LAMIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LAMIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 872.490.551

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 30.11.2013, GGK 12.07.2014, NGL 22.07.2014 14335-0280-014
03/12/2013
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 08.72.490.551

Benaming (voluit) :LAMIS

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Frankrijklaan 29-31

8970 Poperinge

Onderwerp akte :BVBA: kapitaatswijziging

Er werd een akte ondertekend ten kantore van notaris Stephan Mourisse met standplaats te Roesbrugge-Haringe /Poperinge op vijftien november tweeduizend en dertien, ter registratie aangeboden dat

IS BIJEENGEKOMEN

" De Buitengewone Algemene Vergadering van de Vennoten van de Besloten Vennootschap met Beper)cte;

" Aansprakelijkheid "LAMIS" waarvan de zetel gevestigd is te 8970 Poperinge, Frankrijkiaan 29-31,3; ingeschreven onder het ondernemingsnummer 0872.490.551, RPR lepen Opgericht blijkens akte verleden voor het ambt van Meester Luc Ghesquière, Notaris te leper op één maart;; tweeduizend vijf, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig maart daarna onder; het nummer 2005.03.22/05044212.

EERSTE BESLUIT =,

Met algemeenheid van stemmen wordt besloten ondergetekende Notaris te ontslaan van de verplichting to0 het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato TWAALF NOVEMBER TWEEDUIZEND DERTIEN houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van VIERHONDERD VIERENVIJFTIGDUIZEND ZESHONDERD ZESENZESTIG EURO ZEVENENZESTIG' EUROCENT (¬ 454.666,67), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij;: VIJFENVEERTIGDUIZEND VIERHONDERD ZESENZESTIG EURO ZEVENENZESTIG EUROCENT (¬ 45.466,67), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

De dividenden werden toegekend als volgt:

- aan Mevrouw LAMAIRE Isabelle een bruto-bedrag ten belope van VIERHONDERD

" VIJFTIGDUIZEND HONDERD TWINTIG EURO (¬ 450.120,00);

- aan Mevrouw MAKARENKO Natalia een bruto-bedrag ten belope van VIERDUIZEND; VIJFHONDERD ZESENVEERTIG EURO ZEVENENZESTIG EUROCENT (¬ 4.546,67);

Deze dividenden werden betaalbaar gesteld op laatst gezegde datum door overschrijving op de% respectieve rekeningen van de vennoten.

TWEEDE BESLUIT '1

a) Kapitaalverhoging overeenkomsfiq artikel 537 WIB

1. Beslissing

De Algemene Vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met VIERHONDERD=;

NEGENDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 409.200,00) om het te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) op VIERHONDERD ZEVENENTWINTIGDUIZEND ACHTHONDERD;; EURO (¬ 427.800,00) door inbreng in speciën, voortvloeiend uit een eerder uitgekeerd bruto-dividend ten bedrage van VIERHONDERD VIERENVIJFTIGDUIZEND ZESHONDERD ZESENZESTIG EURO'! ZEVENENZESTIG EUROCENT (¬ 454.666,67), onder aftrek van tien procent (10%) roerende voorheffing.

De kapitaalsverhoging wordt volledig gerealiseerd door inbreng in speciën, zoals voormeld, door de': bestaande vennoten, verhoudingsgewijs tot hun actueel aandelenbezit en in uitvoering van hun voorkeurrecht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van TWEEDUIZEND TWEEHONDERD (2.200) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van HONDERDZESENTACHTIG euro (¬ 186,00) per aandeel, hetgeen overeenstemt met de fractiewaarde van dit aandeel op datum van oprichting. Op ieder nieuw aandeel wordt volledig ingeschreven en dit wordt volledig volgestort.

2. Inbreng

Is alhier tussengekomen :

- Mevrouw LAMAIRE Isabelle, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met haar netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten VIERHONDERD EN VIJFDUIZEND HONDERD ACHT EURO (¬ 405.108,00), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging en dit volledig in kapitaal, waarop integraal wordt ingeschreven op heden en hetwelk op heden volledig is volgestort door inbreng in speciën,

- Mevrouw MAKARENKO Natalia, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart haar netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten VIERDUIZEND EN TWEEËNNEGENTIG EURO (E 4.092,00), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging en dit volledig in kapitaal, waarop integraal wordt ingeschreven op heden en hetwelk op heden volledig is volgestort door inbreng in speciën.

Elk van de inbrengers verduidelijkt nogmaals dat voormelde gelden rechtstreeks en volledig voortkomen uit het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van TWAALF NOVEMBER TWEEDUIZEND DERTIEN.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

3. KeUze van wóonplaats.

Voor de uitvoering dezer doen de inbrengers en de verkrijgende vennootschap keuze van woonplaats in

respectievelijk hun woonplaats en hun maatschappelijke zetel.

4. Vergoeding voer de inbreng. "

Als vergoeding voor deze inbreng In natura worden TWEEDUIZEND TWEEHONDERD (2,200) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze TWEEDUIZEND TWEEHONDERD (2.200) nieuwe  volledig volstortte - aandelen, worden toegewezen als volgt

- TWEEDUIZEND HONDERD ACHTENZEVENTIG (2,178) aandelen aan LAMAIRE Isabelle, voornoemd, als vergoeding voor de inbreng van VIERHONDERD VIJFDUIZEND HONDERD ACHT EURO (¬ 405,108,00);

- TWEEËNTWINTIG (22) aandelen aan MAKARENKO Natalia, voornoemd, als vergoeding voor de inbreng van VIERDUIZEND TWEEËNNEGENTIG euro (¬ 4.092,00).

5. Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot VIERHONDERD ZEVENENTWINTIGDUIZEND ACHTHONDERD EURO (¬ 427.800,00),

De verschijners verklaren en erkennen dat de volledige volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van VIERHONDERD NEGENDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 409.200,00) werd gestort op een bijzondere rekening bij KBC BANK te Poperinge op rekening BE60 7380 3981 3670, waarbij de r voormelde inbrengen werden volstort

De verschijners overhandigen aan ondergetekende Notaris het bankattest van dertien november tweeduizend dertien, die het voorgaande bevestigt. Ondergetekende Notaris bewaart het attest in zijn dossier. , b) Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten.

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om het artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen

" E

'Het maatschappelijk kapitaal 'bedraagt VIERHONDERD ZEVENENTWINTIGDUIZEND ACHTHONDERD EURO (¬ 427.800,00), vertegenwoordigd door TWEEDUIZEND DRIEHONDERD (2.300,00) aandelen, zonder; ' nominale waarde en met een fractiewaarde van ëéN/TWEEDUIZENDDRIEHONDERDSTE (1/2.300ste) van het maatschappelijk kapitaal.'

DERDE BESLUIT.

De Algemene Vergadering beslist om artikel 32 van de .statuten aen te passen aan de recente wetgeving

inzake vereffening van vennootschappen.

De bestaande tekst van dit artikel dient integraal te worden geschrapt en te worden vervangen door een

nieuw in te voegen tekst, zoals hierna uitgebreid is beschreven in het vijfde besluit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

VIERDE BESLUIT.

De vergadering verleent de nodige machten aan het bestuursorgaan om de genomen besluiten ten uitvoer

te brengen,

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering neemt kennis van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Na rondvraag beslist de vergadering de gecoordineerde tekst van de statuten goed te keuren.

De statuten luidden vanaf heden als volgt :

Rechtsvorm en naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, Zij

draagt de benaming "LAMIS".

Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8970 Poperinge, Frankrijklaan 29-31.

Deze mag warden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

' De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuurorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel :

Het optreden als dienstencentrum inzake administratieve, financiële, commerciële, sociale, personeels- en andere aangelegenheden ten dienste van derden en in het algemeen tegen vergoeding het waarnemen van het beheer van andere vennootschappen en dit in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap heeft tevens tot doel het behouden en, in de ruimste zin van het woord, beheren en oordeelkundig uitbreiden van het patrimonium, gevormd door de inbrengen en inkomsten van roerende en onroerende goederen; het nemen van deelnemingen onder om het even welke vorm in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen en alle andere beleggingsvormen, de verwerving door aankoop, onderschrijving of elke andere wijze alsook de vervreemding door verkoop, ruil of elke andere wijze van roerende waarden van alle aard, het beheer, de controle over en de tegeldemaking van deze participaties. Zij mag eveneens alle fabrieksmerken, octrooien en andere eruitvoortvloeiende of aanvullende rechten verwerven en te gelde maken en deelnemen aan de opbouw, de ontwikkeling en het beheer van alle vennootschappen. Zij kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder te verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en argentuur zowel in binnen  als buitenlandse handel. Zij kan het mandaat van bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar waarnemen in andere vennootschappen. ln het algemeen zal de vennootschap alle roerende, onroerende, of financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

. De vennootschap kan daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen en groeperingen, die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen ti handelszaak.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële-, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen -- behalve in de gevallen waarin dit niet toegelaten is  uitoefenen.

Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen van de datum van de neerlegging ter griffe van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIERHONDERD ZEVENENTWINTIGDUIZEND ACHTHONDERD EURO (¬ 427.800,00), vertegenwoordigd door TWEEDUIZEND DRIEHONDERD (2.300,00) aandelen, zonder nominale waarde en met een fractiewaarde van ééNITWEEDUIZENDDRIEHONDERDSTE (1/2.300ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Jaarvergadering  Buitengewone algemene vergadering.

De jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op de derde zaterdag van de maand april om veertien uur,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens ais het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die ten minste éénvijfde van ' het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

BESTUUR.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één " vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Bestuursorgaan.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

"

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene aandeelhoudersvergadering voor de tijdsduur door ' hen vast te stelten.

Bestuursbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere " volmacht opdragen aan een derde, al dan niet vennoot, Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze " volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens ; derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boeklaar Jaarrekening  Jaarverslag.

Het boekjaar van de vennootschap begint op een december en eindigt op dertig november van het daaropvolgend jaar.

Winstverdeling.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de

vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mix 111.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-aktief gedaald is tot minder dan de helft van het

maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies Is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien liet bestuursorgaan voorstelt de aktiviteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiffle toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft . wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 223 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 32 - Ontbinding en vereffening,

: Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoercier(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan z0 de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

' De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd.

Indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, dient / dienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder ai de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze" op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Hierbij neergelegd:

De expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 25.05.2013, NGL 24.06.2013 13208-0107-014
29/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.11.2011, GGK 28.04.2012, NGL 23.05.2012 12125-0003-014
23/06/2011 : ME. - JAARREKENING 30.11.2010, GGK 28.05.2011, NGL 20.06.2011 11181-0435-013
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 30.11.2009, GGK 29.05.2010, NGL 28.06.2010 10233-0007-014
22/06/2009 : ME. - JAARREKENING 30.11.2008, GGK 23.05.2009, NGL 17.06.2009 09247-0066-013
30/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.11.2007, GGK 19.04.2008, NGL 23.04.2008 08116-0001-013
22/05/2007 : ME. - JAARREKENING 30.11.2006, GGK 12.05.2007, NGL 15.05.2007 07145-0244-013

Coordonnées
LAMIS

Adresse
FRANKRIJKLAAN 29-31 8970 POPERINGE

Code postal : 8970
Localité : POPERINGE
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande