LADIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LADIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.934.434

Publication

01/08/2014
ÿþ4

4 mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MONIT

25

BELGISC

*14148299*

1011111111

Benaming (voluit) : LADIS

EUR E,

07-

S

NEERGELEGD

- I JULI ?nuf

RechâfnIfftan KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0898.934.434

Voo

behou

aan F

Belgh

Staats

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Klokkeputstraat 30

8800 Roeselare

Onderwerp akte :BVBA: VERVROEGDE ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLJNG  SLUiTING VAN DE VEREFFENING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Kathleen Van den Eynde, notaris te Roeselare: (standplaats Rumbeke), op 26 juni 2014, houdend de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van. de besloten vennootschap met beperktb aansprakelijkheid "LADIS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is in het gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen te 8800 Roeselare, Klokkeputstraat 30, dat volgende besluiten genomen werden met algemeenheid van stemmen:

Eerste besluit

a) Voorafoaandelijke verklaring.

Voornoemde vennoten en zaakvoerder verklaren voorafgaandelijk aan de vergadering in het bezit gesteld te zijn en kennis genomen te hebben van het:

- bijzonder verslag van het bestuursorgaan de dato 19 juni 2014 waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en waarbij de op 18 juni 2014 afgesloten staat van activa en passiva gevoegd werd;

- verslag over voormelde staat van activa en passiva met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven, opgemaakt op 25 juni 2014 door de daartoe door het bestuursorgaan aangewezen bedrijfsrevisor, met name de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN' met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Westlaan 348 bus 11, RPR Kortrijk, ondernemings- en BTW-nummer BE 0464.594.366, vertegenwoordigd door de heer Sven VANSTEELANT, bedrijfsrevisor, en waarvan de besluiten luiden als volgt:

"8. Besluit

ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA LADIS, met zetel te 8800 Roeselare, Klokkeputstraat 30, een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 18 juni 2014.

Rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, geeft deze staat een

balanstotaal op van 34.182,78 EUR en een netto passief van

-54.554,99 EUR.

in toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat, opgesteld in discontinuïteit.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepassellke: professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 18 juni 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft. Wij kunnen ons niet uitspreken oven eventuele latente nakomende schulden. Gezien het eigen vermogen in discontinuïteit negatief is, is de vereffening deficitair:

De mogelijkheid van een deficitaire vereffening wordt in de rechtspraak uitdrukkelijk erkend op voorwaarde,; dat dit niet frauduleus gebeurt en dat alle aandeelhouders ermee instemmen (Cass. 6 maart 2003), Zo, wordt het mogelijk een faillissement, met een negatieve invloed op hef commercieel en financieel aanzien van de aandeelhouders, te vermijden. Aangezien de bij de ontbinding en vereffening resterende aandeelhoudersschuld blijft bestaan, is deze schuld boekhoudkundig niet aan te merken als een opbrengst, maar vormt zij het deficifair saldo bij de vereffening (CBN Advies nr. 170-1). Roeselare, 25 juni 2014.

(getekend)

CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN

vertegenwoordigd door

Sven VANSTEELANT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bedrijfsrevisor"

Aangezien met betrekking tot voormelde verslagen vragen, noch opmerkingen geformuleerd worden, beslist de vergadering zich aan te sluiten bij de erin vervatte conclusies en derhalve de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van gemelde verslagen.

b)

Bevestiging externe wettigheid.

Ondergetekende notaris bevestigt, nà onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

c) Besluit.

De vergadering besluit de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en dit met ingang van heden, met het oog op de invereffeningstelling van de vennootschap.

Tweede besluit

Vervolgens stelt de vergadering met eenparigheid van stemmen vast dat er - met uitzondering van de, zoals wettelijk voorzien, op de passiefzijde van de balans vermelde rubrieken 'Geplaatst kapitaal', 'Wettelijke reserve', 'Beschikbare reserve', `Overgedragen Winst', 'Resultaat van het lopende boekjaar', Voorzieningen voor risico's en kosten' (in casu een voorziening van E 3.630,00 voor de ontbindings- en vereffeningskosten, welke, zoals blijkt uit voormeld bedrijfsrevisoraal verslag, werden afgestemd met het onderliggende detail) en 'Schulden op ten hoogste één jaar' (in casu rekening-courant ten opzichte van voornoemde vennoten, welke bedragen, zoals blijkt uit voormeld bedrijfsrevisoraal verslag, werden afgestemd met de onderliggende documenten) -- geen (feitelijke) passiva meer zijn en dat de vereffening van de vennootschap derhalve dient aanzien te worden als zijnde reeds "de facto" bewerkstelligd werd.

Gezien er geen gelden of waarden zijn die niet kunnen worden afgegeven aan schuldeisers of vennoten en er derhalve dienaangaande geen maatregelen te nemen zijn, beslist de vergadering dienvolgens met eenparigheid van stemmen:

- om voornoemde zaakvoerder volledige en onvoorwaardelijke kwijting te verlenen voor de uitoefening van zijn mandaat;

- om geen vereffenaar aan te stellen;

- dat de terugname van het resterend actief zal gebeuren door voornoemde vennoten in verhouding tot hun

aandelenbezit.

Derde en laatste besluit

Tot slot beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen:

- dat de vereffening als beëindigd dient beschouwd te worden en dat de vennootschap aldus definitief heeft opgehouden te bestaan;

- dat de boeken en bescheiden van gemelde vennootschap gedurende de wettelijke termijn neergelegd en bewaard zullen worden te 8800 Roeselare, Klokkeputstraat 30/0001, door de heer L.4PEIRRE Patrick, voornoemd, wonende op zelfde adres;

- voornoemde heer LAPE!RRE Patrick, voor zoveel en zover als nodig, te gelasten met de afwikkeling der mogetijks nog te verrichten fiscale, bancaire en administratieve formaliteiten en verplichtingen, alsmede tot het desgevallend in ontvangst nemen van het resterend actief voor verdere verdeling ervan onder de vennoten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende, Notaris Kathleen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering;

- bijzonder verslag van het bestuursorgaan met bijgevoegde staat van activa en passiva;

verslag van de bedrijfsrevisor.

Pp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 21.12.2013, NGL 23.12.2013 13696-0465-012
18/11/2013
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i

1I1HIUI ~IIIIIIIIII

*13172296*

Ondernemingsnr : 0898.934.434 Benaming

(voluit) : (verkort)

11 III

LADIS

Vn

beh. aai Bet Staa

NEERGELEGD

-=5, 11, 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL DIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KLOKKEPUTSTRAAT 30 - 8800 ROESELARE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 8 oktober 2013 blijkt dat de vergadering kennis neemt van het ontslag van BVBA 1NDUO, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Isabel Lapeirre, als zaakvoerder van de vennootschap en dit vanaf heden, De vergadering dankt de aftredende zaakvoerder voor de bewezen diensten en gaat over tot haar vervanging door de benoeming van de heer Patrick Lapeirre, wonende te 8800 Roeselare, Klokkeputstraat 30/1.

Voor eenvormig uittreksel

Patrick LAPEIRRE

Zaakvoerder

Op de raatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

31/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 15.12.2012, NGL 24.12.2012 12678-0124-011
12/03/2012
ÿþMod WOFd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEURBELGb NEERGELEGD

01 `03" 2012 G1SCH STAATS$l_A{

24. 02, 2112

BwCKTBieIJ OPhiArzDEL ÿ1i.~J~t

" iaosaosa* i $E

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KLOKKEPUTSTRAAT 30 - 8800 ROESELARE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming bestuurders

Uit de beslissing van 10-02-2012 blijkt:

het ontslag als zaakvoerder van BVBA Lapeirre Bis, vertegenwoordigd door Dhr Diederik Lapeirre

en dit met ingang van 10-02-2012. Hij wordt niet vervangen.

Endco BVBA,

vertegenwoordigd door isabel Lapeirre,

zaakvoerder

Onderher ingsnr : 0898934434 Benaming

(voluit) :

(verkort)

LADIS

Op cie laatste biz. van Luik R vermelden Recto - Naam en hoedanegheid ,,,en de netrune.ntorende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersc..n ten aenzr n ven derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handleltenïng

01/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 31.12.2011, NGL 30.01.2012 12019-0303-010
17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 18.12.2010, NGL 06.01.2011 11004-0342-009
01/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 19.12.2009, NGL 15.01.2010 10016-0190-009

Coordonnées
LADIS

Adresse
KLOKKEPUTSTRAAT 30 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande