LAMBRECHT'S CHAMPIGNONBEDRIJF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LAMBRECHT'S CHAMPIGNONBEDRIJF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 422.767.570

Publication

27/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 29.11.2013, NGL 23.12.2013 13693-0180-012
23/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 28.11.2014, NGL 22.12.2014 14698-0147-013
22/01/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MONi-1_EUR BELG NEERGELEGD

1.1 -01- 2013

BELGISCH STAAT û8

2 li. 12, 2012

1:iEGHTBANK KOOPHANDEL

ih

Voo behou aan I. Belgi; Staats)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Y;

i Ondernemingsnr : 0422.767.570

!, Benaming (voluit) : Lambrecht's Champignonbedrijf

il(verkort) : L.C.B. B.V.B.A.

li YI Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoogleedsesteenweg 407li

8800 Roeselare

Yi

i

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Y

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Hendrik DEBUCQUOY, notaris met standplaats te Diksmuide, op 19 december 2012, dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering; van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid l.ambrecht's Champignonbedrijf,? :i afgekort L.C.B. B.V.B.A. en dat onder meer volgende beslissingen werden genomen met;

i éénparigheid van stemmen:

si 1J, wijziging van het doel van de vennootschap door vervanging van de integrale tekst van artikel 3 van de statuten, door de volgende bepaling:

si `De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als zelfstandig vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

I. Specifieke activiteiten

s - Het beheren, het uitbaten, het ontwerpen en voeren van buitenreclame via reclameborden en panelen, lichtkranten en neonreclame, led-walfis, het verkopen van tijd en ruimte op buitenreclame i: rond sportvelden en stationshallen, op openbare domeinen, gewestwegen en dergelijke, het

ii uitvoeren van marktonderzoeken in verband met elektronische informatiedragers, displays, Il lichtreclames, uithang- en aanwijzingsborden, klokken en tellers, elektrisch signaalapparatuur, s, computers, randapparatuur en software.

ïl - De verhuur en lease van elektronische informatiedragers, displays, lichtreclames, uithang- en i; aanwijzingsborden, klokken en tellers, elektrisch signaal apparatuur, nieuwe en gebruikte; ;i aanhangwagens, computers, randapparatuur en software,

De groot- en kleinhandel, de in- en export, de tussenhandel van elektronische informatiedragers, displays, lichtreclames, led-walls uithang- en aanwijzingsborden, klokken en li tellers, elektrische signaalapparatuur voor verkeerswegen, spoor- en tramwegen, havens en

ii vliegvelden, in nieuwe en gebruikte aanhangwagens, computers, randapparatuur en software. i

li- Het vervoer van personen en goederen in de meest ruime zin van het woord, zowel nationaali

li als internationaal en dit zowel te land, te water als in de lucht. ,

I!- De activiteiten van verhuisonderneming, expeditiebedrijf, koerierdienst, verhuur van voertuigen

;i met of zonder chauffeur, en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. ;

; - Besteldiensten, onder andere het ophalen van vracht, groeperen van individuele vracht voor' li verzending, het controleren en bewaken, het verpakken, opslaan, distribueren en thuisbezorgen van; ii vracht bij aankomst.

Het uitvoeren van alle activiteiten in verband met de ontwikkeling, productie, assemblage, il herstelling, het onderhouden, slopen, huren en verhuren van rollend materieel in de ruimste zin van: ;I het woord.

i!- De aan- en verkoop, de klein- en groothandel, import en export van rollend materieel in al zijn: s vormen, zowel nieuw als tweedehands.

Y; - De groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, het huren en verhuren van alle materieel, i onderdelen en gereedschappen kaderend binnen de transport- en automobielsector.

s; - Het depanneren, takelen en repatriëren van gestrande voertuigen.

is - De op- en overslag alsmede het stockeren van goederen.

- De tussenkomst als vervoermakelaar en commissionair.

- Het uitbaten van goederenopslagplaatsen in de meest ruime zin.

ss - Het voortbrengen van paddestoelen en alle andere land- en tuinbouwproducten, de i conditionen'ng, verwerking en commercialisatie in het groot en in het klein van de genoemde;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

m4d 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



producten; de aan- en verkoop ervan in het groot en in het klein, in binnen- en buitenland.

- Het vervaardigen van allerlei compost en aanverwante goederen.

- Het commercialiseren van allerlei compost en aanverwante goederen zowel in groot- als

kleinhandel, zowel in België als in het buitenland.

- Het huren en verhuren van allerlei machines, materieel en rollend materieel.

- Het ontwerp, de fabricatie, de installatie, het onderhoud en herstelling van hernieuwbare energiesystemen en / of de hernieuwbare energie voortgebracht door deze systemen zelf, alsook de aankoop en verkoop, leasing, import en export, groot- en kleinhandel eivan.

- De uitwerking en de realisatie van projecten, zowel voor particulieren als bedrijven, op het gebied van verwarming, klimaatbeheersing, koeltechniek, de productie van warm water, elektriciteit en elektronica, en in het bijzonder projecten op het gebied van zonne-energie en milieuvriendelijke energiewinning.

- De levering, plaatsing, integratie en beheer, zowel bij particulieren als bedrijven, zowel autonome als netgekoppelde systemen, van niet-elektrische, thermische en fotovoltarsche en elektrische panelen, inclusief schakel- en verdeelinrichtingen voor het opvangen en omzetten van zonne-energie.

- De groot- en kleinhandel, import en export, aan- en verkoop, huur en verhuur, leasing, handelsbemiddeling en verkoop op commissie in systemen, onderdelen en toebehoren voor het opvangen van zonne-energie en schakel- en verdeelinrichtingen voor elektrische stroom,

- Het ontwikkelen, de studie, de import en export, aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, distributie, van alle soorten van conventionele en alternatieve energiesystemen.

- Het leveren en plaatsen van alle sanitaire inrichtingen, keukeninstallaties, verwarmingstoestellen, centrale verwarmingsinstallaties, verlichting, telefooninstallaties, elektrische en elektronische installaties, domotica en aanverwante materialen.

- Het uitvoeren van dakwerken met in het bijzonder lood- en zinkwerken en metalen dakbedekking.

- Alle metaalconstructies en smeedwerk.

- Alle onderhouds- en herstellingswerken die verband houden met voornoemde activiteiten.

- Het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom.

- Het installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, lood- en zinkwerk en het installeren van waterverzachters.

- De groot- en kleinhandel, de import en export van alle sanitaire artikelen, elektrische toestellen, radio-elektrisch materieel, huishoudartikelen, metaalwaren, verlichtingsartikelen, andere dan elektrische verwarmingstoestellen, apparaten en toebehoren voor centraleverwarmingsinstallaties en dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

- Allerhande karweiwerken.

- Isolatiewerkzaamheden.

- Het organiseren, beheren, promoten, realiseren, ondersteunen en uitbaten van allerhande sportactiviteiten, artistieke en culturele activiteiten, muziek- en andere manifestaties, handelsbeurzen en tentoonstellingen, markten, veilingen, animaties, vrijetijdsbestedingen. Met andere woorden alle manifestaties in de breedste zin van het woord.

- De promotie en organisatie van sportevenementen en andere manifestaties als zelfstandige activiteit of voor rekening van derden.

- Het inrichten van concerten, vertoningen en toeristische activiteiten.

- De aan- en verkoop van dranken, de verhuur van ruimtes, verkoop van allerlei goederen die verband houden met voormelde activiteiten.

- Het leveren van diensten met betrekking tot het voeren van reclame, representatie, publiciteit, marketing en verkoopstimulerende activiteiten.

- Het kopen, verkopen, huren, verhuren, leasen, importeren, exporteren, ruilen en ontwikkelen van allerlei installaties en apparatuur om voormelde activiteiten te kunnen uitoefenen.

- De verkoop en distributie van alle koude en warme gerechten, de uitbating van een cateringbedrijf

- De verhuring van divers evenementenmateriaal zoals feesttenten, springkastelen, diverse stands, allerhande goederen en bijhorende uitrusting voor vrijetijdsspelen en  activiteiten, dit alles in de ruimste zin.

- Het optreden als tussenpersoon voor artiesten / atleten enerzijds, en evenementenorganisaties

en/of andere partijen anderzijds.

!1. Algemene activiteiten

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coërdinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

' behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

- Het optreden als makelaar.

111. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen,

verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst

van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben

van deze roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

!V. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doe! hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap za! zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

" naamswilziainq van de huidige naam "LAMBRBCHT'S CHAMPIGNONBEDRIJF" afgekort "L.C.B. B.V.B.A." in "LADERo", en overeenkomstige aanpassing van de statuten.

" afschaffing nominale waarde van de aandelen om voortaan aandelen te zijn met een fractiewaarde, die elk één achtduizend vijfhonderdste (1/8.500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

omzetting van het kapitaal van de vennootschap in Euro

a) De algemene vergadering besliste met eenparigheid van de stemmen om het kapitaal van de vennootschap, dat vastgesteld was op acht miljoen vijfhonderd duizend (8.500.000,00) Belgische frank, om te zetten in tweehonderd en tien duizend zevenhonderd en negen komma vijftig euro (210.709, 50)

b) aanpassing van artikel 5 van de statuten aan de omzetting van het kapitaal in euro.

" Aanneming van nieuwe statuten

De vergadering besloot met eenparigheid van de stemmen volledig nieuwe statuten aan te nemen om deze te vereenvoudigen, te actualiseren en In overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissingen en met het Wetboek van vennootschappen, gewijzigd door:

- de wet van twee augustus tweeduizend en twee houdende wijziging van het Wetboek van Vennootschappen (« Corporate novernance»), bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig augustus daarna, Editie 2, pagina 36555, in werking getreden op één september daarna.

- de Wet van zeven mei negentienhonderd negenennegentig houdende het Wetboek van vennootschappen, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van zes augustus daarna, ln werking getreden op zes februari tweeduizend en één. ln kader van deze actualisering werden onder meer de -modaliteiten- geherforrnuleerd-inzake-de -uitoefening -van-voorkeurrecht-bij-kapitaalverhoging - in- geld;--

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

overdracht van aandelen onder levenden en bij overlijden; uitgifte, volstorting, vorm en~ ondeelbaarheid van effecten; beëindiging mandaat, benoeming, bevoegdheid en bezoldiging van zaakvoerder(s) en commissaris(sen); bijeenkomst, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering; winstverdeling; ontbinding en vereffening; omzetting; geschillenbeslechting.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

afgeleverd vóór registratie van de akte, met als doel de neerlegging ter griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel

Hendrik DEBUCQUOY,

notaris

tegelijk neergelegd:

- expeditie pv buitengewone algemene vergadering;

- verslag zaakvoerders;

- staat van actief en passief;

- coördinatie van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

" * "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 23.11.2012, NGL 28.11.2012 12646-0334-014
31/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 25.11.2011, NGL 30.01.2012 12017-0451-011
17/11/2011 : BG056492
24/03/2011 : BG056492
23/12/2010 : BG056492
20/01/2010 : BG056492
23/12/2008 : BG056492
19/12/2007 : BG056492
08/12/2006 : BG056492
07/12/2005 : BG056492
08/12/2004 : BG056492
08/12/2003 : BG056492
16/12/2002 : BG056492
28/08/2002 : BG056492
16/12/2000 : BG056492
07/01/2000 : BG056492
05/02/1999 : BG056492
20/01/1998 : BG56492
31/12/1993 : BG56492
01/01/1993 : BG56492
01/01/1992 : BG56492
01/01/1990 : BG56492
01/01/1989 : BG56492
01/01/1988 : BG56492
16/05/1987 : BG56492
01/01/1986 : BG56492

Coordonnées
LAMBRECHT'S CHAMPIGNONBEDRIJF

Adresse
HOOGLEEDSESTEENWEG 407 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande