowel volgens de traditionele : onderwijsmethodes, als schriftelijk en audio-visueel

6) het geven van adviezen, het opmaken van studies, het voorbereiden en opstarten van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerkingen, aile technieken in verband met het technisch, administratief, economisch, sociaal en algemeen beheer ven ondernemingen van industriële of dienstverlenende aard

7) de aan-en verkoop, het laten bouwen en doen verbouwen, het ruilen, beheren, de instandhouding, het schatten, het uitbaten, het in waarde brengen, het huren en verhuren van alle onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen

8) het aanzoeken, verwerven, afslaan, verhandelen, verpachten en uitbaten van allerhande concessies, brevetten, licenties en andere intellectuele rechten

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen, zonder uitzonderingen te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn en dit in binnen-en buitenland. De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardige of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

Tevens kan zij het mandaat van bestuurder onlof vereffenaar van vennootschappen uitvoeren.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving. deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen in België of in het buitenland waarvan hel maatschappelijke doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

4.De over te nemen vennootschap

Naam : LEISURE AND TRAVEL CY

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, Dumolinlaan 5

Doel : zowel in België als in het buitenland

1) marketing van reizen. Alle handelingen in verband met bijstand bij het verzorgen van publiciteitscampagnes in de grootst mogelijke betekenis van het woord

2) de productie. de aan- en verkoop van hard-en software van computers, telefonie, mecanografie, faxapparatuur, bureelbenodigdheden, bureelmateriaal

3) aile dienstverlening die verband houdt met informatie verwerkende of computergestuurde systemen

4) aan- en verkoop, in- en uitvoer, huur en verhuur, plaatsen en herstellen van videospelen, computers, hardware voor informatie verwerkende systemen, automatische ontspanningstoestellen, elektronische toestellen, audio-en visuele toestellen, videofilms, speelgoed, alsook van alle randapparatuur, documentatie, tijdschriften, software, klankdragers., beelddragers, datadragers die er verband mee houden, dil alles zowel in

het groot als in het klein

5) het aanmaken en produceren van software

6) het geven van onderricht met betrekking tot al de voorgaande doelstellingen en dit zowel op permanente als op occasionele wijze, zowel volgens de traditionele onderwijsmethodes, als schriftelijk en audiovisueel

7) het geven van adviezen, het opmaken van studies, het voorbereiden en starten van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking, aile technieken in verband met het technisch, administratief, economisch, sociaal en algemeen beheer van ondernemingen van industriële of dienstverlenende aard

Voor-

_,beeouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

8) de aan- en verkoop, het laten bouwen en doen verbouwen, het ruilen, beheren, de instandhouding, schatten, het uitbaten het in waarde brengen, het huren en verhuren van alle onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

9) het aanzoeken, verwerven, afstaan, verhandelen. verpachten en uitbaten van allerhande concessies, brevetten, licenties en andere intellectuele rechten

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen, zonder uitzonderingen te verrichten die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn en dit in binnen-en buitenland. De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardige of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe aan ook.

Tevens zal zij het mandaat van bestuurder en/of vereffenaar van vennootschappen uitvoeren.

Zij mag bil wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, insohrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen, Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

B.DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen  zowel rechten als verplichtingen  van de over te nemen vennootschappen gaat over naar de overnemende vennootschap op basis van de cijfers per 31 december 2011.

Vanaf 1 januari 2012 worden de handelingen gesteld door de over te nemen vennootschappen boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

C,TOE TE KENNEN RECHTEN AAN DE VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

De enige vennoot van de over te nemen vennootschappen heeft geen bijzondere rechten.

Er zijn in de over te nemen vennootschappen verder geen houders van andere effecten dan aandelen. Bijgevolg dienen er door de overnemende vennootschap geen bijzondere rechten toegekend te worden aan de enige vennoot van de over te nemen vennootschappen.

D.IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

E.WIJZIGING STATUTEN OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Aan de statuten van de overnemende vennootschap zullen onder meer volgende wijzigingen worden aangebracht:

-het doel van de overnemende vennootschap zal indien nodig aangevuld worden met de activiteiten van de over te nemen vennootschappen die nog niet in het doel van de overnemende vennootschap zijn vervat;

-andere wijzigingen van de statuten kunnen gebeuren op voorstel van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap

Het bovenstaand voorstel tot geruisloze fusie wordt door de zorgen van de ondergetekenden of andere wettelijke vertegenwoordigers van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken.

De bestuursorganen van de over te nemen vennootschappen en van de overnemende vennootschap zullen het voorstel binnen de kortst mogelijke termijn ter goedkeuring voorleggen aan de respectievelijke algemene vergaderingen, teneinde de voorgenomen verrichting tot stand te brengen, met inachtneming van de wettelijke en statutaire verplichtingen.

Stefaan Seye

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzq van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

16/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 08.06.2011 11155-0299-029
28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 23.06.2010 10209-0246-028
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 29.06.2009 09330-0253-029
28/02/2008 : ME. - JAARREKENING 31.08.2007, GGK 25.01.2008, NGL 21.02.2008 08051-0345-029
20/02/2007 : ME089499
24/02/2006 : ME089499
07/03/2005 : ME089499
23/04/2004 : ME089499
27/02/2004 : ME089499
07/04/2003 : ME089499
05/07/2002 : ME089499
12/01/2002 : AN263260
20/09/2001 : AN263260
26/07/2001 : AN263260
15/06/2000 : AN263260
13/10/1999 : AN263260
13/10/1999 : AN263260
05/07/1996 : AN263260
01/01/1992 : AN263260
01/01/1992 : AN263260
18/05/1988 : AN263260

Coordonnées
LAB9 STORES

Adresse
DUMOLINLAAN 5 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande