LAGALLE

Société en commandite simple


Dénomination : LAGALLE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 887.702.428

Publication

06/05/2015
ÿþi

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbaar

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERG}ELE ~ .-,

2 3 Ayy1 4\, ;;r

î

Ftechtba~f¬ ¬ fïL~OO~ t,.,~~+.

Gent, afd. KORi'Rf.,E:

Ondernemingsnr : 0887.702.428

Benaming

(voluit) : LAGALLE

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : RODE-BEUKENSTRAAT 2, 8800 ROESELARE

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BIJKOMENDE ZAAKVOERDER - UITBREIDING DOEL

UITTREKSEL UIT HET VERSLAG BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING D.D. 20/03/2015 GEHOUDEN OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Dhr, Laga Pieter, zaakvoerder, beslist om Mevr. Allegaert Griet, wonende te Rode Beukenstraat 2 te 8800 Roeselare te benoemen tot zaakvoerder. Dit met ingang vanaf 23/03/2015 en voor onbepaalde duurtijd.

Tevens beslist de zaakvoerder om het maatschappelijk doel van de vennoctschap uit te breiden met volgende tekst:

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of als tussenpersoon, het verlenen van diensten of adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot bedrijfsbeheer, managementadvies, opportuniteitsonderzoek, marketing, acquisitieonderzoek, kwaliteitscontrole- en implementatie, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks te maken heeft. Dit zowel in België als in het buitenland.

Bovendien heeft de vennootschap ook tot doel, zowel in België als in het buitenland, de groot- en kleinhandel, de import- en de export, de aan- en verkoop, de commissiehandel, de vertegenwoordiging, kortom de handel in de meest ruime zin zonder beperking van sector of aard van de verhandelde producten of waarden.

De vennootschap kan tevens alle mogelijke vormen van bijstand of ondersteuning op bedrijfseconomisch, commercieel, financieel, administratief of technisch vlak verlenen aan ondernemingen, alsook op louter contractuele basis of als bestuurder het operationeel beheer ervan waarnemen. De vennootschap kan alle handelingen stellen van beheer van een onroerend en roerend vermogen en kan alle onroerende, roerende en financiële verrichtingen uitvoeren.

Het uitvoeren van de hierna beschreven activiteiten en van de daarmee in recht- of onrechtstreeks verband staande prestaties in overeenstemming met de wettelijke bepalingen ter zake:

-De uitbating van alle vervoer, zowel van goederen en voorwerpen ais van personen met materiële middelen, zowel over de weg, het water als in de lucht:

-Het uitoefenen van alle werkzaamheden op het vlak van verhuur van en in roerende goederen, materieel, machines en outillage en in het bijzonder deze met betrekking tot de transportsector;

-Het bevrachten van alle vervoermaterieel;

-Het laden, lossen, opslaan, verzenden en de expeditie van alle goederen;

-De tussenkomst als vervoerscommissionair;

-De aan- en verkoop, in- en uitvoer, vervoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

-De aan- en verkoop, de import en export, de groot- en kleinhandel, de producties alsmede de leurhandel in alle soorten dranken en voedingswaren;

-Productie en handel in broodsnacks en pizza's.

i



1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Dhr. Laga Pieter

ZAAKVOERDER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
LAGALLE

Adresse
RODE-BEUKENSTRAAT 2 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande